311802
-
#311395 Sose próbáltam, de akkor ránézek, ráadásul ingyenes is, nem? -
#311394 Én is megvettem ma, de őszintén szólva semmi sem rúghat labdába a kategóriában a Path of Exile mellett. Főleg a januári nagy update óta. A WH40k körítés behúzhatja az embert, de játékmechanikailag olyan kis "Diablo - Path of Exile akarok lenni de hiányzik belőlem a lélek" féle cucc. Persze el lehet szórakozni vele jó pár órán át. -
#311393 Dio jellegű hack and slash, igen. WH40k körítéssel. Ha kicsit is szereted a WH40k univerzumot, akkor mindenképpen megéri, rengeteg tartalom van benne, és egyelőre nagyon élvezetesnek tűnik. -
#311392 Valamit majd meséljetek róla, ez valami jobb féle Dio klón? -
#311391 Óha, köszi a tippet, ennyiért sima ügy. Ahogy hallottam, alaposan gatyába rázták a megjelenés óta. Fullos pakkért ez bőven megéri. -
Anonymusxx #311390 Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Complete Collection
20 eu, ezt lehet hogy beszerzem, amúgy is belekezdtem a 40k könyvekbe...
-
hunbalee #311389 Figyelni kell mindig minden egyes nap mert totál random.. Van hogy lejár a 300ft-os és mondjuk 3 hétig nem engedi újra megvenni majd hirtelen engedi. Figyelős a téma. Ha pc-s vagy úgy még faszább mert akkor nem csak az ultimate van hanem a sima pc-s game pass így a kettőből nagyobb az esély hogy valamelyik ismét 300ft-os lesz
Ez a "bolti".
Ha az érdekel amit én vettem évekre előre akkor hardveraprón kell musztii kollégát keresni ő tud olcsón szerezni ,de persze csak akkor ha valakivel felezel mert egyedül nem 572ft/hó hanem a duplája... de még így se eredeti 4190 ft-os havi áron lesz
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.07. 08:56:51 -
ToxiMaxi #311388 Hol vannak ezek az ajánlatok, mert én a sima PC-s Xbox alkalmazásba még csak 1x láttam?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.03.07. 08:50:31 -
#311387 Az szép. -
hunbalee #311386 Ez a 300ft-os téma mindig feljön. Kb 2018 óta már vagy 15x használtam. Mondhatni a 2 év alatt kb max 2 hónap volt teljesen amikor nem volt game passom 300ft-ért...
Most mivel nincs VGA a gépben vettem Series X-et és 2024.02.02-ig vettem Game pass ultimate-et majd kiírtam facebookra aki akar home-olni felesbe nyomhatjuk. Így lett ~572ft/hó a dolog 2024.02ig... -
Probatbicol #311385 Érdemes néha felnézni az ajánlatokért, mert én pl. január elején 300 Ft-ért vettem 3 hónap ultimate-et, úgy hogy nem új az account, normál előfizetésem már volt is régebben. -
#311384 Amúgy nagyon köszönjük ettől független bárki is tudja használni!!!
Rendes tőled! -
#311383 Ha valaki be akarja húzni, itt a link ahol megpróbálhatja:
https://redeem.microsoft.com/?wa=wsignin1.0
Nekem jól jött volna, de mivel ultimate, így meghagyom olyannak akinek van xbox is, nem csak PC. -
nxs #311382 Igen tudom,rá is van írva. Lényeg,hogy mielőtt kidobom,feldobtam hátha valaki hasznát veszi.
