Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A gond csak az, hogy mindig elköltöm - magamra - valamikor ezeket a kicsi pénzeket 😊
Néha pár extra kiló gyümölcs, néha egy drágább csoki, néha meg egy játékbundle beugrik a heti önkényeztetés közben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sok kicsi 4500 sokra megy :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hm....5 óra összesen a cold cold heart dlc a Batman Originsnél...Lehet csak rászánom magam még erre aztán Origins kivégezve teljesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jó érv. Kezdésnek nem is rossz 😊

Mondjuk, 4500 Ft-al nem megyek sokra a gépet illetően, de racionális indok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
ne vedd meg, spórolj új gépre.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
Valaki beszéljen le erről - s ne azzal, hogy lesz ez még olcsóbb is , és ne azzal, hogy úgy se játszanék vele azonnal ...

"LARA CROFT® AND THE TEMPLE OF OSIRIS™ + Season Pass - 50% OFF - 15 euro.

Erről, egyelőre, elég könnyen le tudtak beszélni a STEAM-vélemények: "RESIDENT EVIL REVELATIONS 2 - COMPLETE SEASON : Steam Key"
A patchek, és a valahogy visszacsempészett offline/online koop után mindenképp megveszem. Ez nem lehet kérdés.
Most, egyelőre, nem opció.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.25. 20:01:57

Troger911
Kell valakinek egy Heroes VI Pirates of The Savage Sea kieg ingame kulcs (magyar)?
darkSectorxxx
Ja bocs én akkor a kommentedet félreértettem azt vettem ki hogy FPS-TPS-H&S-eket szeretsz....elnézést, mondjuk akkor ja necces mivel a konzolok pont ebben nyomulnak jórészt.

Amúgy a GoW-ban a kombó része szerintem csekélyebb mint egy DMC-nek, ott inkább az egyszerűbb ámde látványos vonalon halad a verekedés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 19:57:02

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Igen, szép, jó, elhiszem - de h&s, amit nem különösebben csípek. Mindig is herótom volt a kombóval henteléstől (ugyanez miatt nem játszik egyik DaS, Des, DoS és variációik). Úgyhogy nem, God of War miatt sem kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Ja bocs igen ez ismétlés volt, megyek aktiválom gyors.
Mondjuk végigvittem már őket de ami ingyen van azt be kell gyüjteni a világ összes platformjára. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Egyszer is elhisszük ám 😊

Botond
2 éve megy a program, eddig mindkét évben volt plusz 1 játék, szóval 25 a 24, és ez a minden hónapban 1 indie 1 aaa sem igaz, rendszeresen volt 2 aaa is.

/szerk: vagy ne hívjuk aaa-nak, csak komoly játéknak, ami nem indie, azért már 4-5-6-7 éves játékok nem aaa-k manapság. 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.02.25. 19:43:55
darkSectorxxx
"nem tudom elképzelni hogy lehet benne még olyan amitől az állam leesik"

Na ezek voltak exclusive-ok. Ezeket hagytad ki. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 19:45:27

darkSectorxxx
2 játékból 1 nagy cím minden hónapban, az a 24 játék 12 arcade és 12 AAA.
Kivéve most, amióta megy ez az akció SOHA nem volt egy hónapban 2 nagy cím, mindig egy játék ilyen indie kategória, nemhogy Tomb meg Infiniti, istenem....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 19:40:40

genndy
Bármivel és mindennel. FPS, TPS, RPG, kaland, indie, kártyázós, puzzle, Lego, stb. stb. Stratégiákat nem szeretem annyira, RTS nem az én világom, de a körökre osztott jöhet. H&S-ért sem vagyok oda, de ha jó akkor elvagyok vele (Torchlighttal elvoltam). Platformerek unalmasak, az a pár amit még C64-en játszottam az elég is volt. Csakmultis nem kell. Indie-jellegű van elég PC-n is.
Viszont FPS-el, TPS-el meg H&S-el Dunát lehet rekeszteni, nem tudom elképzelni hogy lehet benne még olyan amitől az állam leesik. Ami meg érdekel az kijött PC-re is, az nekem elég.
Heavy Rain, Last of Us miatt esetleg, de ha azok úgyis inkább ilyen interaktív filmek, akkor YouTube is jó nekem. Igen, elhiszem hogy lehet millió vége, meg "más hal meg és ettől tök más", meg "tök más ha te játszod", de én még olyan játékot nem láttam amiben csináltak volna 5-6 totál külön szálat, amik miatt érdemes végigvinni annyiszor. Mostanában meg nem is fognak. Igen, jobb játszani, de 50K-ért azért nem éri meg ha ingyen megnézem YT-n. Meg inkább nem nézek YT-t, akkor már játszok olyannal ami megvan.
Milyen stílust hagytam ki?

