Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Marad a makogás..."

Kösz bammeg. <#levele>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
egyikhez sincs köze picit se,már 1 videóbol is kiderül.te nemtudom mit láttál eddig
Totti5
Semmi köze ahhoz hogy a Sunset mire jött ki meg minden más amit írtál. Ha 2 év múlva jött volna akkor is ugyan ilyen jó lenne, ha 360ra jött volna akkor is ugyan ilyen jó lenne.

A játék, friss, új, ötletes, egyedi és átgondolt ( mechanika ). Polírozott, maximálisan optimalizált, masszív, tartalmas, "bugmentes" és kihasználja a kurrenst is grafikailag pl.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:43:56

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Látom, hogy ugribugri-csili-vili-szörnypukkasztós-koop-fun játék.
Biztosan jó szórakozás a currgen gép előtt ülve , de attól még amit látok a videón, és amit érzek az az, amit leírtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Majd irok pm-et mikor a mechanikát kell fényezni a Sunset-ben. 😄 <#love11>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Te olyan dolgot kifogásolsz, hogy a topikgazda, csak ennyit mondana rá:

Értjük, hogy az jut az eszedbe, de egy "filmnyelvi" eszközt beállítani a lopások sorába vicces. Megjegyzem, ha nem is az ellenfeleknél (leglaábbis az általam játszott részekben), de a fegyverek és tárgyak megszerzésénél szintén voltak hasonló bejátszások az Insomniac jóval korábbi játékaiban is. Régóta élnek ezzel az eszközzel ők maguk is, régebb óta, mint a kedvenceid léteznek, melyeknél nem asszociálsz lopásra.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.24. 19:37:51
Jujj, de sajnálom....<#beka2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Sajnos nem tudom hova tenni amit a Sunsetre írogatsz, így ne is várd el tőlem hogy érdemben akármit is tudjak rá reagálni. Képtelen vagyok. Marad a makogás... ennyi a max.

darkSectorxxx
Bazz elfogyott a tinta a tollamból . 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A játék lényege nem jön át a videón. Mechanikailag a játék inkább hasonlít a H&S-re, vagy bármelyik ritmusjátékra, mint bármilyen említett tps-re. A játék lényege: soha ne állj le. (Mechanikailag)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 19:36:12

Adversus solem ne loquitor

Érdeklődéssel várom a beszámolód! <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen> Szép érvelés!<#wink>

IMYke2.0.0.0
Tojok*** rá. Nekem ez jut eszembe róla.
Én ugyanis "erről" az oldalról nézem.
Te meg a Totti-konformista-multiplatformer-5 szemszögből.
Nem kell mindig mindenben egyetértenünk.

*** = értsd jól: nem rád, hanem hogy a "lopás" szó nem fülbarát.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 19:34:44

darkSectorxxx
Ja mondom ha így nézzük akkor igen. 😊

darkSectorxxx
Hát fuck, akkor xbox classic-ot is átböngészem minyna egy fél óra türelmedet kérem. 😄

genndy
Nem kell az neked.
- EA játékot hörcsög NEM vesz
- EA játékokat SOHA nem fejezik be. Soha. Semelyiket. Lásd pont ma Totti (asszem) mérgelődését a Next Car Game-ről. Az is EA. Azt se fejezik be. Soha. Félkész játékot ennyiért? Nemár.
- RU játékot nem veszünk, rápattintják a régió lockot seperc alatt
- van rajta -75%? Nincs. Innentől kezdve muhaha.
- Space Engineers sem volt még ilyen olcsó? Akkor ez annál csak rosszabb lehet. Olcsóbb=rosszabb, tudod, egyértelmű.
- erős vagy és megvárod amíg lejár az akció. Bevállalod?!??!!
- ha már mindenképpen kell valami, akkor vegyél Besiege-t. Tomsolo úgyis ódákat zeng róla PH-n.
- ha megveszed agyonütlek egy SR-s Penetratorral
Na. Szerintem jó érveket írtam.
<#bohoc>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.02.24. 19:36:34

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
Elég merész szó a lopás-t használni. Nem is tudom hova tenni...

Én olvasgattam a Walking Deadet, a képregényt, de lopás az egész, mert szövegbuborékok vannak benne, mint a Batmanben 😞
IMYke2.0.0.0
Hol írtam azt, hogy csak is a Bordelrandsekben volt eddig?!
Azt írtam, hogy számomra a lopás jut eszembe ---- érteeeeed: szubjektív! ---- a játék egyes jeleneteit elnézve , és említettem 2 címet , amit felfedeztem ezekben a képsorokban.

//Szerk.: írásjel.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.24. 19:31:15

Azért említettem őket, mert abban az érában jelentek meg, csak több Sony-gépre. Tehát a Sony is tolta ész nélkül azt a franchise-át is, csak nekik több élő platformjuk volt. Ettől persze nem lesznek PS3-exkluzívok, nem az az eredeti platform, de abszolút releváns megemlíteni őket a párhuzam kedvéért, hogy érthetővé váljon a különbség. Másrészt meg marha jókat lehetett velük PS3-on játszani, ennyire megszívattak engem 😉
Totti5
Oké, most hírtelen nem jut eszemeb h hány képregényes címnél volt már ilyen ( kb mindegyiknél?😊 ). Legutóbb pl a szintén Xbox One-os D4nél láttam hasonlót... teljesen megszokott dolog, sokan alkalmazzák.

