311803
  • TBTPumpa
    Japán cuccok? Ide mindet!
  • Voltan
    Nohát, ez nem rossz. Még soha nem próbáltam a Soulcalibur sorozatot, de kíváncsi vagyok, a Yakuza meg listás úgyis. Ez faszaság!
  • Tinman #308471
    Soulcalibur VI and Yakuza Kiwami in next Humble Monthly Bundle!

Frankó a Yakuza miatt! :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 11:14:07
  • Tinman #308470
    Szerintem.

Hellblade: Tinman's* Sacrifice-nál hihetetlen, hogy elegendő 10 perc a játékkal és máris letaglóz. És ennek semmi köze az atmoszférához és a hangulathoz.

- Melyik univerzumban értelmezhető játékmeneti elem a következő? 2 út van egy rámpán.
    1. út: 5 m séta után dead end, vége a rámpának.
    2. út: 2 m séta után az "A" megnyomásával a player kivesz egy fabotot egy platform alól, mire az lenyílik és mehetsz tovább.

Ennél már az is jobb, ha simán csak mész előre.

- Volt most egy rész, ahol 5x haltam meg.
    1. Nem tudtam, hogy időre megy, így kb. 5 mp körülnézés után kigyulladtam és meghaltam.
    2. Rúnákat kellett időre keresni, rossz felé indultam.
    3. Jó felé indultam, az első meg is lett, a 2. esetében egy zsákutcába futottam utolért a time limit.
    4. 2 rúna meglett a 3.-at elszúrtam, mert kiderült, hogy bactrakeltem.
    5. A káromkodás közben és a kontroller a képernyőbe hajigálásának vágya elvonta a figyelmem.

Korábban azt írtam, hogy nem szar, mert a szar az nem ilyen. Módisítom. Ez egy szar.

Nem kell rá válaszolni, megmagyarázni, mert nem vertek át, nem vagyok vak ;-) Ez nem egy játék. Semmi köze a játékokhoz. Ez egy film, amit a YT-on kellett volna végignéznem... úgy nem szar.

Ha elveszed belőle a csodás küllemet,sztorit, hangulatot, ami ugye a filmek jellemzői, akkor valójában ami játékként marad az egy lágy fing egy poros köcsögben.

Szerintem. Mert én így látom és ezt tapasztalom benne minden percben.

*Nyilván ez az egész az én áldozatvállalásomról szól, hiszen már rég a kukába kellett volna hajítanom, de azért, hogy szélesítsem a látóköröm letolom.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 10:54:43
  • Dzsini
    vége az NDA-nak, megjelennek a Death Stranding tesztek, kritikák
  • Evoluti0N
    Majd kérek rivjút. Én is tervezem megvenni, de majd csak vmikor decemberben.
  • Rony94
    Ezt rábízom a fantáziátokra.
  • Árnyvadász
    Szerintem is. Teljesen átlátható, gyors és letisztult.
  • ToxiMaxi
    A csaj a pincédben vagy a játék az asztalon?
  • Rony94
    Új szerzemény.

• jarlaxxe
    Marha jó lett a steam új könyvtár felülete, van még hova fejlödnie az epicnek.
  • davidka003
    Kódok

Röviden annyi, hogy berakod a kártyát a kosárba: LINK

Utána a patch kábel és csengő: LINK

És beírod a kosárnál a kódokat:

ONLINEFIZETES
    0YR1F5F6
    3NH2B93E

A 2 kis bizbasz kell, mert anélkül nem mennek a kódok. Érdemes kifizetni előre, mert utánvéttel volt akinek nem akarták kiküldeni.

De akik előrefizették annak megjött mindenkinek.

Nem így tervezték a kódok működését de már két hete megy. Ha annyira veszteséges lenne az alzának akkor lelőtték volna őket.
    Utoljára szerkesztette: davidka003, 2019.10.30. 21:02:38
  • Fpocok
    Megnéztem és válaszoltam.

Azért köszi.
  • totyak
    Szia!

Ki tudnál segíteni, hogy milyen kódokkal, vagy milyen megoldással lehet lejjebb nyomni az árat? Most tervezek PC-t összerakni és bár eredetileg Intel prociban gondolkodtam, ez sem tűnik rossznak, főleg, ha ilyen áron adják.
    Esetleg az "olcsósítás úgy is működik, ha más alkatrészeket is mellé pakolok?
    Adják ajándékba a Border 3-at is és az Outer Worlds-t is, vagy csak egyiket?

