Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elmehetnél egy hétre pihenni valahová, mert amit művelsz, az nem te vagy.

Ahogy írtam már: nem először töröltem TŐLED sem ilyen duplázásokat.
Arról pedig nem tehetek, hogy mostanság érzékeny vagy. Eddig is kaptad az ívet mindenkitől, ha csináltad a fesztivált a topik(ok)ban (a korábbi accountod végleges kitiltása sem a véletlen számlájára írható), és biztos vagyok benne, hogy ezek után sem leszel békén hagyva, ha DarkSectorosan értetlenkedsz, vagy mint most, előadod a nagy halált, hogy mindenki téged bánt .

Szóval, fontold meg, és menj el valami wellnessbe, vagy buliba és vezesd le a feszültséged valakin, majd szépen hozd vissza ide a régi DarkSectort!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Már vége nem lesz folytatás ígérem. 😊
Megdumáltuk békében leszünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.10. 18:13:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Imi Vs. Darksector
Episode 5431

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Otherworld-höz (nem az, a másik), lehet kérni kulcsott ITT

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Inkább a józan észnek érdemes ginni, mint a Ftomsoftnak.
A kiadó a Sony és elvileg a Sony Japan stúdió is besegített a készítésében. Nem fog jönni belátható időn belül más platformra.
darkSectorxxx
"Én sem piszkáltalak téged......."

Ne mond hogy nem....ez olyan mint amikor mondtad hogy nem baszogatnak itt engem, azt pár napra rá mi történt.
Nem vagyok hülye látom mi megy, csak az okát nem értem.
Azt kérdeztem miért szívozol folyton?

A taplózást meg azért írtam mert nem hagysz békén mostanában és nekem ez ezt a stílust láttatja, érdekes semmi más nem baj, csak ami az én véleményem, semmi mást nem törölsz, csak 3 szót, amiben semmi szabálytalan nem volt.
Szerkesztés előtt is ezt gondoltam, csak először mondm hagyom a picsába aztán gondoltam miért hagyjam, mert te éppen rossz napokat élsz meg?

(amikor töröltél gif-eket, vagy nagy képeket? Youtube videókat hányszor reklamáltam? max 1x mert nem volt tisztázva mi fér bele részedről)

Basszameg, ha én nem bunkózok senkivel, és nem csinálok szabálytalan dolgot, akkor nekem még apám vagy anyám se basztasson ilyenekkel. Még ha egyformán menne a dolog megértettem volna, De ha gondolod akkor ennyibe marad a dolog, én nem halok bele, leszarom akinek valami nem tetszik, mint 1-2 ember ugye akkor befejeztem.
Én egy ideig vagyok hajlandó kitartani azok mellett akiket "barátaimnak tartok", de megszakadni nem fogok, ha neked így jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.10. 18:00:28

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem, ez egy égbekiáltó butaság, vagy tájékozatlanság, vagy nemtudom. A magánvéleményét természeesen leírhatja, de a hallottunkmárilyet az butaság. Nem, pont tőlük nem hallottak ilyet, amikor meg igen, akkor úgy is lett

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Én sem piszkáltalak téged - töröltem egy feleslegesen megismételt mások véleményének kontrázását .
Te meg mintha csalánra vizeltél volna, alattomosan visszatámadsz a "három szó" témával. Szerkesztés után ráadásul, mert elsőre megírt hozzászólásodban még elnézést kértél a duplázás miatt.

A személyeskedő "taplózást" pedig megjegyeztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Értem hogy utoljára szólsz, csak azt nem értem én mikor piszkáltalak téged?

IMYke2.0.0.0
" hogy ne légy tapló vagy ne basztass."

Utoljára szólok: óvatosan!

darkSectorxxx
Szerintem eszébe jutott hogy na bökjük oda a sablon szöveget, hogy minden akkor biztos ha már megtörtént, nehogy abba a hibába essenek, hogy na mi leírtuk azt valami csoda folytén kikerül PC-re, amolyan biztosíték, mondtak is valamit meg nem is.

Moby
Nem csúsztatás, csupán a cikkíró agyalágyult baromsága, ami kvázi értelmezhetetlen (a des valóban ex maradt, a dasok meg soha nem készült annak). Amennyiben egy valami félhülye magánvéleménye releváns, úgy csúsztattam 😊

darkSectorxxx
Ja hogy én kontrázok. Értem. Még véletlen sem te baszakodsz direkt napok óta.
Mostanában egy kibaszott szót nem lehet veled értelmesen beszélni, hogy ne légy tapló vagy ne basztass.
Mire jó ez? Mi a célod vele?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.10. 17:46:40

IMYke2.0.0.0
"De nem gond, értem én hogy az a 3 kis szó mekkora terhet jelent a topik számára."

