Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Mafia2 is 999 ft volt 360ra. Persze aki nem sajnál rá 7k-t, az nyugodtan vegye annyiért.

De mondom pcre 30k a mortal x collector, jujjujj, nagyon nagyon drága a pc játék. 😄
Most komolyan. Jössz itt a drága konzolos játékárakkal. Erre Botond leírja, hogy nem úgy van, mert különböző módokon be lehet szerezni olcsón, ingyen. Erre utána azzal jössz, hogy most azokat ne vegyük figyelembe, csak a full áras bolti dobozos bolti verziókat. loál.
IMYke2.0.0.0
Nem kell a teljesárú AAA játékokra nézned a pécsi MM-ben.
Elég, ha ránézel a második sorban húzódó címekre, amiket 2699-4999-6999 Ft-okért akarnak eladni neked: Mafia II Special Extended, és társaik.
Azok, amiket már a CD-key boltokban is átlépsz, mert vagy ezer éve megvan, vagy még a 4 eurót is sokallod értük...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Hány PCs lemezes játékod van? Mennyit vettél az elmúlt két évben? Mennyit vettél teljes áron. Nekem a 200 játékból 5 lemezes van, egyik se használt, mindet a géphez adták, egyedül a forza 4 volt, amit vettem, mert az nincs digitálisban. De mondom, ha direkt sz*patni akarod magad, akkor menjél cd galaxisba, sőt 576ba és fizess öt-tízszeres árat, nehogy liveról töltsd le akcióban 500 forintért ugyanazt, nehogy!

/szerk: Fable2 meg RDR mint indeif*s, az ütős poén volt. 😄 De amúgy 2 hete volt ingyen egy másik indie cím is, vmi AC4: black flag vagy mi, asszem ilyen match3 cucc, tapitelefon port 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.02.25. 17:14:52
Áthúznám a konzol szót. Teljes áron vegyen AAA játékot az, akinek pénzfája van az udvarban. 😄
benőmenő
És ki a fene beszélt használt cuccokról, meg indiai lájvos ingyenjátékokról? 😄
Itt a bolti új lemezes árakról volt szó. Drágák? Igen. A pc-s is? Persze nevetséges.
Mi, ami még nevetségesebb? Hogy az elérhető legszutykabb verzát még drágábban adják.
IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com - "Dragon Rock Bundle"

1 dolcsi:
* Battlepaths
* Scourge Outbreak Ambrosia Bundle
* Muffin Knight

3.99 dolcsi, még az ár emelkedése előtt:
* A Bird Story
* Double Dragon Neon
* BlazBlue Calamity Trigger
* Silence of the Sleep
* BloodRayne Betrayal
* Karmaflow - The Rock Opera Videogame - Act I

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PSN plus, Xbox Live Gold "ajándék" játékok, digitális leárazások, használtjáték-kereskedelem. Teljes áron vegyen az konzolra játékot, akinek pénzfája van az udvarban.
Lehet, de én ezt maximálisan el is fogadom és türelemmel igaz tűkön ülve várom tovább a megjelenést.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem akarok chatet csinálni a dologból, csak erre válaszolok még külön:

Ha lenne prevgenem, akkor képes volnék ezért bevállalni még beszerző utakat is Pécsre.
Annak idején DJ Blond-ékhoz is képes voltam bejárni, már vidékről, meg a Ferencesek utcájabeli CD boltba is felkerekeztem a határ mellől, nyaranta, pisis koromban...

Troger911
Ez a normális. Ha veszek is prevgent (ps3 a kiszemelt) nem igazán szeretnék többet adni egy játékért 😊
IMYke2.0.0.0
<#hehe><#law>

benőmenő
Nyilván szélsőséges esetet írtam, de a tendencia egyértelmű egy akármelyik hazai online boltban is hasra ütésre kiválasztott játéknál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Galaxisnál FC4:
pc: 12k
prevgen:15k
Kurrens gen:17k

platinum The Evil Within:
pc: 11k
prevgen: 12.5k
kurrens: 15k
IMYke2.0.0.0
Igen - én is körbejártam a polcokat és csak: <#wow1>

Szomorú tapasztalatom, hogy az emberek 90%-a fantáziaországban él....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Ahhoz képest is tudnak csúszni. Lehet a március volt az "ő júniusuk", aztán az élet azt dobta, hogy hopp mégsem.
Botond
200 körüli játékom van 360ra, amit 2 éve vettem. Ebből mennyi került 1000 forintnál többe? Kettő darab, a forza horizon és a forza 4. És van halotól fable2n keresztül rdr-n át minden féle finomság. Persze lehet ész nélkül is össze vissza túlárazva balek módon vásárolva venni dolgokat, de ugyanazt amúgy lehet PCn is előadni, ilyen alapon a PC is drága, mert hú 30k a mortal x collector.
Kommunikációt elcseszték az tény. Amúgy a júniusi elképzelésed még tetszik is miszerint inkább mondjanak több időt, aztán ha kész hozzák ki hamarabb.

