Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, a tiédet is. <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Oks, akkor ezennel 60%-ban tárgytalannak mondhatunk itt a topikban véleményeket játékokról.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Van egyáltalán normális magyar szaksajtó? Régebben a PC Gurut olvastam, de azzal is kezd tele lenni a hócipőm. Pontosabban egy, igazából annyira nem is régóta csatlakozott (pár éve) "újságíróból", aki folyamatosan nyomja a hatalmas bulvárszerű, kamuzó címeket, amik mögött aztán egész más tartalom rejtőzik. Komolyan mondom, hogy már elkezdtem egy ilyen kis játékot magamban, hogy a cikk címe és rövid bevezetője alapján megpróbálom eltalálni, hogy egy bizonyos cikket ő írt-e vagy sem. Egész jó az arányom
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.04. 17:21:45
Egy Soulst nem ismersz ki azzal, ha 20%-ig elbénázol benne, játékmenet szintjén se. Azt eldöntheted, hogy te tudode- foyltatni, elmondhatod a véleméynedet, de egy meglapozatlan fikavideód csinálni egy, majd azt besértődve védeni (végül törölni, ha jól rémlik?) egy véleményformáló dolalon nem szerencsés. Vagy legalábbis joggal hitelességromboló sokak szemében.

A GameStar egyébként túl sok hülyeséget hoz le, félrefordítva, -értelmezve, nyelvi igénytelenséggel körítve. Magyar riválisoktól is loptak teljes cikkeket (a GSO-ról beszélek). Nincs igazán jó magyar "szak"sajtó, de náluk jobb színvonalú van. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a diagnózisom több éves állapotot tükröz, mivel azóta bojkottálom, na meg időm sincs őket ellenőrizni. Mindenesetre itt sem a magyar nyelv miatt szidja a többség, hiszen máshonnan sokan linkelnek olyanok is, akik őket nem szívlelik. Én amúgy rendre az eredeti forrásra szavazok, mert a szenzációjahász tálalásbana mai napig rendszeres a férlefordítás. Lásd még a PC-re érkező Box-exkluzív játékokként számos magyar oldalon előadott történet, mely minden angol oldalon valósan került közlésre. A hazai szennylapok és angol nyelvből analfabéta/hazug disznó szerkesztőik miatt még tegnap is előkerült az ősrégi téma itt.
Szerintem itt most egyáltalán nem fontos, hogy magyar-e vagy sem és a téma is érdekes lehetne. Egy komoly dologgal foglalkozik, amit még nem dolgoztak fel játékban. Sajnos sokan esnek fiatalon erőszak áldozatává és aztán szembesülnek a játékban található problémával, ha netán teherbe esnek: megtartsák-e az így fogant gyereket vagy sem. Ebből egy érdekes pszichológiai és erre a szociális problémára rávilágító játékot lehetne csinálni. A vélemények alapján sajnos a fejlesztőknek ezt nem sikerült megfelelően tálalniuk
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.04. 17:07:45
darkSectorxxx
Hát más magyarázat nem jut eszembe, te olvason/nézed őket folyamatosan?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem védem, egy játékot nem feltétlen kell végigjátszani, ezt tudja mindenki, már 1000x megvbeszéltük hogy ahoz hogy végigjátsz valamit csak néhány részét fedi le a véleményalkotásnak, mint pl a story, hiszen azt nem ismered.

De irányítás, a gameplay (játékmenet), grafika, ilyeneket óra alatt ki lehet deríteni.
A többi max arra jó hogy belekössön az aki védi a játékokat.
Nem szar a játék, nem emlékeztem hogy leszarozták volna.

De szerintem is baszttsok irritáló szarság van benne.
Ja persze bocsánat valaki ezt egyszerűen kihívásnak nevezi, csak más játékokban nevezik irritáló baromságnak.

Primordia vs Tormentum

Az előbbi esetében dicsérik a játékot is, az utóbbinál csak és kizárólag a látványt 😞
zorrobomber
Azért az vicces hogy te tudod hogy én mit gondolok. Alapvetően hibás a gondolkodásmeneted, bár ezen már meg sem lepődök.

Jó vicc. A Dark Souls-ban 20%-ig el se jutottak és így jelentették ki hogy egy nagy rakás szar. Ez nem saját vélemény kinyilvánítás, ez szimplán fikázás. Ne védjed őket ennyire.

Ja igen, természetesen most az Otherworld-ről van szó.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.04. 16:57:46

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Ráadásul a sztori alapján a főhős egy 14 éves magyar lány, akit megerőszakolnak, és teherbe esik
Köszi, még egy jó pont az országnak, úgyis olyan jó a megiélésünk 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ej ,úgy érzem valaki átlát a szitán<#eljen>

darkSectorxxx
Persze mert egyszer elkönyvelted magadban lenézed őket azt ennyi. 😊

darkSectorxxx
folyt a másikban.....

Meg is vettem. Voucherrel 3 dolcsit megért. Köszi genndy a tippet bájdövej!
Botond
A gémsztár link mégsem annyira árulkodó akkor. 😄
zorrobomber
Selejt az egész.

IMYke2.0.0.0
Prbóáltam finoman fogalmazni, nehogy megsértselek, és kiderüljön, hogy jó pár éve csak "read only" módban, de jártál ide 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az utolsó mondatoddal gyakorlatilag teljesen minősíthetetlenné és hiteltelenné tetted a hozzászólásodat.
A továbbiakban az OFF-ban kitárgyalhatjuk, folytathatjuk!

