Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért írtam, hogy legyen az éremnek másik oldala is megemlítve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A ragokkal talán érthető is volt, hogy rólam van szó...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Van még pár zeném ha kell. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Remélem nem olyan vért hugyozós lesz, mint a Giana Sisters.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Ori and the Blind Forest - Launch Trailer

Kétségtelenül az év egyik legjobb/legérdekesebb alkotása. Gyakorlatilag már a zenével feltörölték velem a padlót.
Örülök, hogy ha még elvétve is, de még készülnek ilyen alkotások! Úgy látszik még nem tűnt el a fantázia, az érzelem, a hangulat és az élmény közvetítése a játékvilágból. Nemcsak gyönyörű ez a látvány, de a zene és a hangzás valami olyan pluszt ad hozzá, amit kevés játék tud szállítani... De ugye már-már nem az élmény miatt készülnek a játékok, hanem a már befutott név és pénz miatt (ha neved van a piacon, azonnal találsz rá vevőt is függetlenül attól mekkora hulladékot adsz ki a kezeid közül).
Varázslatos alkotás ez, amire minden játékot kedvelőnek be kell fizetni (ha nem is azonnal, de erre mindenképp érdemes pénzt áldozni)!

Emellett a fejlesztők is jó fejek, hisz a rajongók kérésére beleintegrálták az összes X1-es achievmentet is a játékba (csak egy részük szerepelt volna a Steam-es verzióban), és Steam Trading kártyákat is készítettek hozzá (szintén a PC-s rajongók kérésére).
Emellett a zenei anyag is beszerezhető lesz március 10-től (szintén a rajongók kérésére) valamilyen formában.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.07. 09:50:55

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Röviden: Megint kicsit ízlésről beszélgetünk és hogy kinek mi a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A válaszom röviden: én nem interaktív filmet akarok , hanem játékot.
Ha filmezek, akkor minimum 1,5 méternyire ülök a monitortól, asztaltól és hátradőlök...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet, hogy játék készült volna, de az is lehet, hogy az amit most szeretsz benne az nem lenne....Nehéz dolog ez.

Tinman
A profibb csapat alatt azt értem, hogy játék készült volna belőle...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"profibb csapat kezébe kerül ez az aranybánya?"

Ez lenne:

-80 epizód minimum
-pre order DLC hegyek
-megjelenés után egyből új karakter dlc hegyek
-...stb

Szóval maradjon csak a Telltalenél

Tinman
Az a baj, hogy a történet annyira erős, hogy még 2. végigvitelkor is elérzékenyültem. A szinkron szintén zseniális, nekem ezzel az arttal sincs semmi bajom, a hangulat, az atmoszféra mind szuper.

De ez nem egy játék és ez nagyon fáj. Oltári kihagyott ziccer és még így is működik!

Ebből egy olyan szuper akció/RPG/kalandjátékot lehetett volna kreálni, hogy a gondolatától könnybe lábad a szemem. A Telltale viszont erre nem képes. Interaktív filmeket gyártanak, amik persze jók, de mi lenne, ha egy profibb csapat kezébe kerül ez az aranybánya?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.07. 09:31:01

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Aláírásom második sorában a Pokoli Négyes...

A "Life is Strange" is epizodikus, de annál elcsábultam.
A Sétáló Zombikat sosem lennék képes megvenni így. Részvétem. Komolyan.

IMYke2.0.0.0

Elkezdtem ismét a Fallout 3-at, de fagyogat, és ha jól emlékszem te régen találtál rá megoldást, de nem sikerült megtalálnom a régi hozzászólásodat...
Emlékszel még hogy hogy oldottad meg?

Tinman
Ahhoz képest, hogy bőszen tolják, hogy a játék története a te döntéseid alapján alakul az 1. részben ennek nem nagyon volt jelentősége... az út így is, úgy is oda vitt,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az x meg az y, meg a z, az úgyis meghót, ha nem előbb, akkor utóbb, semmit nem tudtál tenni ennek elkerülése érdekében.

A 2. részben még kevesebb van mindenből. Még durvábban lineáris. A végének utánanézem és valóban ott már végre drasztikus difi van, de csak részben.

- Kenny él, Clem a "paradicsomban" marad - Ez valóban egy drasztikusan eltérő ending.

- Kenny él, Clem Kenny-vel megy - Élek a gyanúperrel, hogy visszamennek oda, ahová Clem Jane-el jutott és valószínűleg őket is majd megkörnyékezi az a család, aztán dönthetsz, hogy befogadod-e a családot, vagy nem, de ha nem akkor is tuti, hogy összefutsz velük. Ez is egy ending, de erős a gyanúm, hogy csak nyomokban más, mint a Jane-es.

- Kenny meghal, hülyepicsával megy Clem, magányos farkasokként élnek tovább - Hééé! Jane miért hülyepicsa? Ezerszer őt választanám az eddigi összes szutykos TWD játék szereplő közül, persze Lee kivételével, de sajna, Lee offon van :-(

- Kenny meghal, hülyepicsával megy Clem, "új családot alapítanak" - Lásd előzők, itt már nem drasztikus a változás.

