Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is lesz hamarosan King's Bounty bundle...Ahogy szerintem Nuuvemhez hasonló Lego Bundle is lesz...

Apropó Lego Bundle: Nuuvemes kódokat megkapták azon kollégák, akik innen megvásárolták? Tinman, Moby?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak ajánlani tudom amire mindig hivatkozok, ha vásárlás merül fel. Merengjünk el rajta, hogy záros határidőben belül bele van-e kalkulálva a végigjátszás. Ha nem akkor nyugodtan várhatsz vele te is és én is. Jelenleg úgy érzem hosszú még a sor előtte...Az ár azonban kétségtelenül csábító (mocorog a vérhörcsög.....XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eplus2><#eljen> Remélem meg is próbálja beírni a kódod! :-)

Nem értem amúgy miért vagy ilyen változásellenes. Azt te se gondolhattad, hogy Laránk profi "sírrablóként" jött a világra. Valahol neki is el kellett kezdeni az ipart. Jó, a QTE részt még meg is értem miért zavar!

Ha meg nulla változással jött volna ez a rész is, egy az egyben koppintása lett volna az előzőeknek az meg mások szemét szúrta volna...hozzátenném, hogy jogosan. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

Mellesleg lehet pont az a folytatás lesz az ami még neked is tetszeni fog szóval azért óvatosan az ilyen kívánságokkal. Ne foszd meg magad előre a lehetséges élménytől láttatlanban...Hátha alapon.

És én sem.

zorrobomber
Rám csak úgy magától leszállt az ördögi büntetés, a tiéd meg ki lett sírva? Még mindig vicces vagy 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 15:50:18

MerlinW
Nem csak azért. Az utolsó csepp volt a pohárban. Szerintem nem kell kifejtenem mire gondolok😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A véleményemet már ismered - emlékezz, mikor kisírtál nekem büntit, miután itt trollkodtál...
A szintedre nem süllyedek le, legyél csak magányos ott, jó kínlódást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Vicces, hogy megint nem a saját véleményedet írod, hanem azt hogy szerinted mások mit gondolnak. Majd eldöntik ők...

IMYke2.0.0.0
Könnyen beszélek, nincs csúcstechnóm, így nem izgat, ha nincs kihasználva - annak viszont örülök, hogy a From Software nem nézte levegőnek a PC-t, és az 1. részt, és a folytatást is kiadta PC-re. Ezt nagyon értékelem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Kíváncsi vagyok, lesz-e a Bloodborne-ból PC port. kis esélyt látok rá mondjuk, de sose lehessen tudni, ugye.
Mondjuk, hogy nem idén lesz, az is biztos. Hacsak nem produkál pocsék eladásokat, de kétlem.

Igaz, szerintem PC-n is van annyi DS fanatikus, hogy megérje kiadni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Simán meglehet h ebből csak PC port lesz, látva azokat a címeket amikbe az MS benne volt, de a jogokat nem birtokolták. PC port BIZTOS lesz. PS4 kiadás szvsz nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
From nem ért a teknóhoz és optimalizáláshoz, úgy mint ahogy kellene, ezt folyamatosan bizonyítják. El kell fogadni, nem lesz jobb sosem, amíg ugyan azok csinálják, ennyire telik tőlük.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Troger911
Szerintem hagyjátok, mielőtt még ennél is jobban elszabadulnak az indulatok...
IMYke2.0.0.0
Ha csak belőlem váltottál volna ki ellenérzést az elmúlt években, akkor le sem írtam volna.
A "slepp"... jézusom, még tovább tudsz süllyedni. <#wilting>
A sleppel gyakorlatilag mindenkit sértegettél itt.
Visszavonom az "intelligenciádra"-t az előző írásomból...

//szerk.: Továbbra sem tudsz normálisan beszélgetni velem. Sőt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 14:42:24

zorrobomber
Ez ott bukik, hogy én is szálltam be adakozásba... nem az ajándékozás a lényeg, hanem a slepp... egyszerűen nem bírod elviselni ha valakinek valamiről más véleménye van, és ezt nem mézes-mázas csomagolásba bújtatva mondja el. Az egyetlen dolog ami miatt most vitatkozok veled, az az hogy marhára nem viselem jól ha úgy állítanak rólam véleményt, mintha az a többségé lenne:
"ilyen reakciókat válts ki az emberekben"
Ha véleményt mondasz, akkor vállald fel hogy az a tiéd, remélem ez nem túl nagy kérés...

Ja és ilyet se plz. hogy bármit képes vagyok elhinni rólad... pedig akár vehetném bóknak is.

IMYke2.0.0.0
"Komolyan nem értem miért nem csinálsz egy saját topikot ahol körbevehetnéd magadat csak azokkal akik veszik neked a játékokat."

Bármit képes vagyok elhinni rólad, de hogy arra legyél irigy, hogy nekem ajándékoznak (valamiért csak teszik, ez nem fordult meg a kicsi fejedben?) az emberek, na, ez minden képzeletet felülmúlt. Szánalmas.

IMYke2.0.0.0
Á, igen! A Prohardveren, ha jól emlékszem. Köszi.

