Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Kéne valami gamer szakszervezetet létrehozni a kisemmizett, semmibe vett, rabszolgasorba taszított játékostársadalom védelmében 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ó, még a végén kiderül hogy az előrendelők nem élveznek semmi előnyt, sőt, igazából lehet hogy az előrendelés a kiadónak jó? Mammamia 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Maximum elemeiben lehetett drága bundle-ből vásárolni, amúgy 6k-nál olcsóbban sosem volt beszerezhető ez a csomag! Egyedül a kozmetikai Blood Pack nincs benne, az nem éppen esszenciális, de legalább filléres. A játék meg brutálisan jó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem nem a késés dühít. Egye fene, 2 hét ide, pár hónap oda, nem gond.
A baj itt azzal van, hogy konkrétan kurvára hülyére veszik a PC-s játékosokat. Ha tudják, hogy nem lesz kész időre, az rendben van, megesik. Ilyenkor normális helyen összeül az egész banda, és eldöntik, hogy fejleszési, marketing, meg PR szempontból mi a megfelelő tartható időpont, és akár hagynak egy komoly mozgásteret is, biztos ami biztos.
Teszemazt, tudták ugye, hogy nem fog megjelenni a nextgen kiadásokkal együtt, akkor mondják azt, hogy, bocs, de PC-re kell még idő, kiadjuk 2015 Júniusban - törlik az előrendeléseket, satöbbi. Így nagy mozgásterük van, és ha közben sikerül előbb összerakni, akkor még ők lesznek szenté avatva, ha az adott időpont előtt 1-2 hónappal kiadják (ilyen is volt már). Na, ezt kb. így csinálja egy normális cég, hogy mentse az arcát, és ne legyen botrány.
De ez a "Bocsi, majd 2 hónap múlva - Jaj, bocsi, még 40 nap - jaaaj, mea culpa, még 35 nap", na ez vérgáz. Azt meg már nem is kéne említenem, hogy 6 nappal (!!!) a januári eltolás előtt kijött a Rockstartól egy nyilatkozat, hogy időre jön, aztán mégsem - na, ez a kibaszott nagy hiba és mocsokság, ez elfogadhatatlan.
Így nem lehet kommunikálni az ügyfelekkel.
Ez basz fel, és nem a késés.
Erre persze lehet azt mondani, hogy azért csinálják, mert még több eladást akarnak a nextgen konzolokból kicsikarni, ezt leszarom, nagyon nem etikus ebben a formában.
Azt is lehet mondani, hogy nem ügyfelekkel kommunikálnak, pedig dehogynem, az előrendelés az szándéknyilatkozatnak felel meg, és épp a leendő ügyfeleiket köpik ezzel szemen, nagyon csúnyán.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.02.25. 00:41:33
4 játékosra van tervezve a játék ezen része, így ketten elég "mókás" 😊 Egy idő után folyamatos sniper tűz, respawnoló peonok és közben jön a "sérthetetlen" boss. Mondjuk már akkor csak azt nem értem miért kettesével árulja az amazon(5$), de ennyit bőven megért, biztos teszünk még pár próbát. Körültekintéssel ajánlott.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
BTW nem volt olyan jó, mint az első rész. Karakterek továbbra is nagyon jók, ahogy a humor is, a sztori gyengébb lett. Emellett többször volt, mint szerettem volna az a dolog, amiért nem vagyok annyira oda kalandjátékokban, amikor úgy akarnák kihívást nyújtani, hogy elsőre két logikátlan tárgyat kell összekombinálni, vagy valakinek adni, valamivel aktiválni. Ehhez nem kell logikus gondolkodás, hanem türelem, hogy az ember mindent megpróbáljon mindennel összekombinálni, meg mindenre ráhúzni az egérrel, amikor el akad. Ezt nem szeretem.
Azért úgy összességében tetszett.
Ha a japánok összeszedik magukat, akkor a Dead or Alive 6-ban már valóban így fog kinézni egy karakter.
Igazán megerőltethetnék magukat, hisz ez a verekedős játékok Sims-e (családbarát, férfibarát, tonnányi DLC).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.24. 20:41:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
@Evoluti0N: akkor ezentúl majd "EAcc"-nak rövidítem vagy ilyesmi. Amúgy engem is mindig megzavar, még ha én írom akkor is.
Más:
HB Square Enix-ben utolsó két bónusz játék:
Lara Croft and the Guardian of Light
Startopia
Asszem megveszem a BTA-t. Cserealapnak vagy SGiftsen vagy ninjáknak elszórni jó lesz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
https://www.humblebundle.com: "Sword Coast Legends Deluxe Campaign Edition"
RPG. S úgy tűnik, kiváló lesz. Az extra tartalom is szép.
A 150 euró viszont sok 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Legfeljebb abban nem, hogy szerintem számszakilag is többre jön ki a Sony, mert számos olyan elfeledett exkluzívja van, mint a Puppeteer vagy a Sly Cooper 4 (ráadásul ezek nekem be is jöttek), hogy a régi mocskokat (Haze, Lair) ne emlegessük. De ezeket direkt nem hoztam fel, amúgy sem véleményezni kell, hanem fogni, és összeszámolni, arra meg lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.24. 19:56:42
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 19:53:25
Adversus solem ne loquitor
Ahogy ratgab bátorkodik megjegyezni mindig, hogy a Saints Row 4-ben a Prototype elemei vertek tanyát, és neki meg azzal kapcsolatban ugrik be a lopás szó.
Holott, a falonfutás sem hinném, hogy "új találmány" a játékipar nemes és egyedi világában...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár lentebb megtettem egy utolsó kísélet gyanánt és ha gondolod walltextet is írhatok a játék részleteiről, de szerintem felesleges. Csak nem szeretem ha olyan terjed ami nem igaz, mert lehet van aki éppen a te hszed alapján ítéli meg a játékot, aminek semmi köze a valósághoz.
Kéremkaoccsojaki.
Adversus solem ne loquitor
Nem azt mondom, hogy automatikusan tett magadévá a véleményüket, de ne az előítéleted és a véleményszabadságod pajzsa mögül magyarázz nekik arról, amiről tényszerűen jobban képben vannak. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.24. 19:43:36