Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hú de fura ez az új Xbox Live oldal... alig találtam meg a játékaimat, és persze borító képeik nincsenek... 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erősen kicsinyíteni kellett , hogy normális képet lehessen készíteni... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Annyi. Egyszerű, 100-al kell csak szorozni.

Imy: értelemszerűen azoknak írtam akiknek számít.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.03.06. 20:15:05

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Csak az 1. és a 4. rész nincs meg nekem digitben.
Az első rész dobozosban megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Annyi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nekem például nem okoz gondot a Uplay vs. STEAM téma.
A már meglévő Far Cry 2 FE, Far Cry 3 LE és a Blood Dragonom is Uplay-en van.

genndy
Viszont csak UPlayes, nem Steames. Valószínűleg ezért vehető tőlünk is.

genndy
Akkor jó hogy nem vettem meg 0/1day. Jól éreztem hogy Bioware sem ugyanaz már. Kár <#shakehead>
Hát mejd egyszer azért beletolom azt a 100 órát, amikor teljes lesz meg bugmentesítettebb.

Fpocok
Az mennyi? 8666?

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Mi a fene, én is éppen Shadow Warriorozok <#wave>
Csak én végigvittem előtte még a Classic Reduxot is. Majd írok mindketőről pár sort, még egy végigjátszást bele akarok tenni (achivadászat van).

IMYke2.0.0.0
Nuuvemen Far Cry-vásár van:

IMYke2.0.0.0
Hát valóban nem.
Az AoE 3 Complete-nek már kábé 4,99 eurónak kéne lennie... 😞

Nem erőltették meg magukat 😞

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com: "Microsoft Weekend Sale"

IMYke2.0.0.0
"Contrast" megvásárolhatóságok - 2 helyen, akciósan:

GreenManGaming - adatok a friss képen:

[b]Funstockdigital[/bg - adatok a friss képen:

Vásárlás ajánlott helye, a 421 Ft-os font fényében: funstockdigital

A játékmenet maga nem egy világmegváltó, de ha igazán belemész a lore-ba, akkor nagyon fogod tisztelni a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
NYugi, én is ráuntam, de nagyon, és viszonylag hamar.

Adversus solem ne loquitor

Dettó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ismered a közhelyet, de azért leírom: mindenkinek más és más az ízlése, ingerküszöbe.

Hálás vagyok, hogy megosztottad velem (is) a véleményed, tapasztalataidat, de én azért majd a saját szememmel, szívemmel és eszemmel is meg akarom tapasztalni a dolgot, az előzmények megismerését követően.
Addigra sokkal olcsóbb és bugmentesebb is lesz.

TBTPumpa
Ne bánd, én bánom helyetted is.
Tény, hogy bizonyos szempontokból messze jobb, mint a második rész.
Viszont gyakorlatilag egy résztől már nagyon untam az egészet (emellett tons of bugs), emiatt biztosan nem fogom elővenni jó ideig. Ami egy BioWare játéknál szerintem gáz, 14 000 Ft-ért pedig nagyon gáz.

De majd jönnek a fanok és lehordanak, mert ők jobban tudják! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.06. 18:21:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Igen, anno Warez István koromban elég hosszú lélegzetvételnyi idő erejéig kipróbáltam. Nekem akkoriban bejött a sárkányosdi-repülősdi.

Vevős a cucc! Te ismered Imy?

IMYke2.0.0.0
ratgab: Rögvest 50%-os kedvezménnyel kezd a "The I of the Dragon" - 50% - 3,49 euro <~1060 Ft>.

Nem volt ez egy kicsit troll?

IMYke2.0.0.0
Engem azért érdekel az a "baromi unalmas" Dragon Age is.

TBTPumpa
Ori and the Blind Forest játék is tiszteletét teszi a PAX-on:
- 103 cm-es TV-n nyomatják és nagyon szépnek mondják (FullHD és 60 FPS szemkápráztató).
- X1 Bundle is van belőle ott.
- Achievment lista is nyilvánosságra került
- 12 óra a végigjátszási idő (mindent összegyűjtve és kimaxolva 18 óra).

Összességében 20 dolcsi 18 órányi játékért nem rossz. Dragon Age IQ sztorija is 15-20 óra között mozog, a maradék 100 óra baromi unalmas felfedezés és grindelés és azért 14 000 Ft-ot kérnek. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.06. 18:07:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Az uborkasoft azért poénos support-al rendelkezik. A még januárban nyitott ticketre most válaszolnak lol 😄 Hát ezekben sem lehet bízni.... Ráadásul olyan választ adnak amivel persze az ember semmire sem megy 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.06. 17:44:25

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Én fordítva vagyok vele...csak a hazai meccsek tudnak érdekelni... illetve magyar érdekeltségek: MA Hertha meccs Eurosport 2-n!

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 16:44:07

Nekem a tendencia azt mutatja, hogy még eltelik 5 év és lehúzzák a rolót EA-ék.

<#eljen>

Dzsini
Ha meg nem, akkor elkönyveled, hogy nem neked készülnek, és többet nincs velük gondod 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nálam több sebből vérzik a történet...Az első és legnagyobb a tévém alkalmatlansága. Rá meg még nem vettem magam, hogy csak ezért vegyek egy új tévét.

Eddig nekem teljesen megfelelt a monitorom is, de most végiggondolva nagy királyság lenne ágyból játszani, kényelmesen, sőt akár nagyobb képernyőn is. Hiába na erre mondják, hogy későn érő vagyok....XD

wantonly
Shadow Warrior - kipipálva!

