311803
  • Atisz #308153
    Mind a 3 cím (Fary Cry 1, Dead Space 1, FEAR 1) PC-re az igazi, akkor meg?
  • Atisz #308152
    Mármint mi? A Dark Souls 3? Önmagában, egy felfújt semmi, remek hangulattal, elfogadható harcrendszerrel.

Vagy a gyűjtögetni valóra gondoltál?
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.10.13. 13:24:15
  • grebber
    Nem munka. Ha szeretek egy játékot akkor ha tudom és a game is úgy akarja (kegyetlen sok gamenben bugos ,de mindenki leszarja sose javítják őket) azzal tisztelem meg ,hogy megprobálom kimaxolni. Sajnos nem sok ilyen van ,mert sok játékban ha VALÓBAN MADAGTÓL akarod maxolni kb fejlesztőnek kéne lenned ,hogy tudd mit is kell egy acsiért :( (+ nálam eleve a csoffadt multis acsik kilöve) Fel tud ba***i amikor rágyúrsz valamire mert a második végigjátszást csinálod extrém rákoncentrálva majd mikor várod ,hogy jönne a kis ablak az elért acsival ,de nem jön ketté tudnám fejelni a fejleszteőket steamet minden mert bugos ótvar.

Aki meg SAM-et használ ahhoz csak gratulálni tudok ,mert bant kockáztat. Annyit meg egy acsi sem ér. Most pl a Far Cry 1-t fogom majd a karácsonyi akcióba boxra megvenni ,hogy ott tudjam acsimaxolni és szinten ezek ok miatt szereztem be xboxra a Dead Space-t is. Amit még terveztem a a FEAR 1 ,de az "még" nem került bele a BC listába :(
  • darkSectorxxx #308150
    A gxűrű opcionális, mi a baj vele?
  • darkSectorxxx #308149
    Minden menne mindenkinek, csak türelem kérdése.
  • darkSectorxxx #308148
    Objektíven érdekelne mihez képest az?
  • Atisz #308147
    Gratula
  • MEdievil
    Dark Souls Remastered, II-III + Sekiro 100% Achievements legálisan tisztán program nélkül jelen. Ha nekem ment másoknak is.
    Covenantos gyűjtögetés volt a leghosszabb de mindegyik játékban volt elég online player, hogy sikerüljön. Én személy szerint élveztem a PVP-t akinek ez nem tetszik gondolom többet szenved vele. Sokszor eléggé lejt a pálya a védők felé, főleg amikor páran körbeveszik az áldozatot de annál szórakoztatóbb kijátszani őket.
  • Atisz #308145
    Én nem kritizálok senkit és nálam is durva idők vannak mindenhol, mert mindig online játszom (olykor alszom is/úgy marad...). Dark Souls 3-ban is pl. eszméletlen sok órám van, amiért egyébként azt a kritikát szoktam kapni, hogy "ha olyan szar, akkor miért játszottál vele ennyit?", de
    1.) nem annyira szar, csak bődületesen túlértékelt és a hangulata ellenére totál középszerű
    2.) számos játéknál a kíváncsiság hajt, hogy a legapróbb részletét is felfedezzem
    3.) derekasan végigjátszva már nyugodtan kijelenthetem, hogy "de gyerekek, ez szar " és akkor már nem lehet jönni ezzel a "de ezt, meg azt nem csináltad meg és biztos ezért nem tetszett" szöveggel.
  • Atisz #308144
    "Erősen élek a gyanúperrel, hogy itt se maxolta ki senki, hanem SAM-el szépen csendben megoldotta."

Akik Igazán kedvelik a Dark Souls 3-at (vannak ilyenek, bár én továbbra is azt vallom, hogy egy túlértékelt divatjáték) a baráti körömben, azok megcsinálták és élvezettel tették. Ők egyébként tényleg azok a játékosok, aki nem "csalnak" ilyen hülyeségekkel, hanem keményen kipotyogtatják a szükséges összetevőket.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Haa Wolf's Blood Swordgrass-re gondolsz, az tényleg elég húzós és a 'leghatékonyabban' az Abyss Watchers előtti részen lehet beszerezni őket, DE sokkal jobban jársz, ha a szövetség jelképét felöltve pvp-zel, úgy akár néhány nap (attól függ mennyien lófrálnak és támadnak meg) alatt is meglehet.
  • Tinman #308143
    Szerintem a SAM használta = suttyóparaszt igénytelen barom. Engem zavar. Ti szoktatok itt szót emelni, a pontos játékidő Steam-es mérése ellen, aminek pontatlansága bocsánatos bűn ahhoz képest, hogy achikat csal bele valaki. Egyértelműen banolnám a Steam-ről az ilyen lúzereket.

