Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Én támogatnám. Nem kéne kizárni abból senkitsem.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jogos ezt értem, nem is érdemes most csak így belevágni, főleg nem neked pl akinek erős configja van.
Nekem megérte, mert mit vettem volna ebből a hitelből a pc-m helyett még egy ilyen szart? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ha már lopás nekem a Saints Row 4-ről ugrik be mindig a Prototype 2 című játék....Bocs, ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ez ég világon semmi köze hozzá, meg semmi máshoz sem, semmi az ég világon, de semmi ám. Nem értem most ez hogy jön ide pláne Borderlands? WTF?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:15:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha van pc-m márpedig van, akkor igenis számít. Olyan játékokért nem veszek konzolt, amiket a főplatformomon pc-n is tudok játszani. Mondom ezt úgy, hogy a Ryse-re nagyon vágytam, amikor még bone exluzív volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Most portokat ne keverjük bele azért. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ZsZso
Srácok, tanács kellene, vagy inkább valaki aki lebeszél róla. Medieval Engineers -ön gondolkozom már 1 napja $6-ért.
+ frankó építgetősnek tűnik
+ nem volt még a Space Engineers se ilyen olcsó tudtommal
+ jóval olcsóbb mint Steamen
- RU de elvileg aktiválható (sajna szürkésebb fajta üzlet lenne )
- Örli ökszessz és még Survival mód sincs benne (Space Engineers -t se biztos, hogy annyira befejezék mint kellett volna)

Ugye hogy hülyeség megvenni? 😊

// Szerk: formázás
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.02.24. 19:14:20

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Úgy értem, hogy nem az MS-é a franchise. A pontos megállapodást nem simerjük, de ugye az Insomniac sem zárta ki, csak félő, csesznek a PC-re.
IMYke2.0.0.0
A Sunset Overdrive-ról ismered már a véleményem.
Nagyon-nagyon személyes tapasztalat - 1 hónap, és gép + játék kéne ahhoz, hogy megváltozzon a kialakult képem róla. A mozgóképek miatt betokosodott a véleményem. A Sunset Overdrive-ról a "lopás" szó ugrik be elsőként. Borderlands + Saints Row-sorozatok...
Bocs, őszinte voltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Több exlu van több lehetőség van rá, hogy 5-10 majd annyira bejön, hogy konzolt veszel érte. Kevesebb játék van ennek kisebb az esélye. Nálam egyelőre még egyik konzolon sincs ilyen játék..

Totti5
Nem izgat mi van PCre és nem is lényeg. A lényeg hogy ha Xbox One-t veszel akkor ezekkel játszhatsz. Ha PS4et vagy WiiU-t akkor nem. Ha PCn játszol akkor 1-2 játékkal tolhatod te is.

Halo 2 reméket kaptál, szóval van benne olyan ami eddig sosem volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:11:21

UC 1-3 - 3
LBP 1-3 - 3
Motorstorm - összesen 3 rendes rész plusz az RC
R&C (ToD, QfB, CiT, All for One, Q-Force, Nexus) - 5

A God of War érdekes (összesen 6 felvonás elérhető PS3-on), mert a két PS2-es rész is friss volt (2005 és 2007), portolták is őket, plusz a két PSP-s részt is. Erre jött még kettő valódi PS3-as rész. Elég dömping ez így a javából, csak a más platformpolitika miatt máshogy fest.

A Gears of Warból van még 4 Boxon. A Forza esetében viszont a Motorsport és a Horizon kétfelé szedhető, igaz, a Ratchet & Clank spin-offok is leválaszthatók akár, más szempontból.
Ez még nekem az xbone melletti voks letételéhez. Várunk még ezzel. Azért egyszer én is szeretném a currgen konzolok szépségeit megtapasztalni.

Tinman
Tudom itt nem menő, de Tron Evo nekem bejött... na nem AAA+++, de eléggé élveztem, sőt a film is tetszett. Mondjuk az eredeti is bejött :-)

Ellenben a Tron Evo-ért elkérni AKCIÓBAN 3.100 Ft-ot??? Na neeee...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 19:10:16

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Itt jön szóba az amit leírtam, ez akkor szegényes és annak akiket ezek pl nem is érintenek mert mondjuk eleve a stílusokban nem annyira érzi otthon magát.
Nézőpont kérdése minden.
Nekemis hiába volt 10 exclusive ps-re ha sok nem érdekel, 2-őt kivéve.

Pl ott volt az a Resistance, meg Motorstorm....ottvannak 1-1 plusz cím, ésaztán? 😄

Van pc-re is: DR3, Ryse, Titanfall.

