Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az a finom, ahogy ez ezen a 15.6"-os noti kijelzőn full screenbe kinéz :-D

Ellenben full offon minden, meg ezzel a felbontással 4 magból az első 3-ra 30-35%-os terhelést tol, és megzabál félgiga+ memóriát. :-)

Nem is tettem volna szóvá, ha nem paradox a helyzet... 64bit + ott a lehetőség egy olyan felbontásra, amit kb. 15+ éve egyetlen játékban sem láttam! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Retro-mode! <#hawaii>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Természetesen EREDETI méretű képek :-)

A legjobb a feliratos :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison
linkelj már egy screenshotot róla, hogy hogy néz ki 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Leolvadtazagyam.<#zavart2>

Murdered: Souls Suspect

Majd valamikor játszom vele, most leakartam tenni tálcára cégben, hogy kiszórja nekem a kártyáit. Ott kezdődött a gond, hogy ezen a gépen 32 bites Win7 van régi könyvelő programok kompatibilitása miatt, így el sem indult mert említett játék KIZÁRÓLAG 64 bites rendszeren indul!

Jó.

Egy céges laptopra feltoltam, nézem az opciókat, ilyen is van benne: 320x200, 320x240, 400x300, 512x384 mint képernyő felbontás! Kipróbáltam a 320x200-at és MEGY ^^

Emellett mocskosul érdekes a 64 bites megkötés -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 14:41:23

Voltan
Nem annyira, nekem jobban bejött, mint a 6, de ez nem egy ajánlólevél, való igaz. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Nem tudom. Gondolom ugyanolyan fos, mint az előzőéké. Nincs neki.
Nem tudom, nem játszottam vele.

😊

Csak 10 percet néztem a raid módot, elkönyveltem hogy szar és letöröltem (kampányba bele sem szagoltam, mert tudom, hogy az nem jó).
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.25. 13:35:02

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Rev1, az szint?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
nekem nem volt gondom sose a resi-k iránításával az evilt withinével sem.mások sírtak miatta nekem semmi gondom nem volt.lehet túl ügyes vagyok xd
Voltan
És ezt leszámítva? Játékmenet? Hangulat?
Hozza azért legalább a Revelations 1 szintet?

Fpocok
Az irányítás valóban ízlés kérdése, de az alapvető irányítás lehetősége már nem. Az vagy normális vagy nem. Ez esetben szar.

Tinman
Alapvetően az összes King's Bounty rész elérhető most ott összesen 3.330 Ft-ért.

King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: Crossworlds
King's Bounty: Warriors of the North - Valhalla Edition
King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire
Artbook
Soundtrack
King's Bounty: Dark Side Premium Edition
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 13:27:05

Myselor
az irányítás ízlés kérdése mindig,ha nemtudod irányítani játszd controllerrel xd
Fpocok
Miért, a 2013-ban kiadott megjelent már pcre?

Csak aztán ne sírjatok, amikor a következő Rockstar játék egyáltalán nem jön PC-re.
Fpocok
Belenéztem az új RE-be, mert miért ne, én már csak ilyen mazoista vagyok.
Grafika kb ps3 szintjén, ami különösebben nem izgatna, de megint nem sikerült megcsinálni az irányítást. Ilyen nagy kérés, hogy ha már a nagy cégek kifossák a szarukat PC-re, legalább normálisan lehessen irányítani? Ilyen nagy kérés?

Dzsini
Ha vársz nyárig, valószínűleg maximum ugyanennyiért megkapod, a Dark Side Premiummal együtt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
ÚÚÚtállak! Ezt most miért kellett??? Kénytelen leszek megetetni a hörit... De még megpróbálok ellenállni! Nem is esne nehezemre, ha Tinmanékkal nem pont erről beszéltünk volna pár napja...
Tinman
Kocsis te vagy az?

ZsZso
Azoknál mérhetetlen te buta <#circling>.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
És az ingyenjátékok?

