311803
-
A kedvesedet lepd meg valami nem hétköznapival. Utána biztosan megkapod Te is a szülinapi meglepit :) -
Evoluti0N #257618 Witcher 3 kiegészítővel (ha megvan az alapjáték). Pár napja játszom és meglehetősen kellemes meglepetés. :D -
Üdv Srácok, na mivel lepjem meg magam szerintetek? :D -
Saját open world játékot akar az Electronic Arts -
Nekem megoldották anno a Driver San Fransisco rejtélyét... -
arty egyenesen imádja őket...
-
Arty is szereti őket, remélem majd mesél. -
Uplay support-ot is preferálom. Nem nem AC unity miatt, mert az nincs meg :D -
Evoluti0N #257611 Arra is láttam nem egy példát, hogy orosz szöveget küldenek vissza. Mondjon bárki bármit az Originről vagy az EA-ről, de az ő supportjuknál minőségesebbel még nem találkoztam sehol. Segítőkészek, mindent megtesznek, hogy megoldják a problémádat, sőt, még ingyen játékot, DLC-t, kupont is adnak. -
Így van - engem is sablon szöveggel ráztak le.
Bizonyára, csak lefutott a script és kész.
Tojnak rám. Azt se tudják, hogy írtam nekik. -
Az a legjobb amikor világosan és részletesen leírod a gondod, majd el akarnak kussoltatni egy ctrl+c - ctr+v szöveggel. Olyankor azonnal beírnám nekik, hogy én jóval komolyabb munkával keresek jóval kevesebbet és nem bírnék a tükörbe nézni, ha az ügyfeleket ilyen megalázó sablon szöveggel próbálnám lekoptatni. -
A STEAM supportjától felfordul a gyomrom...
-
Overkill adds P2W microtransactions to Payday2, Locks down steam forum amid outrage -
Payday 2 won't have microtransactions
Overkill Software says "No. No. God, I hope not" about microtransactions for upcoming heist-themed action game.
4 hónappal később...
Payday 2 developers announce stat-boosting paid weapon skins -
Pre-ordert én sem ajánlom. Nem azért mert elúszik a pénzed, hanem azért, mert csak neked kellemetlenség, ha át akart verni egy seller. A pénzed akkor is vissza fogod kapni az 100%. -
Ott már 100 feletti vásárlásnál járok... tudod jól, hogy 1x volt gond és az a sebesség, ahogy segítettek az példaértékű. Ahhoz képest a Steam support szó szerint egy nagy adag birkabogyó.
Mondok még egy példát: Adj el valamit ott úgy, hogy nem működik majd a kódod. Azt amit azért kapsz, azt nem fogod zsebre tenni. Remek sztorik vannak erről, hogy egyszerű hiba/elgépelés miatt is kapott a pofájába az eladó rendesen. NAGYON védik a vevőket. Komolyan. -
Persze nem is unszolás SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annyi hogy én szoktam, de segítek szívesen ha esetleg kell.más tökével nem verjük azt a ronda szúrós zöld növényt -
Isti, MerlinW: én szinte mindennap, amikor a munkák közti szünetek lehetővé teszik, felnézek rá - már csak azért is, hogy csorgassam a nyálam.
S vásároltam is már a G2A-ról. Gyorsan teszem hozzá: nem sok ezer Ft-os játékokat.
Azt még nem mernék. -
pűztem
VAN VEZETÉKES-féle NETEM... végre nem ratyi wifiről vagyok. Csak nem régen ismerkedtem meg ezzel a powerline adapter cuccal. Eddig tökéletes :D -
G2A = Vatera játékokkal. Figyelmetleneknek lehet szürke, lehet veszélyes, de még a nagyobb kiadók oldalán is rendszeresen feltűnik reklámként, sőt amcsi TV reklámot is láttam velük. -
Szürkének-szürke. De én lekopogom semmi bajom nem volt. -
-
Röviden: a G2A-t még mindig sokan veszélyesnek, szürkének tartják. Ezt nem kérdőjelezheted meg. Fórumokban is [külföldi, magyar] olvashatod.