Botond
PC-s ega verzió is pörgött nálam sokat, nem csak a C64es. 😊
genndy
Tomsolo írta valahol az Amazonos gift kártyás megoldást.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Sározni, téged? Hagyjál már...
Egyszerűen tettél azért, hogy ilyen reakciókat válts ki az emberekben.
A többit rád bízom, és az intelligenciádra.

kigyi
Királyság köszi a választ srácok regisztrálás és vásárlás sikeres.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Milyen feszültség? Te kelted a feszültséget azzal hogy megint próbálsz besározni... tudom hogy tetszem neked, de szállj már le rólam, csak kérdeztem valamit... nem lehetne legközelebb csak simán válaszolni? Komolyan nem értem miért nem csinálsz egy saját topikot ahol körbevehetnéd magadat csak azokkal akik veszik neked a játékokat.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 13:54:43

wantonly
Náluk rendeltem elő a DS2-t, minden rendben volt, kivéve a késést (péntek helyett hétfő), így később tudtam elkezdeni, mint a virágboltosok, viszont legalább előtte telefonon tájékoztattak.
kigyi
Nevada-ba akartam költözni Carson City-be, de az adó kedvezményért mindent 😄 Akkor nem oda fogok 😄

IMYke2.0.0.0
Igen, Amazonon kénytelen vagy csalni.
Továbbá, a kosárba mindig csak 1 terméket tudsz betenni.
Van rá áthidaló megoldás, de már nem jut eszembe, hogy ki írta és mit.

zorrobomber
Igen, de nem mindegy milyet, mert államtól függően sales tax adódik hozzá az árhoz. Nekem most New Hampshire-i cím van megadva.

IMYke2.0.0.0
Értem én, hogy kell a napi feszültség a számodra, de nem fogom fel, miért kell értetlenkedned hozzá.

Az Activision üzletpolitikát váltott a CoD MW befutása óta, és gyakorlatilag nem vagy alig árazza le a cuccait évek után sem. Mi ez, ha nem mesterséges ár fenntartás?
Tudják, hogy a CoD-rajongók így is veszik, és ők meg ennyiért adják.
Ezért, a CoD-árszínvonal sosem volt és sosem lesz reprezentatív a besorolást tekintve (sem).

//Szerk.: Persze, volt nemrég egy 75%-os OFF - meg ugye az én Steamgifts-csoport felajánlásomat is így vehettem, de a megállapítás még helytálló: mesterségesen magasan tartják az áraikat, nem akcióznak nagy számokkal <10-30% átlagosan>.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 13:44:50

wantonly
Milyen nehézségen játszottál? Én elsőre nehéz fokozaton szoktam, a jobb részeket 'impossible' fokozaton is végigtoltam, ami azért baromi nehéz, de koránt sem lehetetlen. Viszont eléggé megdobja a játékidőt. Emlékszem, a Legend esetében kétszer is újrakezdtem, mert elsőre tényleg lehetetlenné vált ezen a fokozaton. Én általában azonnal szaladok utánpótlásért szintlépéskor, ami sajnos baromi időigényes, de a maximalizmusra törekszem. Nem egyszer volt, hogy sok magas szintű szörny között elsunnyogva kellett feltöltenem a csapataimat, mert már csak ott volt utánpótlás. A 100 órával lehet keveset mondtam, de a WotN volt nekem 95 óra, abból indultam ki, bár lehet, hogy kivételesen normál szinten játszottam és azért pörgött le ilyen gyorsan.
kigyi
Amazonos vásárláshoz amcsi címet kell megadni? (még sohasem vettem ott semmit)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.24. 13:39:47

zorrobomber
"A kóógyútyi ára mesterségesen van fenntartva"

Miért, szerinted a többi játék ára a fáról esik le?

Moby
Összetaknyolták-gányolták. Leszarták. A bloodborne-al dógoztak, nem evvel.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
PS3 vs. PS4 verzió összehasonlítás.
A PC verzió helyből szebb mindkettőnél, és jó géppel atomstabil 60, meg cuppantás is van (DSfix-szerű valami).

Fpocok
A héten rendeltem tőlük, remélem nem csalódok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Mostan akkor jól látom, hogy semmivel sem szebb, mint a pc-s verzsön?
A fix 60 fps meg ott is megvan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Bálint: Igen, a PPP-t jobb szeretem. A Konzolokszervizétől még nem rendeltem, viszont falumbeli már igen, és ő nem panaszkodott.
Márciusban még eldől, mennyi marad a kasszában 😊

Tinman: A kóógyútyi ára mesterségesen van fenntartva - te is tudod, nem ezért írom - szóval, én azt nem tartom etalonnak.

Tinman
Ha valaha újra is tolnék egy kimaxolt Souls részt, az nem a 2. rész lenne, inkább a DeS.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Dobozos verzió van már 7890 forintért is. Sőt, ha előrendeled még ingyen házhoz is szállítják.
Jó, tudom ez a Konzolokszervize, de itt a legolcsóbb a dobozos kiadás.
Bár úgy tudom, hogy te a PickPak pontos átvételt preferálod.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Imi: Szerintem nem fogsz csalódni Legendben. Igaz, hogy CW több dologban is többet nyújt, de a Legend egy kis ékszerdoboz, szerintem nagyon egyben van, szinte játszatja magát. Na meg azt ne tessenek elfelejteni, hogy az egyes részekben vannak visszautalások az elődre, olyannyira, hogy még a DS-ban is volt 1-2 utalás a Legendre.