Tinman
Ft/óra arány epic :-D

zorrobomber
King's Bounty: Collector's Pack - €7,49

King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: Crossworlds
King's Bounty: Warriors of the North - Valhalla Edition
King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire
Artbook
Soundtrack

darkSectorxxx
Megvan mikor lövöm el az utolsó goldomat. 😊 Márciusban. 😊

kill3r21
ennyiért nekem is kéne 😄
Tinman
Hát igazán nincs mit, ellenben ez egy egész jó bolt volt. Mert baromi új játék, jó játék, szereti a nép, ez nem holnap lesz bundliban. Szóval, annak aki 6-7 hónapon belül tuti játszik vele, annak must buy :-)

Voltan
Tisztában vagyok ezzel is, de totál elbeszélünk egymás mellett, kérem kapcsojjaki.

Voltan
OK, de nem figyeltél, mit írtam, és nem küldtelek el melegebb éghajlatra.

Nem a késés tényével van bajom. Azt leszarom. A végtelenül amatőr, és nevetséges kommunikációval van bajom a cég részéről, mert most csinált segget a szájából másodszor. Ennyike, nem több.

Nem azt írtam, hogy most mindenki perelje be a Rockstart, mert nekünk JOGUNK van játszani a megadott dátumon, hiszed vagy sem, nem vagyok hülye. Félreértetted az egész mondandómat.

Botond
Mondom, kitalált, abszurd világban élsz, a saját szabályaid szerint. Az a 6 mrd ember aki egy párhuzamos univerzumban él, az egy pillanatig se zavarjon, nyomjad csak.

A jogszabályok amúgy nem az egyéni szövegértelmezés és a kreatív szinonimák között rejtik el a lopás definícióját, hanem vannak jogszabályok, amik egzaktul körülírják, hogy egy adott cselekmény lopás avagy sem.
Voltan
Én sem károsítom meg a Rockstart akkor.
Én mondhatom azt a faszságot, hogy "nem loptam el, csak letöltöttem, ez nem olyan, mintha autót lopnék", ők mondhatják azt, hogy márpedig ez is lopás, én mondhatom azt, hogy nem teljesen, mert már full árat fizettem az Xbox 360 verzióért, ők mondhatják, hogy de hát az egy másik játék volt, én meg mondhatom azt, hogy a céged meg végtelenül amatőr és botrányos módon kezeli az új játék dolgát, és nyíltan hülyére vesz.

Erre a Rockstar megnyugszik, és én is megnyugszom 😊

Botond
A blizzardnak volt olyan játéka, amit évekig tologatott, a duke nukem forever mennyit csúszott? 10 évet? Volt olyan projekt amit az utolsó pillanatban lefújtak, és mégsem jelent meg, pedig már béta/alpha volt. Ez mindenki tudja, látja. Ez ezzel jár, ez nem etika kérdése, ez egy ilyen szakma.