Moby
Jászottam mindkét említett játékkal. Semmi hasonlóságot nem mutat ezekkel. Egyikre sem emlékeztetett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 19:28:09

Adversus solem ne loquitor

kill3r21
A 100 milliós Dying Light kiadás margójára:

"Ennyi pénzből már inkább készítek egy szalmazsákot, egy zombi méretűt, azt azon gyakorolok."

xD
Oh. Köszi a gyors választ.

Újszülött vagy, ha a Duke Nukem 3D előtt nem láttál shotgunt játékban vagy akár FPS-ben 😉 (Direkt a 3D-t írtam, mert a DN 1-2-ben nem volt.)
Totti5
XBOX ONE-om van és WiiU-m, meg PC-m.

Nekem a kimerevítésről éppen az Okami ugrott be, de millió és egy alkalommal elsütötték már. Ezzel az erővel mindne játék lopás, melyben van HUD, mert másban is volt. És persze olyan is van, melyben nincs HUD, szóval bezárult a kör 😊
És ha én azokat nem tudtam PS2-n tolni, hanem csak most Ps3-on. Akkor nekem az nem exluzív tartalom? <#crazya><#wink>

Totti5
Nekem mindegy. A címeket leírtam, aztán mindenki oda teszi meg azt veszi ki amit szeretne, a lényegen ez nem változtat.

darkSectorxxx
Tudtommal van vagy volt neki, de majd kijavít úgyis. 😄

darkSectorxxx
Én csak God of War-ra értem a 2 collection-ra, mindegy időbe mikor készültek, az a lényeg hogy mire. 😄
Ez nem lovaglás, első esetben sem volt tárgya ez a port a számlálásnak.

De számolhatod egybe is ha szeretnéd nincs ezzel baj, de én csak szóltam hogy azokat nem veszem figyelembe, amit nem PS3-ra készítettek.
Xbox-nál sem vettem figyelembe portokat.

Tottinak van ps4-e is? Nem csak bone?

IMYke2.0.0.0
A shotgunt meg minden játék a Duke Nukem-től... <#szomoru1>

Hát igen a lila műbré elég nagy támadási felület volt. Szó szerint meg képletesen is....:-D

Olvass vissza hogy pontosan mire írtam és miről is volt szó.

IMYke2.0.0.0
Nézz rá például a - nem tudom másként megfogalmazni - a kimerevítésekre, amikor új ellenfél stb. jelenik meg a játékban...
Ilyesmire gondolok: Youtube-videó - 11 perc 47 mp-től.

darkSectorxxx
Egyszerűen nem mindegy kinek a szemével nézitek.
Te úgy nézed hogy a 2 gépet nézed.
Ratgab meg a saját helyzetéből indul ki, hogy van mellé egy PC-je....persze ahogy írtad ez nem von le a gép megítéléséből.

Az R&C mind PS3-as, csak a Nexus megjelent Vitára is. A GoW-nál amgam is melítettem a speciális helyzetét, erre direkt azon lovaoglsz, a többi példa kapcsán meg sunnyogsz. Megint nem lehet veled értelmes diskurzust folytatni, ahogy eddig sem volt rá példa soha.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.24. 19:21:51
Nem is neked szántam fricskának, hanem Imynek, hiszen tényleg onnan vették. Csak az a dupla csavar, hogy a bezzegagétéázók szidták miatta a Saints Row-t 😊
MerlinW
Az értékelések alapján a Tron Evo még mindig Live-os, nem lehet menteni, nincs multi, nincs Live. Aztán hogy az értékelő-e a béna azt nem tudom, mindenesetre olvass utána a dolognak, mielőtt megvennéd.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Jó de most rendes PS3 játékokról beszéljünk ne feljavított HD-król azért nem fer összemérni egy olyan játékkal amivel a másik platformon 3x annyit dolgoznak, és ugyanugy 1-nek számolod. 😄

Totti5
Nincs PS4re már pedig arról is szó volt. Ezek vannak Xre ha konzolt veszel. Semmi státusz nem vész el.

Érted te, hogy mire gondoltam. Még ha kicsit most sarkítasz is.

Totti5
Sunset egy pontosságra építő platformer. A két említett cím meg nagyon nem az. Köze nincs hozzá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:17:47

Ha visszaolvasol Exlu-król volt szó. Azzal, hogy kijöttek pc-re el is vesztették ezt a státuszt.

És mint köztudott, még a lila műpéniszt is a San Andreasból lopták.
darkSectorxxx
Border-t én sem, a Saints Row még oké vagy az Infamous. <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:17:05

Nyilván egy olyan akciót vétek lett volna kihagyni. Mondjuk más kérdés, hogy én nem szeretek hitelbe vásárolni. Viszont ha nekem lett volna lehetőségem így ps4-et venni lehet én is éltem volna vele.

Csak a God of Warnál volt szó portokról (a PS3 életciklusában jelentek meg, csak az előző masinán kezdték), annál is ízért, amit írtam. Ugye a Last of Us vagy a GTA V is csak port currentgenen, ahogy a Tomb Raider is.
Totti5
Azt hogy PCn játszol és az a platformod egy dolog. Azt hogy milyen játékok vannak Xbox Onera ha ezt veszed egy másik. A kettőnek nincs sok köze egymáshoz.