Fájdalom mentesen : GDRQH-VYDGH-3XVJG-M9DKT-FP2MZ -
#311381 Arra figyelj hogy ezt a kódot csak 99% hogy csak akkor tudják használni ha friss a profiljuk és még nem használtak Game Pass. -
Evoluti0N #311380 Az szerintem senkinek sem lenne rossz, ha mondjuk ha az ember digitálisan akarna vásárolni Playstationre, akkor az több store-ból tudná, ahogy PC-n is lehetséges és nem csak a Playstation Store-on keresztül. A konkurencia mindig jó. -
nxs #311379 14 napos Xbox game pass ultimate kód,ha kell valakinek írjon rám. -
#311378 Én azon szoktam csodálokozni, amikor Epic exkluzív címeknél elkezdődik a köpdösés, ahogy x hónap után Steamre is megjelenik az adott játék és review gyanánt odabiggyeszti az aktuális jófej gyerek, hogy "f*ck Epic". Erre én oda szoktam írni, hogy "öreg, te nem is a játékra, hanem a steames megjelenésre vártál ennyit :D"
Engem ha annyira érdekelne valami, tuti, hogy epic-en játszanám végig, mint ahogy GOG-on is, Uplay-en is, Originen is játszottam már. Igaz, hogy Steam-en toronymagasan a legtöbbet, na de tényleg, mekkora az egyes platformokon elérhető játékok listája? -
#311377 Tulajdonképpen az is előre visz, vagyis akkor is "nyer" az Epic, ha nyer a Google-Apple tandem, mert akkor az amerikai törvényhozás elé kerül az ügy, hogy azért mégsem jó ez, ha ennyire nagy hatalmuk van az óriás tech cégeknek. Mert persze tök jól jött Bidennek, hogy Trump twitter fiókját törölték (bocsánat, "meghatározatlan időre felfüggesztették"), de ezt legközelebb vele is megtehetik,ha nem elég jó a nyalásban, ezért az ő érdeke is a hatalomkorlátozás. -
#311376 Az ügy miatt néhány UE4-el fejlesztő cég át is ment más engine-re (öntökönrugás ftw), ez tehát nem a Google meg az Apple jóindulatán múlt.
Tim Sweeney elég nagy karakter ahhoz, hogy csak úgy eladja a céget, inkább csődbe viszi, ha más út nincs, én is ezt tenném :) -
hunbalee #311375 Én azt gondoltam hogy a csapból is az epic folyik állandóan egyre többen megszánják őket...de látom, hogy ezek arra se méltóak..
Mondjuk ez a szám így magában elég tré egyébként mert én pl arra asszociálok ebből hogy teszem azt van egy 60$-os game akkor az a 260 millió $-os user spendből annyit tesz hogy eladtak belőle 4.166.666 millió db-ot... Nos ezt vetítsd le egy évre a címekre bődületesen kevés kevés. -
#311374 Azért gondolom te sem gondoltad hogy majd a Valhalla-val meg a Borderlands 3-al kasszát robbantanak... majd ha a GTA VI lesz Epic exkluzív -
hunbalee #311373 Ez megint mi? Ez egy lószar third party címekre exklúzivokkal megint csak szaros 265 millió? Ezen látszik, hogy a kutya se vásárol az epicben.. Azt hittem a 2019es szégyen 251 milliót minimum 3-4*ezik majd.. De hát a szarból nem lehet várat építeni
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.04. 18:18:57 -
MrAndree #311372 Az már más kérdés, hogy az egy évvel korábbi bevételi számok is majdnem ugyanezek voltak szóval növekedés nemigen van. Perrsze van 50 millióval több vásárló, de az elköltött pénz az ugyanannyi majdnem mint előző évben, szóval leginkább az ingyen játékokra repülnek a népek. -
#311371 Az a 12% nem elsősorban az end-user-eknek szól, hanem a kiadóknak, fejlesztőknek.
Én még nem láttam, vannak 1 hónappal ezelőtti számaik, szerintem nem vészesek, bár tény hogy Steam-hez képest még a kanyarban sincsenek, de azért már inkább rájuk mondanám, hogy nyaldossák a Steam partjait :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hunbalee #311370 What? Mit hogy jönnek be? Simán alá licitálnak.. De mivel látjuk pl epicen is hogy mennyire lófaszt sem ér hogy 12% a 20-30 helyett, így más fejében ez megse fordul hogy ekkora terjesztővé váljon mint a nagyok és inkább az x %-ot kicsengetik ezeknek a már betonstabil nagyoknak
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.04. 17:13:58 -
#311369 Peranyag nem erről szól. Az igaz, hogy erre megy ki a játék, de a peranyag nem erről szól. -
#311368 Bedöntené? "Csak" azt akarják hogy olcsóbb legyen bekerülni.
