311803
-
Viszont arra készülj fel, hogy személyi kell a regisztrációhoz. Lehet, hogy úgy már nem fog érdekelni. Pontosan nem tudom, hogy még kell-e, de sok éve, amikor én regisztráltam, még kellett. Egy negatívum még van, hogy PayPal-al vásárolva még megy rá "fee". Bankkártyával nem, de úgy nem sokan szeretnek vásárolni. -
Köszi, itt 8.59€ az Expansion Pack, eddig ez a legszimpibb. Nem vagyok még regelve. -
Persze, hogy jó ár! Mondjuk én biztos nem a G2A-n venném. Inkább az Instant Gaming-en, ott csak 9.99€. Persze ha van regisztrációd. Simán kurva jó játék! -
Pillars of Eternity: Definitive Edition - 2770-ért jó ár? (G2A)
Megvan már az alapjáték, kipróbáltam és nagyon jó, de kellenének a kiegészítők, mielőtt még nagyon belemerülök.
A The White March I DLC olcsón beszerezhető lenne, de II-vel együtt már Definitive Edition árban van. A másik, hogy nem G2A-n venném, ha nem muszáj, de cdkeys-en jóval drágább. Nem találtam olcsóbb lehetőséget, bár mostanában nem követtem milyen oldalak vannak még, ahol körbe nézhetnék.
Amúgy nekem a lapozgatós kalandjáték könyvek hangulatát hozza a játék. :) -
Szuper, sok örömet hozzá! -
Végre jó cuccok! Ezek alatt aztán izzik majd a kártya
(minden OK, még egyszer köszönet!)
-
Epic Storeban mától:
The Messenger
Jövő héten:
Bad North: Jotunn edition -
Anonymusxx #308626 Elég durva lett ez a Battlefield 5 single része, mintha tesztekben olvastam hogy rövid lett a kampány, de én kb a felénél sem tartok, és 7 óra van benne. De a normálnál nehezebb szinten játszom, szóval ezért haladok kicsit lassabban is, de bejön hogy nehezebb. Eddig is az fps-eket nehezebb fokozaton kellett volna játszanom talán így izgalmasabb -
+1 -
Ilyet addig látsz, amíg be nem kapcsolod a freesyncet vagy gsyncet. Azután maximum annyit fogsz látni, amennyit a monitorid bír, úgy, mintha bekapcsolnád a vsyncet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 20:03:33 -
Árnyvadász #308623 Szerintem csak akkor, ha sok multis címmel játszol és a géped is képes a legalább 100-120-144 képkocka sebességre. Én például játszom aktívan CS:GO, Overwatch, Modern Warfare játékokat és tényleg nem mindegy 60 vagy 100-144. Teljesen más élmény. Nyilván a nem multis címeknél is folyamatosabb képet kapsz, de oda szerintem elég a fix 60 is.
PUBG, Fortnite, Apex Legend bejönnek neked? Azokhoz is remek választás. Fontos lehet: Ha nvidia kártyád van nézz utána kompatibilis e a monitorral Freesync alatt. Mert akkor ezt a technológiát is ki tudod használni, ami nem mellékes ha már megkapod a nagyobb képfrissítést.
Tömören, röviden: Ha multi orientált vagy, szvsz igen a válasz. Ha erős géped van és szeretnél 60 felett is száguldozni, de látni is az eredményt, akkor is igen a válasz. -
Az fps annyi mivel a vga tudja meg látod is hogy 120 mert a fraps mutatja, az egy dolog hogy a monitor 60hzes attól még a game 120al fut csak hát a monitor nem tudja így törik hullámzik mindent csinál amit ilyenkor tehet
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.13. 19:56:01 -
"ha neked 60 hzes csak a monitorod de egy game fut 40el vagy 120al ne törjön a kép"
Akkor ezt most nem tudjuk ki írta. Ha a monitorod 60Hz-es, akkor se freesyncel, se gsyncel nem lesz 60fps-nél több. A 40 oké. A 120 nem. -
"Freesyncnêl vagy gsyncnél sem tudod többel haktani a monitort, mint amit bír" Mivel ilyen senki nem írt nem csoda.