Botond
Éves gold 8k, az havi 666 Ft, és 25 játék cserébe, vagyis játékonként 400 forint alatt, és voltak komoly címek is gazdagon, nem csak indie cuccok.
darkSectorxxx
Ilyen alkalom MÉG NEM VOLT SOHA LIVE-on eddig Gold-al. Hogy 3 ilyen címet 1 haviért ki tudnál hozni.
Bioshock szerintem önnmagában megéri. Vagy Tomb Raider, a Sniper-nél inkább ugy tekintem egy bonuszjáték. 😄

darkSectorxxx
Digitálisan brutális árak vannak és voltak eddig is, ha van X360-on és részt veszel az akciókban eredeti játékokat tekintve sokszor bealázza a pc-s árakat, kivéve azokat az 1 dolcsis bundle-kat. De ugye a havi ingyen gémek meg megintcsak, igaz az Gold-hoz van kötve.

Most Tomb Raider és Bioshock Infiniti lesz!

Nem értem mi lelte a Microsoft-ot hogy eddig egy AAA cím mellé egy arcade játék volt, most 2 darab AAA cím, és ugye tudni illik hogy a havi gold valójában 3 játékra szolgál, mert 1 nap csusztatással lefed 2 hónapot.....vagy 3 félhónapot, azaz 3 játékot.

Aki most beaktiválja, ezeket kapja meg:

Február 16-28 Sniper Elite V2
Március 01-15 Tomb Raider
Március 16-31 Bioshock Infiniti

Vagy:
1. után aktíválva!

Március 01-15 Tomb Raider
Március 16-31 Bioshock Infiniti
Április 1-15 - Ami éppen lesz

Most aktiválva 3 AAA címet kapsz!!!!! 3-at! Énnekem hálisten hiányzik mind3. 😊 Ja és én a GOLD-ot vettem 675ft-ért G2A akcióban, nem rossz üzlet. 😊

Botond
Nincs használt játékom. Digitálisan veszem a játékaim pcre és xboxra is. És xboxra olcsóbb. Tudom van akinek perverziója, hogy minél többet fizessen ugyanazért, és örülök, hogy te is ilyen milliárdos vagy akinek ugyanaz csak 3x annyiért jó, de aki megnézi mire költ, az 360on sokkal olcsóbban kijön, nem kell butaságot terjesztened.
darkSectorxxx
1080p 60 fps x360-on? csak szeretnéd. 😄

Semmi flame, de ez jó! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Úgy értem sajnálatos ha annyi stílusból nem jön be egyik sem, akkor mikkel szoktál amúgy játszani?

Nem arra értem a gázt hogy te gáz vagy vagy mert nem vettél gépet, hanem úgy értettem hogy abból a sok stílusból semmi nem ragadna el ha játszhatnál vele. 😄

genndy
Akkor gáz vagyok, vállalom.

IMYke2.0.0.0
Az Originen - ezt írták a Prohardveren - gond nélkül tudod aktiválni a kódokat, ha már egyszer a birtokodba kerültek.
Persze, az elmúlt időszak CD-kulcs viharai az emberben nem múlhattak el nyom nélkül. Azért a sajátjukból mégsem lopott kódokat kaphatunk, rubelért 😊

Ha a Rivals Complete jó áron lenne, az tudna érdekelni.

IMYke2.0.0.0
Az én esetemben sajnos információhiány áll fenn: a címek nagy részéről csak most hallottam először. 😞
Így még csak azt sem tudom, hogy tudna-e érdekelni...

A Scourge már megvan - a többit nem ismerem.

Aki nem "fél" az orosz origin store-t használni most van pár jó akció.
Pl. Garden Warfare ~1700 ft

Tinman:

Happy Hour áron és is elgondolkoztam a csomagon.
Igaz nekem csak ezek kellenek: A Bird Story,Silence of the Sleep, BloodRayne Betrayal
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.02.25. 19:01:29

Tinman
Erre a bundle-re érvényes lesz egy majdani Happy Hour!

