Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Nekem mondjuk megvan már :😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.10. 14:44:00
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én a "majd 4,99 euróért" csoportba tartozom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.10. 13:45:45
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
O basszus ,remélem sikeres lesz és csinálnak belőle pc-s verziót is!
Amúgy 19,99 euróba kerül.
Emiatt megy is a rinya a Steam fórumokon. <#idiota>#idiota>
Gondolom nem véletlenül, mert preorder keretében valamiféle kedvezményt kellene adni a játékra (10-20%). Így meg csak a megjelenés napján vásárolható meg és akkor már nem igazán jár kedvezmény. Lehet teljes árat fizetni. <#idiota>#idiota>
Amúgy sokáig X1 exklu címként futott, időközben mégis kitalálták, hogy jöjjön PC-re. Az X1 tulajok már ma "megkapják", a PC-sek meg majd csütörtökön. Szóval ha nem is teljesen exkluzívként jelenik meg, de az X tulajok előbb elkezdhetik a kalandot. Valószínűleg ez ellen a Microsoft sem ellenkezett. Mert oké, hogy nem lett exkluzív a konzolunkra a játék, de nehogymá a PC-sek is akkor kapják meg, amikor mi (főleg, hogy mi rendeltük be a játékot és mi is terjesztjük). Várjanak csak 1-2 napot! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 13:02:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 11:50:20
- nearly groundbreaking
- only very charming, but not groundbreaking
A kontextus miatt én a másodikat választottam.
Egyébként nincs feltétlen azzal baj, hogy nincs benne újdonság, és az árazása nagyon korrekt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.10. 11:00:23
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Ori and the Blind Forest isn't amazing. It's not bad, either. Again, it's just...pleasant."
Ez épphogy azt jelenti, hogy "egy elbűvölő mászkajáték, akár forradalmi is "
Úgy mint magyarban az: "ez az egyik, ha nem a legjobb mászkajáték"
Szóval épphogy azt írják, hogy nagyon jó, a látványon kívül is.
Gamespot - 9/10
Polygon - 9/10
IGN - 8.5/10
GameInformer - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
GamesRadar - 4/5
US Gamer - 4/5
GameSided - 9/10
VentureBeat - 9.5/10
Metacritic - 89%
"Ori and the Blind Forest sets a new standard for the platform/adventure genre, by managing to handily surpass the games that inspired it in terms of storytelling, gameplay, and presentation."
A játék zenei anyaga már megvásárolható Amazon-on. Google Play-en és iTunes-on!
Tudom ajánlani azoknak, akik szeretik az érzelmes, inspiráló, instrumentális és valódi hangszerekkel előállított (és igényes) zenéket. Egyszerűen mestermű a zenei anyag. Az egyik legjobb OST, ami valaha játékhoz készült!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.10. 09:20:33
Szerencsére, akad bőven TBS a piacon és a fiókomban dögivel 😊"
+1, pl. a Silent Storm már nagyon régóta szemez velem a library-ben, és egyébként most akciós is (2,49€).
Amúgy meg, odakinn élő rokonnal, fórumtárssal ez megjátszható lett volna. Szerintem. A kód az ugye STEAM-es.
Kép 2:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.10. 09:03:31
Kép:

Eddig se volt szimpatikus nekem a játék
Szerencsére, akad bőven TBS a piacon és a fiókomban dögivel 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.03.10. 08:22:59
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindenestre előre szólok, hogy egy darabig nem fogok vele játszani. Nme volt közeli tervben, és nagy kedvet te se csináltál neki. Ez a srégan támadós agyrém amúgy ismerős, az amúgy remek Realms of Arkania: Blade of Destinyben sem lehet közelharcban átlósan püfölni, sőt nyilazni és varázsolni sem. Tehát ha pár egységgel egy ellenség köré állsz, a távolsági karaktereidet a hajadra kenheted. A Star Trailben legalább már csak a harcosoknak jár emiatt a bohócsipka, és az ember örülhet, hogy nem tolták el újra teljesen. Szóval így is lehet nézni 😊
Adversus solem ne loquitor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Adversus solem ne loquitor
Nekem ez eddig megint egy akkora kihagyott ziccer, hogy Dr. Bhasírsz lettem :-(
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pár teszter is ír arról, hogy a döntéseid csak látszólagosak, a történetre alig vannak kihatással, így újrajátszani, különösen a repetitív harcok miatt egyikük sem ajánlja. Elég durva lenne, hogy a sok x sok játékórában felfejlesztett hősöd végét elintéznéd azzal, hogy shit happens. Egy ilyen veszteség ebben a játékban kb. a végét is jelenti, de aljas módon, ez majd csak órák múlva derül ki, amikor rájössz, hogy nincs használható tankod és úgy morzsolnak szét, mint nagyanyó a galambeleséget...
A faluelkerülés volt legnagyobb hülyeség eddig, amikor végzetesen félreérthetően fogalmaznak. Kerüljük el a falut és ezáltal a harcot NEM egyenlő a kerüljük meg a falut és támadjuk őket hátba taktikával. Már pedig a játék egyiket sem ajánlja fel, helyette van az 5 perces tanácskozás után, melynek során kidumálod a stratégiát, egy olyan záró opció is, hogy "kerüljük meg a falut."
Élményfaktor nincs (az a harc kéne legyen). Ez egész egy KJK könyvre hajaz, ahol a hősöd halála 2 fehér sornyi times new roman. Ezt így nem egyszerű lenyelni... és nem a sok szöveggel van a baj, hanem az állítólag ráqrt 150 millióval, amiből nem futotta alap dolgokra.
Egyedi a kemo is, mégsem kívánom senkinek. Értékelem én is az egyediséget, ha az jó, de ez nem jó. Nem jól működik, pedig rendkívül jól indul az egész, nagyon hamar berántott és most sem akarom feladni, de nehéz szülés lesz azt már látom.
Hogyne hoznék valód példákat, amikor elég durván büntet a játék a döntéseidért? Itt éhen is lehet dögleni, ha nem figyelsz ide, a morál szintén fontos, az intrika folyamatosan jelen van, de a boltban drótgyűrűt a mancsodra hírnévért veszel és nem aranyért/pénzért és persze gyűrűt is csak egyetlen egyet tehetsz a 10 ujjú hősöd kezére, ha másikat is szeretnél, vagy ne adja ég egy nyaklánc is kéne az már nem fog menni, mert nincs hely a testin a bestének. Betegség. Kórság. Boszorkányság.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.09. 21:36:18
Értem én, hogy sunyigané megoldás így menteni (annak tükrében, hogy ezt nem dörgöli az orrod alá a játék!...Sejtem azért, hogy a baj alapvetően ez lehet), de azért ha kicsit szerepjátékosan fogod fel a faluelkerülés és a hirtelen halál is komoly élményfaktornak is értékelhető (utóbbi esetében is értem a kifakadást, hogy a dédelgetett hero-t alattomos módon elhalasszák ilyen olcsó módon).
Támadási szabályrendszer: Ezt én is néztem a videókban és nekem is furcsa, de egyben egyedi is. Taktikázásra több lehetőséget ad, mint a csapjunk bele úgyis sebződik megoldás. Az úgy túl egyszerű lenne. További sirámok: lépéspont....ehhez már tényleg látni kéne a játékot.
Támadás átlósan: Ha a brutál barbár is tudna átlósan támadni, akkor ki vinne magával lándzsás fazont? Azért mindnek kell, hogy legyen gyengesége is erőssége is nem, hogy legyen értelme egy rendszernek. Valós példákat hozni egy játékba, meg azért .....hát vicces na. Játszol vagy dokumentumfilmet forgatsz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.