Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen tekerős izét kellett tekerni, de előtte még valamit be kellett volna kapcsolni, amit nem kapcsoltam. Azt hittem, hogy bugos, mivel ameddig nem tudtam a tekerős izét tekerni, addig úgy átsétált rajta a karakter, mintha ott sem lenne.
IMYke2.0.0.0
<#szomoru1>
Nálam mindenféle gond nélkül lefutott a cím.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mégsem bug. Csak én vagyok a béna. Pámpárám.
Elkezdtem a Marlow Briggset, ami egy egész kellemes low-budget God of War. Erre nem beleakadok egy game breaking bugba? Ráadásul az internetes/Steames találatok alapján én vagyok az első és az egyetlen, akinek előjött...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.26. 12:09:06
Voltan
<#nemtudom>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
IGN nem tudom honnan szedi, mikor maguk a fejlesztők is azt nyilatkozták és írják is a weboldalukon és a kérdezőknek is azt válaszolják, hogy a platformok még nincsenek eldöntve.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
LBP fejlesztői?
Már most esélytelen más platform. Akkor már értem a dizájnt. Akartam is írni mintha kicsit hasonlítana. Dizájn meg hülyén hangzik, de a lámpán mikor csimpaszkodik arról tök LBP érzés fogott el, az animáció végett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.26. 10:29:54

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
A két dolognak egymáshoz nincs köze, nem a megvásárolt darabszámokat mérlegeltem, hogy Rapid ne költsön ilyenekre.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én azért írtam mert a trailer alapján max annyiban más hogy szebb 3d-s környezetben játszódik.

kigyi
A probléma, hogy nekem is tetszik, de nem szabad többet vásárolnom, nagyon sok folyik el játékokra muszáj lesz megállni... 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Voltan
Az IGN szerint egyelőre PS4 exkluzív - az sem bíztató jel, hogy a Little Big Planet fejlesztői csinálják, az is csak Sony exklu volt ugye.
De hát reménykedjünk...

Ne haragudj, de vicces ezt így olvasni, miközben kisebb vagyont kiadtál egy tucat-TPS-re.
Troger911
Szerintem az Ori And The Blind Forest-re gondolsz, és nem csak egy ember várja nagyon 😊

Amúgy teljesen igazad van, vannak gyöngyszemek a platformerek között, nem csak n+1. Mert ennyi erővel minden új fps is n+1 lehetne...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.02.26. 09:53:38
Botond
Nekem csak a kinekt ugrabugra miatt került be a háztartásba konzol, és az volt a várakozásom, hogy a horror konzoljátékárak miatt nem lesz rá semmi, mert évi max 10-20 ezernél többet nem szánok a plusz platformra. Hát a 10-20 inkább 30-40 lett, de nem is 2-3 játékra futotta belőle, hanem inkább 50-60ra. Meg ugye a kellemes meglepetések, hogy hopp 3 napig ingyen van az ac4, és nem úgy van ingyen, hogy csak golddal, vagy ha letöltöd, akkor utána random bannolják az accod vagy nem, hanem 3 napig ingyen van, akinek kell letölti, és játszik. És a kinekt ugribugri is jóság, nem csak az asszony használja, hanem mi is a gyerekekkel. Szóval aki 360ba az elmúlt két évben szállt be, és évi 8k-t beleszánt a goldba a sok játékért, meg lecsapott havi 1-2 darab 1000 forint alatti (gyakran 2-3-400 forintos) akcióra, az degeszre játszhatja magát 720p medium és 1080p low detail játékokkal.

Lehet PS3 még mindig pénznyelő, de 360 az filléres cucc géming szempontból az elmúlt két évet tekintve.
Voltan
Ha már platformerekről van szó, kijött az Oddworld: New and Tasty - na kérem, így kell remake-et csinálni! Kurvajó lett, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ránézel és süt róla, hogy ez valami más. Nekem első ránézésre a Limbo-t juttatta eszembe. Kell ez a kis plusz, hogy igazán jó játék születhessen és ebben úgy néz ki benne lehet.

Kevered a hangulatot a helyszínnel. Két teljesen más dologról beszélhetünk a kettő esetében. Van olyan játék, ami képi megvalósítást tekintve, hangokat tekintve és játékmenetet is beleértve úgy összeáll egy nagy szerves egésszé, hogy tudja közvetíteni azt az érzést, amit a főhös átél. Beleéled magad a történetbe, ergó átjön a hangulat. Ez az ideális elegy.