Mert nincs érv amivel meg lehetne indokolni a használatát. Mert vagy csinálod tisztességesen, vagy ignorálod az egészet, jól szórakozol amíg végigjátszod és ennyi.

Így van, a DaS 3 abszolút megköveteli pár gyűrűből az NG+ és NG++-os verzióját, ami már csak azért is komolytalan, mert a DLC-ben jópár gyűrű NG+++-nak megfelelő verziója felszedhető, ergo már sima NG-ben ezekhez lazán hozzájuthatsz! Akkor minek is van +1 és +2-es verziója? Hát pont azért, hogy ne tudd egyszerűen kimaxolni. A Covenantos kritériumokat még megértem, így akarnak rávenni a multira, a PvP-re, de a gyűrűs húzás ritka nagy parasztság.
  • Tinman #308142
    Letoltam 3 év után újra a DaS 3 superior verzióját + mind a 2 DLC-t. Sokkal, de sokkal jobb élmény volt, mint Day1 az a bugos szarrakás. Na de nem is ez a lényeg, hanem pontosan most tartok ott, hogy az NG+, NG++ - os gyűrűk hiányoznak, ill. Covenant szarokat kellene farmolni.

A Bloodborne-nál ez csak 5-6 órás meló volt és ha nem nézem be az 1. végigvitelkor a 3(4) cordot, akkor még ennyi se lett volna, hanem a játék természetes és NAGYON alapos végigvitel során unlockolódott minden.

Ellenben a DaS 3-nál ez kicsit Demon's Souls szerű... ott olyan alacsony droprateje volt egy alapanyagnak, hogy olvastam, hogy volt aki KETTŐ hónapon keresztül farmolta, mire esett. Nekem oltári mákom volt, szerintem 3-4 órányi farmolás kellett csak. Szóval, innentől ennek minden másodperce MUNKA és semmi köze nincs a szórakozáshoz.

Erősen élek a gyanúperrel, hogy itt se maxolta ki senki, hanem SAM-el szépen csendben megoldotta. Bocs, szkeptikus vagyok. Látom, hogy mennyi felesleges időelbaxással jár, amiben a szórakozás kb. duplanulla.

Hogy én kimaxolom-e? Hogy bele fogok-e tenni cirka 40-60 órát még ezért. Passz. Még játszom vele, mert a Covenantos dolgokat player vs player ellen is meg lehet oldani, nem tudom van-e elég játékos hozzá már ilyen magas szinten ahol tartok. Ha nincs akkor sok értelme nincs.

De igen, emögött feltétlenül kényszeres viselkedés húzódik meg, mert "nehogymá' ne legyen kimaxolva, amikor csak olyan kevés kell." Na de az a kevés az cirka 6 db. achi, ami lazán vetekszik a játék egyetlen alapos, DLC-s végigvitelének idejével -.-
  • 3Error #308141
  • 3Error #308140
    Az ilyenektől én is falnak megyek. Bár néha megcsinálom.
  • Atisz #308139
    Úgy vagyok vele, hogy ami kihívás egy általam szeretett játékban, azt igyekszem megcsinálni. Az ilyen 'indítsd el 100x a játékot', vagy 'halj meg 100x', meg 'halál nélkül rohanj végig másfél órán belül' féle agyhalál kaliberű hülyeségek nem érdekelnek.
  • Atisz #308138
    3 ismerősöm is van aki Steam Achievement Manager-t (majdnem minden játékhoz amit elindítasz, automatikusan megadja az achievementeket) használ. Engem nem zavar.

A Dark Souls 3 egyébként elmegy a fenébe, mert én pl. minden gyűrűt megszereztem, aztán hallottam, hogy ugyanannak a gyűrűnek a +1, +2 verzióját is meg 'kell' szerezni... ez egy elég béna próbálkozás, hogy játszd végig többször is a játékot. Kösz nem.
  • benőmenő
    Soha nem fogom meg érteni mi értelme ennek az achimaxolásnak csak az achik kimaxolása miatt, miközben az egész már inkább munka, mint szórakozás. Aki meg még fizet is azért, hogy dolgozhasson szabadidejében...nos megvannak az idióták, akik miatt valid üzleti modell lett a mikrotranzakciós.
  • Tinman #308136
    Aztaqrva mit láttam!

A Dark Souls 3-at kimaxolni achi szempontból a hülye gyűrűk miatt elég pain in the ass. K. sok grindelés, cirka 3 végigvitel szükséges hozzá.

Elég sok helyen lehet olvasni könyörgő arcokat, akik kérik, hogy aki már kimaxolta az ossza meg velük a gyűrűket.

