Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont amikor velük vagyok/játszok, akkor persze nincs se F1, se semmi, hanem velük vagyok, de ez nem 0-24 van, néha elvannak magukban, félig meddig. Ez nem ilyen feketefehér sajna.
Szerintem ő nem ezt mondta 😊 A gyereket azért hozta fel, mert onnantól jobban ügyelsz magadra. Ami tény, ja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.06. 12:08:00
Adversus solem ne loquitor
Gyerek mellett csak a gyerek létezik. Amikor az nincs otthon, alszik, stb., akkor meg le lehet ülni a rögzített cuccokhoz.
Szerintem, kicsit (ön)igazolás is ez a stream-mánia, közben az elkényelmesedés az indok. Szó se róla, mindenkinek van oka fáradtnak lenni, de úgy játszani sem jó - legyen az fotelből, ágyból, vagy PC-asztaltól.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó elfogadom. Megöregedtem :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak a Blitzkrieg I. Anthology és a Blitzkrieg II. Anthology-ért is önmagában kiadtam volna rongyos 1.420 Ft-ot. De akkor még ott az Enemy Front és a Hegemony Rome: The Rise of Caesar (meg a maradék)... mit akarnak ezek? Így nem fognak meggazdagodni ilyen remek ajánlatokkal :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 11:21:48
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 11:15:54
(működés közben kevesebb elektrozajt generál, nem az mp3 lesz rajta jobb)
ha elég csend van, hallani fülhallgatóval az n7-nél ha épp aktívan olvasgat a háttértárról, halk sercegésként - ahogy azt a kiemelt hozzászólásnál részletezik is, ez egy létező dolog, analóg átvitelnél, fülhallgatónál
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.03.06. 11:13:36
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Not. Digitális jelátvitel van, fasz se látszik, nemhogy különbség 😄 Ha nem megy át, akkor nem megy át, akkor villogó pixelzaj van. Az egyik stúdióban csináltunk ilyet, hogy meg akartuk spórolni az sdi-hdmi konverziót, inkább kicsit olcsóbb 50K -ért vettünk 20m "minőségi" hdmi-t(kácsában), ugyanolyan pixelvillogós fos lett a végeredmény, talán még rosszabb, mint az olcsóval. Végül nem úsztuk meg, maradtunk SDI-nál. Az megy 300m-en. A hdmi kábelek minőségéről szóló hoaxokon meg felröhögök mindig 😊
A Dead Space szériájukat folyamatosan tolták az akció-orientáltság felé (pedig ez milyen jót tett a resinek is ugye), a 3-ban már külön dlc a rendes endingnek és mikrotranzakció hegyek.
Most oda jutottak, hogy ők is számozatlan BF-et hegesztenek, mert azt a szériát még nem ölték meg.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.03.06. 10:45:20
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Akkor már alig van stúdiójuk? DICE, BioWare, A Sims játékokat fejlesztő csapat és még a Criterion (nekik már nincs sok hátra, így is már csak immel-ámmal vannak).
A Westwood-ért kár, Pandemic-ért szintén, EALA miatt is kár (nincs több C&C RTS) és még az EA Black Box is szállított anno hangulatos és élvezetes NFS játékokat...
Danger Close nincs, Ghost Games elvileg nincs, Flagship Studios már nincs, Victory Games szintén nincs.
Ebből is leszűrhető, hogy hogyan s miként alakult át a játékvilág. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.06. 10:34:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
OEM HDMI kábel, aranyozott, 90°, 10m - 2.875 Ft
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 09:59:25
Dobozos játék kép alert 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 09:50:38
100%-ig megértelek, de hogy lenne ezer+1 jobb? Nyilván ha nem érdekel, akkor van. Akár még egy téged érdeklő hulladék is jobb lehet egy világklasszisnál. Ettől még a saját kategóriájában a Football Manager minőségi, mély, és nem igazán váltja ki "más stratégia", de menedzserjáték sem. (Mondjuk 2009-essel játszottam utoljára, neked talán van frissebb tapasztalatod.) A King's Bounty vagy a Supreme Commander pláne nem, de a Crusader Kings is csak néhány százalékos mértékben, ha van értelme így nézni, számszerűsíteni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 09:41:48
Természetes, hogy efféle játékok kerültek a listára, hiszen ezek nem nagyon voltak bundle-ben, de a potenciális bázisa folyamatosan tölt el velük sok-sok órát. Nem minőségi vagy ízléslistáról van szó. Érted, ha a leggyorsabb madark listáján a vándorsólyom (zuhanórepülése) vezet, nem fogom azt mondani, hogy hülyeség, mert én a csirkemellet szeretem.
Pont ugyanez a kör fut most a humorosaranyosban is. 😊
Lásd: #244811
Plusz még egy kisszínes a témával kapcsolatban:
Football Manager Player becomes a football manager
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 09:32:43
A HDMI kábelen egyesek és nullák vándorolnak, így qrvára mindegy, hogy te Sony HDMI kábelt veszel, vagy gagyor márkával ellátottat, mert vagy van kép vagy nincs.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 09:09:03
"Én azért nem játszok a forza horizonnal, mert tériszonyom van." (van egy gát, ahol át lehet menni)
"Én azért nem játszok a theme parkkal, mert nem szeretem a buszos játékokat". (busz hozza a látogatókat)
A fenti kijelentést tevő embereknek sikerült megragadni a játék lényegét. Nektek is sikerült. Ezek menedzserprogramok, nem fifák, a meccsből kb semmit nem is kell látni, ha úgy állítod be. Mint ahogy kiváló szövegértési szint a "focit kötelező szeretni" összegzés is.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.03.06. 09:05:18
Ezen mit nem lehet nem érteni?
Nem szereti a focit, így nem szereti a vele kapcsolatos dolgokat sem. Maximálisan megértem.
IRL szeretek focizni hosszú évekig voltam hátvéd is, de, hogy PC-n/konzolon ilyesmivel kínlódjak? Kizárt. Ha stratégiai játékra vágyom van ezer+1 jobb.