Köszönöm
  • Dzsini
  • grebber
    Netes elmondások alapján ennél randomabb dolog soha az életben nem volt mint a game pass előfizetés.
    Én pl tavaly november óta vagyok boxos és amikor volt 300ft-os (vagy korábban 200ft-os) MINDIG tudtam venni. Egy accountom van. Valaki meg mondja hogy ő meg egyszer tudott azt kb soha többet akciós game pass
  • Anonymusxx
    Ezt a 300 ft-os game past meg lehet oldani, hogy egy bankártyával többször vegyem meg? Mármint ha vége az első hónap g. passnak, akkor a következő is legyen 300 ft-ért... Gondolom bankkártyához vannak kötve az accok ...
  • Scooter
    Pocok küldtem PÜ-t, nézd meg!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.30. 09:00:42
  • Voltan
    Kicsit konkrétabban megint felajánlom a Spyro remake-et, hátha érdekel valakit.
    Ezek bármelyikét cserébe szívesen fogadom:
    Ghost of a Tale
    FAR:Lone Sails
    Star Control Origins
    Die Young
    Two Point Hospital
    killer7

Ha nem megy, akkor elajándékozom a haveroknak :D
  • Evoluti0N
    Vazze. Az nekem is van. Na mindegy. :D
  • zorrobomber
    Unavowed most jött szembe velem game pass-on.
  • grebber
    Ez valóban jó. A mellékelt szarokat el lehet szórni min 12k ért. Vicces látni a 3 hónapos game passnál a 9800ftot mikor tavaly november óta tolom liveal is megspékelve és a 3kt nem értem el összesen
  • davidka003
    AMD RYZEN 7 2700

Prohardveren 2 hete ezen pörög a best buy topic, mert 43-ért kuponozva előre fizetéssel elhozható ami alapból szvsz jó ár. De ezt még megfejelték az ajándék játékkal meg a 3 hónap game pass-al.
    Pedig nem akartam gépet újítani majd csak jövőre de ez elég jó deal volt.
  • Tinman #308450
    Egyetértek... noha másképp látjuk a dolgot, de én tök megértem Imi-t is, meg bárkit, hogy miért tetszik ez neki nagyon nagyon. Nekem kevésbé, de nyilván nem mondanám rá soha, hogy rossz, mert nem az.
  • Tinman #308449
    Melyik kisker volt ahol vetted?
  • TBTPumpa
    Tavaly is kikerült ez, azóta csak a dátumok frissültek. Abból sem lett semmi, ebből sem lesz. Valaki unatkozott még a nyáriszünet alatt (már akkor is előkerült ez), csak most ismét előkotorták a pénteki BlizzCon miatt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.29. 17:56:52
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy a bal sarokban látható FPS-értékeket kell majd lődözni :)
  • Seth
    First Person Shooter SHOOTER ?
    Blizz miket ki nem talál
  • jarlaxxe
    Reméljük jobb lesz mint a Hellgate volt anno.
  • Fpocok
    Az igen! A diablos részt nem olvastam, mert nem érdekel, csak most felkaptam a fejem erre.

Remélem igaz a leak... mert írják, hogy készül a TBC és WOTLK szerver is :D
  • IMYke2.0.0.0
    https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/leak-diablo-4-fps-shooter/588: "LEAK DIABLO 4 FPS SHOOTER"

World of Warcraft Forums – 28 Jun 19 266

New Blizzard Leaks
    Well to make it short Blizzard former Employee got fired, and decided to Leak information. (I will include source at the end) I will quote some key points, mostly about blizzard/WoW, if you wish to learn more you can read full source Quoting: -The...

Reading time: 15 mins ?Likes: 205 ❤

Sounds legit since its ex employee. Make it real pls, kill the franchise 100%
  • Dzsini
    van egy elég nagydarab állítólagos leak a Blizzard belső dolgairól, és ott az szerepel, hogy a Diablo IV first person nézettel készül

Hosszú és sok mindenre kitér, a valóságtartalma majd idővel kiderül :)
  • Fpocok
    Mi az az fps diablo?
  • Ainz
    Ti is várjátok már az FPS Diablo 4-et és a Left 4 Dead klón Overwatch 2-öt?
  • grebber
    Semmit és tervbe sincs ,mert gyenge árak vannak mint mindig.

Cod 2 és Cod 4 voltak 4.99$-ok amit láttam mint jó akció a macgamestore-on
  • Evoluti0N
    Kimitvett helovin szélen és milyen jó akciókat láttatok, ami felett esetleg nem érdemes elsuhanni?
    Nekem becsúszott pár indie cuccos a wishlistről.
    2 point and click kaland: Whispers of a Machine valamint az Unavowed. Utóbbi a Wadjet Eye Games alkotása, akik az utóbbi évek/évtized legjobb klasszikus point and click kalandjátékait készítik. A Blackwell sorozat óta falom a játékaikat.
    Forgotten Anne
    Shadow Tactics, ami a Commandos valamint a Desperados játékok vonalát követi. Nincs ilyenből elég manapság.
    Egyelőre ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.29. 16:10:36
  • IMYke2.0.0.0
    "Imi meg valósággal bele volt szerelmesedve."

Bizony.
    Helyén kezelve a dolgot a Hellblade egy igazi mestermű.
    Nem szabad és nem is kell tőle hatalmas cégtől kapott, sok száz emberrel legyártott AAA címet várni, és nem lesz sírás.
    Ráadásul, a sztori a legerősebb az elmúlt 10 évben.
  • grebber
    Lol nem igen néztem a steam fő oldalát... De főcim a Star Wars Jedi Fallen Order pre order Várjuk a többi EA címet is...
  • Voltan
    Valakit esetleg érdekelne a Spyro Reignited Trilogy, szívesen lebarterezném vele valami hasonló ligájú dologra.
  • grebber
    Aki teheti most vegyen...Láttuk mi lett EA-nél is anno a nagy botrány után ...