Ha ezen múlik majd a GTA 6 pc-s verzió, akkor majd jól megköszönjük neked is, hogy lehetővé tetted annak pc-s verziójának elmaradását.

Szoktál te azon gondolkodni, hogy mire sarkallod így az embereket? Végiggondoltad, hogy ennek mi lehet a következménye, mert te behisztiztél, hogy 3 hetet képesek későbbre halasztani a megjelenést?

Belegondoltál, hogy ezzel csak az általad maximálisan lenézett, sőt gyűlölt konzolok malmára hajtod a vizet. Mert, hogy pontosan ezt csinálod azzal, hogy lelopni tervezed és még terjeszted is különböző fórumtopikokban a nézeteid. Belegondoltál abba is, hogy ha nyilvános viszonylag látogatott helyeken ezt hangoztatod, akkor másokat is a saját jövőbeli pc-s játékélményeik csorbítására buzdítasz, anélkül, hogy ők ezzel jelen pillanatban tisztában lennének?

"Bojkottáljuk a GTA 5-öt ,mert képesek 4x-re eltolni a megjelenést, Warezolja le mindenki, mert nem érdemelnek mást szemét Rockstarék" = talán a jövőben nem bajlódnak a többi játékuk pc-s kiadásával. Kinek köszönhetjük? Csecsemőként viselkedő, türelmetlen, hisztis gamereknek, akik nem képesek +3 hetet várni vagy 3 hónapot, vagy 8-at...Tökmindegy mennyit.

Fanboyrage ködön nézz keresztül egy pillanatra és gondold át józan fejjel, amiket leírtam.

Ui.: Ennek függvényében kiváltképp röhejes az a fajta ellenszenv, amit a kulcsos oldalakkal, szürke beszerzésekkel, cheateket használó felhasználókkal, konzolokkal szemben tanúsítasz, holott aktívan részt veszel a pc-s játékpaletta csorbításában (igen direkt sarítok, hátha így átmegy az üzenet!).

Troger911
Hát, a játékárak tartanak vissza leginkább a nexgentől. Amúgy kiváncsiságból benéztem egy pécsi használt cuccoshoz, ott 1000-5000-ig mennek a használt játékok (ps3, xbox360) és ha beviszel valamit, akkor +500 Ft-ért hozhatsz másikat.
Voltan
Igazad van, csak én ezek szerint félreérthetően írtam.
Nem a késéssel van bajom, persze várom a játékot, de hát felnőtt ember vagyok, az se vágna agyon, ha csak jövőre jönne (és ki tudja, LOL 😄 ).
A problémám a Rockstar minősíthetetlen kommunikációjával van az ügyben.

De nem ragozom tovább, sztem már így is túl sokat foglalkoztunk a témával 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
576ban 20-21ért is találsz. Rémüldözzünk mégjobban!!!44!
benőmenő
A durvább, hogy a prevgen játékok is 12-16 körül mozognak, miközben a polc túloldalán, ha van pc-s megfelelőjük az durván olcsóbb.
Eddig a legdurvábbat akkor láttam, amikor a dirt 2-t vettem meg 990-ért pc-re, míg xbox 360-ra 12k-ért volt kitéve. loál
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.02.25. 16:39:45
Szép és jó, amit leírsz, csak a való világban mindenhol át akarnak vágni. Eszerint kell élni és akkor majd nem ér csalódás.

Tinman
Hogyarosseb :-D

PoE = Path of Exile
PoE = Pillars of Eternity

Imi eléggé kiállt anno a POEx mellett, azt hittem... vááááá :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bármikor szóba kerül a téma mindig azt érzem, hogy fanboy sértődésről van szó. Nyilván őket, mint fejlesztőket is sarkallják a minél hamarabbi kiadásra és bizony néha szembesülnek előre nem várt problémákkal is (Witcher 3 is késik ugyebár).

Főleg annak függvényében érzem fanboy sértődésnek, hogy ha valaki nagyon akarja konzolon már akár most is tolhatja. Továbbá azt is érzem, hogy megint csak annak a legnagyobb a szája, aki amúgy sem vette volna meg, csak mivel állandóan ráér az aktuális warezban mindig naprakész és már várja, hogy ezt is lelophassa.

