Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Még nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Rev 2-t megvetted?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
30k-ért (posta miegymás lehet 35k) van R7-260 / 260x vagy hasonló ami veri azt megy 20 fps-t vele a FC4.

CoD AW-vel minimumon nem tudnak haveromék multizni ezzel a karival.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.26. 20:04:20

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Csak ott hibádzik a dolog, hogy sem a Temple of Osiris, sem a Reveletions 2 nem bundle. 😊
Nálam ugyanis ezek/ilyesmik jelentik a "bundle"-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
"5 ilyen bundlit kihagysz"
Amire válaszoltam az olyan ~4500 Ft os bundli volt.

20k ból meg kijön egy GIGABYTE Radeon R7 240 OC 2GB ami szerintem veri a 4870-es kártyádat (és DX 11.2)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Boldog-boldogtalan gyártja ezeket a... <#wilting>

Fpocok
Mai napon jelentette be a Namco Bandai, hogy ők is csinálnak mobat 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.26. 19:14:06

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lesz még rosszabb....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Gondoltam a gépem "kevés" ehez a "csodához" de HD ready-ban motion meg FXAA nélkül is rázkódik. Kis zárt helyeken is.

darkSectorxxx
Resievilremastered 2 izé revelations 2.

Valaki erre mondana egy tippet: PC-n mikor megyek előre remeg a kép, vagyis lehet inkább a karakter, mintha beszorulna mindig, ilyen rázkódva tudok vele mozogni.
Ez mitől lehet?

Érdekesség, megfigyelés.
Az eleje olyan mint a Binary Domain, az a mesélős rész a videóval, tök BD érzés fogott el.
Erre inkább a Resident Evil első CG film jutott eszembe.

Aztán a videóban nem tudtam miért ugranak el megrettenve az üvegszilánkoktól a lányok, annak ellenére hogy előtte belőtték a kommandósok az üveget úgy hogy a csajok pináját érte elvileg az összes töltény.

Valamint Claire, egy táskás szemű , full drogos vénfiatal asszonynak néz ki, ez nem visz közelebb a játékhoz sajna...mindegy.

darkSectorxxx
Igen, én ha kell nem megyek dolgozni de végignézem, még a Valóvilágot is kihagyom! 😄

Fpocok
Úgy hallottam lesznek brutalitik megint 😄

darkSectorxxx
Akit érdekel, este 10-kor hivatalos MK STREAM....(kivégzések, új karakter)

Most bukkantam rá erre a játékra: Kyn

"Kyn is a single-player video game that mixes exciting team combat with an engrossing world worth exploring."

Szeretjük az ilyet ,jöhet!<#eljen>

darkSectorxxx
Igen hallottam róla, hirtelen azt hittem lesz PS4-re is. De nem. 😄

Dzsini
Már nyilatkozták, hogy a Cross Platform az X1 - és Windows10 gépek között létezik majd, máshol nem (el se indul régebbi rendszereken)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Myselor
bolondok...<#gonosz1>
darkSectorxxx
"Grand Theft Auto V PC - petíció indult, hogy a Rockstar azonnal adja ki"

Látszik aki készítette annyi esze van amennyi ezeknek szokott lenni a hülyeségre.
Van a képen egy hiba, ki tudja mi az?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.26. 16:51:37

darkSectorxxx
Nekem ez most valamiért tetszik.
"A Fable Legends több tekintetben is más, mint a sorozat korábbi részei, kezdve például azzal, hogy egy 4v1, cross-platform muliplayert támogató játék."

Fpocok
Most miért? Így is alig van egy két free moba játék.

MerlinW
Hányok.

[merlinw.org]

benőmenő
Így legalább biztos ki fogom próbálni, de hogy ez mennyire fog jót tenni végeredményében az amúgy is lefelé ívelő brandnek, az már más tészta.
zorrobomber
hhuh

darkSectorxxx
Hát ha lesz X1-em max utána. 😊

Ameddig nem nyitottam le a spoilert, azt hittem, hogy vettél Wii U-t.
darkSectorxxx
Ez volt az amit bekockáztattam (rizikos volt mert nem ismertem az oldalt, meg az eladót, de nagyon jó akciói vannak), 7.5 dollárért. 😊

Hu nem tudom, megvan szinte már minden platformra, de alig játszottam vele egy délutánt még régen pc-n. 😊
Ez fóliás nem bontom ki a fém tokot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.26. 16:01:57

MerlinW
<#eljen>

Van már ehhez használható FOV hekk? Ezt is amiatt tettem félre, mert 5 perc után belefájdult a fejem a 60-as FOV-ba.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.26. 15:58:55

[merlinw.org]

MerlinW
Érdekes módon nekem az elsőre lement kétszer is (anno a "demo"-t is addig játszottam)😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ez a márió télleg szupermárió.