Nem védeni akarom az Epic-et most, mert látom hogy miért inkább az Apple/Google-nek van igaza jogilag, de ha nem lehet perelni sem őket, akkor hogy jönnek be új szereplők a piacra? Kinek jó az ha évtizedekig be lesznek betonozva ezek a szereplők? Költői kérdések ezek... -
#311367 Az unreal engine-t (vagyis a hozzá kapcsolódó fejlesztői fiókokat) a bíróság védte meg, az apple kivágta volna azt is tokkal-vonóval az első elgondolása alapján.
De a többivel egyetértek, és még annyi kiegészítés, hogy ha nyerne az apple vagy google vagy mindkettő ellen az epic, akkor az ms/sony/nintendo hármas felkészülhetne, mert még ők olyan hw gyártók, ahol csak a saját boltjukban lehet sw-t árulni a megfelelő jatt leadása mellett, szóval még nekik van ilyen "monopóliumuk".
Szóval az epic szépen bedöntené az összes ökoszisztémát a saját haszna érdekében, és a felhasználói bázisával zsarol. -
#311366 Halott ügy és egyben tök egyszerű. Apple, Google, Steam is fix 30%-ot kér eladásonként. Ennyibe kerül a szolgáltatás, amit nem kötelező használni. Ez benne van a szerződésben amit mindenkivel megkötnek. Epic is aláírta, aztán sírt miatta, hogy az neki sok (ezért is csinálta meg a saját platformját). Perre vitte az ügyet, erre (jogosan) Google és Apple azt mondta, hogy oké, akkor amíg pereskedik, takarodjon a platformról. Gyakorlatilag így fizettetik meg a perköltséget az Epic-el. Örülhet hogy végül úgy döntött mindkettő, hogy engedik az Unreal engine-t és nem csesznek ki több száz másik fejlesztővel ezzel lefejezve az Epic-et.
Félretéve a kapitalista óriásokat, itt sem az Epic a jófiú. Ahogy írja a cikk is az üzlet az üzlet. Ha nem tetszik bontson szerződést és oldja meg a terjesztést maga, de ne pereskedjen. Főleg hogy mindkét vállalat kb zsebpénzből fel tudná vásárolni az Epic-et ha akarná.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.05. 13:39:30 -
hunbalee #311365 Már tavaly óta baszzák a rezet egymással..
Még mondtam is hogy milyen érdekes hogy a googlenak fizetni büdös ds bezzeg a fél világot lefizetni az bezzeg menő.. Arra nem büdös a zseton. Férgek na -
#311364 Nem friss a cikk, már 3 hetes, de azért hátha érdekel valakit. -
#311363 Egy kis Epic -(szerecsen)mosdatás, azoknak (is), akik még mindig rossz szemmel néznek rá. Tim Sweeney (az Epic vezérigazgatója, alapítója) a Google-nak és az Apple-nek ment neki, akik felárazva közvetítették a Fortnite-os extra tartalmakat, majd miután ez szóvá lett téve, nemes egyszerűséggel letiltották a Fortnite-ot platformjaikról. Az Epic most nekimegy a 2 tech-óriásnak egészen pontosan beperelte őket.
Akit érdekel a hír részletesen, illetve az ember az Epic mögött, az olvassa el ezt a meglepően jó (ahhoz képest, hogy CNN) cikket itt. -
Anonymusxx #311362 Tegnap találtam rá, az első két Elder Scrolls játék rajongói felújítása:
https://www.youtube.com/watch?v=78jEGXWRL-o&t=3942s
Linkek a leírásban.
Azért ez nem semmi... Amúgy nem tudom mennyire van kész... -
#311361 RAGE 2-ben sajnos (?), nem annyira működik az open world jelleg, mint mondjuk egy Far Cry 3-4-5-ben... szó szerint, falakba ütközöl egy idő után... legalábbis, én ezt tapasztaltam gyalogosan is. -
#311360 A Dying Light, Far Cry sorozat nem történetvezérelt? Tudtommal ez is open world. De mindegy, így bottal sem nyúlok hozzá.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.02.19. 14:17:57 -
#311359 Nem is illene bele - ugyanis történet-vezérelt lövölde. -
#311358 Nincs. -
#311357 Rage 2-ben van valami coop mód? -
#311356 EpicGames
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.02.19. 08:28:26