Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> a felajánlásnak.

//Nekem mondjuk megvan már :😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
MerlinW
Ha valaki vágyik egy AC Revelations példányra (UPlay), szóljon.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.10. 14:44:00

[merlinw.org]

wantonly
Pont ezt akartam írni én is. Ránézésre nagyon bejövős, de le merném fogadni, hogyha nem is Humble Bundle-ban, de fél vagy negyed áron már idén megvehetjük.
Tinman
+1, csak én dollárral :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
6 ezer Ft nekem baromi sok még.
Én a "majd 4,99 euróért" csoportba tartozom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Rövidke, cserében jó kis spoileres írás. Két mondat után bezártam. <#levele>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.10. 13:45:45

Hm, egyre valószínűbb, hogy ez lesz idén a második játék, amit megjelenés körül megveszek.
zorrobomber
Nekem most ez ugrott feljebb a várólistámon (egy tegnapi cikk után):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lost Within - Horrorjáték a Prey alkotóitól

O basszus ,remélem sikeres lesz és csinálnak belőle pc-s verziót is!

TBTPumpa
Nincs preorder sem preload még. Talán ma este, de holnap már tuti, hogy kapható lesz.
Amúgy 19,99 euróba kerül.
Emiatt megy is a rinya a Steam fórumokon. <#idiota>

Gondolom nem véletlenül, mert preorder keretében valamiféle kedvezményt kellene adni a játékra (10-20%). Így meg csak a megjelenés napján vásárolható meg és akkor már nem igazán jár kedvezmény. Lehet teljes árat fizetni. <#idiota>
Amúgy sokáig X1 exklu címként futott, időközben mégis kitalálták, hogy jöjjön PC-re. Az X1 tulajok már ma "megkapják", a PC-sek meg majd csütörtökön. Szóval ha nem is teljesen exkluzívként jelenik meg, de az X tulajok előbb elkezdhetik a kalandot. Valószínűleg ez ellen a Microsoft sem ellenkezett. Mert oké, hogy nem lett exkluzív a konzolunkra a játék, de nehogymá a PC-sek is akkor kapják meg, amikor mi (főleg, hogy mi rendeltük be a játékot és mi is terjesztjük). Várjanak csak 1-2 napot! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 13:02:04

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Vicces hogy kétségbe tudnak esni emberek a preorder hiányán 😄 20 euro lesz ha jól tudom.

zzeN
Egyre jobban tetszik az Ori and the Blind Forest, magas pontszámokat kapott (jó nem számít, de csupa 8-9), nem is rövid, aranyos játék, elgondolkodtam a megvételén. Holnap jelenik meg Steam-en, de nem lehet megvenni? Se ár, se buy, semmi.<#nemtudom>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Voltan
Én ráérek 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
X1-en ma késő estétől/éjféltől játszható, a Steam pedig csak szerda éjfél/csütörtök hajnal tájékán hajlandó feloldani és játszhatóvá tenni a játékot. Csúnya világ ez. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 11:50:20

zorrobomber
Na jó, csak közepesen égő. Hallás nélkül kétféleképpen lehet értelmezni a kifejezést:
- nearly groundbreaking
- only very charming, but not groundbreaking
A kontextus miatt én a másodikat választottam.

Egyébként nincs feltétlen azzal baj, hogy nincs benne újdonság, és az árazása nagyon korrekt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.10. 11:00:23

Voltan
Na, akkor tényleg érdekes lesz kipróbálni, hogy milyen is 😊

zorrobomber
Fú, ez nagyon égő, jogos. Annyi mentségem van, hogy a cikkben (Kotaku) pont az ellenkezőjét írják:
"Ori and the Blind Forest isn't amazing. It's not bad, either. Again, it's just...pleasant."

Voltan
"A very charming platformer, if not a groundbreaking one."
Ez épphogy azt jelenti, hogy "egy elbűvölő mászkajáték, akár forradalmi is "

Úgy mint magyarban az: "ez az egyik, ha nem a legjobb mászkajáték"
Szóval épphogy azt írják, hogy nagyon jó, a látványon kívül is.

zorrobomber
A beidézett mondat azért kicsit megtévesztő lehet, több helyen írják, hogy "A very charming platformer, if not a groundbreaking one.". Tehát új mércét azért nem minden téren jelent, a prezentáción kívül nekem nem tűnik semmi extrának, ami persze még mindig bőven jó, annak akit ez mozgat meg.

Voltan
Na, cool, ez akkor must buy lesz.

TBTPumpa
Ori and the Blind Forest értékelések:

Gamespot - 9/10
Polygon - 9/10
IGN - 8.5/10
GameInformer - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
GamesRadar - 4/5
US Gamer - 4/5
GameSided - 9/10
VentureBeat - 9.5/10
Metacritic - 89%

"Ori and the Blind Forest sets a new standard for the platform/adventure genre, by managing to handily surpass the games that inspired it in terms of storytelling, gameplay, and presentation."

