Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erre nyilván esély sincs, de azért szép álom 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem kell szó szerint érteni. 😊
"Ha átvágják megint a Rockstar hívőket ki fog legközelebb bizalmat szavazni nekik?"
Akarod tudni?
Akarod? 😄
Mindenki!
Minden kibaszott ember aki játszik, MINDENKI.
Ugyanúgy ahogy húzzák a szájukat az Activision-ra, meg Ubisoft-ra meg minden egyes játéknál.
Ubisoftnál a Division is ultragecimennyiségben lesz preorder, leszarják hogy lesz-e kiprobálhatóság előtte valamelyik alfában vagy bétában.
Ilyen hogy " legközelebb nem szavazok bizalmat" egy mendemonda, felindultságból mondják sokan azt mikor jön az újabb nagy játék megint na még1x belemennek.
Megszavazzák a GTA6-nál is.
Battlefield-nél is, tökmindegy milyen a játék, megveszik.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bloodborne sem jobb nagyonn cím mondjuk a Killzone-tól. Pénzben sem kaphatnak többet.
kicsit túl van misztifikálva ez a játék jelentősége.
Sokan most meggajdulnak mert hú mégegy hardcore játék, azt valójában semmi tőbbről nem szól, semmiben nem egyedibb, na meg jól néz ki.
Azt majd mikor elkezdenek vele játszani, senki nem tud továbbjutni, vagy kevesen és agyfaszt kapnak, beleunnak, otthagyják és játszanak mással, hidd el ez csak idő előtti fellángolás a legtöbb embertől.
Én megveszem, de nincsenek hiú reményeim, szerintem AC Unity sorsára marad, azt lehet visszamegyek LBP-ezni amit eddig állítólag nem is szerettem.
Persze ott van érintetlenül még a Lego Hobbit is, szóval ha Lego-hoz lenne kedvem akkor azért lenne mihez nyúlni.
Kisgyerek meg szerintem nem bírta ki a pc-s kiadásig és már rég végigtolta konzolon. Ez már csak az ős pc-seknek és kontroller hatereknek lesz kiadva, de náluk is van azért fizetőképes kereslet.
Én továbbra sem vennék prevgen-t (currgen inkább talán), Tinman is azt írta ha jól rémlik, hogy nincs annyi vonzerő egyelőre, hogy vegyen...Akkor csak lehet abban valami, amit írok...Szerintem nem vagyunk ezzel a véleménnyel egyedül. Egyelőre még kevés az exlu, még ha figyelembe vesszük azt a 6 címet is amit felsoroltál (amiből engem egyik sem érdekel egyébként) és azt is amit korábban a rutinosabb kollégák írtak, hogy előző generációban már ennyi idő elteltével sokkal több exluzív volt az egyes konzolokra.
Ui.: Nem ér utólag szerkeszteni :-)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.24. 17:00:53
A Rockstar nem hazudott. Januárban fog érkezni a PC-s verzió, csak azt nem mondták melyik évben. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.24. 16:57:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De hogy a megjelenése után leszedem és játszok vele, az is biztos. Nem vagyok már régen egy warezhuszár, de most feldühítettek. 😊
Simán benne van az is, hogy lecsillapodok, és mégis day 1 purchase lesz, nem tudom. De most per pill egyszerre káromkodok, és röhögök az egészen 😄 El lehet kezdeni a fogadásokat, hogy még hányszor tolják el, és végül mikor jelenik meg 😄
A cégek nem azért adnak ki termékeket, mert úgy gondolják kereshetnek rajta? Rosszul tanítottak valószínű közgazdaságtanból ezek szerint....
Jó fej a Rockstar, hogy megszán minket és kiadja pc-re is tudván, hogy nem fognak rajta sokat keresni, csak max párszor megtankolhatják belőle a ferrari-t, amit a konzolos kiadással kerestek. Ennek még mindig bedőlünk emberek? <#eplus2>#eplus2>
Killzone miatt vettem, különben hagytam volna a gépet Uncharted vagy God of War-ig.
Meg Order miatt is.
A többi meg nem rossz, vennék értük gépet, HA AZ ÉN STÍLUSOM LENNE, de mivel nekem TPS max FPS-ig terjed a rátám, én az a 2 játék miatt vettem és venném ha lenne lehetőségem.
Meg ugye mert tudom hogy legalább 2 nagy szerelmem még jön.
És félreértés ne essék egyeltalán nem éri meg egymaga az Uncharted-ért sem, az is egy játék csak, anyagilag nem, inkább úgy fogalmaznék hogy nem sajnálom rá azt a lovét amit rászánok...ez nem egy brokercég hogy megéri-e befektetni vagy nem.
Hanem érzel-e akkora késztetést hogy téged majd kárpótoljon az a játék élményben.
Gondolom érted mire célzok.
Gépet sem azért fejlesztesz egy Witcher-ért meg veszed meg a játékot mert jól jársz vele anyagilag, hanem mert érdekel, és téged annyira érdekel hogy rászánsz ennyit.
