• Tinman #308142
    Letoltam 3 év után újra a DaS 3 superior verzióját + mind a 2 DLC-t. Sokkal, de sokkal jobb élmény volt, mint Day1 az a bugos szarrakás. Na de nem is ez a lényeg, hanem pontosan most tartok ott, hogy az NG+, NG++ - os gyűrűk hiányoznak, ill. Covenant szarokat kellene farmolni.

A Bloodborne-nál ez csak 5-6 órás meló volt és ha nem nézem be az 1. végigvitelkor a 3(4) cordot, akkor még ennyi se lett volna, hanem a játék természetes és NAGYON alapos végigvitel során unlockolódott minden.

Ellenben a DaS 3-nál ez kicsit Demon's Souls szerű... ott olyan alacsony droprateje volt egy alapanyagnak, hogy olvastam, hogy volt aki KETTŐ hónapon keresztül farmolta, mire esett. Nekem oltári mákom volt, szerintem 3-4 órányi farmolás kellett csak. Szóval, innentől ennek minden másodperce MUNKA és semmi köze nincs a szórakozáshoz.

Erősen élek a gyanúperrel, hogy itt se maxolta ki senki, hanem SAM-el szépen csendben megoldotta. Bocs, szkeptikus vagyok. Látom, hogy mennyi felesleges időelbaxással jár, amiben a szórakozás kb. duplanulla.

Hogy én kimaxolom-e? Hogy bele fogok-e tenni cirka 40-60 órát még ezért. Passz. Még játszom vele, mert a Covenantos dolgokat player vs player ellen is meg lehet oldani, nem tudom van-e elég játékos hozzá már ilyen magas szinten ahol tartok. Ha nincs akkor sok értelme nincs.

De igen, emögött feltétlenül kényszeres viselkedés húzódik meg, mert "nehogymá' ne legyen kimaxolva, amikor csak olyan kevés kell." Na de az a kevés az cirka 6 db. achi, ami lazán vetekszik a játék egyetlen alapos, DLC-s végigvitelének idejével -.-