- Clem egyedül marad -> badass ending - Erősen úgy gondolom, hogy a zombihorda után eljut vissza Carver telepre, ahol aztán majd jön a család vagy nem család kérdés.

Talán megérjük és kiderül, hogy lesz :-/

Az tök jó, hogy tavaly nyáron bejelentették, de azóta SEMMI hír róla és itt a tavasz, aztán lassan nyár. Egy epizodikus játéknál ez k. gáz! 1 teljes évet kell várni a következő évad első részére? Gyűlölöm az ilyet, utálom ezt az epizodikus baromságot. Ez olyan, mintha egy jó könyvet úgy olvasnék ki, hogy az 1. fejezetet elolvasom januárban a 2.-at a következő évben és így tovább. Hát ez így borzalmas. Mire eljutok oda, hogy újra folytatódna a sztori, már kb. elfelejtem, hogy a híres neves döntéseim mik is voltak... nem véletlenül toltam le 2x az 1. szezont -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.07. 08:57:45

IMYke2.0.0.0
Az én steamgifts-nyereményem is angol verzió.

Rapid81
Én Amazonról vettem, szóval nekem ilyen nincs. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sirch
Kapott a keleti régiós Dishonored (amibe a magyar is beletartozik) egy RU tagot a neve mögé.
Nincs semmi jelentősége. Ha több példányod van a könyvtárban, segít megkülönböztetni őket.

Nekem is, ha jól emlékszem 300 ft-ért volt leárazva a tescóban ez a verzió

kill3r21
Megy gond nélkül...dee hogy lett ez orosz? 😄
Telepitsed inditsd el ha megy akkor nincs baja ha nem akkor van

kill3r21
Srácok...A Dishonored a steam könyvtáramban átváltozott: Dishonored RU-ra..lehet baj?
Simán lehet így nézni egy RPG-t. A Mass Effectben is volt számomra 10 óra fősztori és 46 óra sárdagasztás. Nyilván 10 óra alatt még rohanva is nehéz végigjátszani, de a felosztás adja magát, pláne az átélt élmények és gyötrelmek fényében.

A Wizardry 8-cal is az a baj, hogy több 100 órát grindol benne az ember, OK, az én stílusomhoz képest a felére vehető, és minőségi a ahrc, de azért fárasztóvá tud válni, és óránként kb. egy mondat sztorit kapsz. Persze az a játékmenetről szól, lés végül is történet is korrekt, ha nem kiemelkedő.

A Dragon Age: origins amúgy igencsak jó volt, de azért az alapvetően egy feszesre szabott játék volt, és nem volt annyira kiegyensúlyozatlan minőségű, mint a ME.

(Természetesen a ME1-re vonatkoznak a fentiek, a folytatás éppen a mellékszálakat és játékmenetet tekintve fejlődött fel a középszar alá szintről egész szépen, máshol meg ugye veszített.)
Érdekes ötlet, és poénnak nyilván jó, de azért felve pár kérdést. Játékokkal azért elősorban még mindig szórakozni kell - persze csak a hörcsögölés után -, nem ketudni. És egy Football Managernél mi számítana végigjátszásnak? Vagy egy stratégiánál, melyhez van 20 DLC-kampány? De mondjuk az is vicces lenne, ha 800 óra CoD-multi nem lenne elég, mert a kampány nem érdekelte a delikvenst. Hogy mondjuk bug miatti elakadásról ne is beszéljünk.
kigyi
Komoly mennyiségű hörcsög háborogna a fórumokon azt hiszem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Kéne egy olyan steamre, hogy ha sok nem végigjátszott játékod gyűlik össze, akkor csak akkor kezdhetsz bele újba, ha előtte végigvittél egyet. Végigjátszás 1, maxolás kettőnek számítana. Persze megvehetnéd, de nem engedné elindítani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Nekem csak 605, de igyekszem nem venni bundlikat, meg olyasmit ami nem kell, vagy nagyon indifos. Néha így is becsúszik sajnos. Meg a más klienseken lévő (origin, uplay), esetleg dbozos, meg lófax gamer oldalakra regelt játékok ebben benne sincsenek ugye (na azokat rühellem a legjobban, de vannak szépecskén).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Én lassan 700-nál járok😊

[merlinw.org]

kigyi
Még nincs rá adó, de ki tudja 😄

Amúgy csak magamnak próbálok valami korlátot felállítani, mert elszaporodtak a begyűjtött és nem játszott tartalmak 😞 Az utóbbi időben éppen ezt próbálom ledolgozni és teljesen rendben is van a dolog, mert sok-sok órányi "élmény lapul a fiókban".

Sir Quno Jedi
Miért, azt büntetik ha túl sok játékod van az accon, vagy mi?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Akkor nem basztak át csak figyelmetlen voltál.