Az első kontrázásod is elég volt, nem kellett annak megismétlése.
Gyakorolj már egy kis önkritikát, az isten áldjon meg!

Rapid81
Első részt is sikítva zártam be 5 perc után... Másodikra rá sem merek nézni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Sorry nekem volt szar a sg, és a magyar helyett akartam írni az angolt...nem tudtam hogy elkönvyvelte 2x is.
De nem gond, értem én hogy az a 3 kis szó mekkora terhet jelent a topik számára.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.10. 17:05:08

Ott nem csak az SSAO-t kell kikapcsolni, hanem geralt hajának fizikáját! Nagyon sokan elfelejtik, aztán csodálkoznak, hogy rosszul fut a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Na az egy másik játék a MH mellett, amit nem értek... de talán most új VGA-val jobban megy a második rész. Belenézek újra.

Tervek szerint 970-el vágok neki a Ríviai harmadik kalandjának...:-P

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Na, Azzal már biztos menne a W3 1080p-ben 30FPS -sel.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.03.10. 16:57:45

Iponnál a GTX 960/970/980 VGAkhoz most Witcher 3-t is adnak!

zorrobomber
A technikai problémák zavarnak elsősorban. Patch és leárazás várás.

- one tough five-stage midgame mission crashed three times on the final section
- mission-critical items falling outside of the play area
- invisible walls forming behind certain open doors
- guns firing through people

IMYke2.0.0.0
Egyszer is értettük.

IMYke2.0.0.0
Csak a lényeget hagytad el (kicsi csúsztatás?):

"Kitao also drew a line in the sand, making it clear that the game is not going to be released on PC, and is exclusive to PlayStation 4. Granted, we have heard similar things about From Software’s other games before, so this is something that could change in the future, but here and now, there is no reason to expect the game going to any other platform."

Forrás
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.10. 16:53:18

Fpocok
Én nem értem én ezt a játékot. Nagyon gagyinak tűnik ez is, meg az első rész. Most nézem TB videóját és nem értem, mit lehet rajta élvezni. Egy lövésből meghalsz, jöhetsz előröl.

darkSectorxxx
Akkor ennyi.

Moby
Kitao also drew a line in the sand, making it clear that the game is not going to be released on PC, and is exclusive to PlayStation 4.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Trágya lett a Hotline Miami 2 😞

hotline-miami-2-wrong-number-review

darkSectorxxx
kizárt, a Boodborne nagy cím, valszeg látvány miatt is feltételezhető hogy komoly terveik voltak a játékkkal, vagy vannak, nem hiszem hogy ezt elcserélik.

zorrobomber
"Annyira igényelne az a játék a normális célzást!"
+1

Mint írtam is a te megállapításod a legvalószínűbb, de azért kizárni nem lehet semmit szerintem. Ahogy dark írta nagyon kicsi esélye van, hogy valaha is lesz Bloodborne pc-re.

Ui.: Titkon még mindig reménykedek, hogy egyszer kijön pc-re az RDR. Annyira igényelné az a játék a normális célzást! Még ennyi idő után is tuti sokan megvennék még tán azok is akik régen konzolon szénnéjátszották. pc-s irányítással, superior grafikával, pc-s multisélményekkel...Nem lenne gyakorlatilag konkurencia sem, mert western témájú játékkal nem lehet Dunát rekeszteni pc-n sem...Még akkor sem ha erősen GTA utánérzés a cucc!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.10. 16:43:05

Totti5
Nem tudom mit forgatunk.... Melyik PS3as AAA cím jött ki PCre vagy másra amit a Sony adott ki? van 9 évünk. Keressél... én nem tudok róla, de lehet hogy van. ( megjegyezem számtalan letöltős gémet is csinált a Sony, azokat sem láttam sosem PCre, vagy másra )

2 indie és egy MMO ami eleve PCre fókuszált, több más MMO mellett amit a Sony futtatott. Ebbe nem látok semmit bele, mert ezek semmik, semmi aminek köze lehetne egy Bloodborne PCs verzióhoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.10. 16:39:25

Kettőnk közt ha van egy kis szürkeállomány a fejükben, akkor nem lépnek ilyet meg. Márpedig a Sony-ról nem feltételezek meggondolatlanságot még egy kis potyapénz fejében sem.

IMYke2.0.0.0
"Heart of Darkness"!!!
STEAM-re jönne, na, azért fizetnék pár ezer Ft-ot, kapásból...

IMYke2.0.0.0
Á, értem, szóval úgy forgatjuk a témát, hogy végül igazad legyen... Kiszállok.

zorrobomber
"Nem kell új mércét felállítani."

