Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg arra, hogy a sokkal kevesebb exkluzív aligha lesz igaz, mert úgyis csak az maradna az, ami saját játékuk, tehát ez alapján a konkrét hír alapján ebből a szempontból marginális változás várható. Persze kinek mi a marginális, lehet, hogyv alakinek az is az, ha 3 hónap helyett egyet kell várni PC-sként.

Mindneestre most mrá érdekelne, hogy milért fogalmaztál úgy, mint aki drasztikus változásokat vár, mert érvelni meg sem próbáltál mellette.
mooo
Nekem csak a The Saboteur-hoz volt szerencsém tőlük (neked köszönhetően😊,de az viszont nagyon tetszett.
IMYke2.0.0.0
Több darab 4+ K felbontású monitornál az ilyesmi még akár jó is lehet , a képpontsűrűség, érzékelési felbontás és gyorsulás ilyenkor jól jöhet.
Full HD-n, egy monitoron ez simán csak epeen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Én még a brutális felbontású 10 éves MX518-al játszok 1600dpi max 😄 És annak is csak felét használom ki a legtöbbször.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Sajnos nem arra gondoltam, hogy a többség mire gondolna, hanem KONKRÉTAN ARRA, hogy ha ennyire erőltetik, hogy xbone mellett másra is elkészüljön, akkor bizony kevesebb exklu lesz oda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a múlt, amikor az XBLA-n kezdtek az indiek. Most ugyan ők is válaszoltak a Sony indie-barát kampányára, ott az Ori and the Blind Forest, de jó ideje jön minden PC-re. Ha csak az indie-kez nézzük, ez inkább a konzolnak jelent több játékot a mai viszonyok között, mint a PC-nek, amire úgyis jön minden (+ crossplay, crossbuy, esetleg cross-save).

Hatásvadászatra építettél, mert ilyenkor mindenki arra gondol, pláne az utóbbi hetek hónapok ferdítései után (melyeknek te is bedőltél a minaop), hogy Forza és Halo is jön eleve PC-re. A mai multiplatform világban én ebben inkább egyszerűbb, netán gyorsabb portolást látok, illetve az említett feature-ök alkalamzását. Ez pozitív, de a(z alig létező) Box-exkluzívok számát nem csökkenti annyira, mint a PC-sekét. Persze PC-ről se a StarCraft vagy a Total War kúszik át, bár ki tudja, hogy próbálkoznak-e még fölözéssel. A Sega többször próbálkozott konzolra visszatérni a PC-s csaptaival (lásd a Creative Assembly Total Waron túli próbálkozásait, illetve handheld mellett nagykonzolon is próbálkoztak egy időben Football Managerrel), de legutóbb már mobilos és PC-s kiadói irányt jelöltek ki hivatalosan is.

Összesésgében a diagnózisod marhára nema rról szól, amiről a cikk, vagy ami jelen állás szerint várható. Poénnak persze elfogadom, de komolyan nézve csúsztatás lenne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.03.05. 13:07:40
Fpocok
Anno a fél karomat odaadtam volna, ha egyből jött volna a spelunky hd és nem kell egy évet várni.

Az elite dangerous nál meg rohadtul sajnálom azokat, akik anno támogatták a kickstarteren. Jól át lettek baszva a palánkon. Legközelebb majd így adnak.

Rapid81
Fele ennyiért vettem Nuuvemen. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Miért lenne hazug? Te írtad, hogy indieket is szoktak csak xbla-ra csinálni. Ha az kijön pcre, akkor kevesebb rá az exkl.

???

Fpocok
Ez szerintem nem baj.

IMYke2.0.0.0
Biztosan volt olcsóbb ennél a komplett csomag (vagy külön vásárolva az egész franchise), de:

Secret Files Franchise Pack - 75% OFF - 9,99 euro
* Secret Files Tunguska
* Secret Files 2: Puritas Cordis
* Secret Files 3
* Secret Files: Sam Peters

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ebből szűrhetett le ilyesmit:

"Another advantage of Universal apps and developing for the Xbox One will be the unified Windows Store. This unification will now enable developers to create a "cross-buy" and "cross-use" experience. While it's not something that will be mandated, it would advantageous for developers to seek a seamless experience with their properties, allowing players to buy games on one platform and access them across platforms."

