Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben full offon minden, meg ezzel a felbontással 4 magból az első 3-ra 30-35%-os terhelést tol, és megzabál félgiga+ memóriát. :-)
Nem is tettem volna szóvá, ha nem paradox a helyzet... 64bit + ott a lehetőség egy olyan felbontásra, amit kb. 15+ éve egyetlen játékban sem láttam! ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A legjobb a feliratos :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Murdered: Souls Suspect
Majd valamikor játszom vele, most leakartam tenni tálcára cégben, hogy kiszórja nekem a kártyáit. Ott kezdődött a gond, hogy ezen a gépen 32 bites Win7 van régi könyvelő programok kompatibilitása miatt, így el sem indult mert említett játék KIZÁRÓLAG 64 bites rendszeren indul!
Jó.
Egy céges laptopra feltoltam, nézem az opciókat, ilyen is van benne: 320x200, 320x240, 400x300, 512x384 mint képernyő felbontás! Kipróbáltam a 320x200-at és MEGY ^^
Emellett mocskosul érdekes a 64 bites megkötés -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 14:41:23
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem tudom, nem játszottam vele.
😊
Csak 10 percet néztem a raid módot, elkönyveltem hogy szar és letöröltem (kampányba bele sem szagoltam, mert tudom, hogy az nem jó).
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.25. 13:35:02
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hozza azért legalább a Revelations 1 szintet?
King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: Crossworlds
King's Bounty: Warriors of the North - Valhalla Edition
King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire
Artbook
Soundtrack
King's Bounty: Dark Side Premium Edition
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 13:27:05
Grafika kb ps3 szintjén, ami különösebben nem izgatna, de megint nem sikerült megcsinálni az irányítást. Ilyen nagy kérés, hogy ha már a nagy cégek kifossák a szarukat PC-re, legalább normálisan lehessen irányítani? Ilyen nagy kérés?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: Crossworlds
King's Bounty: Warriors of the North - Valhalla Edition
King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire
Artbook
Soundtrack
Nem a késés tényével van bajom. Azt leszarom. A végtelenül amatőr, és nevetséges kommunikációval van bajom a cég részéről, mert most csinált segget a szájából másodszor. Ennyike, nem több.
Nem azt írtam, hogy most mindenki perelje be a Rockstart, mert nekünk JOGUNK van játszani a megadott dátumon, hiszed vagy sem, nem vagyok hülye. Félreértetted az egész mondandómat.
A jogszabályok amúgy nem az egyéni szövegértelmezés és a kreatív szinonimák között rejtik el a lopás definícióját, hanem vannak jogszabályok, amik egzaktul körülírják, hogy egy adott cselekmény lopás avagy sem.
Én mondhatom azt a faszságot, hogy "nem loptam el, csak letöltöttem, ez nem olyan, mintha autót lopnék", ők mondhatják azt, hogy márpedig ez is lopás, én mondhatom azt, hogy nem teljesen, mert már full árat fizettem az Xbox 360 verzióért, ők mondhatják, hogy de hát az egy másik játék volt, én meg mondhatom azt, hogy a céged meg végtelenül amatőr és botrányos módon kezeli az új játék dolgát, és nyíltan hülyére vesz.
Erre a Rockstar megnyugszik, és én is megnyugszom 😊
Itt most annyi történt, hogy néhány kereskedő nyerészkedni akart előre, kamatoztatni a pénzedet, meg sok előrendelő pénzét, és ti bedőltetek neki. Ennek semmi köze a rockstarhoz, ők nem vettek át tőled egy fillért se, ők nem bíztattak senkit, hogy másnak fizessenek az ő termékükért. A kereskedők ejtettek át. És még ezt sem érted meg, hanem a rockstart fikázod. Ez nem etikai kérdés, ez józan ész kérdése. Ahogy az is józan ész kérdése, hogy te azzal, hogy tartós bérletbe vettél egy gta:vice city-t, azzal nem szerezted meg michael jackson akármelyik számának a birtoklási jogát, már csak azért sem, mert amúgy a rockstar sem szerezte azt meg, ők is csak használatra kapták meg 10 évre, és amikor ez lejárt, akkor ki kellett patchelni a játékból, különben az örökösök, akiké a tulajdonjoga a számnak azok csúnyán perelhettek volna. És ezt amúgy neked le is írták az apróbetűs részben, amit elfogadtál a software vásárláskor, csak mindig okét nyomsz rá, el se olvasod, de még ha elolvasnád se biztos, hogy teljeskörűen képben lennél a jogaidról, mert vannak még törvények, amik nem szerepelnek a leokézott cuccban, aztán van a nemzetközi jognak is pár szabálya, hogy az országonként eltérő jogszabályok közül mikor melyik az irányadó, és ezekről nekem sincs halvány lila sejtésem se, és szerintem neked sincs, de azért előadod a jogi doktort magabiztosan, hogy márpedig neked jogod van. Hát képzeld, ha neked lenne igazad, akkor vki aki tanultabb nálunk a kérdéskörben az már rég lerántotta volna a rockstart meg a steamet/valvet egy csomó pénzre, és ne hidd hogy nincs a sokszáz millió user között pár opportunista, jogot végzett arc, aki csak erre vár, hogy egyszer egy zsíros kártérítési perből meggazdagodjon.
Szóval egy általad kitalált világban élsz, és annak a kitalált, abszurd szabályai alapján minősítgetsz mindent/mindenkit. Ez tök oké, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. De amikor erre rámutat vki, akkor talán gondolkozz el, mielőtt elhajtod a melegebb éghajlatokra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy nem fog meglátszani az üzleti mérlegen? Lehet. Hogy nem lesz következménye? Lehet. De neked meg tiszta szívből kívánom, hogy az utolsó sarki közértes is a te hozzáállásod szerint bánjon veled.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.02.25. 10:25:24
Nekem is külön banknál, külön számla, külön kártyával van a netes vásárlásokra, és azon csak az erre szánt "játékpénz" áll. De az viszont nincs forint fillérre kiszámolva, ilyen 5 dollárral több vagy kevesebb (mert annyi volt a csomag darabja), az simán elfér.
Viszont nagyon meglepne, ha elvennék a kulcsot... eleve oklahomai gyerök vagyok már nagyon régóta :-D
Pillars of Eternity Adventurer Edition
13k
Persze majd 7-8k körül, mert nyárra ez annyiért vihető lesz..
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 10:05:26
Amúgy meg minek kellene, hogy érdekelje a rockstart a gémer közösség, meg annak a kitalált "jogai"? Meg hogy a kereskedők hogy sz*patják a tanulatlanokat az miért kellene, hogy érdekelje? Kevesebb pc-s GTA5 fog emiatt elkelni? Nem. Akkor meg kinemsz*rjale?!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.02.25. 09:59:20
"Sry to say that, but it is only for US, i have tried to buy some game codes from newegg but my order was returned after some time, i had us billing adress set, but they cancelled my order, few minutes/hours after. I am from Europe."
Na azt megnézem, hogy elveszik tőlem a Steam-re beaktivált/kifizetett kódot. Mindjárt le is töltöm :-P
Row kulcsot ad!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 09:46:52