311803
-
Japán cuccok? Ide mindet! -
Nohát, ez nem rossz. Még soha nem próbáltam a Soulcalibur sorozatot, de kíváncsi vagyok, a Yakuza meg listás úgyis. Ez faszaság! -
Soulcalibur VI and Yakuza Kiwami in next Humble Monthly Bundle!
Frankó a Yakuza miatt! :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 11:14:07 -
Szerintem.
Hellblade: Tinman's* Sacrifice-nál hihetetlen, hogy elegendő 10 perc a játékkal és máris letaglóz. És ennek semmi köze az atmoszférához és a hangulathoz.
- Melyik univerzumban értelmezhető játékmeneti elem a következő? 2 út van egy rámpán.
1. út: 5 m séta után dead end, vége a rámpának.
2. út: 2 m séta után az "A" megnyomásával a player kivesz egy fabotot egy platform alól, mire az lenyílik és mehetsz tovább.
Ennél már az is jobb, ha simán csak mész előre.
- Volt most egy rész, ahol 5x haltam meg.
1. Nem tudtam, hogy időre megy, így kb. 5 mp körülnézés után kigyulladtam és meghaltam.
2. Rúnákat kellett időre keresni, rossz felé indultam.
3. Jó felé indultam, az első meg is lett, a 2. esetében egy zsákutcába futottam utolért a time limit.
4. 2 rúna meglett a 3.-at elszúrtam, mert kiderült, hogy bactrakeltem.
5. A káromkodás közben és a kontroller a képernyőbe hajigálásának vágya elvonta a figyelmem.
Korábban azt írtam, hogy nem szar, mert a szar az nem ilyen. Módisítom. Ez egy szar.
Nem kell rá válaszolni, megmagyarázni, mert nem vertek át, nem vagyok vak ;-) Ez nem egy játék. Semmi köze a játékokhoz. Ez egy film, amit a YT-on kellett volna végignéznem... úgy nem szar.
Ha elveszed belőle a csodás küllemet,sztorit, hangulatot, ami ugye a filmek jellemzői, akkor valójában ami játékként marad az egy lágy fing egy poros köcsögben.
Szerintem. Mert én így látom és ezt tapasztalom benne minden percben.
*Nyilván ez az egész az én áldozatvállalásomról szól, hiszen már rég a kukába kellett volna hajítanom, de azért, hogy szélesítsem a látóköröm letolom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 10:54:43 -
vége az NDA-nak, megjelennek a Death Stranding tesztek, kritikák -
Evoluti0N #308468 Majd kérek rivjút. Én is tervezem megvenni, de majd csak vmikor decemberben. -
Rony94 #308467 Ezt rábízom a fantáziátokra. -
Árnyvadász #308466 Szerintem is. Teljesen átlátható, gyors és letisztult. -
ToxiMaxi #308465 A csaj a pincédben vagy a játék az asztalon? -
Rony94 #308464 Új szerzemény.
-
Marha jó lett a steam új könyvtár felülete, van még hova fejlödnie az epicnek. -
Kódok
Röviden annyi, hogy berakod a kártyát a kosárba: LINK
Utána a patch kábel és csengő: LINK
És beírod a kosárnál a kódokat:
ONLINEFIZETES
0YR1F5F6
3NH2B93E
A 2 kis bizbasz kell, mert anélkül nem mennek a kódok. Érdemes kifizetni előre, mert utánvéttel volt akinek nem akarták kiküldeni.
De akik előrefizették annak megjött mindenkinek.
Nem így tervezték a kódok működését de már két hete megy. Ha annyira veszteséges lenne az alzának akkor lelőtték volna őket.
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2019.10.30. 21:02:38 -
Megnéztem és válaszoltam.
Azért köszi. -
Szia!
Ki tudnál segíteni, hogy milyen kódokkal, vagy milyen megoldással lehet lejjebb nyomni az árat? Most tervezek PC-t összerakni és bár eredetileg Intel prociban gondolkodtam, ez sem tűnik rossznak, főleg, ha ilyen áron adják.
Esetleg az "olcsósítás úgy is működik, ha más alkatrészeket is mellé pakolok?
Adják ajándékba a Border 3-at is és az Outer Worlds-t is, vagy csak egyiket?
Köszönöm -
-
Netes elmondások alapján ennél randomabb dolog soha az életben nem volt mint a game pass előfizetés.
Én pl tavaly november óta vagyok boxos és amikor volt 300ft-os (vagy korábban 200ft-os) MINDIG tudtam venni. Egy accountom van. Valaki meg mondja hogy ő meg egyszer tudott azt kb soha többet akciós game pass -
Anonymusxx #308457 Ezt a 300 ft-os game past meg lehet oldani, hogy egy bankártyával többször vegyem meg? Mármint ha vége az első hónap g. passnak, akkor a következő is legyen 300 ft-ért... Gondolom bankkártyához vannak kötve az accok ... -
Pocok küldtem PÜ-t, nézd meg!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.30. 09:00:42 -
Kicsit konkrétabban megint felajánlom a Spyro remake-et, hátha érdekel valakit.