Aztán van a másik fajta játék, ahol ugyan minden klappol a felsoroltak közül, de mégse tud szerves egészt képezni a mixtúra. Ezek az egynek jó játékok, de ezeket is nevezzük tisztes iparosmunkának. n+1 platformer van már manapság amikre inkább az utóbbi megállapítás a jellemző. Ezeken látszik, hogy a könnyű pénzszerzést tűzték ki célul minél kevesebb munkával, mert most amúgy is divat az indie.

Nyilván a hangulat ízlés kérdése, de azért mégis sokszor ha készül egy jó játék a más-más ízlésű gamerek is egyet szoktak érteni, ha valamiben meg van az a bizonyos plusz, amiről itt pár sorban értekeztem. Tehát egyrészt szubjektív a hangulat megítélése, másrészt az esetek nagyon nagy hányadában bizony szinte kézzelfoghatóan megállapítható annak megléte vagy nem megléte!

Példának azt a játékot tudnám felhozni, ami szintén platformer lesz, idén jön ki, nem fog eszembe jutni a címe, de egyikőnk itt nagyon várja. Rendszeresen rak be róla infókat, videókat, amikből szintén süt, hogy annak a játéknak is hangulata lesz, szinte már szíve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Feltételezve, hogy a Lara játékról van szó, és további megerősítésnek: nagyon megugrott a gépigénye, pedig látványban nincs sokkal odébb, mint az előző epizód. Ráadásul ennél a játéknál érezhető a lassulás, szükség van a folyamatos mozgásra (pontos ugrások, centizés).
Hasonlításképpen: a Guardian nálam (laptop i5 procival + mobil 5650) 1080p-ben árnyékokon kívül szinte minden maximumra tolva szépen, kényelmesen játszható volt, ez 720p-ben gyakorlatilag minimumra levéve is meg-megreccent egy látványosabb üldözős-rohanós jelenetnél - ilyet a Dragon Age 3 virágbolti változata művelt csak ezen kívül nálam (féltem, hogy kevés a gépem hozzá, így ~10 percre kipróbáltam - amíg nincs új gép, addig kár lenne megvenni, játszhatatlan).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.02.26. 09:10:43

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Ez egészen zseniálisan néz ki és nagyon hangulatosnak tűnik. Várós 😊

darkSectorxxx
Mindegyiknek egyedi a hangulata, izlés kérdése, vagy játékmechanikában érted az egyediséget?

IMYke2.0.0.0
<#worship> Nem vettem meg. Lelki megerősYtés kellett, mert csábultam.
Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha 5 (b)nudli árából - ~8-10 euró - tudok venni egy DX11-es VGA-t, ami gyorsabb, mint ez a 4870-es, akkor keresztbe lenyelek egy kamiont...

Van amelyiknek van egy egyedi hangulata, mások meg csak tisztes iparosmunkát türköznek. Ez az ami nem mindegy és ez az amiről Rapid is beszél.

Én is látom a Hunger című játékban ezt a kisugárzást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Ja így valóban minden játék egyedi.

Rapid81
Ilyen? Mutass rá légyszi. De ha belinkelsz egy teljesen más stílusú, felépítésű, kinézetű platformert, akkor falnak megyek... Platformer és platformer között óriási különbségek vannak ám, még akkor is, ha Te nem veszed észre...

A Never Alone a sarkvidéken játszódik, 2 szereplővel, nem egy hajón, nem ijesztgetős és nem egyedül vagy benne, valamint az eszkimó mondavilágból meríti a történetet. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Olyan, mintha most azt mondtad volna, hogy a Duke Nukem 3D és a Killzone egy és ugyanaz, mert mindkettő FPS és van belőle 10 millió másik...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.02.26. 08:21:57

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Nagyon aranyos játék, ez a baj ezekkel is az első 3-5 még érdekes, de mikor tömeggyártás indul be, akkor már 12 egy tucat.
Alig hült ki a Never Alone vagy mi, meg a többi ilyen cuki oldalazós 2.5d-s játék, már jön helyébe 3014 darab, és elvárják szerintem hogy a 3014.-et is mindenki úgy fogadja mint az elsőt, nekem már ezekből is elegem van.
Limbo idejében még érdekelt.

Ettől függetllen kívánom ha téged érdekel hogy jöjjön PC-re, de számtalan hasonló van mellette ugye.

darkSectorxxx
Drágább volt.
PS4-en nem.