Maradt: 2 db Forza, Zoo Tycoon( <#eplus2>), Sunset Overdrive, Killer Instinct (ez valami reboot vagy folytatás?), Halo masterchief (ha jól tudom gyűjteményeskiadás vótmá játékokkal újrakiadva), Kinect: Sports.... Hát ebben se sok system seller van.

Halo vonzerő lehet meg Forzák talán...Meg ha a 3 pc-s cuccot is boxosnak tekinted elsősorban. Amúgy eleinte ha választanom kellett volna én a boxra szavaztam volna.

Moby
Nekem viszont egyik sem maradt ki. Hálistennek.

Rapid81
TRON 2.0-án és Evolution-ön gondolkodom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Fuse egy hányás.

Tinman
Ezekkel az árakkal embert lehet ölni. Szokásos Disney fail.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Eléggé vérszegény lista....

Moby
Bármelyik lehetne. Technikailag. De nincs , és az SO 2014 legjobb játéka volt nekem.
Wiiu ide vagy oda.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 19:05:34

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne értsd félre nem a moderátori döntésed akarom megkérdőjelezni, mert az a te ügyed, a te nézőpontod, hogy mi az ami még belefér és mi az ami még nem. Nekem pl. az ügyességem leszólása még bőven belefér, de egy "faszozás" pl. már nem, ha csak nem Dark Sectorosan nem bántásból, hanem poénból/ugratásból írja valaki.

Grebbernek vannak hibái, mint ahogy nekem is vannak. Bennem pl. azt látod hibának és talán sokszor elviselhetetlennek, hogy elég durva stílusban tudok cégeket/játékokat/fejlesztőket alázni. Azt soha ne felejtsd el, hogy nem az SG-re járókkal teszek így (bár egy másik topikban van egy személyeskedő alak, akivel szemben nem hagyom magam), és azon bizony nehezen tudok változtatni, hogy amire a kemény melóval megkeresett pénzem elköltöm, az nem jól működik, nem működik, gondok vannak vele, etc. Ilyenkor morgok és csaholok. Ezt te fikázásnak tartod, pedig nem csak fikázok... nézd meg az elmúlt pár napban mennyire tudtam örülni 2 kis indie játéknak. Igyekszem őszinte véleményt formálni, ha az negatív, akkor olyat, ha pozitív, akkor olyat.

Grebber is őszinte, de ő valóban keményebb dió, mert valóban képes személyeskedő hangnemet megütni, azt meg nem sokan tűrik jól. Érthető.
Nem hiszem, hogy nagyon megtudod változtatni... akkor viszont, ha jól sejtem ez az accja végét jelenti. Ha így lesz, megértem.

darkSectorxxx
Jó 1 sorozat.

De nézzük X360-at 1 generáción bellül. Úgy értettem.
Forza 2-3-4-FH-FH2 (5)
Halo 3-4-Reach-ODST-Wars-Assault(6)
Gears of War 1-2-3-4 (4)
Ez 15 játék. Csak 3 vonalon.

15 Kibasott játék, ami exclusive, 2 játékot kivéve (pc is).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:05:46

Sunset Overdrive simán lehetne, ha nem az Insomniacról van szó. Márpedig ők szerintem még PC-t se láttak életükben. Végül is így legalább megúsztuk a Fuse-t. Valamit valamiért, de az SO most legalább annyira kellene, mint amennyire röhögtem rajta elsőre 😞
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
PS - Xbox viszonylatban

Teljesen korrekt lista ennyi idő alatt, persze jó lenne ha havonta jönne AAA ex, de ilyen sosem volt és nem is lesz.

Dead Rising 3
Ryse: Son of Rome
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 5
Zoo Tycoon
Titanfall
Sunset Overdrive
Killer Instinct
Halo: The Master Chief Collection
Kinect Sports Rivals

darkSectorxxx
Most hogy veszed, mert megjelent PC-re vagy PS4-el szemben?
Mert PS4-re nincs olyan ami van X1-re, de ha az számít hogy az a játék kizárólag csak X1-re legyen akkor ja.

Ellenben amik vannak, azokban több tartalom van.
És ez az előző generáción is így volt.

Moby
Forza, Horizon2, sunset overdrive
Egyik sem.lesz pécén.