Persze tudom, hogy te már végigjátszottad konzolon és nem is bántásképpen írom ezeket, csak mindig ezt érzem ha a késések miatti haterkedéseket olvasgatom. Még mindig azt mondom, hogy egyrészt inkább dolgozzanak még rajta ha szükséges, minthogy bugosan jöjjön ki. Másrészt az az 1-2-3 hónap amivel csúszik nem a világ. Ha valakinek ezen múlik a jókedve azt meg csak sajnálni tudom, mert annak akkor nincs valódi élete! Harmadrészt ha dolgozol, tanulsz akkor pillanatok alatt elröppen 1-2-3 hónap is röhögve. Aki meg még pluszban aktív gamer is és van már néhány eredeti játéka az meg ne mondja már nekem, hogy nem tudja a szabadidejét addig eltölteni, míg kijön a GTA 5, mert azt meg el nem hiszem. Főleg, hogy manapság már számos nagyon jó ingyenes játék is elérhető, amivel bőven el lehet tölteni az időt.

Összegezve a késések miatti sírásról nekem mindig egy elkényeztetett türelmetlen kisgyerek jut eszembe, akinek nincs önuralma és képtelen a türelem erényére. Inkább késsen, mint hogy bughalmaz legyen én még mindig azt mondom. És azt is vegyük figyelembe, hogy sokáig csak reménykedtünk benne, hogy jönni fog. Most már tudjuk, hogy ki fogják adni pc-re, ráadásul szebb grafikával, FPS nézettel, GTA online-al aktuális tartalommal. Ahhoz képest igazán kibírható ez a kis idő amíg kijön. Aki meg emiatt lewarezolja az meg valószínűleg nem tudja, hogy a saját maga alatt is vágja a fát, mert nem fog kapni több Rockstar tartalmat a pc-s társadalom, ha most 20 nap miatt megbuktatjuk az egész GTA5-ös pc-s kiadást.

dartonite
Fantasztikus ajanlat, sikerult is behuzni 😊
Ennyiert ajandek!Koszi a linket.
Myselor
hát akkor pont neked való lesz a játék 😊 amúgy az 5ben nemvolt ennyire ilyen.ott még kényelmesen lehetett játszani
zorrobomber
Ha valakinek hiszek a témában akkor neked 😊 - de ezt mire alapozod? Még nem jelent meg a játék és túl sok infó sincs róla, vagy csak én nem olvastam? Linket! 😊

IMYke2.0.0.0
Nem akarok elvi vitákba bonyolódni, hiszen én nem vagyok jártas a játékvilágban - - egyszerűen csak emlékeztem erre :

"What is Eternity?

Eternity aims to recapture the magic, imagination, depth, and nostalgia of classic RPG's that we enjoyed making - and playing. At Obsidian, we have the people responsible for many of those classic games and we want to bring those games back… and that’s why we’re here - we need your help to make it a reality!

Eternity will take the central hero, memorable companions and the epic exploration of Baldur’s Gate, add in the fun, intense combat and dungeon diving of Icewind Dale, and tie it all together with the emotional writing and mature thematic exploration of Planescape: Torment."

//Szerk.: Az http://eternity.obsidian.net/game a forrás.
Kiemelések: tőlem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.25. 16:24:32

IMYke2.0.0.0
Az angol Funstock nálam szerzett egy plusz pontot - eddig nem tudtam, hisz nem voltam regisztrált tagjuk, mert bizalmatlan voltam -, mert Pay Pallel is lehet náluk fizetni.
Nem, még nem vettem semmit, csak kipróbáltam a vásárlási metódust.

Tinman
"PoE meg inkább BG-IWD rajongókat akar megszólítani."

Ezt így nem bírom szó nélkül hagyni. A PoE olyan mocsok messze van az említett játékoktól, mint ide az első Borg kocka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom még ugye, hiszen csak a játék megvásárlása felett lamentálok, de azt tudom, hogy engem nem zavart az 5-6-ORC alatt az akció-orientáltság.
A Rev 1 még nincs végigjátszva, de amennyit azzal próbáltam, nekem tetszett. A grafika nem izgat. Irányítás jó volt. S legfeljebb, ha az új részben el lesz szabva, akkor könyvtárlakó lesz az X360-as vezérlőm.