Rapid81

Ha még el is fogadom, hogy Boxon így van, PS3-on rengeteg digitális és időnkénti cserebere, használtjáték-vásárlás mellett is azt veszem észre, hogy bizony lényegesen drágább. (A Nintendót meg nyilván nem kell bemutatni, hírhedten ártartó.) A PS Plus nagyon jó volt, én a legjobbkor ugrottam bele (szinte minden AAA-t végig játszottam belőle, ami érdekelt, és persze indie-ket is jó párat), de mostanra kifújni látszik. Majd akkor lendül fel megint, ha PS4-re lesz mit adniuk, vagy ha PS3-ra kiszórják a maradék nagy exkluzívot rá, mert jelenleg egy havidíjas Humble Bundle szintjén van.
Fene a gusztusomat, de a csokit jobban komálom :-D.

Pár kiegészítés:

1. Csak digitális disztribúció során fizetsz előrendelésnél előre, hagymányos üzleteknél nem. Az emlegetett CD Galaxisnál konkrétan nem is létezik előrendelés, csak szólnak, ha megjelent, illetve ha limitált a cucc, akkor előbbre vesznek.

2. A korábbi megjelenési dátumokat nem a kereskedők találták ki, hanema Rockstar. A játék hivatalos honlapján pedig most is ott a link a PC-s pre-orderre.

3. A jog egy dolog, de én marhára nem örülök, ha utólag csonkolják a megvett játékomat. Most képzeld el, ha jönnének metszőollóval kivágni a lemezes filmeidből egyes jeleneteket, vagy levakarni az ikonikus zenét adott jelenetnél róla. Netán cenzúrázni, újrafordítani a könyveidet filctollal. Ha én a joglejárat előtt vettem valamit, akkor nem tartom fairnek, ha utólag az mégis érint engem. Ez az offline korszakban fel sem merülhetett szerencsére. Ez valóban visszalépés, és érthető, ha valakit ez zavar.

4.A csúszáson való hőbörgésen mondjuk inkább somolygok, ratgabbel és veled értek egyet.
Jó ez a Banished eddig, nagyon tetszik. Pontosan ez az a játék amire már egy ideje vágytam. Mindentől elszigetelve fel kell építeni egy társadalmat. Afféle Medieval Sim City. Habár eddig még csak 3 órám van benne, az az érzésem hogy lesz ez még 100 óra is, vagy akár több is. Lényeg a lényeg, eddig jó vételnek tűnik.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Én megvettem az SP-t, de nem igen éri meg. 2 tomb-ot skineket, meg pár fegyvert kapsz, amelyek ugyan jók, de ennyit nem érnek.

[merlinw.org]

Myselor
jó lesz az 1 órának is 😄 nagyon gáz .elég is votl belőle az episode 2 nem is érdekel már
A kép csak poén, nem kell komolyan venni. Nem picsogok a GTA 5 megjelenésének csúszása miatt, főleg amiatt sem hogy engem nagyon hidegen hagy (várom a köveket), idén karácsonykor majd megveszem és elleszek vele, de ennyi. A GTA 4-et lassacskán kijátszom és jónak jó lett, de sok küldetésnél csak ásítani tudtam. Komolyan mondom a Packie-s küldetések voltak a legjobbak, a többi alig ér fel hozzájuk (egy-két kivétellel). Úgyhogy az 5. résznél nagyobb elvárásaim vannak. És én úgy vagyok vele hogy ha már az optimalizáció jobb lesz mint az előző résznél, akkor számomra az már pozitív dolognak számít. (komolyan mondom, amit a 4. rész optimalizálásával műveltek az egy rohadt nagy hanyag munka, a jelenlegi gépemen nem bírja a 60 FPS-t, 30 és 40 között ugrál, ez mi?)

Úgyhogy én így vagyok a GTA-val. Leszarom mikor jön, mert úgy is akkor fogom megvenni mikor már mindenki "elfelejti". Nem vagyok GTA fan, csak simán kedvelem a sorozatot.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.25. 20:59:34

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Ez rettentő nagy butaság úgy ahogy van.

1. A 2005-ös vas valójában a GTA5-öt véletlenül se 1080p-ben izzadja ki magából, hanem FELSKÁLÁZZA 1080p-re. Nagyon nem mindegy.
2. Álmában sem képes 1080p@60fps-re kivéve nagyon kevés játékot, amik 2D-s címek...
3. Jön a GTA5 PC-re, nem értem mit kell beszarni pár hét csúszáson. Jó lesz az 3 hét vagy 3 hónap múlva is.