MerlinW
Ebbe pontosan így beleszaladtam én is😊

[merlinw.org]

kigyi
Mivel már éhezett a hörim így rávett egy vásárlásra behúzatta vele a Dying Light season pass-t, ha már annyira bejött a játék hát mellé meglepi csomagban jött egy UT3 Black is így már 298-ra szaporodott a steames játéklistám 😊 (pedig direkt nem vettem teljes játékot semmit, mert nem akartam tovább növelni a játékaim számát erre lol)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.06. 22:24:31

Sir Quno Jedi
Nnna, átszabtak, me figyelmetlen voltam. Green Man Gaming-en nőnapi vásár van női karis játékokból, meg vip is vagyok és kűttek levelet és láttam hogy a telltale féle borderlandsos gáma jó áron van nekem, plusz egyik új kuponukat is rá tudtam verni és így már fontban is megérte. Meg is vettem gyprsban, ÁM kiderült hogy ez bazdmeg nem steam-es, hanem telltale accos. Faxomba. Mind1, Beregeltem letöltöttem és megy, szal. okés, de nem szeretem, ha nem steam-es... Pedig a játékaik általában steam-esek azé, de mindig el is olvasom, most siettem és tessék. Mi ebből a tanulság: mindég alaposan nézzünk utána mindennek, mielőtt...

MerlinW
A 2. évadban 5 féle befejezés van:

- Kenny él, Clem a "paradicsomban" marad
- Kenny él, Clem Kenny-vel megy
- Kenny meghal, hülyepicsával megy Clem, magányos farkasokként élnek tovább
- Kenny meghal, hülyepicsával megy Clem, "új családot alapítanak"
- Clem egyedül marad -> badass ending
.

Season 3 lesz, tavaly be lett jelentve.

"The third season's release was confirmed by Telltale Games on July 26, 2014 during Skybound Entertainment's panel at San Diego Comic-Con 2014. Nothing more is known about Season 3. The first installment will be released sometime in 2015."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.06. 22:04:47

[merlinw.org]

MerlinW
Én is megjelenés másnapján vettem ~11k-ért, játszottam vele ~15 órát + 5-öt a multival, és azóta semmi kedvem elindítani. Nagy üres, száraz "bloat-RPG" lett, mint a Skyrim. Zéró motivációm van. Sajnos.

[merlinw.org]

Tinman
Ennek durván ellentmond, hogy az 1. évadot 2x letoltam, a 2. esetben direkt tök mást dolgokat tettem és 1-2 mondat kivételével minden ugyan úgy zajlott.

A 2. évadban ha jól vettem le valójában 2-féle befejezés lehet, de ha jól sejtem a fő csapásirány a kb. soha meg nem jelenő 3. évadban akkor is u.a. marad...

Troger911
Egy animációs film, aminek kb 5-6 féle vége lehet 😊
Tinman
Ha a The Walking Dead (Telltale) játékkal kapcsolatban ejtenék 1-2 gondolatot, gondolom az ebben a topikban mocskosul off lenne, nem?

Csak azért, mert nem létezik TWD játék a Telltale-től, a 2. évad konkrétan egy animációs film. Gondolom húzzak a filmes topikba elmélkedni ugye?

Totti5
Lehet én vagyok az egy aki máskép játszik és gondolja, de ha már odapakolják a fejlesztők a brutálszép grafót, részleteket és rengeteget dolgoznak vele, akkor nem szaladok el minden mellett, hanem megnézem. Pl Forza Horizon 2 nagyon sok órát csak a részletek felfedezésével töltöttem el, de egy cső FPSnél sem szaladok előre hogy 5 óra alatt letudjam. Ha már kuvarszép akkor ki kell élvezni, körbe kell nézni, meg kell bámúlni ( ebből a szempontból az AC Unity eddig a beszt, az elképesztő volt minden pillanatában, baromi sokat nézelődtem ( és sok mindent így sem láttam ) )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyébként igazad van. Hatalmas a terület és óhatatlanul elbarangol az ember. Én nem tudom mennyi időnél tartok, de mindig eltérülök. A lore meg egyszerűen fantasztikus.

Totti5
Amennyiben az Inquisition a 3. rész, akkor igen.

Nem egyértelmű számomra, de te most a Dragon Age 3-ról beszélsz? Mert Pumpa a 3-ra értette szerintem amit írt.

Fpocok
Totti5
" Dragon Age IQ sztorija is 15-20 óra között mozog, a maradék 100 óra "

Oké, ki az aki 15 óra alatt letol egy DA:I-t? totál egyenesen szalad mindig a kijelölt főküldire és csak azt csinálja, nem megy el sem jobbra sem balra, nem néz le sem fel sem semmit. Irrális, ilyen nincs. Ha nem is 100 óra grind de kényelmesen a lényegre koncentrálva a 20 óra többszörösét lehet beletolni és nem grindeltél... van ott nagyon sok minden más is.

wantonly
<#eljen><#wave>
Fpocok

IMYke2.0.0.0
Egyszerűen kapcsold ki az overlay válasz mezőt...

Fpocok
A Chrome SG addon monnyon le.

Ha esetleg használnád a válasz gombot vagy megneveznéd, akitől kérdezel talán tudnánk is értelmezni a hozzászólásaidat.