Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Azt azért tegyük hozzá, hogy én se nézek focit tvben (max a BL döntőt háromévente kb), nem is szoktam játszani se, inkább az az úszó fajta vagyok, de egy jó focimenedzser program az bitang jó dolog. Korábbi premier league menedzser progik zseniálisak voltak. Így kijelenteni, hogy azé nem játszik vele, mert nem szereti focit, az olyan mintha kijelentenéd, hogy azért nem játszottál a theme hospitallal, mert nem szeretsz kórházba járni. 😄
Botond
A többség már évek óta összekötötte, még én is. 😊
Tinman
Szerintem aki ma idehaza nem szereti a focit, az csak rendes ember lehet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
"De egyébként elutasítani egy játékot csak azért mert a témát nem szereted is nagy beszűkültségre utal"

Tehát, ha utálom a focit, akkor játsszak focis játékkal. Még egy dolog, amit fel kell írnom magamnak... Jézusom... <#wilting>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
A source 2-t lehet nem azzal promózzák, de a Steam VR-nak már lehet zászlóshajója még akkor is, ha kicsit később érkezik mint maga a VR rész. Én úgy tippelem teljes VR támogatással akarják kiadni, mert ők is tudják a VR részlegüket ez brutál mértékben megdobná a Source 2 motornak nem kell a promó annyira mint a VR-nak. Persze ez csak az én véleményem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Miről beszélsz? Téged jellemez=nem szereted a focit. Leírtam egyszer, leírtad még egyszer, én is, aztán most megint ezzel jössz? Őszintén? Marhára nem érdekel hogy te mire izgulsz és szerintem sokan vagyunk még ezzel így itt. A lényege a mondatomnak az, hogy ez a tény, hogy utálod a focit, NEM árazza be magát a játékot.

Leírom még egyszer, hátha még mindig nem jutott el az agyadig:
Rapid utálja a focit≠minden focis játék szar

gy.k.: ≠ jel jelentése: nem egyenlő

De egyébként elutasítani egy játékot csak azért mert a témát nem szereted is nagy beszűkültségre utal (nem mintha ez eddig kérdés lett volna az esetedben). Vagy ha szereted a Mario-t akkor nyilván nap közben kockákon ugrálsz és varázsgombát falsz két pofára?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 08:31:09

Rapid81
A Valve-nál mindennek oka van. Attól, hogy nekünk nem mondják el, hogy mi ez az ok, nem lesznek hülyék. Ha 1-2 évvel a HL2EP2 megjelenése után kidobják a játékot, ki az, aki még emlékezne rá? Azért a SteamVR, Steam Macines, Steam kontroller, Portal 2, CS:GO, DOTA 2, Steam kliens fejlesztései nem tegnap kezdődtek, hogy idáig jussanak velük. Ezek évek hosszú munkái. Lesz ott HL3, csak még nem mostanság. Mondjuk ha a Source 2-t nem azzal fogják bemutatni, akkor viszont szvsz már el lehet felejteni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Adják el a fenébe a jogokat aztán az EA,Activision,Ubisoft vagy valaki összedobja a HL3-at.Hamarabb mint ezek az biztos.

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.06. 08:23:18

kigyi

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Ja, tehát akkor a focit azt kötelező szeretni. Okés... Mindjárt felírom valahová, hogy el ne felejtsem...

MerlinW
Én végignéztem a konferenciát és van értelme. Különben nem akarnám megvenni.

[merlinw.org]

zorrobomber
Ezek a mondatok amiket te ide írtál, csak téged jellemeznek, a játékokról semmit nem árulnak el... A Farming Simulator hulladék volt az utóbbi években, de az idei jól sikerült. Szimulátor. Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.05. 22:46:15

Rapid81
Utálom a focit. A focis játékokat pedig még annál is jobban. Bottal sem piszkálnám.

De nem csak az van ott. farming Simulator, Pro cycling, train sim, stb. Egy rakat kacat...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.03.05. 22:40:34

zorrobomber
A Football Manager sorozat gyakorlatilag a játéktörténelem része. Éveket játszottam én is vele, és nincs még egy ilyen addiktív játék a piacon. Ha kicsit nyitott szemmel jársz, akkor láthatod hogy Premier ligás klubok elemzik és használják fel a játék adatbázisát, sportoldalakon hivatkoznak a játékra:

A te véleményed nem zavar, el tudom fogadni, érthető ha egy focira nem vevő ember nem tudja értékelni, de hidd el, ez a sok ember aki játszik vele jelen esetben nem légy, hanem párduc, aki a legnemesebb elejtett vadat falatozza éppen!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.05. 22:37:46

darkSectorxxx
Nem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Jól teszed 😊 Ennél jobb ajánlatot nem fogsz kapni 😄

Adversus solem ne loquitor

De van értelme Doom 3, Resi 5, Crysis 3-at portolják rá! Már ezért a 3 játékért megéri megvenni.<#eljen>

darkSectorxxx
"NVIDIA SHIELD brings next generation gaming and entertainment to the living room. Watch movies and videos in stunning 4K, play amazing Android games and stream the best PC games from the cloud."

TISZTÁN LEÍRJA HOGY SEMMI ÉRTELME A GÉPNEK. 😄

Gazdag emberek max szórakozásnak költhetik ilyenre a pénzüket, nem éri meg szerintem.