A játék zenei anyaga már megvásárolható Amazon-on. Google Play-en és iTunes-on!
Tudom ajánlani azoknak, akik szeretik az érzelmes, inspiráló, instrumentális és valódi hangszerekkel előállított (és igényes) zenéket. Egyszerűen mestermű a zenei anyag. Az egyik legjobb OST, ami valaha játékhoz készült!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 09:20:33

zorrobomber
"Eddig se volt szimpatikus nekem a játék , így viszont kerülni fogom, mint a véres rongyot.
Szerencsére, akad bőven TBS a piacon és a fiókomban dögivel 😊"

+1, pl. a Silent Storm már nagyon régóta szemez velem a library-ben, és egyébként most akciós is (2,49€).

IMYke2.0.0.0
Hm, most már nekem is. 😞

Amúgy meg, odakinn élő rokonnal, fórumtárssal ez megjátszható lett volna. Szerintem. A kód az ugye STEAM-es.

Kép 2:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.10. 09:03:31

Moby
Nade ez dobozos...hogy jutsz hozzá? (Nekem amúgy 25$-t ír)

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Na, valamiféle maradék - VGA? - az Amazonon: "Lara Croft and the Temple of Osiris + Season Pass" - 84% OFF - dobozos - ~5 dolcsi.

Kép:

IMYke2.0.0.0
Én örülök, hogy elmondtad/mesélted az élményeidet - és másokénak is hasonlóképp, ha játékról van szó - , viszont egy okkal több, hogy rá se bagózzak a játékra 😊
Eddig se volt szimpatikus nekem a játék , így viszont kerülni fogom, mint a véres rongyot.
Szerencsére, akad bőven TBS a piacon és a fiókomban dögivel 😊

Rapid81
Nem azt mondtam, hogy ne írj róla, csak ahogy olvasom, erősen ellentmondásos a dolog. Én biztos nem erőltetném, ennyi szenvedés árán... 😊 Nálam a játék az legyen szórakozás. Egyébként kuka.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.03.10. 08:22:59

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Mert ez egy hangulatos, érdekes történettel megáldott, pár dologban egyedi megoldásokkal bíró játék, hibákkal és kihagyott ziccerekkel. Szóval ez egy dobostorta, ami finom, de vannak benne szőlőmagok a mazsolából és ez sokat ront az összképen. Gondoltam mivel "klub" lesz még itt aki tolta/tolja/tolná és lehet róla értekezni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Mindig is ilyennek szánták a játékot, és nem véletlen, sokaknak nagyon bejött a 3.és 4. rész. Amúgy állítólag a történet ebben a legjobb az eddigi AC játékok közül, szóval azt is figyeld, ne csak harcolj...
Rapid81
Ha ennyire szar a játék, minek játszol vele??? Nem értem... Mazochista vagyol? Amint az első ilyen előjött volna nekem ezek közül, azonnal shitdel és jó éjszakát, meg jobb klikk "hide"...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ezt már annó a konzolos megjelenés előtt lehetett tudni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
jól fut oké.de borzasztó unalmas megint ugyanaz,a 3 helyszínei és hangulata nem éppen jó annyira hogy újra ezt rakják elém.és kalózkodni is elég volt egyszer tegyük hozzá hogy ő nem is igazi kalóz nincs kedvem ugyanazt a dolgokat másik játék címe alatt végigjátszani.semmi új nincs benne .egyszerűen a 2ből csináltak egyet .nagyon nem jön be
Pedig nincs vele semmi gond.Futni is jól fut.Le is raktam megvárom a magyarítását.

Myselor
hát ez az Assassin's Creed Rogue egy vicc.a 3 és a Black flag keveréke. a 3 helyszínein hajózás.oké vannak új helyek de lényegében ez az igazság.nembírom ezt inkább kihagyom.borzasztó unalmas
Tehát az autosave megoldása helyett az a baj, hogy nem lehet manuálisan menteni, és mivel a játék nem fair, ezért frusztrálóvá válik. Így mindjárt más a leányzó fekvése - bár végül is éppen ezt tippeltem.

Mindenestre előre szólok, hogy egy darabig nem fogok vele játszani. Nme volt közeli tervben, és nagy kedvet te se csináltál neki. Ez a srégan támadós agyrém amúgy ismerős, az amúgy remek Realms of Arkania: Blade of Destinyben sem lehet közelharcban átlósan püfölni, sőt nyilazni és varázsolni sem. Tehát ha pár egységgel egy ellenség köré állsz, a távolsági karaktereidet a hajadra kenheted. A Star Trailben legalább már csak a harcosoknak jár emiatt a bohócsipka, és az ember örülhet, hogy nem tolták el újra teljesen. Szóval így is lehet nézni 😊
Moby
Nem, ez a ps4-es bloodborne nigthmare ed. amazon oldala, amin kicsit elbaszták a paltformjelölést 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Minthogy sajnos nyilvánvalóan egy jó kis clickbait cím így a megjelenéshez közel.

Fpocok
A FF is ugyanezen az amazon oldalon bukkant fel.