Helyen kell kezelni az X360-at és az úgy akkor egy szuper kis masina.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Steam group buys csoportba érdemesebb majd mert ott többen lesznek rá olcsobb lesz valamivel.
Én ezért a 3 játékért kifizetem az a 2.x $-t majd.A többit pedig kirakom steamgiftsre.

Tinman
Teljesen komolyan. Ez egy keveset kereső embernek nem kis kiadás. Szerintem 4-5 napi kajád megvan az árából és IGEN nem kell sok idő és lesz ez jóval olcsóbb. Teljesen felesleges most ennyiért megvenned, tudom, hogy van más játékod is még amivel örömmel játszol addig míg, emberibb árban nem lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Eléggé benne vagyok a körforgásban, így 2 cím nem volt ismerős csak. :-)

Double Dragont bár már 10x végigtoltam, ebben a HD formában még soha. Bird Story a To the Moon készítőinek játéka, ennyi nekem bőven elég, ahhoz, hogy érdekeljen, a Blazblue ilyen fillérekért 1x ránézést megérhet, Bloodrayne meg mindenféle formában jöhet :-)

Jim Morrison
szőlőcukor arra nem jó? olcsóbb...😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tőlem ott rohadhat meg a bicikli a garázsban, ha cukorhiányom van csoki kell....Nincs apelláta...:-D

Tinman
Silence nekem már megvan. :-)

Double Dragon, Bird Story, Blazblue, Bloodrayne miatt venném.

HH-kor vegyek belőle majd párat? Pls. csak az dobjon p.ü.-t aki nem tűnik el közben, vagy nem írja be utána, hogy bocs mégsem kell... fairplay, köszi.

Jim Morrison
5 ilyen bundlit kihagysz és már van is egy (feltehetően jobb mint a mostani) vga-d 😊 mindezt 1 hónap alatt :p
ha a lelked ápolására csoki helyett elmész biciklizni az nem is kerül pénzbe (ha van bringád) és még jót is tesz. win-win.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Tudom de elég ha kidobsz 6 euro-t (régebben kitárgyaltuk hogy a 25 euro az az összes rész egyben) az ablakon és utána fordulsz más játék felé 😄
Utána a maradék 19-ből 15-öt inkább pazarolj Lara-ra. 😄
Tartalomban és időben is jobban jársz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 20:14:47

IMYke2.0.0.0
A Relevations 2 esetében az a 6 euró csak 1 epizód <~2 óra?>... és összességében többe kerülne a feldarabolt történet, mint a fontban esetleg megvásárolt "Complete" pakk... <#wilting>

darkSectorxxx
Melyik játékra írtad? Rev 2? Elhiszem.

darkSectorxxx
Lara Croft O. egy kibajó játék, megéri a pénzt. De lebeszélnélek ettől a bitangjó játékról hogy ennyire olcsón megvedd, mert garantáltan magába szippantana, egy játék, amire azt mondták hogy sokakanak übereli az előző részt.

De nem ajánlom egyeltalán, inkább vedd meg a Revelations-t csak 6 euro. <#alien>

Rev 2 okádék lett ahogy gyanítottam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.25. 20:10:36

IMYke2.0.0.0
ratgab: így van. A lelket is kényeztetni kell.

DarkSector: remélem nem leplek meg az infóval, de a PC-verzió a DLC-ket is tartalmazza, aktiválás nélkül is, továbbá, nem kicsit néz ki jobban az X360-hoz képest. Állítólag.

genndy: A fenébe, még a végén tényleg lebeszéltek a felelőtlen önkényeztetésről 😊))
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.25. 20:09:28

genndy
Ugye 75% alatt nem veszünk semmit. Rövid. Ezzel az 50%-al még rossz az ár/játékóra aránya.
(erről persze fogalmam sincs, de érveket kértél 😉 )

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
RE Rev 2.

PC/PS4: 6.6GB
PS3: 2.8GB
X360: 1.67GB

<#alien>

Heti önkényeztetés (csoki, gyümölcs, bundle, ilyesmi...mielőtt valaki félreérténé): Kell is az, főleg, ha éppen rosszabb időszakot él az ember, akkor meg életmentő...szó szerint!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.25. 20:08:24