Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megérte, mert mit vettem volna ebből a hitelből a pc-m helyett még egy ilyen szart? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:15:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
+ frankó építgetősnek tűnik
+ nem volt még a Space Engineers se ilyen olcsó tudtommal
+ jóval olcsóbb mint Steamen
- RU de elvileg aktiválható (sajna szürkésebb fajta üzlet lenne )
- Örli ökszessz és még Survival mód sincs benne (Space Engineers -t se biztos, hogy annyira befejezék mint kellett volna)
Ugye hogy hülyeség megvenni? 😊
// Szerk: formázás
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.02.24. 19:14:20
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nagyon-nagyon személyes tapasztalat - 1 hónap, és gép + játék kéne ahhoz, hogy megváltozzon a kialakult képem róla. A mozgóképek
Bocs, őszinte voltam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Halo 2 reméket kaptál, szóval van benne olyan ami eddig sosem volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 19:11:21
LBP 1-3 - 3
Motorstorm - összesen 3 rendes rész plusz az RC
R&C (ToD, QfB, CiT, All for One, Q-Force, Nexus) - 5
A God of War érdekes (összesen 6 felvonás elérhető PS3-on), mert a két PS2-es rész is friss volt (2005 és 2007), portolták is őket, plusz a két PSP-s részt is. Erre jött még kettő valódi PS3-as rész. Elég dömping ez így a javából, csak a más platformpolitika miatt máshogy fest.
A Gears of Warból van még 4 Boxon. A Forza esetében viszont a Motorsport és a Horizon kétfelé szedhető, igaz, a Ratchet & Clank spin-offok is leválaszthatók akár, más szempontból.
Ellenben a Tron Evo-ért elkérni AKCIÓBAN 3.100 Ft-ot??? Na neeee...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.24. 19:10:16
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézőpont kérdése minden.
Nekemis hiába volt 10 exclusive ps-re ha sok nem érdekel, 2-őt kivéve.
Pl ott volt az a Resistance, meg Motorstorm....ottvannak 1-1 plusz cím, ésaztán? 😄
Maradt: 2 db Forza, Zoo Tycoon( <#eplus2>#eplus2>), Sunset Overdrive, Killer Instinct (ez valami reboot vagy folytatás?), Halo masterchief (ha jól tudom gyűjteményeskiadás vótmá játékokkal újrakiadva), Kinect: Sports.... Hát ebben se sok system seller van.
Halo vonzerő lehet meg Forzák talán...Meg ha a 3 pc-s cuccot is boxosnak tekinted elsősorban. Amúgy eleinte ha választanom kellett volna én a boxra szavaztam volna.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Wiiu ide vagy oda.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 19:05:34
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grebbernek vannak hibái, mint ahogy nekem is vannak. Bennem pl. azt látod hibának és talán sokszor elviselhetetlennek, hogy elég durva stílusban tudok cégeket/játékokat/fejlesztőket alázni. Azt soha ne felejtsd el, hogy nem az SG-re járókkal teszek így (bár egy másik topikban van egy személyeskedő alak, akivel szemben nem hagyom magam), és azon bizony nehezen tudok változtatni, hogy amire a kemény melóval megkeresett pénzem elköltöm, az nem jól működik, nem működik, gondok vannak vele, etc. Ilyenkor morgok és csaholok. Ezt te fikázásnak tartod, pedig nem csak fikázok... nézd meg az elmúlt pár napban mennyire tudtam örülni 2 kis indie játéknak. Igyekszem őszinte véleményt formálni, ha az negatív, akkor olyat, ha pozitív, akkor olyat.
Grebber is őszinte, de ő valóban keményebb dió, mert valóban képes személyeskedő hangnemet megütni, azt meg nem sokan tűrik jól. Érthető.
Nem hiszem, hogy nagyon megtudod változtatni... akkor viszont, ha jól sejtem ez az accja végét jelenti. Ha így lesz, megértem.
De nézzük X360-at 1 generáción bellül. Úgy értettem.
Forza 2-3-4-FH-FH2 (5)
Halo 3-4-Reach-ODST-Wars-Assault(6)
Gears of War 1-2-3-4 (4)
Ez 15 játék. Csak 3 vonalon.
15 Kibasott játék, ami exclusive, 2 játékot kivéve (pc is).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:05:46
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Teljesen korrekt lista ennyi idő alatt, persze jó lenne ha havonta jönne AAA ex, de ilyen sosem volt és nem is lesz.
Dead Rising 3
Ryse: Son of Rome
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 5
Zoo Tycoon
Titanfall
Sunset Overdrive
Killer Instinct
Halo: The Master Chief Collection
Kinect Sports Rivals
Mert PS4-re nincs olyan ami van X1-re, de ha az számít hogy az a játék kizárólag csak X1-re legyen akkor ja.
Ellenben amik vannak, azokban több tartalom van.
És ez az előző generáción is így volt.
Mindenkinek van olyan játékvárása ami meggyengítené 😊
Ja ennek sok értelme lesz elolvasni majd. 😊
Én azt hittem nyitócím lesz egy Uncharted, egy God of War, vagy legyen egy szuper kis Crash Bandicoot, vagy Ratchet Clank, akár Dexterrel is kiegyeztem volna, de igazából platformernek benyomtak egy új IP-t amit még youtube-on is szar végignézni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:57:40
kijön 1-1 érdekesmód pont mind2-ő ebben az évben, valszeg évvégén, aztán van 2 olyan cím 1-1 amiben szinte a legjobbak voltak, és arról mindketten titkolóznak, csak azt tudni mind2-ről hogy lesz. (persze lehet a story nem folytatódik, de a sorozat valamilyen formában visszatér. Meglepődnék nagyon ha ezek is közel egyidőben jelennének meg, mondjuk E3-on egy trailer formájában.)
Ezek függvényében én azt mondom maximálisan megérte azt a 47000-et, amit elköltöttem a PS3-ra. A cél az volt, hogy az általam érdeklődésre számot tartó címeket letoljam. Ez meg is volt többé kevésbé (Dogma és RDR még ugyan nincs befejezve). GTA5 miatt is majdnem elcsábultam, de mióta tudom, hogy jön (?) pc-re azóta erről letettem.
Isten bocsásson meg neked! 😄
Uncharted és Halo idén jön teljesen normális ütemterv szerint.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.24. 18:49:50