IMYke2.0.0.0
A "Divinity: Original Sin" más tészta - jó értelemben - és az tényleg más ízt kaphat koopban , a(z A)D&D(???)-szerű PoE meg inkább BG-IWD rajongókat akar megszólítani.
Én mindkettőnek örülök.
Az elmúlt időszakban az efféle stílusnak kicsit is hódoló / belekóstolni akaró játékosnak azért jobb dolga van, mint korábban.

zorrobomber
Ilyen coop specifikus feladatokat nem nagyon tudok RPG-be elképzelni, elég maga a parti élmény, esetleg friendly fire(Magicka! :<#idiota>). Mondom, Divinity OS-ben a két karakter közötti párbeszédek azok amik külön ízt adnak a coop módnak, hiszen single playerben magaddal kell beszélgetni. Persze ott meg segít a roleplay, de azért nem ugyanaz 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.25. 16:06:43

Myselor
ez nem nehéz meg feszültséget kiváltó szitu,csak idiótaság.rohangálj egy szobába 20 zombival van egy zseblámpa tartó kis picsa melletted aki csak fuckolni tud 😄 te meg lőj le midnenkit visszatért az elvérzés is és akkor hajrá.mikor midnenkit megölsz pont tovább tudsz jutni,gyüjtöd a lőszert mész előre faék egyszerű az egész játék majd jön a sok szörny és mindenkit lőj szarrá meg futkározz és így tovább ,fantasztikus játék 😊 ja és ezek már mind benne voltak a 4től .azóta ez megy rád eresztenek vagy 20 ellenfelet egyszerre azt adjad nekik xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.02.25. 16:04:30
IMYke2.0.0.0
A koopért kiáltozás alatt nem azt értem, mint egy FPS-akció-mittomén alatt, hanem, hogy a feladatokat/küldetéseket az ember akár úgy is teljesítené szívesen, mert olyanok. Nyilván, nem lesznek, mert Single Playerre lett megírva, most.

zorrobomber
Nem fog koopért kiáltani, semmi multi nem lesz benne, de a Baldur's Gate-el se volt ilyen gond, és abban is benne volt mint opció. Ez tipikusan az a stílus amit nem nagyon kell coop után húzni(persze mód van rá: Divinity: OS párbeszédek), hiszen már eleve party-based. Persze mit tudok én.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.25. 15:56:37

IMYke2.0.0.0
Nem éppen friss akció, de hátha valaki lemaradt volna róla: https://www.humblebundle.com "Square Enix Week"

A Lara Croft platformer 50%-on.
A Sleeping Dogs Definitive 75%-on.

IMYke2.0.0.0
Pedig sokan épp az ilyesmit hiányolták a Resident Evil 4-5-6-ORC-REV cuccokból: a feszültséget, a "nehéz" puzzle-ket, és a kevés lőszert...
Én meg örülök, hogy a magamfajta kazuárt szólították meg a sorozat továbbgondolásakor...

Voltan
Köszönöm, akkor ezt nyugodt szívvel passzolom. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Tudod jól, hogy én nem komálom a mindenbe beleerőltetett koop/multi módot - vagy ami mostanság divat: egy kis szingli felvezetés a voltaképp ilyen/olyan módon trantakcióval/ezer DLC-vel megtűzdelt multihoz -, és meglehetősen, mi több, nagyon örülök, hogy ez a játék Single Player.

Aztán meg majd kiderülhet, hogy a játékbeli partizás koopért kiált. 😞

IMYke2.0.0.0
grebbertől kaptam: http://gamekapocs.hu "Összeállt a Lionsgate-tel a Telltale Games"

IMYke2.0.0.0
OFF, de csak félig

Ma Pécsett jártam - kényszerűen, mert benyeltem egy kis fertőzést - és ha már, akkor MediaMarkt.
129990 Ft-ért vehet az ember PS4 + The Order vagy PS4 + Driverclub kombót.
129990 Ft-ért vehet az ember Xone-t. Ezutóbbit persze 17 hónapos részletre, 0 önerővel is akár.
A játékok meg: 18999, 19999 Ft...
Háááát.

zorrobomber
Ha jól tudom nem lesz benne coop mód 😞

Myselor
szar az egész úgy ahogy van xd ez miatt utáltam meg a resident evilt,nekem nem élvezet hogy bezárnak egy szobába és rám jön 20 szörny és futkározzak és lőjem el az összes lőszerem majd mehetek tovább mert pont akkor nyílik ki az ajtó mire megöltem mindet.na persze az anyjukat xd gusztustalannak tartom az ilyesmit.már az első chapterben ez megy.ki is léptem a francba egész addig nem volt rossz😊
darkSectorxxx
Feltettem a magyarítást, így fasza lesz játszani, nemrég vettem meg az akcióban én is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
Kinguinon akit érdekel: The Bureau: XCOM Declassified Steam Key for 1€!
IMYke2.0.0.0
Tudom, dobozos - szép is! -, de a Hero Edition, amit én biza előrendeltem (lehet ütni érte), az is megteszi majd a március 25-i megjelenéskor 😊

Utána nekem már csak 1999 Ft-ért kell megvennem a porfogót, ha a végigjátszás teljesíti a reményeimet 😊