Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó Lego Bundle: Nuuvemes kódokat megkapták azon kollégák, akik innen megvásárolták? Tinman, Moby?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg nulla változással jött volna ez a rész is, egy az egyben koppintása lett volna az előzőeknek az meg mások szemét szúrta volna...hozzátenném, hogy jogosan. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Mellesleg lehet pont az a folytatás lesz az ami még neked is tetszeni fog szóval azért óvatosan az ilyen kívánságokkal. Ne foszd meg magad előre a lehetséges élménytől láttatlanban...Hátha alapon.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 15:50:18
[merlinw.org]
A szintedre nem süllyedek le, legyél csak magányos ott, jó kínlódást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk, hogy nem idén lesz, az is biztos. Hacsak nem produkál pocsék eladásokat, de kétlem.
Igaz, szerintem PC-n is van annyi DS fanatikus, hogy megérje kiadni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A "slepp"... jézusom, még tovább tudsz süllyedni. <#wilting>#wilting>
A sleppel gyakorlatilag mindenkit sértegettél itt.
Visszavonom az "intelligenciádra"-t az előző írásomból...
//szerk.: Továbbra sem tudsz normálisan beszélgetni velem. Sőt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 14:42:24
"ilyen reakciókat válts ki az emberekben"
Ha véleményt mondasz, akkor vállald fel hogy az a tiéd, remélem ez nem túl nagy kérés...
Ja és ilyet se plz. hogy bármit képes vagyok elhinni rólad... pedig akár vehetném bóknak is.
Bármit képes vagyok elhinni rólad, de hogy arra legyél irigy, hogy nekem ajándékoznak (valamiért csak teszik, ez nem fordult meg a kicsi fejedben?) az emberek, na, ez minden képzeletet felülmúlt. Szánalmas.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyszerűen tettél azért, hogy ilyen reakciókat válts ki az emberekben.
A többit rád bízom, és az intelligenciádra.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 13:54:43
Továbbá, a kosárba mindig csak 1 terméket tudsz betenni.
Van rá áthidaló megoldás, de már nem jut eszembe, hogy ki írta és mit.
Az Activision üzletpolitikát váltott a CoD MW befutása óta, és gyakorlatilag nem vagy alig árazza le a cuccait évek után sem. Mi ez, ha nem mesterséges ár fenntartás?
Tudják, hogy a CoD-rajongók így is veszik, és ők meg ennyiért adják.
Ezért, a CoD-árszínvonal sosem volt és sosem lesz reprezentatív a besorolást tekintve (sem).
//Szerk.: Persze, volt nemrég egy 75%-os OFF - meg ugye az én Steamgifts-csoport felajánlásomat is így vehettem, de a megállapítás még helytálló: mesterségesen magasan tartják az áraikat, nem akcióznak nagy számokkal <10-30% átlagosan>10-30% átlagosan>.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 13:44:50
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.24. 13:39:47
Miért, szerinted a többi játék ára a fáról esik le?
Adversus solem ne loquitor
A PC verzió helyből szebb mindkettőnél, és jó géppel atomstabil 60, meg cuppantás is van (DSfix-szerű valami).
A fix 60 fps meg ott is megvan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Márciusban még eldől, mennyi marad a kasszában 😊
Tinman: A kóógyútyi ára mesterségesen van fenntartva - te is tudod, nem ezért írom - szóval, én azt nem tartom etalonnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó, tudom ez a Konzolokszervize, de itt a legolcsóbb a dobozos kiadás.
Bár úgy tudom, hogy te a PickPak pontos átvételt preferálod.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Dzsini:
Csak ködös emlékeim vannak, de én akkor még eléggé kicsi voltam ezekhez, a platform gaming jobban érdekelt anno.
Wantonly:
Ha tudod magadról, hogy most azonnal nem állnál neki, akkor tök felesleges még ennyit is elszórni rá. Annyira nem lett nagy siker ez sem, hogy Call of Duty módjára évekig jól tartaná az árát... sőt. 80-100 óra alatt szerintem sok questet kifogsz hagyni. Nekem a "mindentmegcsinálok" hozzáállásommal majdnem 150 órába fájt! Pedig DIREKT nem lámáztam azzal, hogy harc - vissza feltölteni a sereget - harc, hanem rengeteg csatát oldottam meg utánpótlás nélkül, sokszor 1-2 szintlépés is megesett úgy, hogy semmilyen lényt nem tettem a meglévő teamhez.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 13:28:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Biztos, hogy van benne minden jó - hiszek wesker24-nek -, de nem izgat.
Az becsülendő, hogy elejétől pótoltad.
Én a Star Trekekkel csináltam így, holott viszketett a tenyerem már a modernebb sorozatok és filmek felett...
"Így mutat a PS4-es Dark Souls 2"
Juhtyúk (Dark Souls 2 PS4 Gameplay Frame-Rate Test )
//Tudom, hogy nem veszed csak ezért a PS4-et, meg harag van a Frommal is, amit a DLC-kkel és a felújított verzióval művelt.
(tudva azt, hogy amúgy én magam is ugyanígy gondolkodok, és pár év alatt visszanéztem 50 évnyi Doctor Who-t a 1963-as fekete-fehér kezdetektől)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudnék tükörbe nézni, ha nem így tenném 😊
Aláírásomnak megfelelően állok ehhez a felboncoláshoz, de ha egyben meg tudom venni, olcsóbban, mint amennyiben az amúgy preferált dobozos kerül (CDGalaxis), akkor márciusban lehet, hogy már a fiókomon is lesz. Mert - sokakkal ellentétben - én kíváncsi vagyok minden Resident Evilre, emellett, ratgab koronájára is pályázom. <#hehe>#hehe>
Csak ezt a rakétaboltot nem ismerem...
Tinman: A bundle előbb utóbb bekövetkezik. A kérdés csak az, hogy vajon King's Bounty Bundle lesz-e (akkor eleve tárgytalan a számomra, mert írtam: a Dark Side kivételével minden megvan), vagy valami másban kap helyet...
Episode 1 > 24/02/2015
Episode 2 > 03/03/2015
Episode 3 > 10/03/2015
Episode 4 > 17/03/2015
Bonus Episode 1 (A)
Bonus Episode 2 (😎
Raid Mode Character - HUNK
Persze az más kérdés, hogy a játék várhatóan nem lesz annyira jó (szerintem). Az előző Revelations sem volt több egy nagyon közepes játéknál.
Nuuvem-en is jó áron megy a játék, bár sajnos az régiózáras. Fel is van tüntetve, hogy Amerikán kívül máshol nem aktiválható be. <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.24. 13:11:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A lényeg az, hogy mire odáig eljutsz, hogy Dark Side, addigra Grebber fogja felajánlani itt, mint random indifost/körökre osztott szemetet. :-D