Tinman
FF hihető, de Bloodborne? Kb. azért vesznek sokan PS4-et, meg UC4-ért. Sanyi ebbe nem fog belemenni...

Tinman
Már csak az érdekelne mire ment el a cirka 150 milka HUF-nak megfelelő összeg... mert amúgy anno ennek csak az 1/6-át kérték ám ^^

Nekem ez eddig megint egy akkora kihagyott ziccer, hogy Dr. Bhasírsz lettem :-(

Fpocok

Sir Quno Jedi
pontosan, felveszed a kotont, kihullik a hajad, mer vagy haj, vagy koton

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én mondjuk mondom feléig eltoltam, sőt újra is kezdtem, de nem ment már egy idő után sugárban hánytam. Máig nem értem a jétkrendszert. Merthogy nem érthető.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Ha már van rajtad szandál, nem vehetsz fel trikót, holnap így mész melóba :-D

Sir Quno Jedi
Amúgy vannak varázsgyűrűk, amiket egy kézre nem lehet feltenni többet fantasy papíros RPG-kben. De ugye kétkezű emberre akkor is lehetne kettőt. 😄

Tinman
Pls. tolj vele legalább 1-2 napot. Megfogod érteni.

Pár teszter is ír arról, hogy a döntéseid csak látszólagosak, a történetre alig vannak kihatással, így újrajátszani, különösen a repetitív harcok miatt egyikük sem ajánlja. Elég durva lenne, hogy a sok x sok játékórában felfejlesztett hősöd végét elintéznéd azzal, hogy shit happens. Egy ilyen veszteség ebben a játékban kb. a végét is jelenti, de aljas módon, ez majd csak órák múlva derül ki, amikor rájössz, hogy nincs használható tankod és úgy morzsolnak szét, mint nagyanyó a galambeleséget...

A faluelkerülés volt legnagyobb hülyeség eddig, amikor végzetesen félreérthetően fogalmaznak. Kerüljük el a falut és ezáltal a harcot NEM egyenlő a kerüljük meg a falut és támadjuk őket hátba taktikával. Már pedig a játék egyiket sem ajánlja fel, helyette van az 5 perces tanácskozás után, melynek során kidumálod a stratégiát, egy olyan záró opció is, hogy "kerüljük meg a falut."

Élményfaktor nincs (az a harc kéne legyen). Ez egész egy KJK könyvre hajaz, ahol a hősöd halála 2 fehér sornyi times new roman. Ezt így nem egyszerű lenyelni... és nem a sok szöveggel van a baj, hanem az állítólag ráqrt 150 millióval, amiből nem futotta alap dolgokra.

Egyedi a kemo is, mégsem kívánom senkinek. Értékelem én is az egyediséget, ha az jó, de ez nem jó. Nem jól működik, pedig rendkívül jól indul az egész, nagyon hamar berántott és most sem akarom feladni, de nehéz szülés lesz azt már látom.

Hogyne hoznék valód példákat, amikor elég durván büntet a játék a döntéseidért? Itt éhen is lehet dögleni, ha nem figyelsz ide, a morál szintén fontos, az intrika folyamatosan jelen van, de a boltban drótgyűrűt a mancsodra hírnévért veszel és nem aranyért/pénzért és persze gyűrűt is csak egyetlen egyet tehetsz a 10 ujjú hősöd kezére, ha másikat is szeretnél, vagy ne adja ég egy nyaklánc is kéne az már nem fog menni, mert nincs hely a testin a bestének. Betegség. Kórság. Boszorkányság.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.09. 21:36:18

Nem játszottam a játékkal, de nekem ebből az egész mentésmizériából az jön le, hogy kicsit elszoktál a végleges döntések okozta "töréstől". Nem lehet ezeket shit happens felkiáltással elkönyvelni és tovább játszani? Aztán majd egy későbbi végigjátszásban esetleg jól csinálni?

Értem én, hogy sunyigané megoldás így menteni (annak tükrében, hogy ezt nem dörgöli az orrod alá a játék!...Sejtem azért, hogy a baj alapvetően ez lehet), de azért ha kicsit szerepjátékosan fogod fel a faluelkerülés és a hirtelen halál is komoly élményfaktornak is értékelhető (utóbbi esetében is értem a kifakadást, hogy a dédelgetett hero-t alattomos módon elhalasszák ilyen olcsó módon).

Támadási szabályrendszer: Ezt én is néztem a videókban és nekem is furcsa, de egyben egyedi is. Taktikázásra több lehetőséget ad, mint a csapjunk bele úgyis sebződik megoldás. Az úgy túl egyszerű lenne. További sirámok: lépéspont....ehhez már tényleg látni kéne a játékot.

Támadás átlósan: Ha a brutál barbár is tudna átlósan támadni, akkor ki vinne magával lándzsás fazont? Azért mindnek kell, hogy legyen gyengesége is erőssége is nem, hogy legyen értelme egy rendszernek. Valós példákat hozni egy játékba, meg azért .....hát vicces na. Játszol vagy dokumentumfilmet forgatsz?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.