Ha összeadod az összes Ratchet & Clanket, akkor sorozaton belüli halmozásban is ott van a Sony, legalábbis egy IP-ben. Egyébként 2015 elejére ígérték a legelső rész rebootját (én mondjuk végigjátszottam gyorsan kétszer egymás után a HD-t, szóval nekem megvolt 😊, de nagy a csend.
kill3r21
Szerintem nagyrészt akkor is a játék adja el 😊
Mindenkinek van olyan játékvárása ami meggyengítené 😊
Na azért Xbone se dicsekedhet a raklap exlu-jával. Egyelőre ott is lehangoló a helyzet. Az a pár, ami volt is hamar ellátogatott pc-re.

darkSectorxxx
Ez van, bárcsak másképpen lenne, mindegy, én próbálom a szegényes időben is megkeresni azt a helyet ahol a kevésbé kevés van. 😄
Ja ennek sok értelme lesz elolvasni majd. 😊

Én azt hittem nyitócím lesz egy Uncharted, egy God of War, vagy legyen egy szuper kis Crash Bandicoot, vagy Ratchet Clank, akár Dexterrel is kiegyeztem volna, de igazából platformernek benyomtak egy új IP-t amit még youtube-on is szar végignézni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:57:40

darkSectorxxx
Ja több cím volt darabszámban ez jogos, ellenben Microsoftnál egy-egy sorozaton bellül adtak ki több részt, vagyis kiadott játékok összeségében ha megszámolod közel egyforma mennyiséget kapsz, csak annyi hogy PS-en a stílusok tárháza széleskörűbb, vagy hogy kell mondani.

Tinman
Így van. Mikor én vettem volt rá cirka 25 játék ami érdekelt, nem is volt kérdés a vétele. Nem nyertem a lottón, de kb. nem érdekelt mennyiért adják, vagy mennyiről nyitott, vagy mennyibe kerülne egy év múlva, mert a játékok röhögve eladták nekem a konzolt. A PS4 jelenleg erre nem képes, bár a Bloodborne, UC4, TLOU DE, már eléggé bizsergeti a tenyerem... még 7 db. ilyen nagyágyú és veszem. De nagyágyú legyen ám! A Knack nem elég :-)

Köszönöm a megerősítést! <#eljen>

Ebből a listából annyival a PS3 megjelenése után, mint most vagyunk a PS4-é után, csak az Uncharted első része létezett.
darkSectorxxx
Igen nem véletlen volt a sorrend, meg amit írtam hogy szinte hasonlóan csinálják a marketing részét.
kijön 1-1 érdekesmód pont mind2-ő ebben az évben, valszeg évvégén, aztán van 2 olyan cím 1-1 amiben szinte a legjobbak voltak, és arról mindketten titkolóznak, csak azt tudni mind2-ről hogy lesz. (persze lehet a story nem folytatódik, de a sorozat valamilyen formában visszatér. Meglepődnék nagyon ha ezek is közel egyidőben jelennének meg, mondjuk E3-on egy trailer formájában.)

Engem meg az zavar, hogy mikor ugyanezt a játékot keresztfiamnál megnéztem xbox 360-on ott gyönyörűséges volt...De erről már beszélgettünk.

Az van nekem is köszi... Azon csúnya! :-D

Lehetne szeretni vagy utálni őket, de ezek nem igazi system seller nagy durranások szerintem sem. Legalábbis a korábbi felvonásokat nem éltem meg annak (a másodvonalt képviselték PS3-on, de akár PC-n is kiválthatók voltak multiplatformmal), és ránézésre ezek sem nyújtanak megint semmi pótolhatatlant.
kill3r21
Sejtem egyébként, húzom is be a nemlétező nyakam 😄
kill3r21
Én is annak tartom magam, nagy dolog 😄
Ott azért volt vonzerő: Unchartedek, God of Warok, Heavy Rain, RDR, ha már vettem konzolt igaz ez nem exluzív, Last of Us, Dragon's Dogma, hogy csak azokat említsem amivel tényleg játszottam is.

Ezek függvényében én azt mondom maximálisan megérte azt a 47000-et, amit elköltöttem a PS3-ra. A cél az volt, hogy az általam érdeklődésre számot tartó címeket letoljam. Ez meg is volt többé kevésbé (Dogma és RDR még ugyan nincs befejezve). GTA5 miatt is majdnem elcsábultam, de mióta tudom, hogy jön (?) pc-re azóta erről letettem.

darkSectorxxx
Most nem tudod mibe nyúltál bele mikor ezt leírtad. 😄
Isten bocsásson meg neked! 😄

Tényleg csúnyácska, de engem inkább az zavar, hogy amikor csemetekoromban a nagymamám diafilmeket vetített nekem, az ezerszer folyékonyabb élmény volt.
Moby
HC pécé tulajnak azokkal ingyen sem adod el a ps4-et 😊

Totti5
Gears és GoW nincs látóhatáron belül, SEMMIT nem tudni róluk.

Uncharted és Halo idén jön teljesen normális ütemterv szerint.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 18:49:50

kill3r21
Kajakra kölcsönadom a ps3mamat , ha csak ez a gond 😄
Nekem párszor megfordult a fejemben, hogy boxot vegyek rdr miatt ,mert annyira zavar, hogy csúnya ps3-on. Bár lehet elég lenne keresztfiamtól kölcsönkérni a box-ot... :-D