De, ez még szimplán spekuláció.
Én például csak akkor hiszek ennek, ha STEAM-en meg tudom venni magamnak az Uncharted 5-öt...

IMYke2.0.0.0
Pandemic-et sosem bocsátom meg nekik.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az infókat - igyekszem jól társítani ezután. 😊

Ez alapján új Halóról, Forzáról nincs szó, de egy Boxon kezdő indie kevésbé ragadhat meg a platformon. Más kérdés, hogy az indie-k inkább PC-exkluzivitással szoktak kezdeni, régen volt az, hogy a kisebb játékok fő platfromja az XBLA volt. Megkönnyítheti amúgy a jövőben akár pár előző generációbeli játék felújított változatának PC-re érkezését is.

Persze Pocok direkt GameS*ar szinten "hazug címet" választott, szóval Dark Sectornak jönnie kéne megvédeni őt, de gyorsan.
És kevesebb exkluzív PC-re, lásd Elite: Dangerous 😊
Nem tudok angolul nagyon de itt melyik az a mondat amiből ezt leszűrted?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.05. 10:07:30

Fpocok
Rapid81
Egyre jobban ki akarom próbálni ezt a csodát. 😊 Amcsiban már ára is van. 49$. Kíváncsi leszek itthon mennyibe fog fájni, mert a nemzetközi árat majd csak ősszel jelentik be.

zorrobomber
<#eljen> (Saboteur)

Pandemicet (ők követték el a Battlefront 1-2-t is, jah és mercenaries 2-t is) a mai napig siratom. Saboteur legjobb 5 játékban benne van, amivel valaha játszottam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Emberek a The I of the Dragon című játék valamelyikőtöknek mondd-e valamit? Mert, hogy a napokban elérhető lesz steamen. Én nagyon imádtam annó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Igen. Eddig lemezen ment a dolog, és akkor Wii módba lép át a gép, most digitálisan is jönnek a címek, és már WiiU módba tudja tolni elvileg ( vagy valami ilyesmi 😊 ) ami azért jó mert pl Metroid beszerezhetetlen lemezen, vagy rettentő drága.

Minden Wii kiegészítő megy a géppel, ami kell is, mert a sima Wii címek megkövetelik a Remote plus + Wii Nunchuk kombót.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Úristen! Visszafelé kompatibilis a Wii-vel az U? OMFG! Itt az ideje elkezdeni gyűjteni a zsét rá. 😄
TBTPumpa
Pedig meg vannak számlálva az ő napjaik is (powered by EA).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ilyent még viccből se. <#rinya>
TBTPumpa
Durva, hogy az egyik legrégebbi fejlesztőstúdiójukat zárják be (akiknek pont a legnagyobb sikert köszönhetik - The Sims játékok). <#szomoru1>

És most jöhet a BioWare.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.04. 21:42:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bullfrog, Westwood, Origin és most Maxis. Jól nyomják!

(Kisebb lúzereket, mint a többek között Medal of Honort és az Undyingot prezentáló DreamWorks, a Pandemic, a Mythic, a Phenomic, inkább nem is említek, csak zárójelben.)
zorrobomber
darkSectorxxx
kardom sem volt még. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lalakov
Persze, mint szinte minden más játék. 😊 Én inkább nem gondolok bele. Mivel a GTA V csúszik, nekem nincs nagyon mivel játszanom addig.
Rapid81
Lesz ez még bundliban is. Túl nagy a lemaradásom, hogy olyanért fizessek, ami egyelőre úgyis csak ülne a fiókomban.

Annyit küzdöttem vele, hogy ott talán ráuntam. De egyszer végigviszem.

És a mai napig nem értem hogy miért. Olvastam hogy hol hagytad abba....onnantól már csak a könnyebb részek lettek volna. Lazán megcsináltad volna egy kis akaraterővel. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.04. 20:58:08

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ez attól függ, hogy melyik rész, a Halo 2-ben minden töltődött, tapasztaltam (neked az megvolt amúgy?), és állítólag a 3-ban is így van, az ODST lehet, hogy váltott. A Halo 1 módszere meg hibrid, és a "pajzsszint" valójában a HP-t jelenti az alább írottakban (hogy ne legyen zavaros), de ettől még onnan ered ez a mechanika. A lényeg ígyis-úgyis az volt, hogy pajzsod ne menjen le, mert akkor csökken a HP-d, hanem vonulj időben fedezékbe, hogy visszatöltődjön. Amíg nem volt piros HP-jelző addig persze csak szinttel visszább estél, nem pedig meghaltál, de lényegében mindne csata hozható volt egy pajzsból regenerálódva legendaryn (PC-n mindenképp).
lalakov
A hiba az ön készülékében van. Darksouls-nak nincs baj az irányítással...Ha lomha a karakter szépen leveszed a nehézpáncélt és rögtön nem az.

