Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ha manuális mentési lehetőség nincs benne, az is csak árnyalná a helyzetet, hiszen ez esetben direkt van így, lásd Tinman kedvencét, a Demon's Soulst. (Mármint ha feltesszük, hogy zsákutcába itt sem lehet jutni, de már így is egy feltételzett, viszont egyáltalán nem valószínűsített szcenáriót tárgyalunk.)
A Dragon's Dogmában amúgy meg egy mentés van. Érted, másik karakterrel sem játszhatsz ugyanazzal a profillal, mert nem lehet több. (Cloud save-vel vagy pendrive-ra HDD-re mentéssel persze kijátszható.) Szóval ha elcseszel valamit, akkor ha bevárod, hogy mentsen, az biza úgy marad. Mondjuk a Demon's Soulsban is ez volt a helyzet, a folyamatos mentés miatt, ha kinyírtál egy karaktert, azt new game plusig nem láttad.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.08. 20:37:03
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egész nap nyomom Banner Saga-t.
Csinál nekem ez a szerencsétlen egy mentést 13:50 körül, meg előtte még van 4 másik. Teszem tovább a dolgom, nem gondoltam volna, hogy egyik döntésem következménye egy falu elkerülése lesz ("Nem tetszik ez nekem, kerüljünk hátulról..." -> Hátbatámadás NEM? Hát nem -.-). Gondoltam visszatöltöm az állást és megnézem arra mi újság. Ez a fekáliahalom folyamatosan a saját friss mentéseit írta felül. Ergo kb. 2-5-10 percenként mentett ugyan oda.
A 2 mentés közötti különbség TÖBB ÓRA! Ki volt az az agyhalott barom, aki ezt így alkotta meg? Miért nem hal meg szépen csendben egy sarokban? Miért engedik az ilyet fejlesztői környezet elé?
Ragequit. Instantdelpurgethxby.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy igazán jó címhez (legyen az bármi, nem csak játék) meg amúgy sem kell ajánlólevél. Megtalálja az az "arra érdemeseket".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.08. 11:52:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Soundtrack pedig 2 nap múlva elérhető!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.08. 11:28:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"YEESS!! .. now i can go back to my favorite hobby 😄 .. clicking on profile links!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egy programozó hozta nyilvánosságra, mivel a Valve tojt rá. Most aztán szépen sz@rban van mindenki...
SG fórum topik
"It's an XSS exploit, effectively evil people could use it to send trade requests, edit your profile, buy stuff on the Market & more"
Ugyanúgy működik a kliensben is, mint böngészőben!
Hivatalos Valve infó még nincs...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.03.07. 18:32:30
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utána béke s nyugalom honolt kis lelkemben.
Biztosan túlérzékeny vagyok a témára - egyéni szoc.poblémám -, de rohadtul nem jött be nekem ez a QTE-téma és inkább Torturelandnek éreztem, mint Borderlandsnek.
Különben is, majd egyben. Mikor már a Telltale + 2K is elég bőrt vélt lehúzni így a témáról.
Tyű ez a Tales from the Borderlands nagyon baró gyerekek. Lassan indul, de úgy felpörög a végére, hogy beszarsz élve. Aki Borderlands fan, annak kötelező. Iszonyat jó az egész, no és a zenék (Szárnyas Fejvadászból téma pl.), a poénok, meg a voice acting 11/10. Igaz, inkább csak egy interaktív film, de megéri. Ehónapban jön is az ep2 elvileg, de már ez az ep1 is állat. Nagyon rövid nyilván, hiszen csak a játék eleje, de így is jó élmény. Érzed benne az akciót és nem kínos a QTE, sőt, intuitív.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.07. 17:03:36
Adversus solem ne loquitor
[merlinw.org]
És ez csak egy karakterre vonatkozik. Jelenleg van egy lvl 40-es Pyromancerem (Occultist+ Demolitionist) a mapok benne óriásiak olyan dungeonok vannak benne hogy legalább 3-4 óráig tart mire bejársz csak 1 Dungeont. És ugye ott van a mazohistáknak a Steps of Torment Dungeon ahol a legdurvább szörnyek vannak nálad jóval 5 szinttel nagyobbak és minden egyes fejlesztéssel egy szinttel többet raknak be.
És még arról nem is beszéltem hogy 5 nehézségi szint lesz a játékban ( Normal Veteran Hardcore Nigthmare Ultimate).
Ugye nem rég jött ki a Chapter 3-2 április vége május elejére jön a Chapter 3-3 nyár közepén júliusban jön a befejező Chapter 4 és 2015 öszére lesz Final Release.
Mire eljutsz a Chapter 3-ig egy fresh új karakterrel az is kb alsó hangon 100 óra és akkor még semmit se láttál.
Ha jól lövik be az árat használható lehet a dolog.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.07. 16:42:41
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Right now Nordic Games is allowing you 1 trial session of 60 minutes during which we’ll give you the chance to learn more about the game, provide feedback or upgrade to a purchased copy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Óvatosságodra meg csak annyít írnék a State of Decay is early accessben kezdte.
Jah és most látom az évek ótát....2013 novembere óta van fent steamen...Kickstarteren valahogy azon év tavaszán jelenthetett meg először. Nem olyan sok idő az azért. SoD is legalább 6 hónapig volt EA-ban, pedig az a játék már kész volt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.07. 16:34:25
Az más kérdés, hogy már tavaly decemberre ígérték a végső verziót, majd idén tavaszra, és jelenleg idén a harmadik negyedévre.
Szóval, ahogy neki is mindig írom: Nyugtával dicsérd a napot - a Grim Dawn még EAc - mindaddig, míg tényleg eltűnt az adatlapján a titulus.