Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 14:59:07
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.07. 14:54:14
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Látom van benne, van benne valami uuuuuóóóóó :-)
Ha egy produkció közben egy komplett HÁROM fogásos vacsorát meg tudok enni gond nélkül, akkor az bizony tényleg csak egy interaktív animációs film és nem játék.
Megnézném ugyan ezt Dark Souls közbe... ott kb. a mellettem lévő ásványvizes palackból nem tudtam inni :-D
Imivel feltétlenül egyetértek abban, hogy a QTE mánia rettentő rossz. A God of War-ban még a filmszerű játékélmény egy korrekt kiegészítője (bár ott is néha túlzásokba esnek) volt, de, hogy egy komplett "játék" erre épüljön? Ez az irány nagyon nem tetszik.
Az pedig már az 1. részben is kicsapta a biztosítékot, hogy beszélgetésekben van kb. 10mp-ed válaszolni, holott IRL is tudsz átkötni és "időt nyerni" a konkrét válaszod előtt.
Az egész nem is érdekelne, ha a remek sztori/hangulat/karakterek nem lennének elpocsékolva egy QTE halomban. A Fahrenheit-ben is jóval több interakció volt... ha már QTE akkor inkább az az irány. Az a vicc, hogy az TWD 1. szezonja még egész jól egyensúlyozott, de a 2. már szinte nem is akar más lenni, mint egy "press something/or not" film.
Ettől a képtől?? Hámer?
Adversus solem ne loquitor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bár jobban megnézve ez valami tűzokádós istencsapása lesz, de megrendült a bizalmam a From Softwareben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.03.07. 12:10:18
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.07. 11:38:40
És honnan tudod megjelenés előtt hogy ez milyen élmény lesz? Eddig nekem ez egy mászkálós játék jó grafikával és egy dudorászó csajjal. Elismerem úgy tűnik hogy innen ezt már nehéz lesz elrontani, de én óvatosabb lennék(ha érdekelne).
//Aprópopó: lassan, hirtelen egy sünt is a bannerbe kéne rakni... kifent karddal 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 10:24:48
Szóval, drukkolok, hogy a rajongásod tárgya ne egy (önismétlés: ) generic paltformer legyen, eyecandy grafóval, kedves fejlesztők által készített, írt szereplőv(KK)el és jó zenével, a Microsoft kiadó berkeiből. Komolyan drukkolok.
Én nem gyűjtöm őket és nem veszek meg mindent, csak azért, mert olcsó és hogy több sorom legyen Steam-en (amik java részével várhatóan úgysem fogok játszani soha).
Még mielőtt magadra vennéd - nem neked szólt, csak általánosságban írtam, mert lépten-nyomon belebotlok olyanokba, akiknek több száz játékuk van (azt sem tudják már milyen játék van meg nekik) és csak az e-pénisz érdekli őket. Játszani meg már nem fognak vele, mert mindig jön egy új cím és amúgy is ingyenes játékokkal múlatják azt a kevés időt, amit játékra tudnak szánni.
Személy szerint kevés olyan játékot találok, amiért rajongani tudok. És ha még élményt is ad/valamiféle érzelmet is kivált belőlem, akkor már egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy mennyi az ára. Ez egy olyan cím. Ráadásul, amikor először láttam, már akkor is láttam, hogy ez azért egészen más, mint amit eddig láttam a játékiparban.
Nem fizetek mindenféle hulladék, félkész, unalmas, motiválatlan, lelketlen, összecsapott, bugos, szürke, 500 DLC-vel tűzdelt alkotásért (függetlenül attól, hogy melyik fejlesztő készíti). És az ilyenekért már nem is rajongok - emiatt próbálom kerülni őket (warezban sem érdekelnek az ilyen címek már). Sajnálom, de ezektől már csömöröm van.
Nekem egy játéktól élmény kell, amit manapság nagyon, de nagyon kevés játék tud adni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.07. 10:15:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem kell ám idegeskedni, béke van...ismétlem semmi támadó szándék nem volt.
Ne legyél paranoiás, mert nem támadtalak ám be...
Amire rá akartam világítani (sajnálatos, hogy le kell írnom, mert rögtön ellenségeskedésnek veszed), hogy ez a téma bizony ahhoz vezet, hogy ki mit tekint játéknak és mi tetszik neki, illetve nem tetszik.
Mellékelt ábra szerint erre az interaktív film stílusra van igény és sokan szeretik. Szerintem üdítő változatosságot nyújt a megszokott játékstílusokhoz képest, kell ilyen. Az, hogy neked és Tinmannek éppen nem számít játéknak az egy dolog.
Erre akartam rávilágítani (mert, hogy olvassák is ám sokan a topikot és nem szerettem volna, ha csak az érem egyik oldalát látják ezáltal ezen személyek) és semmi támadó szándékom nem volt vele.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.07. 10:07:33
" én nem interaktív filmet akarok
Ha filmezek, akkor minimum 1,5 méternyire ülök a monitortól, asztaltól és hátradőlök..."
Tehát, nem egyetemleges igazságot írtam, mint Fpocok szokta.
Megittad a kávéd?