Darksouls egy remek játék, csak azt kell elfogadni, hogy közel sem egy tucat alkotás. Pont az egyéni elemei teszik egyedivé és ezek adják a kihívás nagy részét (mondom ezt úgy, hogy nekem is felbaszkurálta az agyam nem is egyszer).

Totti5
A pajzs töltődik újra a Halo-ban. Pl az Halo 3 ODST ahol emberrel mész ott nincs gyógyulás... medipackok vannak.

Ha elfogyott az összes pajzsod, meghaltál. Mechanikailag egyértelműen a HP szerepét töltötte be, éppen a pajzs szintjei nem regenerálódtak, ahhoz kellettek a medkitek. Tehát szofisztikáltabb, szakaszosabb volt (és magyarázatában sci-fisebb, kontextushoz illőbb), de lényegében auto-healing volt. A Halo 2 már teljesen el is vitte abba az irányba (nincsenek medkitek, pajzszsintek), amit aztán a CoD 2 átvett.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.03.04. 20:43:06
Totti5
Wasteland 2 is jön, nagyon sok más mellett.

Rapid81
Azért ne túlozzunk. Attól, hogy egy játék nem fut maxon, még nem lesz rossz. Attól meg, hogy SLI vagy CrossFire kell hozzá, hogy maxon menjen, szintén nem lesz rossz. Nyugodtan lehetne tolni a gépigényesebb játékokat is, legalább fellendülne az ipar is kicsit. Meg látnánk szépeket...

Már most is lehetne CGI minőségű játékokat csinálni ,de most jó lenne ha 0-2 fps-el játszhatnád <#eljen>

Seth
Halo-ban csak a pajzs regenerálódott, az életerő nem

PSN ID.: Beegabor

Seth
Ha jól rémlik a COD2 találta fel ezt az öngyúgyulósdit 😊

PSN ID.: Beegabor

Rapid81
Az a durva, hogy ezeknél, amik a videóban vannak, sokkal szebb játékokat is láttam már... minek egy brutál motor, ha 10%-át sem használják ki a fejlesztők?

A 2001-es (PC-n 2003-as) Halo: Combat Evolved után vált egyre népszerűbb feature-ré az auto-healing (bár itt még medkitek is keigészítették, de azok "csak" plusz páncélt jelentettek). 2004-ben a második résszel folytatták ezt a hagyományt, majd 2005-ben a CoD 2 is átvette, így gyorsan szinte általánossá vált, és valóban alkalamzta a 2006-os Gears of War is.

A vicc az egészben az, hogy az első két Halóban még őrjítően sokat kell így is visszafutkosni lőszerért vagy fegyverért, tehát a Halo 2-ben ez több macerát okozott nekem, mint bármely oldschool FPS-ben. (Persze legendaryn, illetve heroicon játszottam velük, de a régebbi klasszikusokat vagy az azóta megjelenteket sem easyn simogattam.) Mellesleg éppen a Halók és CoD-ok (ez mondjuk epizódfüggő) piszok nehezek is tudnak lenni megfelelő szinten. Ettől nem lesz automatikusan sétagalopp egy lövölde.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.03.04. 20:34:07
darkSectorxxx
Köszönöm, még egy jólelkű sg-s ember.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nagyon szívesen ,segítek ahol és amiben csak tudok. Szerencsére én jó helyzetben érezhetem magam és nem "napról napra" kell élnem , így mindig van pénzem szóval ha vásárlásba máskor is kell "előleg" csak jelezd.

IMYke2.0.0.0
STEAM-es a kicsike, így ez a MAC cím (is) könnyen regisztrálható: "GRID 2 Reloaded Edition" - 44,99 euró helyett: 9,99 euró.