Megjött a rendelés, fóliás. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Szintén zenész, megjelenés után egy héttel mevolt a játék, első napokban eljutottam idáig, 5-6 próba után feladtam, neki estem megint valamikor tavaly ősszel - ugyanez, és most, szorgos youtube-os, webes stratégiai előkészületek után jutottam túl eme fantasztikus szituáción. Nem két gombot nehéz nyomkodni, - ahogy grebber kedvesen utalt rá - hanem, hogy a játék cseszik a tudtomra adni, mikor mit lehet. Counter után üthetek, vagy sem? Aztán végül grappling hook-al "ki-kempeltem" a harcot.

[merlinw.org]

Fpocok
A kroki nehezebb volt előtte, mert az bugos volt. Ott többször próbálkoztam mint 10.

Myselor
találkoztam már rossszabbal 😄 nekem nem okozott ekkora gondot szerencsére
Rapid81
Nekem emiatt pihent több, mint fél évet a játék... 😄 Ráadásul, mikor újra nekiestem, össze voltak kavarodva a billentyűk. Mire megtaláltam, hogy reset to defaults-ot kell nyomni, már megint a törlésen gondolkodtam. Aztán sokadikra kinyírtam, most meg ismét beleuntam. 😄 Arkham Asylumot 4x vittem végig 100%-ra. Arkham City-nek a főszálát kitoltam. Az Originsnél a főszál befejezésére sem tudom magam rávenni és már lassan jön a következő. Egyre borzasztóbb ez a frencsájz vagy amit csinálnak belőle... Nincs új a nap alatt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Megöltem Deathstroke-ot (Batman Origins). Harmadik nekifutás, 10. próbálkozás. A játékipar leggusztustalanabb bossfight-ja.

[merlinw.org]

Valahogyan el kell adni pár db a sok szennyből is.A Blinkbundle is fellőhetne végre valamit, ott régóta nem volt bundle!

Rapid81
Egy elég gáz Groupees. Ezeknek sem volt már egy pár hónapja értelmes bundlija...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Igen filléresek előző generáción vannak. Itt inkább 60-80%-ok.
Közösködést meg nem lehet figyelmen kívül hagyni egyelőre, semmi negativ hatása nincs.

Ezzel szemeztem egy ideje, jónak ígérkezik. Majd ha olcsóbb lesz biztosan beszerzem!

darkSectorxxx
Nem amúgyis olcsók. Most a boxhoz képest írtam, de a közösködés sem probléma, az is számít, hiszen teljesen külön játszhattok a játékkal, nem ugy mint steam-en.

Republique Remastered. Ez érdekesnek tűnik.
Rapid81
A poén az egészben, hogy nem is a Titanic süllyedt el akkor, hanem az Olympic. Egy szép kis biztosítási csalás részeként halt meg 1500+ ember...

wantonly
Jól hangzik! Szívesen végigbarangolnám a hajót, ha tényleg a hiteles másolata lesz.
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Jó, de te a Nintendo jelenét is ignorálod. Meg azért bár vannak currentgenen jó akciók, de a filléres árazás nagyrészt 360-on dívik több éves játékok vonatkozásában. Tehát az álíltásod bizonyos megkötésekkel igaz csak, más fogyasztási szokások és érdkelődés mellett más jön ki.

A több napos bevásárlást meg hagyjuk, én nem a plusz sorokról beszéltem (nem Tinman vagy, héló!), hanem arról, hogy azt mennyire tudom megvenni, amivel éppen játszani szeretnék. Persze ez az eretnek felvetés az offtopikba való, tudom én, szóval DS-esen elnézést is kérek érte.
Botond
Ha naponta veszel annyi cuccot amivel 2 napig elvagy, akkor az hogy elméletileg naponta tudsz venni annyi cuccot, amivel 10 napig elvagy az már nem különbség igazándiból, mert ígyis úgyis csak a restancia gyűlik. És a jelenről volt szó, hogyha most venne Imi, akkor mivel szembesülne. Hát xboxon azzal amit leírtam. Korábban máshogy volt, biztos, de most ez van, a közelmúltban ez volt. A régmúlt meg történelem.
Mert korai vásárlásnál a túroshátú közös lóval szórakoztok. Egyébként meg PS3-on nézem hetente a PS4-es játékok PSN-es árait, az akciósokat is, és nem vagyok elájulva.
Én csak azért mondtam, hogy az Xbox 360 utóbbi egy-két éves tapasztalatait extrapoláljuk a konzolos játékárakra. Mellesleg nekem azért úgy tűnik, hogy a filléresre árazás mintha kisebb szeletét jelentené a teljes kínálatnak (illetve nem "hetente" akcióznak le mindent), mint PC esetében, de ez inkább csak benyomás, mint empirikus tapasztalat. PC-n szinte bármit meg tudsz venni bármikor olcsón, legfeljebb várni kell pár napot vagy hetet, amíg nem dobják be tizedszer is bundle-be vagy akcióba.
IMYke2.0.0.0
Nos, igen - amint megjelenik a kapcsolódó gomb, akkor válik aktívvá.