Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Nem a képtől, hanem úgy általában.
darkSectorxxx
Lehet mert jó játék. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
Most nyomom az Alan Wake-et, elég nehezemre esik letenni 😊
IMYke2.0.0.0
Early Access Warning: "Grim Dawn" - Humble Store - STEAM - 50% OFF - 11,5 euro ❤️05,71> = ~3520 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 14:59:07

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most hogy nézem, tényleg. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.07. 14:54:14

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wesker24
Én és ezen a véleményen vagyok nálam eleve instant skip az ilyen játék ! <#eplus2>
TBTPumpa
Nagyon szar játék, fölösleges megnézni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt maximálisan meg tudom érteni egyébként és tényleg lehetett volna ebből többet is kihozni ez is teljesen igaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Fasza játék, aranyos főhössel, szokásos recept.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Ez 1 poló. Eleje, hátulja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Újrajátszottam a Dreamfall Chapters 1. epizódját, jöhet a 2. A végén vmiért nincs ott a támogatók között a nevem. :'(
Fpocok
Annyiszor beszéltek az oriról, hogy lassan meg kell nézzem, mi a tököm az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha már póló, aki előrendeli a Witcher 3-at, az kap egy ilyet. A bal oldali kifejezetten tetszik. Amúgy ez hogy működik? Egy méret van csak? Vagy email-ben megkérdezik hogy nekem M-es vagy L-es kell-e?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Világos, hiszen én is megvettem, holott ilyenre nincs igényem, de a jó történetre igen. Ezért fáj, hogy ez az egész olyan, mint egy kihagyott ziccer.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ilyenre is van igény...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem mersz abban a pólóban elmenni csajozni fogadjunk! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Counterspy...gyerekek ez mekkora játék 😄 Hihetetlen 😄
Totti5
Indúlhat a nácizombihitler kiírtás ( szigorúan csak 3 fős co opban )

Moby
Fő. Úgy is mozog 😄

Adversus solem ne loquitor

Tinman
LOL :-DDD

Látom van benne, van benne valami uuuuuóóóóó :-)

Tinman
Vazmeg ezek főgyújtották' szegény Sif-et :-(

Tinman
Gyerekek ez rém egyszerű.

Ha egy produkció közben egy komplett HÁROM fogásos vacsorát meg tudok enni gond nélkül, akkor az bizony tényleg csak egy interaktív animációs film és nem játék.

Megnézném ugyan ezt Dark Souls közbe... ott kb. a mellettem lévő ásványvizes palackból nem tudtam inni :-D

Imivel feltétlenül egyetértek abban, hogy a QTE mánia rettentő rossz. A God of War-ban még a filmszerű játékélmény egy korrekt kiegészítője (bár ott is néha túlzásokba esnek) volt, de, hogy egy komplett "játék" erre épüljön? Ez az irány nagyon nem tetszik.

Az pedig már az 1. részben is kicsapta a biztosítékot, hogy beszélgetésekben van kb. 10mp-ed válaszolni, holott IRL is tudsz átkötni és "időt nyerni" a konkrét válaszod előtt.

Az egész nem is érdekelne, ha a remek sztori/hangulat/karakterek nem lennének elpocsékolva egy QTE halomban. A Fahrenheit-ben is jóval több interakció volt... ha már QTE akkor inkább az az irány. Az a vicc, hogy az TWD 1. szezonja még egész jól egyensúlyozott, de a 2. már szinte nem is akar más lenni, mint egy "press something/or not" film.

Moby
>de megrendült a bizalmam a From Softwareben.

Ettől a képtől?? Hámer?

Voltan
Igazság szerint engem is nagyon megfog, igazán művészi, és érzelemmel teli szép játéknak ígérkezik. Nálam is day 1 purchase lesz, az valószínű, szóval nincs egyedül 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

benőmenő
Azt vágom, csak valamiért hirtelen ezek a bossok jutottak eszembe a szellemi elődökből.
Bár jobban megnézve ez valami tűzokádós istencsapása lesz, de megrendült a bizalmam a From Softwareben.
IMYke2.0.0.0
Bloodborne - PS4 exklu.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Csak nem egy újabb Sif..., akarom mondani Royal Rat Authority..., akarommondani miaszöszez? 😛
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.03.07. 12:10:18
Áh! Az uccsó bosst még mindig nem öltem meg. Pedig azóta könnyítő patch is kijött. 😄 Mondjuk azzal még nem próbáltam.
Totti5
Biztos, nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.07. 11:38:40

zorrobomber
Ez alapján a Football Manager is a te játékod. Fotórealisztikus grafika, cuki focisták, rivjúk szerint 150 órás játékidő 😊

Totti5
Gyönyörű grafika, cuki karakter, privjúk szerint 12órás játékidő. Gameplay bőven lesz benne egyre jobban látni, a kérdés már csak az hogy mennyire adagolja a friss elemeket és a változatosságot.

zorrobomber
"Nekem egy játéktól élmény kell, amit manapság nagyon, de nagyon kevés játék tud adni."

És honnan tudod megjelenés előtt hogy ez milyen élmény lesz? Eddig nekem ez egy mászkálós játék jó grafikával és egy dudorászó csajjal. Elismerem úgy tűnik hogy innen ezt már nehéz lesz elrontani, de én óvatosabb lennék(ha érdekelne).