"Viszonylag új látogatónak tűnsz nekem" Valóban ? Pedig elég egyértelmű a dolog<#wink>

A pozitív értékelések közül is sok komolytalan, vicceskedő. Szóval kérdés, hogy azok is mennyire pozitívak és mennyire volt inkább csak vicces kedvében a játékos. A pozitívoknál ilyeneket találni legfelül, hogy:
"A great first person shooter that keeps the player entised for hours of entertaining gameplay.
I recommend this to fans of the COD series."

"10/10 Would get Pregnant after playing this game

With the upcoming multiplayer patch and the Week 1 DLC coming and four more coming over the next few months this sure to add a whole new element to the game, getting pregnant with your friends has never been more fun! "

" "Like Skyrim with wombs" -IGN " és társaik.

Szerk: Egyébként legfelül azok az értékelések szoktak lenni, amiket legjobban értékelt a többi játékos. Érdekes, hogy itt pont a normálisan megírt pozitív értékelések vannak legalul.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.04. 16:45:50
darkSectorxxx
PFFFFF 😄

Tom Clancy's The Prevision??? 😄DD
Watch Dogs deja-vu.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 16:43:05

darkSectorxxx
Semmi direkt, egész egyszerűen:

Gamestar és Other-ék más kategória, max azért nem veszik komolyan mert a nagy egó hogy semmi magyar nem fogható a külföldi oldalakhoz, csupa minden ami magyar az szar, meg gagyi.
Csak mert van egy módja hogy esetleg jogilag vagy bármi módon kicsit később tehetnek, vagy tesznek ki valamit az nem jelent semmit.

Sokan a régi esten pattognak pl hogy gamestar-os srác volt valahol ahol feldobták hogy lehet lesz RDR pc-re.
Közbe nem lett és ezen pattognak sokan. És mondogatják hogy szar, meg hülyék.

Az Other meg fetüntették szépen magyarul érthetően hogy ez a csapat véleménye a játékokról, lehet másnak eltérő véleménye, nem egy közösséget képviselnek.

És sok igazságot mondanak, és sokszor igaz felnagyítva, de rávilágítanak hibákra, ami a fanoknak sokszor nem is tünik fel, bár utána sem képsek azt elfogadni.
És poénkodnak sokszor, ami szerintem jópofa ellentétben a youtuberek szarságaival.

Trexinek is az a baja hogy gazdag.

IMYke2.0.0.0
Te már csak direkt sem... <#wilting><#beka3>

darkSectorxxx
Én nem. 😊

darkSectorxxx
Ezt a motort is el kell adni párszor.

IMYke2.0.0.0
Viszonylag új látogatónak tűnsz nekem, így nem tudhatod: ebben a topikban két nagy mumus van, amit sokan rühellnek/kerülnek/nem-szeretnek/nem-akarnak-látni-itt :
* GameStar cikkek és linkek
* OtherWorld youtube videók.
+1 -

IMYke2.0.0.0
Meg-sincs-el-se-indulna nálam.

zorrobomber
gémszar alert <#levele>

zorrobomber
Standalone prequel jön a Wolfenstein-hez májusban! Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81
Még az utózmánnyal sem játszottam. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Asszem a legjobbra értékeltek vannak elöl. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Nagy érvágás lesz. 😄

MGS 5 PC-re 2 héttel később jön szeptember 15!

Wolfenstein: The Old Blood megjelenés - jön a New Order előzményjátéka! A Wolfenstein: The Old Blood megjelenési dátuma május 5.

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 16:20:45

zorrobomber
Azt ugye tudod, hogy ömlesztve vannak(gondolom időrendi sorrendben), de felettük van egy filter sor, ahol látod hány db pozitív van, negatív, vicces, stb. és szűrni tudsz ezekre a feltételekre. Itt:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.04. 16:21:00

kigyi
Igen nekem is ez tűnt fel, ha annyira pozitívak a visszajelzések a Steam szerint akkor mi a fenétől van szinte csak negatív szöveges Hsz a játék alatt 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
"80% of the 70 user reviews for this game are positive."

Alul meg csupa negatívot olvasok... Érdekes.

Tinman
Sure :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ugye neked is a Planescape Torment jutott eszedbe a fülszövege alapján <#ravasz1>

//Szerk.korr.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.04. 16:00:42

Tinman
Hát ez elég ígéretesnek tűnik: Tormentum

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Space+Backspace, vagy az utolsó karaktert törlöd és kézzel beírod. Nekem működik sima Ctrl+C, Ctrl+V-vel is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nekem valamiért szürke az Add voucher és hiába írom be, kattintok rá, nem vonja le az összeget. <#fejvakaras>
zorrobomber
Ja, azóta már beleolvastam én is 😊

Az alapötlet érdekes. Az más dolog, hogy az értékelések alapján a megvalósítás már kevésbé.
zorrobomber
Mi a baj ezzel? Érdekesnek tűnik.

Rapid81
Hidd el, megéri. Nagyon jó játék!

Tinman
Pár napja volt IG Store-ban 2.99 dolcsi, onnan volt érdemes behúzni. Nekem amúgy dobozosan van meg.

IMYke2.0.0.0
Hát igen 😞

Gondolom, ez már vagy megvan Neked, vagy nem érdekel:

http://www.bundlestars.com: "The Elven Legacy: Collection" - STEAM - 80% OFF - 3,16 euro
* Elven Legacy
* Elven Legacy: Magic
* Elven Legacy: Ranger
* Elven Legacy: Siege

Tinman
Nekem ez egy 4 órás játékért még sok :-(