311803
-
Mert?
Resident Evil 7? -
Evoluti0N #257418 Régóta szemezek már az új DMC-vel. Már csak amiatt is érdemes megvennem. :) -
Humble megint rettenetesen odaqrt a Capcom bundlival
-
ja hogy az upp az is végleges értem. -
zsotesz #257415 innen letöltöd az image-t kiírod dvd-re vagy usb-re aztán bármikor tudod telepíteni, ha meg épp nincs kiírva semmire, akkor felrakod az eredeti win7/8.1-ed és arról megint upgrade-elsz -
Jó akkor másképpen kérdem. tönkrement a gépem, a rndszer mindent formázok...üres minden, hogy kerül vissza ez a rendszer a gépemre? -
Nagyon jóféle! Pont végigjátszottam az AC:Brotherhoods-ot és gondoltam rá,hogy lassan jöhetne az AC3-hoz is egy 75%-ék,mert az jön a Revelation után,erre 2 napra rá be is rakják :D. Ugyanígy jártam a Risen 3-al is 2 napra rá hogy végigjátszottam a 2. részt már rakták is be 80%-ba.
Egy Thief se lenne rossz,de ahogy látom még nincs belőle "Complete". -
zsotesz #257412 A megjelenéstől számított 1 évig tudod upgrade-elni. Viszont oem kulcsot kapsz, mindegy, hogy dobozos win7/8.1-et upgrade-elsz vagy oem-et. A jelenlegi alaplapodhoz fogja aktiválni, tehát a mostani gépedre bármikor tudod majd telepíteni, viszont ha lapot cserélsz akkor elvileg bukod a licence-t. Alaplap csere esetén nem tudom mennyire jófej a support, átteszi e az aktivációt vagy nem. -
A kezdeti sokk után - urambocsá, ezt is csak elképzelni tudom, mert még nem láttam (nem is akarok!) - vergődne a fájdalomtól... legrosszabb esetben meg: a hirtelen megnövekvő szívritmus/verés miatti (tachycardia) nagy vérveszteség révén előbb elájulna, majd meghalna.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.13. 19:56:21 -
ha realisztikus lenne, akkor nem 1 gólyó 1 halál lenne, ha lábon lőnek se halsz meg, ha ellövik a kisujjadat, akkor se :[ -
Nem kártyás. :s -
Steam akciók.
http://store.steampowered.com/sale/stealth_sale -
Deus Ex: Revision - Steam -
Mondjuk így, hogy meg van a microsoft update tool így nem is lesz annyira macera, mert ezzel fél óra alatt felmegy majd a frissítés 10-re utána meg csak 3-4 perc a windows 10 tiszta telepítés és mehet a belakás ami hosszú napokig tart :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.10.13. 19:17:56 -
Lesz is ebből gondom a jövő héten. Win 8 letöröl helyette win 7 felrak (csak az van meg eredeti példányban) aztán upgrade 10-re, ha felmegy akkor azt letöröl és felrak a tiszta 10 ehh már előre tartok tőle, mert akkor a 7-est felesleges belakni, de mire felmegy rá a 10-es lehet vagy 1 nap is. -
Thx. :D
darkcharted. :D -
Boldogot Uncharted :D -
Ha már CoD... kíváncsi vagyok, hogy az alábbi képen (spoilerba tettem) látható grafika mennyire tükrözi a valóságot. Most már csak ez miatt is le fogom warezolni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy valóban így néz ki. Főleg a csávó szemöldöke néz ki nagyon jól. A kép egyébként 3840x2160-as felbontású, szóval kattintsatok rá, ne kicsibe nézzétek.