Amúgy de játszik valaki pl én első lépés mindig az offolàsa
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.13. 19:36:07 -
Nem, ezek nem erre vannak.Freesyncnêl vagy gsyncnél sem tudod többel haktani a monitort, mint amit bír. Ill. jelen téma keretében nem a képtörés elkerülése a lényeg, bár erre is jó (mondjuk vsync nélkül senki sem játszik, de végeredményben jó ez ellen). -
Erre találták fel a g és free syncet hogy ha neked 60 hzes csak a monitorod de egy game fut 40el vagy 120al ne törjön a kép ne legye moslék.. -
Az már elég jó ahhoz, hogy be lehessen lőni , hogy kisebbet ingadozzon. De alapvetően már az is jó, igen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 17:13:42 -
De most ezzel azt mondod, hogy mondjuk 80-140 között ingadozik és az JÓ? ^^ -
A 144Hz-et már jellemzően nem fixen tolják, és ezek a monitorok tudnak már valamilyen adaptivsync eljárást. A 60-hoz is nagyon kéne. Igazából már régesrég kellene nyugdíjazni már ezeket a fixfrémes őrültségeket, mert semmi értelműk nincs, csak egy közel százéves maradvány abból az időből, amikor a az elektronsugár frekijét még a hálózati áram határozta meg. -
Xsillione #308614 Pont hogy azoknak készült a TOW, akiknek nem jött be a F4 gagyi mivolta az rpg terén. Az más, hogy még a TOW is elég szerény, és sajnos magyon messze van az eredeti F1-F2 vagy más komolyabb számítógépes rpgktől. -
Hidd el én ezt tudom. De egész eddig a többség részéről én azt éreztem, hogy a 60 frémet tartotta kb. a gaming legkevésbé fontos pontjának, én meg örvendek, ha a fix 60 megvan, mert az már ellllééég jó. Nyilván a 144Hz meg még jobb, de a jelenlegi konfigokat elnézve űrtechnika szint. Vagy butítsuk addig a grafikát, míg a 144 frém meg nem lesz? Szerintem ez baromság. A magas minőségű textúrák, jó látótáv, magas anizo és élsimítás, legalább FHD felbontás és a 60 frém a cél. Leadni ezekből, hogy elmondhassam 144Hz-en tolom és lefolyik az amúgy pixeles randa kép a kijelzőről? Há' mi ennek az értelme? :-D
Egy esetben aláírom: Battle Royale cuccok, meg multis lövöldék. Aki ezekre gerjed annak nagy áldás már most is a csúnya küllem mellett elérhető 144 Hz, de a többieknek?
Igen, tudom, hogy tudja, de nem érdekel a 60 nekem EGYELŐRE tökéletes. Nem fogok itt önigazolni, meg hazudozni: A 300k-s VGA-val is KELL aprókat butítani és ésszel belőni a grafot, hogy szinte mindent maxra téve a 60 frém meglegyen.
Simán vannak olyan jó pár éves játékok, amik 4k-ban mindent fullra maxra tolva 30-50 között szánkáznak. Persze az ilyen MSAA, reflection quality, és társai értelmes belövésével brutál szép eredményeket lehet elérni, amit én le nem cserélnék magasabb frémre. -
Ugyanaz, ami indokolja, hogy a 30 kevés, aki szerint indokolja. Smoothabb. A telefonok is mennek már a 90-120fps felé.
Amúgy a tévéd is tud 120-at ha jól emlékezem 1440p-ig. A géped is kihajcsa(fullhd-ban biztosan).
Még pár év, és a 60 frém lesz a neoparaszt :) -
MrAndree #308611 Ezek olyannyira általános közös pontok, hogy ezek alapján azt mondani, hogy akinek F4 tetszett annak a DS is tetszeni fog az egy nagyon erős kijelentés. Ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy aki szereti az almát az imádni fogja a körtét is, hiszen mindkettő gyümölcs, mindkettő fán nő, és mindkettőt megtalálom a hátsó kertben nálunk... -
Amikor én itt frémekről beszélek, jellemzően jönnek a fix 30-as szektások és elmaszatolják a 60 frém fontosságát. Te 144 frémről beszélsz, amikor 2019-ben az ember összeteszi a 2 kezét, ha a fix 60 összejön.
Ergo szerintem rohadtul nem éri meg lecserélni. Mert most mindig mindenhol megvan a fix 60 és már több kéne? Mi indokolja, hogy kevés a 60 frém?
A jövő nyilván a 4k@60 mindenhol, a még távolibb meg a 4k@144Hz, nyilván maxon, de ez szerintem 10+ év.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.13. 16:03:31 -
Hozzáértők szerint ég és föld. Főleg ha van VGA power ami kihajcsa azt a 144fpst -
Anonymusxx #308608 Jelenleg egy 1980x1024 60 hz -es monitort használok, de néha eszembe jut hogy vajon mennyivel lenne másabb egy minimum 144 hz -es monitor, szerintetek vajon megérné lecserélni? -
Akkor elnézést kérek, valószínűleg így történt. Még mindig hadilábon álok konzol ügyben és le vagyok maradva atekintetben, hogy immár szinte minden PC-s játék kijön vmelyik konzolra is.