Egy hobby.
Mint a biciklizés mindenkinek más, de mindenkinek az a legszebba legjöbb amit a saját izlése alapján választ. Hiába van árkülönbség, egy drágább termék nem biztos hogy szebb is, jobb is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 16:54:48
Nekem első találkozásom lesz az 5. résszel, szóval én még így is 1st day veszem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 16:48:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van egy olyan érzésem, hogy Bloodborne miatt többen fognak PS4-et venni, mint Killzone, Infamous, Driveclub és Order 1886 miatt együttvéve.
"De egyikre sem lenne szüksége a Sony-nak" Ezt nem igazán értem. Mire lenne szüksége egy új konzolnak, ha nem exluzívokra? Mi miatt veszik az emberek ha nem exluzívok miatt? Mi győzné meg őket, hogy pont PS4-et vegyenek és nem Xbone-t vagy PC-t ha nem az exluzívok?
Konzolra szerény véleményem szerint kellenek az exluk, mint egy falat kenyér. Anélkül félkarú óriás mind! Ez fokozottan igaz az első 1 évben, amikor még sokaknak túl drága, hogy csak úgy passzióból vegyenek egy ilyen gépet (értsd: Ha 50 000 körül mozogna lehet már én is vettem volna egyet, de a 120 000 túl combos ár ahhoz, hogy számomra egynek jó játékokkal játsszam!)
Természetesen egyéni véleményem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyers modorért sok embert kitilthatnánk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 16:46:08
Nyilván sok dolgot szerintünk rosszul, vagy nagyon másképp lát, de az ő szemszögéből csak a saját igazságát írja le köntörfalazás nélkül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 16:45:36
Valszeg nagyon érdekli őket a bukás, mikor szerintem már bőven pluszban járnak a bevételt tekintve, meglepődnék ha nem. 😄
Anno Boxra megvettem, és PC-n is hajlandó lettem volna day 1 purchase-ra, de ez egy vicc.
Én már elöre tudtam hogy ez lesz amikor bejelentették hogy nem január 27-én jön hanem március 24-én már akkor tudtam hogy nem fogják tudni tartani ezt az időpontot se, és a sok csúszás miatt valami nagyon brutál játékot kell kiadniuk hogy megérje az a sok csúsztatás.
Habár szerintem tanulva a GTA 4 hibájából a GTA 5-öt megpróbálják minél jobban optimalizálni nem akarnak még 1x olyan óriásit bukni XD
Még Wantonly írta ide be, hogy megjöttek a kódjai és valóban, akkor kaptam meg én is őket. Egyik legjobb kivárásom ever!
Égető szüksége van, nem volt szó arról hogy, már megjelent valami vagy nem.
Nincs égető szüksége, még semmi Bloodborne, de eladásban így is fogy a gép.
Killzone
Infamous 3
Infamous FL
Little Big Planet 3
Driveclub
Order 1886
Ezek mind húzócímek. (most az hogy kinek tetszenek , kinek nem az nem lényeges, mert az eladásokban úgy tünik vannak elegen)
De egyikre sem lenne szüksége a Sony-nak.
Uncharted 4 - 2015-ben (feltehetőleg ez év végefelé), mivel írják a store-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 16:42:37
Iminek pontosan annyi játékot/akármit adnék ajándékba, mint itt bárki másnak, ha nem lenne fordító, ha nem használnám a munkáit. Ha adok neki valamit, akkor azt azért adom, mert értékelem a munkáját. Adtam-e más fordítónak is játékot/egyebet? IGEN!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jajbazmeg, most látom.
OK, részemről ennyi, virágboltból beszerzem majd, nyalják ki a seggem, de tényleg.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.02.24. 16:40:19
Valamint 6 dodóért be lehet húzni a Titanfall-t? Megéri amúgy?
Uncharted 4-nek van egyáltalán pontos megjelenési dátuma?
Most így végiggondolva Infamous jut csak eszembe, ami nem jött pc-re is...De ez édes kevés prevgenen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.24. 16:29:57
Ez egy a sok közül, Uncharted 4 ha csak egymaga jött volna a generációban már milliós eladásokról beszélnének, hát még igy.
Bloodborne csepp a tengerben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont ha az immár 3. csúszás után is bugosan adják ki, akkor itt kérem lázadás lesz az biztos!
Ui.: Személy szerint nem érdekel ki kezdte csak, hogy béke legyen. :-)
Fpocok: Már ott van az accomon a hörcsögnek elég ennyi is, persze engem ez nem nyugtat meg.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.24. 16:16:55
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Már megint kési... ááá... leszarom. Szopjanak le.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pedig pont neked a legnehezebb megvenni egy konzolt. 😄
Most látom, hogy kezdek átmenni Blogba...Bocsánat Imy és többiek...Visszafogom magam!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.24. 16:07:40