Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam mindenféle gond nélkül lefutott a cím.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.26. 12:09:06
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Már most esélytelen más platform. Akkor már értem a dizájnt. Akartam is írni mintha kicsit hasonlítana. Dizájn meg hülyén hangzik, de a lámpán mikor csimpaszkodik arról tök LBP érzés fogott el, az animáció végett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.26. 10:29:54
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De hát reménykedjünk...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy teljesen igazad van, vannak gyöngyszemek a platformerek között, nem csak n+1. Mert ennyi erővel minden új fps is n+1 lehetne...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.02.26. 09:53:38
Lehet PS3 még mindig pénznyelő, de 360 az filléres cucc géming szempontból az elmúlt két évet tekintve.
Kevered a hangulatot a helyszínnel. Két teljesen más dologról beszélhetünk a kettő esetében. Van olyan játék, ami képi megvalósítást tekintve, hangokat tekintve és játékmenetet is beleértve úgy összeáll egy nagy szerves egésszé, hogy tudja közvetíteni azt az érzést, amit a főhös átél. Beleéled magad a történetbe, ergó átjön a hangulat. Ez az ideális elegy.
Aztán van a másik fajta játék, ahol ugyan minden klappol a felsoroltak közül, de mégse tud szerves egészt képezni a mixtúra. Ezek az egynek jó játékok, de ezeket is nevezzük tisztes iparosmunkának. n+1 platformer van már manapság amikre inkább az utóbbi megállapítás a jellemző. Ezeken látszik, hogy a könnyű pénzszerzést tűzték ki célul minél kevesebb munkával, mert most amúgy is divat az indie.
Nyilván a hangulat ízlés kérdése, de azért mégis sokszor ha készül egy jó játék a más-más ízlésű gamerek is egyet szoktak érteni, ha valamiben meg van az a bizonyos plusz, amiről itt pár sorban értekeztem. Tehát egyrészt szubjektív a hangulat megítélése, másrészt az esetek nagyon nagy hányadában bizony szinte kézzelfoghatóan megállapítható annak megléte vagy nem megléte!
Példának azt a játékot tudnám felhozni, ami szintén platformer lesz, idén jön ki, nem fog eszembe jutni a címe, de egyikőnk itt nagyon várja. Rendszeresen rak be róla infókat, videókat, amikből szintén süt, hogy annak a játéknak is hangulata lesz, szinte már szíve!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hasonlításképpen: a Guardian nálam (laptop i5 procival + mobil 5650) 1080p-ben árnyékokon kívül szinte minden maximumra tolva szépen, kényelmesen játszható volt, ez 720p-ben gyakorlatilag minimumra levéve is meg-megreccent egy látványosabb üldözős-rohanós jelenetnél - ilyet a Dragon Age 3 virágbolti változata művelt csak ezen kívül nálam (féltem, hogy kevés a gépem hozzá, így ~10 percre kipróbáltam - amíg nincs új gép, addig kár lenne megvenni, játszhatatlan).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.02.26. 09:10:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Köszi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is látom a Hunger című játékban ezt a kisugárzást.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Never Alone a sarkvidéken játszódik, 2 szereplővel, nem egy hajón, nem ijesztgetős és nem egyedül vagy benne, valamint az eszkimó mondavilágból meríti a történetet. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Olyan, mintha most azt mondtad volna, hogy a Duke Nukem 3D és a Killzone egy és ugyanaz, mert mindkettő FPS és van belőle 10 millió másik...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.02.26. 08:21:57
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Alig hült ki a Never Alone vagy mi, meg a többi ilyen cuki oldalazós 2.5d-s játék, már jön helyébe 3014 darab, és elvárják szerintem hogy a 3014.-et is mindenki úgy fogadja mint az elsőt, nekem már ezekből is elegem van.
Limbo idejében még érdekelt.
Ettől függetllen kívánom ha téged érdekel hogy jöjjön PC-re, de számtalan hasonló van mellette ugye.