De, kell. Meg ilyen is kell. Szerintem pont hogy ez a művészkedés, amikor megbízok egy rakás festőt hogy fessen "valami művészit", aztán csinálok alá egy sima ugrálós játékot. A művészet szerintem attól művészet, hogy mindig igyekszik egyedit alkotni. Amit aztán te lehet nem fogsz szeretni, mert valójában csak egy kék alapon fehér csík, de attól az még művészet marad. És persze emellett kell az IKEA is, mert a tömegek csak azt érik el. És persze az IKEA-t is simán lehet értékelni, nincs itt baj, de azt mondani hogy nem kell új mércét felállítani mindig hülyeség.

Igazából a mászkálós cuccoknál azt is kicsit unom már, hogy mindenáron aranyos golyó, paca, kocka a főszereplő, és nem képesek "kitalálni", hogy több Another World, vagy Mark of the Ninja jellegű, valós tematikájú 2D-s stuffra(Heart of Darkness!) is lenne igény.

Totti5
Két indie vagy mi + MMOkkal PCn jelen volt a Sony ( Sony Online Entertaimentet amit éppen most a hónapokban adtak el, ami kereteiben ment a DC Universe ).

AAA címek most a lényeg, amiről szó van.

Totti5
Abból indulok ki ami történt az elmúlt 10 évben. Elég erős referencia... Aki játszani akar vele tegye azt PS4en, vagy várjon 10 évet?!

RDR is jön PCre, megírták!

IMYke2.0.0.0
Ha már wikipédiázunk: List of video games published by Sony Computer Entertainment

Tilos-e olyat listázni, ami a Sony által lett kiadva, és valahogy PC-n mégis landolt, vagy eleve onnan ment át valamiféle konzolra?

"Rochard" - (Published by Sony Online Entertainment in North America and PAL only)
"Slam Bolt Scrappers" (Published by Sony Online Entertainment in North America and PAL only)
"DC Universe Online" (Published by Sony Online Entertainment)
"Minecraft"

darkSectorxxx
Hát ez az esély elhanyagolható, még én is megkockáztatnám így 2015-ben ha nem egy ilyen címről beszélnénk, ez megint olyan amivel gépet adnak el, nem keveset.
És nem csak most megjelenéskor.

Attól, hogy eddig nem volt ilyen még nem kizárható, hogy most ez meg fogja törni a tendenciát. Más kérdés, hogy én se küldeném a fejőstehenet a vágóhídra, csak mert úgy még nem jártunk el eddig.

darkSectorxxx
Dark Souls 1-2 meg megintcsak nem SCE igen így van.....egyelőre ezért kicsi az esély....minden megtörténhet csak kis eséllyel.

Ezek szerint begyűjtötted a rogue-ot.

Totti5
Valkyria Chronicles
Developer(s) Sega
Publisher(s) Sega

Bloodborne
Developer(s) From Software
Publisher(s) Sony Computer Entertainment

Demon's Souls
Developer(s) From Software
Publisher(s) Sony Computer Entertainment
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.10. 16:17:12

darkSectorxxx
Halkan, ezesetben a Sony-nak nem volt köze a játékhoz, ezt írná Totti szerintem.
Van biztos olyan amikor egy csapat gondol egyet és elkezd egy platformra fejleszteni, az más, megaztán ha 6 év múlva jönne Bloodborne, ami szerintem sem fog, akkor az fasza lenne?

IMYke2.0.0.0
Khm... "Valkyria Chronicles" mintha PS3-as lett volna...

"Valkyria of the Battlefield: Gallian Chronicles"😉 is a tactical role-playing game developed and published by Sega for the PlayStation 3 in 2008.<5> A Microsoft Windows version was released in November 2014."

Szerk.: Forrás Wikipedia
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.10. 16:10:01

Totti5
Nem kell új mércét felállítani. Sokan megették a műfajban már, nagyon nincs hova, és éppen ezért a művészkedés helyett vagy mellett legyen már valami gameplay és tartalom is a címben. Mert játszottam jó pár letöltős/indi címmel ami nagyon jó volt a művészkedésben, de játéknak pocsék. Nekem játék is kell ezekbe... ne találja fel újra a műfajt, senki nem kéri, csak legyen minőségi gameplay, tartalom benne ami az elejétől a végig leköt és folyamatosan ível felfele és ha mellett profi a videó/audió is akkor boldogság van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.10. 16:04:24

Totti5
Nem lesz PCre, pláne nem most. Sony a kiadó, mikor jött Sony-PSex játék PCre az elmúlt 10 évben? én egyet sem tudok.