[Azt már meg sem említem, hogy ez felett elsiklottál: "Hát ha még olyan címet szemel ki az ember, ami más legális forrásból ezresekkel drágább..."]
-
Nemreg kezdtem el en is, mielott jon a zaro epizod, de abban meg lesz "kampanyszeru coop" is, vaaarooos. -
Mad Max megjelenése óta 13-15€-ba került a legtöbb helyen. -
Na várj csak, számolgassunk, tisztességes hörcsög módra, be is rántottam őket, elég volt a tökölésből! 
Shadow of Mordor GOTY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mad Max + The Ripper DLC
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vs.
Shadow of Mordor GOTY Bundle Stars legolcsóbb valuta trükközéssel: 3931 Ft -> Spóroltam: 675 Ft-ot.
Mad Max (Ripper nélkül!) Bundle Stars legolcsóbb valuta trükközéssel: 5.600 Ft -> Spóroltam: 1962 Ft-ot melyben nekem benne a Ripper DLC is!
Teljes spórolás: 2637 Ft. Erre egyszerűen nem mondhatod, hogy "pár száz forint".
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.10.16. 11:22:40 -
-
Igen, a HotS ma érkezett postán (nagy köszönet Tinmannak érte), csak még nem tudtam elmenni :) Majd rakok fel képet este! -
A Killing Floor 1 tud szép is lenni - de az Unreal Engine 2.5 motor nyilván nem képes felvenni a versenyt a mai műanyag világú játékokkal -, de leginkább a benne rejlő mechanika és kihívás a lényeg.
Döbbenetesen nehéz tud lenni, 4-6, tapasztalt emberrel is.
//Ez a játék is úgy működik, mint mondjuk a Borderlands 1-2: ahogy növekszik a játékosok száma, úgy erősödnek az ellenfelek. Ezt meg megfejeli a szerveren kiválasztott nehézségi fokozat is. "Hell On Earth" nehézségen játszottunk már 1+ órás kört is. Igen, csak 1 kört, a 10-ből]
szerk.:
A 2. rész meg nyilván szép [de leginkább csak zsúfolt, harsány, és túlszaturált, színes], de a kevés pálya miatt még szűkös.
Vannak rajongói modokkal futó szerverek [nekem például 1000 szerver kilistázásra van beállítva a böngésző, és mindig meg van az 1000], de azok többnyire az 1. rész pályáinak átültetései, könnyítésekkel.
Tény viszont, hogy a 2. rész lényei erősebbek. Egyedül a Szirén lett könnyebb az első résszel szemben.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.16. 10:53:50 -
SC2 zaro epizod jon lassan, aztat is szereted?:D -
Elsot kiprobaltam es kukaztam anno, biztos jo meg minden, de nekem randa. A masodikat majd telen kb...az mar tetszett, grafikailag is. -
Ezt nem is vitatom - tuti.
Viszont, a PH-n bebizonyítottam [itt is beszúrtam spoilerbe a képeket ugye], hogy csak a valutával és árfolyammal lehet száz forintokat nyerni. Hát ha még olyan címet szemel ki az ember, ami más legális forrásból ezresekkel drágább...
-
Olcsóbb volt és olcsóbb MOST IS máshol :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.10.16. 10:39:20 -
Igen az elsőt. A második túl drága. A bundle stars-on az első most 3.99$ volt. -
Szeretem az RTS-eket, ezért ezt kipróbálom hétvégén:
Grey Goo Steam -
Nem a prohardveres Best buy topik szellemében szúrtam be - egyszerűen azért, mert sosem lehet tudni, hogy közülünk valakinek valami nem ragadja meg a fantáziáját, és akár csak 200-300 Ft-os előnnyel hajlandó lenne MOST és AZONNAl beruházni és játszani egy olyan játékkal, amit [természetesen] megvehetne 2 év múlva is, Winter Sale-ben, 75%-al olcsóbban... de ő inkább most tenné. -
Erre elfelejtettem reagálni. Ezek miért jó árak, amikor hetek, sőt lassan hónapok óta olcsóbb máshol ahol ráadásul még kupon is van? -
HS fórumot olvasok 1+ éve. -
Jatekidot ad kb. Elsot vetted meg? -
És akkor te nem nézel deckeket :D