DE! Egyre több helyen futok bele, hogy PÉNZT ajánlanak fel azért, ha odaadod nekik a gyűrűket!

Ez tök okból qrvára WTF!

1. Az achik/trofik értelme az, hogy te magad csináld meg, ha már kényszeres idióta vagy.
    2. Mi értelme van úgy egy trofinak, hogy csaltál?
    3. Alapvetően a játékot természetes módon szeretve/játszva ezek a cuccok az utadba kerülnek... bár vannak kifelejthető itemek, de mivel úgyis 3 wt kell hozzá, így bőven van lehetőség ezeket pótolni.
    4. Hihetetlen, hogy egyesek képesek a pénzt még ebbe a témába is beleszőni. Az agyamat eldobom, komolyan
  • zorrobomber
  • Scooter
    Napi deal! The Evil Within 2: 5.49€!
  • darkSectorxxx #308132
    Ha akarod fizetd tovább, ha nem akkor lemondod belépve az XBOX.HU-n és számlázás/előfizetések opcióban....
  • MrAndree
    Nem kell megvenned, 3 hónapig játszhatod azokat a játékokat amik game passban vannak.
  • darkSectorxxx #308129
    Hát igen, és azt időre is le kell futni az uj verzióban egy extra gyémántért....IDŐRE!
  • Evoluti0N
    És nem csak egy hidas pálya van. Jej!
  • darkSectorxxx #308127
    Régen is durva volt, az uj engine miatt még pontatlanabb lett minden, ha csak kicsit éred el a cipőddel a széleked lecsuszik Crash, Régen meg nem....ez engine miatt van, itt ebben tehét dupla rage!
  • Evoluti0N
    Aki kitalálta ezt a hidas pályát a Crash Bandicootban, van néhány ötletem számára, h hova menjen.
  • IMYke2.0.0.0
    Van, amikor "kitágítja" a teret (pszichológia), de ja, amúgy feleslegesek...
  • Evoluti0N
    Nemvótmég, de faszányosnak tűnik. Fel is került a wishlistre.
  • Tinman #308123

Soha nem láttam még ilyet, főleg nem ilyen régi házikóban, mint amilyen a játékban is van. Amúgy szerintem iszonyú rondák, feleslegesek és költségesek. U.e. tudja egy normális polcrendszer is, akár lépcsős kialakításban.
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem lehet tudni, lehet, hogy még valaki elindulna rajta felfelé... :)

//Ezek a díszlépcsők nem egyenlőek a díszes lépcsőkkel... gyakorlati funkció nélküli belső építészeti elemek, a szükséges illúzió megteremtéséhez - ezekre is lehet tenni mindenféle bizbaszt, a tér- és szépérzékhez, de fe/leljutni valahová rajtuk nyilván nem.
    Sőt, többnyire csak pár lépcsőfokosak.
  • Atisz #308121
    Konzervatív vagyok, számomra inkább a Parlament díszlépcsője a díszlépcső.

A 3. kép tök jó, meg az is, hogy a gyengébbek kedvéért kiírták, hogy hová vezet :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak pár modern példa:

• Dzsini
    Vótmá?
  • Atisz #308118
    Kedvelem a fantasy cuccokat én is, csupán a kevert, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, tájidegen dolgok azok, amik furán hatnak. És persze ettől még egy játék bőven lehet jó.
  • Tinman #308117
    Classsy :-D
  • Tinman #308116
    Szerintem tök jó, hogy egy játék tele van fantasy, nem valós dolgokkal... de nem szeretem az ilyen értelmetlen logikátlanságokat, ez meg úgy Steam-en böngészve rögtön szemet szúrt.
  • Tinman #308115
    Nem bizony :-/

Megvannak valahol, de nem toltam. Nem jut idő mindenre, amire kéne... rémes -.-
  • Dzsini
    Egy klasszikust idézve:
    "Nagy, széles márványlépcső: egy, ami felvisz,
    És még egy - mert lefele is kell.
    És kell még egy, hogy bámulják csupán."

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.10.08. 13:07:10
  • Tinman #308113
    Na de... ha egy játék baromi jó, akkor önmagát reklámozza, iszonyú gyorsan felkapják és terjed. Az a játék nem tűnik rossznak, de van még ilyen "nem tűnik rossz" kismillió. Egyetértek, hogy több pénzhez jutott volna, ha Epicezik, de biztos jó oka volt, hogy ilyen ellenérzéseket táplálva nem szavazott rájuk.

Hát bevallom nem minden hírrel kapcsolatos kommentre kattintok.
  • Tinman #308112
    Soha nem hallottam még ilyenről. Nálam a díszlépcső, olyan lépcső, ami díszítve van.