Moby
Timmannak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Kész Állatfarm lennénk 😊

//Senki se vegye magára - a link a híres regényre utal.

Sün támogatva! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
A fórumozás átka, hogy az ember azonnal sündisznóba megy át, és feni is a kardját... 😊

//Aprópopó: lassan, hirtelen egy sünt is a bannerbe kéne rakni... kifent karddal 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 10:24:48

Ok <#wink>

IMYke2.0.0.0
Nincs itt baj kérem, csak a meglepődésemnek adtam hangot, illetve átmentem védekező állásba 😊

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes, hogy szűrsz. Nem vagy rászorulva, de én azért még féltelek - ez egy olyan ipar, ahol elvétve ugyan, de akadnak még gyöngyszemek, de azok a gyöngyszemek is kezdenek a "generic" csapásvonalhoz közelíteni, mert meg is kell élnie valamiből a fejlesztőknek , és a kiadók is nyomást gyakorolnak .

Szóval, drukkolok, hogy a rajongásod tárgya ne egy (önismétlés: ) generic paltformer legyen, eyecandy grafóval, kedves fejlesztők által készített, írt szereplőv(KK)el és jó zenével, a Microsoft kiadó berkeiből. Komolyan drukkolok.

Egyébként meg ha félreérthető voltam, akkor sajnálom...Nem volt szándékomban még csak a látszatát sem kelteni, hogy ellened beszélek, csak körbe akartam járni kicsit a kérdéses témát. :-)

TBTPumpa
Te játékgyűjtő vagy, én játékrajongó.
Én nem gyűjtöm őket és nem veszek meg mindent, csak azért, mert olcsó és hogy több sorom legyen Steam-en (amik java részével várhatóan úgysem fogok játszani soha).
Még mielőtt magadra vennéd - nem neked szólt, csak általánosságban írtam, mert lépten-nyomon belebotlok olyanokba, akiknek több száz játékuk van (azt sem tudják már milyen játék van meg nekik) és csak az e-pénisz érdekli őket. Játszani meg már nem fognak vele, mert mindig jön egy új cím és amúgy is ingyenes játékokkal múlatják azt a kevés időt, amit játékra tudnak szánni.

Személy szerint kevés olyan játékot találok, amiért rajongani tudok. És ha még élményt is ad/valamiféle érzelmet is kivált belőlem, akkor már egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy mennyi az ára. Ez egy olyan cím. Ráadásul, amikor először láttam, már akkor is láttam, hogy ez azért egészen más, mint amit eddig láttam a játékiparban.
Nem fizetek mindenféle hulladék, félkész, unalmas, motiválatlan, lelketlen, összecsapott, bugos, szürke, 500 DLC-vel tűzdelt alkotásért (függetlenül attól, hogy melyik fejlesztő készíti). És az ilyenekért már nem is rajongok - emiatt próbálom kerülni őket (warezban sem érdekelnek az ilyen címek már). Sajnálom, de ezektől már csömöröm van.

Nekem egy játéktól élmény kell, amit manapság nagyon, de nagyon kevés játék tud adni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.07. 10:15:41

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most, hogy épp neked címeztem az teljesen mellékes. Válaszolhattam volna épp Tinman hsz-ére is.

Nem kell ám idegeskedni, béke van...ismétlem semmi támadó szándék nem volt.

IMYke2.0.0.0
Nincs itt paranoia - egyszerűen érthetetlen, hogy mi az istennek írtál rám ilyet, mikor senki más, csakis a magam nevében írtam... <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
Nincs is - csak nehogy az legyen a vége, és hogy a több fórumban és topikban ódák zengése utána csendes csalódás legyen, a középszerű, "láttunk már ilyet" sztori és kivitelezés miatt... <#szomoru1>

Írtam én egy szóval is, hogy egyetemleges igazságot írtál?

Ne legyél paranoiás, mert nem támadtalak ám be...

Amire rá akartam világítani (sajnálatos, hogy le kell írnom, mert rögtön ellenségeskedésnek veszed), hogy ez a téma bizony ahhoz vezet, hogy ki mit tekint játéknak és mi tetszik neki, illetve nem tetszik.

Mellékelt ábra szerint erre az interaktív film stílusra van igény és sokan szeretik. Szerintem üdítő változatosságot nyújt a megszokott játékstílusokhoz képest, kell ilyen. Az, hogy neked és Tinmannek éppen nem számít játéknak az egy dolog.

Erre akartam rávilágítani (mert, hogy olvassák is ám sokan a topikot és nem szerettem volna, ha csak az érem egyik oldalát látják ezáltal ezen személyek) és semmi támadó szándékom nem volt vele.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.07. 10:07:33

Troger911
Szvsz nincs azzal semmi baj 😊
IMYke2.0.0.0
Feleslegesen, mert elsőre is érthető volt. Segítek, és a súgó ragokat kiemelem:

" én nem interaktív filmet akarok , hanem játékot.
Ha filmezek, akkor minimum 1,5 méternyire ülök a monitortól, asztaltól és hátradőlök..."

Tehát, nem egyetemleges igazságot írtam, mint Fpocok szokta.
Megittad a kávéd?

Troger911
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Mintha kicsit túlrajonganád ezt a játékot...<#whatever>