Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
<#whatever>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja ez eléggé megosztott ám, értelek most például, de azokat is értem akik utának csomagokat felszedni és azzal gyógyulgatni, elég szedegetni meg cserélgetni a fegyókat, lőszereket. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Elite: Dangerous is coming to Xbox One this summer, Microsoft's Phil Spencer announced today at GDC. Unexpected!

lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ha még csak gyorsabb lenne - de például a Gears of War(?) által meghonosított öngyógyulósdi egyenesen megfertőzte a teljes játékipart - és egyúttal kiölte az igazi izgalmat nem egy játékstílusból 😞

A minap tapasztaltam, hogy a konzolosok Lara Croftja is ilyen öngyógyulástól szenved - már az első rész óta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Köszönöm még1x itt is hogy kölcsönöztél a Robo DVD-re. 😊

/ha így fojtatod bekerülhetsz a csapatunkba. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 20:13:53

Öregedni öregszünk ,de vak azért még nem vagyok. 2007-es Crysis óta minden cucc 865x gyorsabb lett ,de valahogy nem igen látom azt a nagy grafika fejlődést.
Ezen csak egy atomdurva Crysis 4 segíthetne<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Öregszünk is.
A videón látottak közül például egyedül a Kingdom Come tudna érdekelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Majd a 324dlc-jével együtt bundléban pár dollárért<#eljen>

Fpocok
Ok ok ok. Azt hittem lesz még egy 20 eurós játék.

Magicka 2 Pre-order
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.04. 20:05:41

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
The year is 1946 and the Nazis are on the brink of winning World War 2. In an effort to turn the tide in the Allies' favour, B.J. Blazkowicz must embark on an epic, two-part mission deep within Bavaria.
Part one of Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger and the Den of Wolves - pits B.J. Blazkowicz against a maniacal prison warden as he breaks into Castle Wolfenstein in an attempt to steal the coordinates to General Deathshead's compound.
In part two - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - our hero's search for the coordinates leads him to the city of Wulfburg where an obsessed Nazi archaeologist is exhuming mysterious artefacts that threaten to unleash a dark and ancient power.

1 címről beszélnek csak a The Old Blood-ról amiben két rész, vagyis helyszín lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.04. 20:03:59

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CRYENGINE Licensee Trailer – GDC 2015

Nagyon lelassult a grafika fejlődés. Régen az ilyen bemutatok alatt kétszer töröltem a popsit,mert kb befo**am a lányvágytól, most meg ezeket nézve csak a közöny van ,hogy ez minden , csak ennyi?

Fpocok
Ja... azt hittem hogy a másik rész egy másik játék lesz. Elvileg akkor ebben az old bloodban lesz mindkettő? akkor nem szóltam.

Totti5
Nem írták sehol és a hivatalos közleményben sem az ellenkezőjét, tehát igen. 2 helyszín lesz benne. Ennyi van írva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.04. 19:59:13

Fpocok
Tehát egyszer kell fizetni 20 eurót a két részért?

Totti5
Mármint hogy? az expanzió lesz 2 helyszínen, vagyis 2 részben... 1szer veszed meg.

Lezárni meg nem kell hisz prequel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.04. 19:52:48

<#finom>
"Jajj... nem értem, miért kell részekre bontani mindent" Ha valóban nem érted akkor nem csoda ,hogy nem te ülsz az ő székükben.

Így jobban le tudják húzni a népet több a bevétel semmi több.

Fpocok
Jajj... nem értem, miért kell részekre bontani mindent. Gondolom akkor nem lesz vége a történetnek (ahogy az TNO-nek sem volt.)

Totti5
"A The Old Blood egy kétrészes előzmény lesz, melyben B.J. Blazkowicz először Wolfenstein kastélyban, majd később Wulfburgban teszi azt"

Nem kell hozzá a New Order, különálló expanzió.

Fpocok
Viszont mi ez, hogy az új Wolfenstein 20 euró lesz és kétrészes? Mi a f*sz? Ne már ez is.