MerlinW
Én egy ilyet tuti veszek (feltéve ha itthon is lesz szolgáltatás) $200
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 21:33:14

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Tableten is azt használom

Fpocok
Nem igazán. Itt csak a hüvelykujjadat használhatod és csak kis területen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Megvéve.....😄

Moby
Steamasinám, konzol áron, ~konzolminőségre:

A procikót meg kő cibbantani 4.2-4.5-re, amit épp bír.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.05. 21:26:32

MerlinW
Kontrollert én is veszek, de azért mikrofont tehettek volna bele, mint ahogy a Shield kontrollerbe tett az NV. Hasznos fícsör.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 21:28:41

[merlinw.org]

Szerintem a kontroller nagyon ígéretes. És - na jó, egy csöppet a Valve rajongó is beszél belőlem - szívesen támogatnám őket ezzel ha megvenném. (valószínűleg meg is fogom)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Vagy szimplán csak 5-10 perc és megszokja az ember mint kb bármit!
Anno én is beálltam a próba nélküli konzol gyűlölök sorába hogy fps-t kontrollerrel ugyan már. Aztán mikor haver 3 hónapra kölcsön adta az xbox 360ját elsőként a Far Cry Instinctet vittem végig. Kemény 10 perc volt mire megszoktam a konzolos célzást.

darkSectorxxx
Mint egy tablet.

darkSectorxxx
😄

Fpocok
Ha így belegondol az ember, meg megnézi, akkor működhet az ilyen célzás. Vagy kibaxott jó lesz, vagy kibaxott szar.

Amúgy lehet bepróbálok majd én is egy kontrollert....már csak kíváncsiságképp is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eplus2> Ez mondjuk jogos...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Nem. Miért lenne? Elég jó a bele. Tonképp egyik sem "annyira" gáz, leszámítva a gigabyte szarát. Meg van pár igen gyenge, de ezek ezt komolyan gondolják.
Amúgy jobban végigondolva, valójában a steam teljes kontent 80%-ra bő nyállal elegendő a giga brickszar is.

Moby
Hát ez lassan tökéletesen mindegy ám 😄

darkSectorxxx
Persze hogy semmi értelme.
Csak 1 plusz dolog hogy a mihaszna tv opciókat kitömjék értelmesnek látszó funkciókkal. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.05. 21:10:08

Így most végiggondolva ennek nem sok értelme van. Egyszerűbb összekötni a gépet és a tévét (itt van a pc-től 2 méterre a tv is). De cáfoljatok meg nyugodtan.

Azért erősen valószínű, hogy az az 50 dodó nálunk 50 juró lesz a nagyon ésszerű átváltási módszer alapján (1 juró= 1 dodó)

Lehet némileg off, de szerintetek hogy fog működni ez a Steamlink cucc? Addig értem, hogy kössem össze a tévével és majd csatlakozik a pc-hez és ezután tv-n mint valami konzolon tudom majd játszani a játékaimat (mostani BigScreen mód nem tök ugyanez már most is csak kábeles megoldással egyébként?).

De hogyan fogja tudni a szerencsétlen Steamlink elérni a számítógépet ha nincs wifi hálózat kialakítva a lakásban? Vagy lehet ez csinál egy saját kis wireless hálózatot a gép és a tv között? Akkor viszont kell, hogy legyen egy vevő egység is amit a pc-be kell usb porton keresztül csatlakoztatni? Szerintetek hogy gondolták ezt? Ha nagyon zavaró a téma, akkor átvonulhatunk az offba is. Talán még határeset a téma.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.05. 21:06:42

darkSectorxxx
Ez az alienware faszság az a stream-elős butaság nem? Mármint erről nem realtime futnak a játékok...vagy igen?
Mert ha igen akkor nem sok.

Rapid81
Ez még csak az usák ár. Az usákon kívüli ár októberben lesz bejelentve. De valószínű én is behúzom majd életem első kontrollerét. 😊

Moby
Nevetségesen szarok és/vagy elmebeteg áron. A kontrollert kipróbálnám, illetve 50 dodóért ki is fogom.

Fpocok
Origin Omega 5000 dolláros is van. Origin maga az ördög.

Rapid81
Már fent vannak a Steam masinák a Steamen!

Kontroller.

Főoldal. Minden egyben.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.03.05. 20:52:15

genndy
HB Weekly: Monochromatic

1$:
The Bridge
Closure
Dominique Pamplemousse

Pay more than the average of $3.41 to unlock!
NaissanceE
Betrayer
Oquonie

Pay $10 or more to unlock!
Neverending Nightmares

Totálisan nem semmitmondóak számomra a címek. <#nemtudom> Gondolom fekete-fehér játékok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ironizált.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Semmit nem töröltem - talán a moderátorok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát ez jó kérdés most azért magyarázom félre mer te is modosítasz a mondatod értelmén vagy mert télleg úgy volt....na ez elgondolkodtató. 😄

<#love11>

Jó trükk, minden hozzászólásod végére szmájlit teszel, és ha egészen véletlenül félreértesz valamit, ráfogod. Mit jó, zseniális!

Addig is olvasgasd ezt: 😄
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.03.05. 20:11:45
darkSectorxxx
Ajjaj olvasok én a sorok közt, ha nem úgy gondoltad oké, ha úgy gondoltad részemről akkor is oké.
Nálam volt egy smile is amúgy. 😄 /hamár a sorokközt olvasás.

Azért emeltem ki, mert szerintem nem is hangzott el semmiféle konzolfan megjegyzés. Szóval egy minimális sorok között olvasást igényelt a hozzászólásom, nem véletlenül nem neked volt szánva.