Ezek bármelyikét cserébe szívesen fogadom:
Ghost of a Tale
FAR:Lone Sails
Star Control Origins
Die Young
Two Point Hospital
killer7
Ha nem megy, akkor elajándékozom a haveroknak :D -
Evoluti0N #308454 Vazze. Az nekem is van. Na mindegy. :D -
Unavowed most jött szembe velem game pass-on. -
Ez valóban jó. A mellékelt szarokat el lehet szórni min 12k ért. Vicces látni a 3 hónapos game passnál a 9800ftot mikor tavaly november óta tolom liveal is megspékelve és a 3kt nem értem el összesen -
AMD RYZEN 7 2700
Prohardveren 2 hete ezen pörög a best buy topic, mert 43-ért kuponozva előre fizetéssel elhozható ami alapból szvsz jó ár. De ezt még megfejelték az ajándék játékkal meg a 3 hónap game pass-al.
Pedig nem akartam gépet újítani majd csak jövőre de ez elég jó deal volt. -
Egyetértek... noha másképp látjuk a dolgot, de én tök megértem Imi-t is, meg bárkit, hogy miért tetszik ez neki nagyon nagyon. Nekem kevésbé, de nyilván nem mondanám rá soha, hogy rossz, mert nem az. -
Melyik kisker volt ahol vetted? -
Tavaly is kikerült ez, azóta csak a dátumok frissültek. Abból sem lett semmi, ebből sem lesz. Valaki unatkozott még a nyáriszünet alatt (már akkor is előkerült ez), csak most ismét előkotorták a pénteki BlizzCon miatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.29. 17:56:52 -
Lehet, hogy a bal sarokban látható FPS-értékeket kell majd lődözni :) -
First Person Shooter SHOOTER ?
Blizz miket ki nem talál
-
Reméljük jobb lesz mint a Hellgate volt anno. -
Az igen! A diablos részt nem olvastam, mert nem érdekel, csak most felkaptam a fejem erre.
Remélem igaz a leak... mert írják, hogy készül a TBC és WOTLK szerver is :D -
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/leak-diablo-4-fps-shooter/588: "LEAK DIABLO 4 FPS SHOOTER"
World of Warcraft Forums – 28 Jun 19 266
New Blizzard Leaks
Well to make it short Blizzard former Employee got fired, and decided to Leak information. (I will include source at the end) I will quote some key points, mostly about blizzard/WoW, if you wish to learn more you can read full source Quoting: -The...
Reading time: 15 mins ?Likes: 205 ❤
Sounds legit since its ex employee. Make it real pls, kill the franchise 100% -
van egy elég nagydarab állítólagos leak a Blizzard belső dolgairól, és ott az szerepel, hogy a Diablo IV first person nézettel készül
Hosszú és sok mindenre kitér, a valóságtartalma majd idővel kiderül :) -
Mi az az fps diablo? -
Ti is várjátok már az FPS Diablo 4-et és a Left 4 Dead klón Overwatch 2-öt? -
Semmit és tervbe sincs ,mert gyenge árak vannak mint mindig.
Cod 2 és Cod 4 voltak 4.99$-ok amit láttam mint jó akció a macgamestore-on -
Evoluti0N #308438 Kimitvett helovin szélen és milyen jó akciókat láttatok, ami felett esetleg nem érdemes elsuhanni?
Nekem becsúszott pár indie cuccos a wishlistről.
2 point and click kaland: Whispers of a Machine valamint az Unavowed. Utóbbi a Wadjet Eye Games alkotása, akik az utóbbi évek/évtized legjobb klasszikus point and click kalandjátékait készítik. A Blackwell sorozat óta falom a játékaikat.
Forgotten Anne
Shadow Tactics, ami a Commandos valamint a Desperados játékok vonalát követi. Nincs ilyenből elég manapság.
Egyelőre ennyi.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.29. 16:10:36 -
"Imi meg valósággal bele volt szerelmesedve."
Bizony.
Helyén kezelve a dolgot a Hellblade egy igazi mestermű.
Nem szabad és nem is kell tőle hatalmas cégtől kapott, sok száz emberrel legyártott AAA címet várni, és nem lesz sírás.
Ráadásul, a sztori a legerősebb az elmúlt 10 évben. -
Lol nem igen néztem a steam fő oldalát... De főcim a Star Wars Jedi Fallen Order pre order
Várjuk a többi EA címet is...
-
Valakit esetleg érdekelne a Spyro Reignited Trilogy, szívesen lebarterezném vele valami hasonló ligájú dologra. -
Aki teheti most vegyen...Láttuk mi lett EA-nél is anno a nagy botrány után ...