Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondom pcre 30k a mortal x collector, jujjujj, nagyon nagyon drága a pc játék. 😄
Elég, ha ránézel a második sorban húzódó címekre, amiket 2699-4999-6999 Ft-okért akarnak eladni neked: Mafia II Special Extended, és társaik.
Azok, amiket már a CD-key boltokban is átlépsz, mert vagy ezer éve megvan, vagy még a 4 eurót is sokallod értük...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/szerk: Fable2 meg RDR mint indeif*s, az ütős poén volt. 😄 De amúgy 2 hete volt ingyen egy másik indie cím is, vmi AC4: black flag vagy mi, asszem ilyen match3 cucc, tapitelefon port 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.02.25. 17:14:52
Itt a bolti új lemezes árakról volt szó. Drágák? Igen. A pc-s is? Persze nevetséges.
Mi, ami még nevetségesebb? Hogy az elérhető legszutykabb verzát még drágábban adják.
1 dolcsi:
* Battlepaths
* Scourge Outbreak Ambrosia Bundle
* Muffin Knight
3.99 dolcsi, még az ár emelkedése előtt:
* A Bird Story
* Double Dragon Neon
* BlazBlue Calamity Trigger
* Silence of the Sleep
* BloodRayne Betrayal
* Karmaflow - The Rock Opera Videogame - Act I
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha lenne prevgenem, akkor képes volnék ezért bevállalni még beszerző utakat is Pécsre.
Annak idején DJ Blond-ékhoz is képes voltam bejárni, már vidékről, meg a Ferencesek utcájabeli CD boltba is felkerekeztem a határ mellől, nyaranta, pisis koromban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pc: 12k
prevgen:15k
Kurrens gen:17k
platinum The Evil Within:
pc: 11k
prevgen: 12.5k
kurrens: 15k
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szoktál te azon gondolkodni, hogy mire sarkallod így az embereket? Végiggondoltad, hogy ennek mi lehet a következménye, mert te behisztiztél, hogy 3 hetet képesek későbbre halasztani a megjelenést?
Belegondoltál, hogy ezzel csak az általad maximálisan lenézett, sőt gyűlölt konzolok malmára hajtod a vizet. Mert, hogy pontosan ezt csinálod azzal, hogy lelopni tervezed és még terjeszted is különböző fórumtopikokban a nézeteid. Belegondoltál abba is, hogy ha nyilvános viszonylag látogatott helyeken ezt hangoztatod, akkor másokat is a saját jövőbeli pc-s játékélményeik csorbítására buzdítasz, anélkül, hogy ők ezzel jelen pillanatban tisztában lennének?
"Bojkottáljuk a GTA 5-öt ,mert képesek 4x-re eltolni a megjelenést, Warezolja le mindenki, mert nem érdemelnek mást szemét Rockstarék" = talán a jövőben nem bajlódnak a többi játékuk pc-s kiadásával. Kinek köszönhetjük? Csecsemőként viselkedő, türelmetlen, hisztis gamereknek, akik nem képesek +3 hetet várni vagy 3 hónapot, vagy 8-at...Tökmindegy mennyit.
Fanboyrage ködön nézz keresztül egy pillanatra és gondold át józan fejjel, amiket leírtam.
Ui.: Ennek függvényében kiváltképp röhejes az a fajta ellenszenv, amit a kulcsos oldalakkal, szürke beszerzésekkel, cheateket használó felhasználókkal, konzolokkal szemben tanúsítasz, holott aktívan részt veszel a pc-s játékpaletta csorbításában (igen direkt sarítok, hátha így átmegy az üzenet!).
Nem a késéssel van bajom, persze várom a játékot, de hát felnőtt ember vagyok, az se vágna agyon, ha csak jövőre jönne (és ki tudja, LOL 😄 ).
A problémám a Rockstar minősíthetetlen kommunikációjával van az ügyben.
De nem ragozom tovább, sztem már így is túl sokat foglalkoztunk a témával 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eddig a legdurvábbat akkor láttam, amikor a dirt 2-t vettem meg 990-ért pc-re, míg xbox 360-ra 12k-ért volt kitéve. loál
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.02.25. 16:39:45
PoE = Path of Exile
PoE = Pillars of Eternity
Imi eléggé kiállt anno a POEx mellett, azt hittem... vááááá :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Főleg annak függvényében érzem fanboy sértődésnek, hogy ha valaki nagyon akarja konzolon már akár most is tolhatja. Továbbá azt is érzem, hogy megint csak annak a legnagyobb a szája, aki amúgy sem vette volna meg, csak mivel állandóan ráér az aktuális warezban mindig naprakész és már várja, hogy ezt is lelophassa.
