311803
  • darkSectorxxx #257419
    Mert?
    Resident Evil 7?
  • Evoluti0N
    Régóta szemezek már az új DMC-vel. Már csak amiatt is érdemes megvennem. :)
  • Tinman #257417
    Humble megint rettenetesen odaqrt a Capcom bundlival
  • darkSectorxxx #257416
    ja hogy az upp az is végleges értem.
  • zsotesz
    innen letöltöd az image-t kiírod dvd-re vagy usb-re aztán bármikor tudod telepíteni, ha meg épp nincs kiírva semmire, akkor felrakod az eredeti win7/8.1-ed és arról megint upgrade-elsz
  • darkSectorxxx #257414
    Jó akkor másképpen kérdem. tönkrement a gépem, a rndszer mindent formázok...üres minden, hogy kerül vissza ez a rendszer a gépemre?
  • mooo
    Nagyon jóféle! Pont végigjátszottam az AC:Brotherhoods-ot és gondoltam rá,hogy lassan jöhetne az AC3-hoz is egy 75%-ék,mert az jön a Revelation után,erre 2 napra rá be is rakják :D. Ugyanígy jártam a Risen 3-al is 2 napra rá hogy végigjátszottam a 2. részt már rakták is be 80%-ba.
    Egy Thief se lenne rossz,de ahogy látom még nincs belőle "Complete".
  • zsotesz
    A megjelenéstől számított 1 évig tudod upgrade-elni. Viszont oem kulcsot kapsz, mindegy, hogy dobozos win7/8.1-et upgrade-elsz vagy oem-et. A jelenlegi alaplapodhoz fogja aktiválni, tehát a mostani gépedre bármikor tudod majd telepíteni, viszont ha lapot cserélsz akkor elvileg bukod a licence-t. Alaplap csere esetén nem tudom mennyire jófej a support, átteszi e az aktivációt vagy nem.
  • IMYke2.0.0.0
    A kezdeti sokk után - urambocsá, ezt is csak elképzelni tudom, mert még nem láttam (nem is akarok!) - vergődne a fájdalomtól... legrosszabb esetben meg: a hirtelen megnövekvő szívritmus/verés miatti (tachycardia) nagy vérveszteség révén előbb elájulna, majd meghalna.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.13. 19:56:21
  • Jim Morrison
    ha realisztikus lenne, akkor nem 1 gólyó 1 halál lenne, ha lábon lőnek se halsz meg, ha ellövik a kisujjadat, akkor se :[
  • Botond #257409
    Nem kártyás. :s
  • wantonly
    Steam akciók.

http://store.steampowered.com/sale/stealth_sale
  • zorrobomber
    Deus Ex: Revision - Steam
  • kigyi
    Mondjuk így, hogy meg van a microsoft update tool így nem is lesz annyira macera, mert ezzel fél óra alatt felmegy majd a frissítés 10-re utána meg csak 3-4 perc a windows 10 tiszta telepítés és mehet a belakás ami hosszú napokig tart :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.10.13. 19:17:56
  • kigyi
    Lesz is ebből gondom a jövő héten. Win 8 letöröl helyette win 7 felrak (csak az van meg eredeti példányban) aztán upgrade 10-re, ha felmegy akkor azt letöröl és felrak a tiszta 10 ehh már előre tartok tőle, mert akkor a 7-est felesleges belakni, de mire felmegy rá a 10-es lehet vagy 1 nap is.
  • darkSectorxxx #257404
    Thx. :D
    darkcharted. :D
  • kill3r21
    Boldogot Uncharted :D
  • MoRT2195
    Ha már CoD... kíváncsi vagyok, hogy az alábbi képen (spoilerba tettem) látható grafika mennyire tükrözi a valóságot. Most már csak ez miatt is le fogom warezolni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy valóban így néz ki. Főleg a csávó szemöldöke néz ki nagyon jól. A kép egyébként 3840x2160-as felbontású, szóval kattintsatok rá, ne kicsibe nézzétek.