PS4-en nem.
1. Csak digitális disztribúció során fizetsz előrendelésnél előre, hagymányos üzleteknél nem. Az emlegetett CD Galaxisnál konkrétan nem is létezik előrendelés, csak szólnak, ha megjelent, illetve ha limitált a cucc, akkor előbbre vesznek.
2. A korábbi megjelenési dátumokat nem a kereskedők találták ki, hanema Rockstar. A játék hivatalos honlapján pedig most is ott a link a PC-s pre-orderre.
3. A jog egy dolog, de én marhára nem örülök, ha utólag csonkolják a megvett játékomat. Most képzeld el, ha jönnének metszőollóval kivágni a lemezes filmeidből egyes jeleneteket, vagy levakarni az ikonikus zenét adott jelenetnél róla. Netán cenzúrázni, újrafordítani a könyveidet filctollal. Ha én a joglejárat előtt vettem valamit, akkor nem tartom fairnek, ha utólag az mégis érint engem. Ez az offline korszakban fel sem merülhetett szerencsére. Ez valóban visszalépés, és érthető, ha valakit ez zavar.
4.A csúszáson való hőbörgésen mondjuk inkább somolygok, ratgabbel és veled értek egyet.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Úgyhogy én így vagyok a GTA-val. Leszarom mikor jön, mert úgy is akkor fogom megvenni mikor már mindenki "elfelejti". Nem vagyok GTA fan, csak simán kedvelem a sorozatot.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.25. 20:59:34
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
1. A 2005-ös vas valójában a GTA5-öt véletlenül se 1080p-ben izzadja ki magából, hanem FELSKÁLÁZZA 1080p-re. Nagyon nem mindegy.
2. Álmában sem képes 1080p@60fps-re kivéve nagyon kevés játékot, amik 2D-s címek...
3. Jön a GTA5 PC-re, nem értem mit kell beszarni pár hét csúszáson. Jó lesz az 3 hét vagy 3 hónap múlva is.
Helyen kell kezelni az X360-at és az úgy akkor egy szuper kis masina.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én ezért a 3 játékért kifizetem az a 2.x $-t majd.A többit pedig kirakom steamgiftsre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Double Dragont bár már 10x végigtoltam, ebben a HD formában még soha. Bird Story a To the Moon készítőinek játéka, ennyi nekem bőven elég, ahhoz, hogy érdekeljen, a Blazblue ilyen fillérekért 1x ránézést megérhet, Bloodrayne meg mindenféle formában jöhet :-)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Double Dragon, Bird Story, Blazblue, Bloodrayne miatt venném.
HH-kor vegyek belőle majd párat? Pls. csak az dobjon p.ü.-t aki nem tűnik el közben, vagy nem írja be utána, hogy bocs mégsem kell... fairplay, köszi.
ha a lelked ápolására csoki helyett elmész biciklizni az nem is kerül pénzbe (ha van bringád) és még jót is tesz. win-win.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utána a maradék 19-ből 15-öt inkább pazarolj Lara-ra. 😄
Tartalomban és időben is jobban jársz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 20:14:47
De nem ajánlom egyeltalán, inkább vedd meg a Revelations-t csak 6 euro. <#alien>#alien>
Rev 2 okádék lett ahogy gyanítottam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 20:10:36
DarkSector: remélem nem leplek meg az infóval, de a PC-verzió a DLC-ket is tartalmazza, aktiválás nélkül is, továbbá, nem kicsit néz ki jobban az X360-hoz képest. Állítólag.
genndy: A fenébe, még a végén tényleg lebeszéltek a felelőtlen önkényeztetésről 😊))
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.25. 20:09:28
(erről persze fogalmam sincs, de érveket kértél 😉 )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
PC/PS4: 6.6GB
PS3: 2.8GB
X360: 1.67GB
<#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.25. 20:08:24