Elnézést, ha vkit félreinformáltam. Tényleg logikus, hogy a Sony még ezzel is próbálja felfuttatni a PS4 eladásokat.
Nem tudom, hogy játszottál/láttad-e az Outer Worlds-öt, mindenki a Fallout 3-4-hez, New Vegas-hoz hasonlítja, teljes joggal. Nem vitás, hogy azoknak készült akik a Fallout 4-et vmiért szerették.
A Death Stranding és a Fallout 4 közös pontjainakk száma ennél azért több, mivel mind a 2 a poszt-apokaliptikus akciójáték, ami az Egyesült Államokban játszódik, valamint mind a 2 nyílt világú. Ez azért elég jelentős szerintem, persze ez szubjektív. -
Evoluti0N #308606 Nem látom mi az összefüggés ez a játék és a Fallout 4 között. Az összes közös pont egyetlen egy dologban merül ki: mindkettő poszt-apokaliptikus.
Szerk: Nem sértésből, de rekordmennyiségű a dezinformáció a hozzászólásodban.
Death Stranding megjelent PS4-re
Outer Worlds nem Fallout 4 klón
Death Stranding és Fallout 4 aligha hasonló játék
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.13. 14:49:51 -
MrAndree #308605 Megjelent, PS 4re, November 8.án. -
Tényleg, ott is 2020 nyara szerepel. Így akkor nem kérdés és nem, akkor nem is ügyes az epic 
Mivel 2 youtuber is játszott vele, akikre néha felnézek, abból hittem, hogy megjelent, de akkor ezek szerint már ennyire az influencerek világában élünk, hogy ilyen bőkezűen szórják nagy kiadók is az aktivációs kódokat 7 hónappal a megjelenés előtt... nos a helyükben óvatosabb lettem volna, mert a látottak alapján egy szokásos, előzetesen agyonajnározott nagy semmi ez a játék, elborult sztorival és egy ilyen produkció esetében elvárható átlagon feletti megvalósítással. Akiknek a Fallout 4 tetszett, azok odáig lesznek tőle (ők egyébként nyugodtan kihagyhatják az Outer World's névre keresztelt Fallout 4 klónt) persze, mindenki másnak nagyon sok let's play videó megtekintése ajánlott a döntés meghozása előtt. -
Most, hogy mondod, tényleg.
Most esett le, pedig olvastam is róla.
-
Evoluti0N #308602 Csak én nem értem, h miről megy itt a témázás? Bejelentették, h egyszerre jelenik meg Steamre és Epicre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.13. 11:42:49 -
Valahogy én is így vagyok vele. Pl. valamit 4-5 éve megvettem, de még hozzá se nyúltam. Gép hiányában, de most már minden adott, csak idő kéne hozzá. -
Magad nevében beszélsz? Én biztos nem. Nálam csak a steam jöhet szóba. -
Engem simán tudnak érdekelni sok éves cuccok is, nem csak az ami tegnap jelent meg. -
Én is attól félek.. epic meg az ottani vásárlás
-
Epicen mindenki végigjátssza akit érdekel, mire megjelenik. Ügyes. -
Andule #308596 The Outer Worlds temahoz annyit h egeszeben a New Vegas-os semat koveti ergo olyan 60-30-10%os az akcio-duma-sprinteles arany. Supernovan ez elmosodhat meg inkabb az akcio (es kicsit utazas) javara amig az ember ki nem tapasztalja melyik a jo fegyver SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es h hol vannak nyuves aknak. Amugy olyan 40-50 ora alatt lehet tolni egy minden lukba benezunk, minden Qet megcsinalunk vegigjatszast. (aki nem tokol / molyol / Supernovan tolja siman megoldhatja 10-15 oraval gyorsabban is) Amugy valoban jo cucc, mindenkepp megeri annak aki szereti az rpg-fps hibrideket (aka ujkori Fallout-okat), hibaja talan h joindulattal van benne egy ujrajatszasi faktor es slussz. (meg van meg par aprosag amitol azt mondom h "mindossze" egy jo hangulatu 85-90%os jatek)heavy weapon imba, flamethrower + light machine gun bedaral mindent
amugy miutan resze a Gamepassnak eleg olcson letudhato. -
Én meg csak a Final Fantasy VII Remake Episode 1-től, a japán waifuk miatt + meg majd a Tales of Arise.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.12. 07:34:02 -
Az Outer Worlds pedig ott van! (oké, az akció része gyenge nekem is) Én már csak a Cyberpunk-tól várok valamit.