Totti5
Bayonetta 2 - végigjátszva, ugyan olyan kiváló alkotás mint az első rész
Captain Toad: Treasure Tracker - végigjátszva, 3Ds pályát körbeforgatós puzzle platforming, minden másodperce, minden pályája maga a fun, igényesség, ötletesség és tökéletesség
New Super Mario Bros U - géphez volt bundléban, tologatom, szintén hibátlan a videó/audió, meg hát ez az alap Marió de nehéz! , legalább is sokat rontok, halok ami felbasz, az meg nem jó... 😊
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - ugyan az a szint mint amit előbb említettem, imádom, s ez is elég nehéz tud lenni, DE mégis játszatja magát és rettentő fun, ötletes 2D-3D egyveleg. Még nem játszottam végig, most éppen egy BOSSnál akadtam fenn.
Pikmin 3 - fólia rajta van még, csak a demót játszottam. Ez felfedezős, gyűjtögetős, környezet manipulálós puzzle cucc.

S most ezerrel 3D Wörld, le is nyomtam az első 2 pályát. Egyszerűen odavagyok, annyira jó.

Egyelőre ennyi ammi nagyon érdekelt a gépre, persze van még egy rakat cím ( sima Wiis Jrpgk... ), csak idő nincs. Nintendo most kezdte el digitálisan kiadni a Wii legjobb címeit. Donkey Kong Country Returns, Mario Galaxy, Metroid Prime stb...

Idén ami kell a gépre biztosan a Xenoblade Chronicles X ( masszív jrpg ) és a The Legend of Zelda.

A konzol nagyon jó masina, mindent tud amit kell neki, gyors "egyszerű", játszol rajta, mert arra van. WiiU tablet gamepad pedig nagyon jó élmény a játékokban, szinte minden cím kihasználja többé vagy kevésbé.

Party cucc nem tudom mi van rá, azok nem kellenek nekem. Ezek mind elsősorban single játékok.

Smash Bros. nem érdekel.

darkSectorxxx
Igen ezeknek az 1-2 hetes csúszásoknak csak hirhajhász oldalról van lényege, játékosok szerintem leszarják, sőtt örülnek hogy 1 hónaptól kevesebbet csúsznak csak. 😄

Fpocok
Eh... most olvasom, hogy a fantom péjn két hetet fog késni PCre. Kibírható.

Komolyan mondom, hogy egyre inkább olyan érzésem van, mintha a jelenlegi generációs konzolok közül Wii U-t lenne legérdemesebb venni (már csak a Bayonetta 2 miatt is <#rinya>). BTW mennyire mélyültél bele a konzolba, játékaiba? Nagyon sok az ilyen "party gém", ami társasággal igazán élvezhető (Smash Bros. és társai) vagy azért van ott elég tartalom olyanoknak is, akik inkább egyedül szeretik nyomni az ipart?
TBTPumpa
GMG-n 27% kedvezménnyel kapható (VIP tagok részére) a Batman Arkham Knight (a júniusban megjelenő új rész).
35 font helyett 25,54 font (kedvezményes kupon nem használható fel, csak esetleges Playfire "kedvezmény"😉.
És már Steam-en is belőtték az árát/elővásárolható (ott csak 45 euró, az 50 helyett). <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.04. 19:07:14

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A STEAM nagyon nyomatja a STEAMOS-t. Logikus, persze.

zorrobomber
<#eljen>

TBTPumpa
Még egy hét!

Mennyenmáazidő! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Bundlestars - az 1C játékai vannak akcióban és csak érdekesség:

King's Bounty: Dark Side - Premium Edition (STEAM) - 60% OFF - 8,45 euro

S jö na csavar, ugyanerről a helyről, de már képen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AC Rogue elővásárlás mellé steam-en AC3 jár ,576-nál pedig limitált ideig AC Revo jár!

darkSectorxxx
Érdekes más játékban is van nehezítés, sokszor milliószor neki kell feküdni, csak annyit mondok ha van jó irányítás, meg harcmód akkor lehet úgy is nehezíteni hogy nem baszkurálom fel magam, hogy például oda ugrik ahová szeretném csak én elcseszem...de itt olyan hogy 99%-ban a szerencsén múlik hogy a köcsög karakter megmozdul-e vagy nem, tiszta lomha az egész, engem irritál, másnak biztos lehet jó, szerintem irritáló, és ettől még én jogosan leírhatom hogy irritáló. 😊