A singleplayerben amúgy lesz egy új nehézségi szint, aminek az a neve, hogy realisztikus... és bár ez nem új infó, viszont most elmondták mire kell számítani ebben. Hát arra, hogy 1 golyó = halál. Bármi sérülés ér, rögtön meghalsz, gyakorlatilag 1 életerőd van mindig. Szóval aki azért szidta sokszor az előző részeket, mert könnyűek, azoknak hajrá, itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak. :)

• ratgab
    Még nem.
  • Fpocok
    mi a fasz?
  • Fpocok
    Most akkor mi?
  • MoRT2195
    Gondolom a rendszer generál neked egy kulcsot, amit el kell mentened, és ennek megadásával 1 év elteltével is bármikor frissíthetsz. Persze ez csak egy tipp, de valami hasonlót tudok elképzelni. Utánanézni nem fogok, mert annyira nem érdekel jelenleg, de azt tudom, hogy mindenhol hírezték, hogy csak 1 évig lehet Win 10-re váltani.
  • benőmenő
    Az eddigi legolcsóbb Grid: Autosport Season Pass, 7,5 euro.
  • Troger911
    Itt el tudod olvasni, hogy megy a dolog: KATT
  • darkSectorxxx #257395
    Ez eddig ez egy yourube. :)
  • matecsavo
    Megnéztem a progim, kézzel kell beírni mindent, de szerintem neten találok ilyen listát.
  • Evoluti0N
    Nem tudom milyen progit használsz, de ott biztos van valahol valami lista, ahol mutatja a szervereket, meg melyik országból vannak és kiválasztasz egy olyant, ahol Mexikót ír.
  • Zóanagyvarázsló
    Addigra már talán a Nintendo NX is kinn lesz.
  • Evoluti0N
    Wii U emulátor. Még kezdetleges (előfordulhatnak hosszú töltési idők, alacsony frame, nincs még kontroller támogatás, se hang), de játékokat már futtat. Szóval jó irányba halad a dolog. Ha 1-2 év múlva tudok addigra kifejlődött emulátorral Bayonetta 2-t játszani anélkül, hogy Wii U-t kéne vennem, akkor én már boldog leszek. :D
  • darkSectorxxx #257390
    Nem úgy van ez hogy csak 1 évig van ingyen!!!!!
    Utána fizetni kell?
    Basszus akkor mindenki ezt nyomná ha lehetne, hiszen azt mondták a warez-re is megkapják az upgrade-et, nekem is így van.

És ha tönkremegy a rendszer? Újratelepítéskor? Honnan egy win10-es telepítő? :)
  • matecsavo
    Na igen, a mexikói proxy szervert, hogy választom ki? :D
  • Evoluti0N
    Nem atomfizika. :) Elindítasz valami VPN progit, kiválasztasz egy mexikói proxy szervert és aztán felmégy Originre böngészőn. Ilyenkor már mexikói Origint dob ki. Aztán megveszed a játékot és ennyi. Majd kilépsz progiból, elindítod Origint és örülsz magadnak. :D
    Azt azért nézd meg, hogy a mexikói ár mennyire baráti a kulcsosokhoz viszonyítva. Nehogy rosszul járj. :D
  • Dzsini
    És ha egyszer megvolt az upgrade, akkor nem kell tornázni újratelepítésnél, már mehet rögtön a 10. (ugyanarra a gépre persze)
  • Botond #257386
    Konzolt kellett volna venni, ott benne van az árban az oprendszer is. :)
  • Fpocok
    Akkor veszek win8at. Csak 20dodo
  • Evoluti0N
    Elméletileg a Vindóz 10 megjelenésétől számított egy éven keresztül ingyen tudsz frissíteni 7-ről, 8-ról. Szal a leggazdaságosabb megoldás azt megvenni, ami a legolcsóbb és utána ingyen váltani 10-re.
  • matecsavo
    A vásárlást kell csak elmagyarázni, hogy hogy tudok vásárolni mexikói árfolyam szerint, mert VPN-t (VIPVPN már, ha ez annak számít.) kénytelen vagyok használni, mivel olyan helyen vagyok, ahol STEAM stb nem megy anélkül.
    Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2015.10.13. 14:20:13
  • Fpocok
    Ha veszek eredeti 8at? Akkor 10et is mrgkapom? Vagy vegyek egybol windows 10et es azon toljam EREDETI JATEKAIMat?
  • darkSectorxxx #257381
    :P
  • Evoluti0N
    Megvan a kockázata, de megjelenés után nem sokkal megvettem a DAI-t és azóta se nem lett semmi bajom belőle, plusz alaposan utánaolvastam és nem találtam sehol se olyant, hogy valaki beszopta volna Originen. És ezt fontos kiemelnem, hogy ORIGINEN :), mert Steamen én se ajánlom.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.13. 13:19:26