Itt most annyi történt, hogy néhány kereskedő nyerészkedni akart előre, kamatoztatni a pénzedet, meg sok előrendelő pénzét, és ti bedőltetek neki. Ennek semmi köze a rockstarhoz, ők nem vettek át tőled egy fillért se, ők nem bíztattak senkit, hogy másnak fizessenek az ő termékükért. A kereskedők ejtettek át. És még ezt sem érted meg, hanem a rockstart fikázod. Ez nem etikai kérdés, ez józan ész kérdése. Ahogy az is józan ész kérdése, hogy te azzal, hogy tartós bérletbe vettél egy gta:vice city-t, azzal nem szerezted meg michael jackson akármelyik számának a birtoklási jogát, már csak azért sem, mert amúgy a rockstar sem szerezte azt meg, ők is csak használatra kapták meg 10 évre, és amikor ez lejárt, akkor ki kellett patchelni a játékból, különben az örökösök, akiké a tulajdonjoga a számnak azok csúnyán perelhettek volna. És ezt amúgy neked le is írták az apróbetűs részben, amit elfogadtál a software vásárláskor, csak mindig okét nyomsz rá, el se olvasod, de még ha elolvasnád se biztos, hogy teljeskörűen képben lennél a jogaidról, mert vannak még törvények, amik nem szerepelnek a leokézott cuccban, aztán van a nemzetközi jognak is pár szabálya, hogy az országonként eltérő jogszabályok közül mikor melyik az irányadó, és ezekről nekem sincs halvány lila sejtésem se, és szerintem neked sincs, de azért előadod a jogi doktort magabiztosan, hogy márpedig neked jogod van. Hát képzeld, ha neked lenne igazad, akkor vki aki tanultabb nálunk a kérdéskörben az már rég lerántotta volna a rockstart meg a steamet/valvet egy csomó pénzre, és ne hidd hogy nincs a sokszáz millió user között pár opportunista, jogot végzett arc, aki csak erre vár, hogy egyszer egy zsíros kártérítési perből meggazdagodjon.

Szóval egy általad kitalált világban élsz, és annak a kitalált, abszurd szabályai alapján minősítgetsz mindent/mindenkit. Ez tök oké, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. De amikor erre rámutat vki, akkor talán gondolkozz el, mielőtt elhajtod a melegebb éghajlatokra.
Voltan
Ó, ez hogy kerülte el eddig a figyelmemet? Na, várólista bővítés 😊

Totti5
Ha lapjátok akkor meg a rockstar pakoljon titeket oda... Ők nem károsítottak meg senkit ezzel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
És ezt most még csak nem is szégyenlem, sőt. Ezt érdemlik.

Fpocok
Bezony. Szarrá fogjuk játszani és még 20 év múlva is seedelni fogjuk 😊

Moby
LAW<#szeret>

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Egy szóval sem mondtam, hogy nem fogok vele játszani.

Totti5
Az kinek jó hogy ha leszaro? Ha nem játszol a játékkal csak magaddal cseszel ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Itt is köszönöm Tinmannak, hogy segített 2000 forintot kiszedni a pénztárcámból 😄. Ha valakit érdekel, hogyan lehet vásárolni, az itt megtalálja.

Voltan
Amiket írtam nem vélt dolgok, hanem az üzleti etika részei. Az egy más kérdés, hogy nem tartják be, megtehetik, persze. Ettől még nem változik a tény, hogy mocsok dolog amit csinálnak. Lesz ennek következménye? Nem. Hacsak nem annyi, hogy innentől a Rockstart pontosan ugyanúgy le fogom szarni, mint ahogy a te lekezelő stílusodat, és nem leszek egyedül.

Hogy nem fog meglátszani az üzleti mérlegen? Lehet. Hogy nem lesz következménye? Lehet. De neked meg tiszta szívből kívánom, hogy az utolsó sarki közértes is a te hozzáállásod szerint bánjon veled.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.02.25. 10:25:24

Botond
Én nem azt mondtam, hogy elveszik, vagy hogy okuk van elvenni, hanem hogy a technikai feltételek rendelkezésre állnak, és esetemben már volt is rá precedens, hogy elvettek játékot az accról, szóval olyan nincs, hogy "én már aktiváltam ez már tuti az enyém".

Nekem is külön banknál, külön számla, külön kártyával van a netes vásárlásokra, és azon csak az erre szánt "játékpénz" áll. De az viszont nincs forint fillérre kiszámolva, ilyen 5 dollárral több vagy kevesebb (mert annyi volt a csomag darabja), az simán elfér.
Tinman
Ezért teszek mindig éppen csak annyit a kártyámra, hogy se rossz emberek, se véletlenül ne mehessen le róla több lé, mint amennyiért ténylegesen vásárolni akarok,

Viszont nagyon meglepne, ha elvennék a kulcsot... eleve oklahomai gyerök vagyok már nagyon régóta :-D