De mindegy úgy érzem már megdumáltuk a dolgot.

darkSectorxxx
Nem mondtam semmit. 😊

Totti5

Myselor
hát ezt megtudom érteni.engem is sok midnen irritál játékokban 😄 legtöbbször a védjük meg a nyomi társunkat,és ez miatt bukod el a küldetést.szerencsére már nagyon kevés játékban akarják így "nehezíteni" a játékot.szerintem csak szopatás a dolog xd meg az unfair játékokat gyűlölöm de nagyon 😄
IMYke2.0.0.0
Szóval, mi vagyunk helikopterek... jó tudni. <#bee1>

darkSectorxxx
Én értettem mindent, és ti? 😊

darkSectorxxx
Semmi nem lehetetlen hanem irritál engem szó szerint, a Ninja Gaiden-ben is.

darkSectorxxx
Oks mégis mindenki gyakorolja ezt és sokszor egymásra dobálnak sarat mert ugyanazt teszik....csak a másik véleménye segglyuk ugye. 😄

IMYke2.0.0.0
Komolyan, beszállok a költségekbe, ha valaki korrepetál téged szövegértésből...

Myselor
a legtöbb idegesítő szarság szándékosan van benne, a játék lényege a nehézség.van aki megszereti és van aki nem.kevesen játszák végig.elsőre nekem is lehetetlennek tűnt azóta 3x végigjátszottam az első részt a 2-t pedig 4x és több száz órám van benne.ha lenne ps4em a bloodborne-t se hagynám ki ,de sajna arra várnom kell 😊
darkSectorxxx
Igen, de mit fikáztak az Other-ék a story-t?
Ha igen akkor az jogtalan.....

Ha meg kivetítjük az Orderre, kapásból 2 ember jut legalább eszembe akik nem játszottak vele. 😊

Nem köptem semmit, tudtommal , és ezáltal úgy rémlik az Othere-sek nem tértek ki a story-ra, nem azzal volt bajuk.

IMYke2.0.0.0
Súgok: zorrobomber idézőjelekkel jelezte, hogy a tubereknek sem az.
Igen, Cinikusnak sem.

IMYke2.0.0.0
Most ütöttél magadnak egy rohadt nagy ászt. S ez bizony nem poén.

Lásd, milyen aranyos vagyok, nem hagylak kétségek közt vergődni - Te írtad:

"Nem védem, egy játékot nem feltétlen kell végigjátszani, ezt tudja mindenki, már 1000x megvbeszéltük hogy ahoz hogy végigjátsz valamit csak néhány részét fedi le a véleményalkotásnak, mint pl a story, hiszen azt nem ismered."

Szóval, és szerinted (is?) elég egy játék első 10-30 percét megnézni és lehet véleményt alkotni...
...wait, akkor most nem? A 627-eseddel ugyanis ezt köpted homlokon 😊

darkSectorxxx
Sokan itt is úgy tesznek mintha az lenne. 😄

zorrobomber
Ja, csak nekik éppenséggel ez a választott "szakmájuk".

darkSectorxxx
Igen, meg azokét akik nem játszottak bizonyos játékokkal amikről vleményt alkottak!
Tudod mikre gondolok....akarom mondani.
TUDJÁTOK mikre gondoltam? 😄

Magam részéről bevállalom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 17:58:26

zorrobomber
Egyébként meg lehet fordítani a témát, szerintem a külföldi oldalak között is sok a hulladék, hatásvadász Blikk újság, játékos témakörben is.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Mindenféle élc nélkül: Ez már jó üzlet. Így tuti, hogy nem lennének futtatási problémák sem a 4-essel, sem a Unity-vel.

"Xbox One Bundle with Assassin's Creed Unity and Assassin's Creed IV: Black Flag" - 350 dollár.