Meglepően hosszú, pörgős, agykikapcsolós mészárlás némi humorral, retro hangulattal, misztikummal megfűszerezve és még a történet is különlegesnek számít ebben a műfajban. Nem játszottam ez eredetivel, így sajnos nem tudom mennyire eresztették el a gyeplőt a fejlesztők, de szerintem igazán jó lett a végeredmény. Jó volt leülni elé délutánonként is szórakozni egy kicsit. A játékmenet nem túl meglepően annyiból áll, hogy mész előre, jön a zene, és változatosabbnál változatosabb módszerekkel irtod a szörnyeket, jakuzákat, démonokat, ami csak szembejön. A maradék időben ellátmányt, rejtett zugokat kutatsz. Egy darabig (a X. fejezetig) felkutattam minden rejtekhelyet, de sok időt elvett és meguntam a pályák folyamatos újrakezdését. A maximalisták felköthetik a gatyájukat! Szerintem baromi élvezetes a szamurájkarddal irtani, de van géppisztoly, nyílpuska, rakétavető, hogy csak néhányat említsek és speciális képességek... merthogy fejlődni is tudunk. És nem mellesleg a környezet is igazán mutatós, minden elképzelhető helyen megfordulunk majd. Csak ajánlani tudom!

Jelenleg is akciós a steam-en, bár szokott 90%-os leértékelést is kapni.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.03.06. 16:36:19
Én szeretem a focit...Csak nem a hazait...De egy jó premier league vagy Bajnokok Ligája, sőt Európa bajnokság vagy Világbajnokságon zajló meccset bármikor szívesen megnézek. Ettől függetlenül a farming szimulátor féle játékok sikerességét én sem értem igazan...de nyilván a hiba bennem lehet (lehet ki kéne ezeket próbálni aztán ráéreznénk a szépségükre).

Steamből annyira megszedték magukat, meg ezekből a "sallangokból", hogy nincsenek is rákényszerűlve, hogy Half Life 3-at készítsenek. Tényleg annak van igaza szerintem is aki azt mondja, hogy nem tudnák olyan jóra elkészíteni, mint amennyire a játékosok önmagukat hergelik a játékra. Ekkora hype-nak nem lehet megfelelni...Szinte a lehetetlennel határos.

IMYke2.0.0.0
Na, ilyet is ritkán látni: Néhány régi Call of Duty 50+ %-os engedménnyel, és nem valami ócska CD-kulcs boltnál:

benőmenő
Ilyenkor örülök, hogy jóval megkésve szálltunk be a lapostv világába az ősökkel.
Tv-be bedugni a terabájtos wd passportot és megy is az mkv, tudok hangsávot váltani és ha másolok mellé srt-t a feliratok is mennek pöpecül.
Botond
És arra is asszociál.
zorrobomber
Botond bűne annyi, hogy azt hitte, te a Fifára asszociálsz, és annak a játékmenetére. Persze én sejtettem már eddig is, hogy azok közé az emberek közé tartozik, aki úgy áll a focihoz mint vámpír a friss fokhagymafüzérhez. Blablabla, írhatnék a játékmenetről, de úgysem érdekel.

Rapid81
A football manager kompletten a fociról szól, ellentétben azokkal, amikről írtál...

Nem DS alregje vagy véletlenül...?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én most tervezem emiatt beszerezni egy NAS-t, hogy ne a 150W-ot zabáló gépről sztrímelődjön a film a TV-re, hanem a 30W-ot evő kis cuccosról. Jó is az, csak drága. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
10 méteressel van összekötve a gépem a TV-vel...

Moby
Megvette valaki a white nightot? Pár szót írhatna róla 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.06. 13:54:13

zorrobomber
#244846 😊

Pár éve nem tudok visszarázódni(mindig megveszem én is), de tervezek tenni egy új próbát az ideivel(már volt egy).

szerk.: pár előtúrt régi videóm 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.06. 13:57:19

dartonite
Ha valamit nem kell megvedeni az az FM.Vagy regebben Championship Manager ugye.Nalam minden evben azonnal instabuy a jatek ahogy megjelenik, ugyhogy hidd el aki szereti a focit es a manager jatekokat az pontosan tudja mire ruhaz be.Egyebkent ha tenyleg csiped a stilust, ne hagyd ki az idei verziot.Eddig messze a legjobb szerintem.Az uj update-ben pl. mar benne vannak az uj-teli atigazolasok is, es persze jatszhato a mennyei bajnoksag is 😊
Izlesen vitatkozni felesleges, en sem ertem hogy lehet pl. fps-el jatszani orakat, napokat.Masok vagyunk es kesz.
Tinman
Mcmondtam, már rég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
<#nezze>

benőmenő
Egy ilyen konfigot a Thermaltake mini-ITX-es kockában össze lehet dobni szállítással, CM TX3 hűtővel ~175k-ért.
Ezek meg jelenlegi árfolyamon 304 516Ft-ért vesztegetik a gőzgépüket. loál
Moby
Ezek se olvasták az ajánlásomat... 😄

benőmenő
Főleg nekik. <#idiota>
Fpocok
Alternate Steam Machine
Price: $1,099 USD
CPU: Intel® Core™ i3-4130
GPU: NVIDIA® Geforce® GTX 750Ti
Memory: 8GB DDR3-1600MHz