Persze tudom, hogy te már végigjátszottad konzolon és nem is bántásképpen írom ezeket, csak mindig ezt érzem ha a késések miatti haterkedéseket olvasgatom. Még mindig azt mondom, hogy egyrészt inkább dolgozzanak még rajta ha szükséges, minthogy bugosan jöjjön ki. Másrészt az az 1-2-3 hónap amivel csúszik nem a világ. Ha valakinek ezen múlik a jókedve azt meg csak sajnálni tudom, mert annak akkor nincs valódi élete! Harmadrészt ha dolgozol, tanulsz akkor pillanatok alatt elröppen 1-2-3 hónap is röhögve. Aki meg még pluszban aktív gamer is és van már néhány eredeti játéka az meg ne mondja már nekem, hogy nem tudja a szabadidejét addig eltölteni, míg kijön a GTA 5, mert azt meg el nem hiszem. Főleg, hogy manapság már számos nagyon jó ingyenes játék is elérhető, amivel bőven el lehet tölteni az időt.
Összegezve a késések miatti sírásról nekem mindig egy elkényeztetett türelmetlen kisgyerek jut eszembe, akinek nincs önuralma és képtelen a türelem erényére. Inkább késsen, mint hogy bughalmaz legyen én még mindig azt mondom. És azt is vegyük figyelembe, hogy sokáig csak reménykedtünk benne, hogy jönni fog. Most már tudjuk, hogy ki fogják adni pc-re, ráadásul szebb grafikával, FPS nézettel, GTA online-al aktuális tartalommal. Ahhoz képest igazán kibírható ez a kis idő amíg kijön. Aki meg emiatt lewarezolja az meg valószínűleg nem tudja, hogy a saját maga alatt is vágja a fát, mert nem fog kapni több Rockstar tartalmat a pc-s társadalom, ha most 20 nap miatt megbuktatjuk az egész GTA5-ös pc-s kiadást.
"What is Eternity?
Eternity aims to recapture the magic, imagination, depth, and nostalgia of classic RPG's that we enjoyed making - and playing. At Obsidian, we have the people responsible for many of those classic games and we want to bring those games back… and that’s why we’re here - we need your help to make it a reality!
Eternity will take the central hero, memorable companions and the epic exploration of Baldur’s Gate, add in the fun, intense combat and dungeon diving of Icewind Dale, and tie it all together with the emotional writing and mature thematic exploration of Planescape: Torment."
//Szerk.: Az http://eternity.obsidian.net/game a forrás.
Kiemelések: tőlem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.25. 16:24:32
Nem, még nem vettem semmit, csak kipróbáltam a vásárlási metódust.
Ezt így nem bírom szó nélkül hagyni. A PoE olyan mocsok messze van az említett játékoktól, mint ide az első Borg kocka.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Rev 1 még nincs végigjátszva, de amennyit azzal próbáltam, nekem tetszett. A grafika nem izgat. Irányítás jó volt. S legfeljebb, ha az új részben el lesz szabva, akkor könyvtárlakó lesz az X360-as vezérlőm.
Én mindkettőnek örülök.
Az elmúlt időszakban az efféle stílusnak kicsit is hódoló / belekóstolni akaró játékosnak azért jobb dolga van, mint korábban.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.25. 16:06:43
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.02.25. 16:04:30
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.25. 15:56:37
A Lara Croft platformer 50%-on.
A Sleeping Dogs Definitive 75%-on.
Én meg örülök, hogy a magamfajta kazuárt szólították meg a sorozat továbbgondolásakor...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aztán meg majd kiderülhet, hogy a játékbeli partizás koopért kiált. 😞
Ma Pécsett jártam - kényszerűen, mert benyeltem egy kis fertőzést
129990 Ft-ért vehet az ember PS4 + The Order vagy PS4 + Driverclub kombót.
129990 Ft-ért vehet az ember Xone-t. Ezutóbbit persze 17 hónapos részletre, 0 önerővel is akár.
A játékok meg: 18999, 19999 Ft...
Háááát.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utána nekem már csak 1999 Ft-ért kell megvennem a porfogót, ha a végigjátszás teljesíti a reményeimet 😊