Egészen biztos nem kéne összejátszanunk? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akinek már megvannak a Lara GoL + Startopia játékok az extra humbliból, ne habozzon keressen meg, hátha tudunk cserélni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GABEN A PÉNZEMET AKARJA!!!! 😞((((

Hotline Miami 2 - ELŐRENDELHETŐ

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

mooo
Az biztos... Sajnos a WotN-ot 60 játék óra után meguntam és majd valamikor előveszem módba raktam. Azóta se kapott el az ihlet,sajnos nagyon monoton egy idő után.Pedig a Legends-et és az Armored Princess-t is végigjátszottam,valamikor a többit is végig kellene tolni.
Jim Morrison
<#nevetes1>szééép

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Asztatatat hittem, hogy azé' a Bloodborne-t megnéznéd első kézből... 😊

Erre térjünk vissza ha tényleg lesz olyan játék, amit azonnal akarnék játszani.

benőmenő
A grid autosportot, és a das 2-t, amik dobozosak és day 1 teljes áron lettek véve. Előbbiből az igen szpesöl black edisön volt 8k, utóbbiból simát vettem 10k-ért, mert így nem kellett postára várni. Kicsit régebben volt a Skyrim és a Bad Company 2 és tervben van a Witcher 3 (galaxisnál 13k-ra van kirakva a várható pc-s ár, míg a konzolos 20-ra btw).
Mondjuk ezt még mindig nem vágom hogyan jön ide, sztem keversz a másik topicból Ra1n-el 😄
Szóval tisztázzuk: Imy bement a hülyevagyokba és elszörnyülködött a kurrens játékok árain. Én erre írtam, hogy bizony és a prevgenesek is drágák meg külöböző anomáliák és tendenciák vannak a dobozos bolti árazással.
Erre te elkezdted nyomatni, hogy debezzeg az ingyenjáték, meg a használt, meg a jóégtudjahonnan 1000 Ft-ért vetted a kollekciód/db.

"Fable2 meg RDR mint indeif*s, az ütős poén volt. 😄 De amúgy 2 hete volt ingyen egy másik indie cím is, vmi AC4: black flag vagy mi, asszem ilyen match3 cucc, tapitelefon port 😄"
Ezt pedig végképp nem tudom értelmezni, hogy mit jelent, mire reagáltál és hogy mi volt vele a szándékod. A write-only mód semmi jóhoz nem vezet.
darkSectorxxx
Ha a prevgenből is közömbösek a játékok az gáz.

IMYke2.0.0.0
2-3 év nyilván elég lesz hozzá , csak addig meg ugye csorog az ember nyála. Tehát, itt is képbe kerül az Első Számú Hörcsög Szabály: Ha azonnal akarsz játszani az adott címmel, akkor sokat kell költened, hogy az első sorból ítélhesd.

darkSectorxxx
Hát ha nem is Kratos-al de tuti lesz...

genndy
A gép baromi olcsó, főleg ha így teljes játékkal adják. A játékok drágák, de van használtpiac, vagy csere-bere (vagy most hülyeséget írtam, prevgenen nincs ilyen?) Ettől függetlenül nem kell konzol, mert egyik exlu sem mozgatott meg (még a prevgenből sem).

Lesz új GoW?
IMYke2.0.0.0
Funstock-on a "Sacred 3 (STEAM) - 73% OFF.
Minden infó (engedmény kód is) a képen:

Viccet félretéve nem tetszik a Bloodborne világa. Nekem túl sötét az egész.

Szeretnék majd currentgent is, de ahhoz majd kell pár olyan cím is ami érdekel. Egyébként 2-3 éven belül biztos lesz azért pár olyan ,addigra meg 5 számjegyű összegért tudok majd current gen-t venni.

Ui.: Új uncsi és új Gow biztosan jó lesz egyébként, így már most vezet a ps4.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.25. 17:43:08

Ma reggel megkaptam az ösztöndíjat és hát... *sóhajt*

IMYke2.0.0.0
Akkor current gen konzolt is kell venned 😞

Jééé! 2D-s, rajzfilmes grafikájú BloodRayne. Ilyen is létezik?
őőőő....Az elírás direkt volt.. <#rolleyes><#zavart2>

Ui.: Ugye nem akarom tudat alatt azt a játékot....ugye nem....<#wilting>
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.25. 17:31:42

IMYke2.0.0.0
BloodRayne - 😊

//Viszont tetszik az elírásod 😊

NEon, Scourge, blazblue, karmaflow és bloodborne érdekel is...ez egy jó kis pack!

IMYke2.0.0.0
Vigyázat, egy oldalon állunk ám - én már nagyon elkényelmesedve nézek ezekre a lemezes kiadásokra .
Mondjuk a 2699 Ft-os Heroes VI Complete-re majdnem elcsábultam ma.