Tinman
MEG. KELL. VENNI!!!!!!5-1,3+1,20:5,2x2

Pillars of Eternity Adventurer Edition

13k

Persze majd 7-8k körül, mert nyárra ez annyiért vihető lesz..
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 10:05:26

Botond
Velem volt már ilyen. Egyszer valamelyik oldalon véletlenül 2x nyomtam okéra, mert vmi lag volt, és sikerült 2* megvennem egy kétjátékos csomagot. Az egyik kulcs régiózáras volt, a másikat aktiváltam. Írtam nekik, hogy na akkor vissza a fele pénzt, meg igazándiból a 3/4 kéne vissza, mert a másik kulcsból se kell kettő. Vissza is utalták a 3/4 pénzt, és rá két hónapra az aktivált játék is eltűnt a steam fiókomból. Írtam nekik, hogy wtf?! Írtak vissza, hogy hát visszaadták a pénzt, visszavonták a kulcsot, ezért törölte a steam, a másik kulcs maradt meg, azt aktiváljam. Aktiváltam, és tényleg. Szóval simán vissza tudnak vonni aktivált kulcsot is, amiatt ne aggódj. 😊
Botond
A múltkori "jogaid vannak" komment után azt hittem már nem tudod tovább tekerni a téves részinformációkból felépített jogi világképed és nem tudsz meglepni újabb ötlettel, de sikerült. 😄 Mióta van bárkinek joga egy olyan termékre amiért nem fizetett? Vagy te tényleg azt hiszem, hogy a cd galaxis által beszedett előrerendelési pénzt ők már átutalták a rockstarnak, és ők ma abból fizették be a villanyt? 😄 Az elővásárlással te a kereskedő cégeket finanszírozod meg, hogy nekik ne bankhitelből, hanem a te pénzedből lehessen finanszírozni a készletüket (nem a GTA5 készletüket, hanem ami most ottan áll a hátsó szobában tornyokban). Kis cégek esetén. Komoly multik esetén, akik elég nagyok, hogy ne kelljen előre fizetni a cuccért, vagy egyenesen a digitális értékesítésre szakosodtak, ott nincs ugye eleve finanszírozandó készlet, szóval csak pénzt adsz a gamersgate.com-nak, hogy "akkor tedd be a bankba és kamatoztasd magadnak légy szíves kedves gamersgate, mert én ugyanezt nem tudnám megtenni, mert ehhez nem vagyok elég képzett sem közgazdaságtanilag, sem jogilag". Ami amúgy tök cuki tőled, mert mindig jó egy ilyen segítő kéz, aki segít a kereskedő cégeknek működni, ráadásul mindezt önként és dalolva. Nagyon kis cukimuki vagy, egyesek ugyan baleknak gondolnak, de ne törődj velük, ők csak irigyek, hogy nem olyan nemes lelkűek, mint te.

Amúgy meg minek kellene, hogy érdekelje a rockstart a gémer közösség, meg annak a kitalált "jogai"? Meg hogy a kereskedők hogy sz*patják a tanulatlanokat az miért kellene, hogy érdekelje? Kevesebb pc-s GTA5 fog emiatt elkelni? Nem. Akkor meg kinemsz*rjale?!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.02.25. 09:59:20
Tinman
Ilyet olvasok:

"Sry to say that, but it is only for US, i have tried to buy some game codes from newegg but my order was returned after some time, i had us billing adress set, but they cancelled my order, few minutes/hours after. I am from Europe."

Na azt megnézem, hogy elveszik tőlem a Steam-re beaktivált/kifizetett kódot. Mindjárt le is töltöm :-P

Tinman
2.082 Ft volt. Kellett neki vagy 10 perc mire megküldték mailben.

Row kulcsot ad!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.25. 09:46:52

Tinman
Megvettem, de eddig sehol nem látom a kódom -.-

zorrobomber
Támogatnám <#eljen> 😊