A singleplayerben amúgy lesz egy új nehézségi szint, aminek az a neve, hogy realisztikus... és bár ez nem új infó, viszont most elmondták mire kell számítani ebben. Hát arra, hogy 1 golyó = halál. Bármi sérülés ér, rögtön meghalsz, gyakorlatilag 1 életerőd van mindig. Szóval aki azért szidta sokszor az előző részeket, mert könnyűek, azoknak hajrá, itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ratgab #257401 Még nem. -
mi a fasz? -
Most akkor mi? -
Gondolom a rendszer generál neked egy kulcsot, amit el kell mentened, és ennek megadásával 1 év elteltével is bármikor frissíthetsz. Persze ez csak egy tipp, de valami hasonlót tudok elképzelni. Utánanézni nem fogok, mert annyira nem érdekel jelenleg, de azt tudom, hogy mindenhol hírezték, hogy csak 1 évig lehet Win 10-re váltani. -
Az eddigi legolcsóbb Grid: Autosport Season Pass, 7,5 euro. -
Itt el tudod olvasni, hogy megy a dolog: KATT -
Ez eddig ez egy yourube. :) -
matecsavo #257394 Megnéztem a progim, kézzel kell beírni mindent, de szerintem neten találok ilyen listát. -
Evoluti0N #257393 Nem tudom milyen progit használsz, de ott biztos van valahol valami lista, ahol mutatja a szervereket, meg melyik országból vannak és kiválasztasz egy olyant, ahol Mexikót ír. -
Zóanagyvarázsló #257392 Addigra már talán a Nintendo NX is kinn lesz. -
Evoluti0N #257391 Wii U emulátor. Még kezdetleges (előfordulhatnak hosszú töltési idők, alacsony frame, nincs még kontroller támogatás, se hang), de játékokat már futtat. Szóval jó irányba halad a dolog. Ha 1-2 év múlva tudok addigra kifejlődött emulátorral Bayonetta 2-t játszani anélkül, hogy Wii U-t kéne vennem, akkor én már boldog leszek. :D -
Nem úgy van ez hogy csak 1 évig van ingyen!!!!!
Utána fizetni kell?
Basszus akkor mindenki ezt nyomná ha lehetne, hiszen azt mondták a warez-re is megkapják az upgrade-et, nekem is így van.
És ha tönkremegy a rendszer? Újratelepítéskor? Honnan egy win10-es telepítő? :) -
matecsavo #257389 Na igen, a mexikói proxy szervert, hogy választom ki? :D -
Evoluti0N #257388 Nem atomfizika. :) Elindítasz valami VPN progit, kiválasztasz egy mexikói proxy szervert és aztán felmégy Originre böngészőn. Ilyenkor már mexikói Origint dob ki. Aztán megveszed a játékot és ennyi. Majd kilépsz progiból, elindítod Origint és örülsz magadnak. :D
Azt azért nézd meg, hogy a mexikói ár mennyire baráti a kulcsosokhoz viszonyítva. Nehogy rosszul járj. :D -
És ha egyszer megvolt az upgrade, akkor nem kell tornázni újratelepítésnél, már mehet rögtön a 10. (ugyanarra a gépre persze) -
Konzolt kellett volna venni, ott benne van az árban az oprendszer is. :) -
Akkor veszek win8at. Csak 20dodo -
Evoluti0N #257384 Elméletileg a Vindóz 10 megjelenésétől számított egy éven keresztül ingyen tudsz frissíteni 7-ről, 8-ról. Szal a leggazdaságosabb megoldás azt megvenni, ami a legolcsóbb és utána ingyen váltani 10-re. -
matecsavo #257383 A vásárlást kell csak elmagyarázni, hogy hogy tudok vásárolni mexikói árfolyam szerint, mert VPN-t (VIPVPN már, ha ez annak számít.) kénytelen vagyok használni, mivel olyan helyen vagyok, ahol STEAM stb nem megy anélkül.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2015.10.13. 14:20:13 -
Ha veszek eredeti 8at? Akkor 10et is mrgkapom? Vagy vegyek egybol windows 10et es azon toljam EREDETI JATEKAIMat? -
:P -
Evoluti0N #257380 Megvan a kockázata, de megjelenés után nem sokkal megvettem a DAI-t és azóta se nem lett semmi bajom belőle, plusz alaposan utánaolvastam és nem találtam sehol se olyant, hogy valaki beszopta volna Originen. És ezt fontos kiemelnem, hogy ORIGINEN :), mert Steamen én se ajánlom.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.13. 13:19:26