Dzsini:

Csak ködös emlékeim vannak, de én akkor még eléggé kicsi voltam ezekhez, a platform gaming jobban érdekelt anno.

Wantonly:

Ha tudod magadról, hogy most azonnal nem állnál neki, akkor tök felesleges még ennyit is elszórni rá. Annyira nem lett nagy siker ez sem, hogy Call of Duty módjára évekig jól tartaná az árát... sőt. 80-100 óra alatt szerintem sok questet kifogsz hagyni. Nekem a "mindentmegcsinálok" hozzáállásommal majdnem 150 órába fájt! Pedig DIREKT nem lámáztam azzal, hogy harc - vissza feltölteni a sereget - harc, hanem rengeteg csatát oldottam meg utánpótlás nélkül, sokszor 1-2 szintlépés is megesett úgy, hogy semmilyen lényt nem tettem a meglévő teamhez.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 13:28:40

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Doctor Who-t nem tudnék nézni...
Biztos, hogy van benne minden jó - hiszek wesker24-nek -, de nem izgat.
Az becsülendő, hogy elejétől pótoltad.
Én a Star Trekekkel csináltam így, holott viszketett a tenyerem már a modernebb sorozatok és filmek felett...

IMYke2.0.0.0
Tinman:
"Így mutat a PS4-es Dark Souls 2"
Juhtyúk (Dark Souls 2 PS4 Gameplay Frame-Rate Test )

//Tudom, hogy nem veszed csak ezért a PS4-et, meg harag van a Frommal is, amit a DLC-kkel és a felújított verzióval művelt.

Dzsini
Attól még én így ajánlanám 😊
(tudva azt, hogy amúgy én magam is ugyanígy gondolkodok, és pár év alatt visszanéztem 50 évnyi Doctor Who-t a 1963-as fekete-fehér kezdetektől)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
A WotN volt 1$-os Groupees bundle-ban. Persze két héttel miután megvettem nagyjából ilyen árban. Úgyhogy tanulok a hibámból és kivárok Tinman javaslatára, + most nincs fölös 80-100 órám. 😊
Dzsini
Hát, pedig az is marha jó volt ám a maga idejében 😊 (bár én főleg Amigán játszottam vele, ott szerencsére nem volt a kínzó "minden lemezoldal 1 játék" jelenség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Elölről, a The Legendtől kezdem majd.
Nem tudnék tükörbe nézni, ha nem így tenném 😊

Tinman
Nehezen tudok elképzelni úgy egy gaming maximalistát (Imi), hogy kihagyja az a KB első részét (most a C64-es résszel ne kínozzuk).

IMYke2.0.0.0
Bálint: Nuuvemről tudom - mindennap felnézek oda.
Aláírásomnak megfelelően állok ehhez a felboncoláshoz, de ha egyben meg tudom venni, olcsóbban, mint amennyiben az amúgy preferált dobozos kerül (CDGalaxis), akkor márciusban lehet, hogy már a fiókomon is lesz. Mert - sokakkal ellentétben - én kíváncsi vagyok minden Resident Evilre, emellett, ratgab koronájára is pályázom. <#hehe>
Csak ezt a rakétaboltot nem ismerem...

Tinman: A bundle előbb utóbb bekövetkezik. A kérdés csak az, hogy vajon King's Bounty Bundle lesz-e (akkor eleve tárgytalan a számomra, mert írtam: a Dark Side kivételével minden megvan), vagy valami másban kap helyet...

Dzsini
Én csak a CW, Dark Side-ot ajánlanám, és ha akkor nem unt bele, akkor jöhet a WoTN. A Legendben annyi minden nincs még, és a sztori se annyira csoda, hogy érdemes legyen így utólag tornázni vele.

TBTPumpa
Ez durván jó ár érte, főleg úgy, hogy ez a Deluxe változat.
Episode 1 > 24/02/2015
Episode 2 > 03/03/2015
Episode 3 > 10/03/2015
Episode 4 > 17/03/2015
Bonus Episode 1 (A)
Bonus Episode 2 (😎
Raid Mode Character - HUNK

Persze az más kérdés, hogy a játék várhatóan nem lesz annyira jó (szerintem). Az előző Revelations sem volt több egy nagyon közepes játéknál.

Nuuvem-en is jó áron megy a játék, bár sajnos az régiózáras. Fel is van tüntetve, hogy Amerikán kívül máshol nem aktiválható be. <#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.24. 13:11:20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Ha most találkoznék a sorozattal én azt mondom KB: Legend, CW, Wotn (ha nagyon bejön a stílus) és DS. Ezek így alsó hangon nettó 4-500 óra gametime.

A lényeg az, hogy mire odáig eljutsz, hogy Dark Side, addigra Grebber fogja felajánlani itt, mint random indifost/körökre osztott szemetet. :-D