311803
-
Majd lesz állítólag egy szilveszteri ultiméjt akció is Steam-en, ahol aztán lehet elszabadul majd a pokol. :) -
Indigo #1239 Mármint be sem tudok jelentkezni :) -
Indigo #1238 Pff, én se sem tudok jelentkezni... :(
-
DoD: S+LP EC-t is megvettem, csak lusta vok letölteni :) Amúgy is lassú a netem. Ráadásul van ez a nagy roham a steam-en. Belassul mint állat. -
Nálam ezeket hozta a Jézuska :)
starunban volt két csapj le rá akció 1200 ft-ért.halom játék között rátaláltam ezekre ráadásul első kiadás a legfurcsább a prey aminek a legjobban örülök, hogy 1. kiadás. Steamen nagy akció van most a prey is 2,25 euro!!! valaki vegye meg és multizzunk egyet mert nagyon kivan halva multiplayer része.valaki megvette a day of defeatet ?
-
biztos van még, holnap én is megyek az Árkádba, lehet veszek még egyet, eddig 4 havert sikerült belöknöm az UT multiba XD -
Neoncsoves #1234 van még occó UT3 MM-ben pesten vagy Árkádban? Holnap megyek azt lehet vennék egyet kettőt:D -
solikka11 #1233 Biztosan van valami törvényi kötelezettségük ilyen esetre, mert ha elérhetetlenek lennének a steam játékok a steam megszűnésével, akkor az kb. olyan minthogyha egy kiadó megszüntével az összes dobozos játékod amit tőle vettél, vissza kéne vinned...De felesleges ilyenen gondolkodni, mert annyi az esély a Steam megszünésére, mint arra hogy a Google vagy a Microsoft megszűnik szerintem. Bár nem hiszem, hogy összehasonlítható érték tekintetében a Steam ezekkel az "óriáscégekkel" de annyiban hasolnóak, hogy a Microsoft az oprendszerek piacát uralja, a Google a keresőkét, a Steam pedig a digitális játékeladásokét.
-
azért ez elgondolkodtató... -
Indigo #1231 Nem hinném, hogy "ugrana", ha egyszer valóban megszűnne a Steam. Valahogyan biztosan megoldanák, hogy mindenki letölthesse a játékait, és azokat Steam nélkül futtatni tudja.
De egyelőre ettől sem kell parázni, szerintem. -
Sokan miért leáldozottnak tartjátok steam jövőjét? :O Kivi vaok, hogy vajon, ha tönkremenne, akkor ugrik a "gyűjteményem"? :S -
solikka11 #1229 "Én úgy működök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem."
Azt hittem csak én állok ilyen "furán" hozzá :) Teljesen egyetértek. A letöltött játékokat valamiért hamarabb megunom, kevésbé élvezem ki, kevesebb élményt nyújtanak, mert szedhetem le őket tonnaszám amikor csak a kedvem tartja. Ha megláttam valami újat gyakran egyből ugrottam a következőre. De mostanában beszereztem jópár kedvencet jó olcsón dobozosan, illetve most a steames karácsonyi akcióban is találtam pár dolgot, amiért pár száz forint semmi, és steamen is megfelel nekem, akkor is eredeti :)!
Illetve, a Steames achivementekneknek köszönhetően némelyik játékban egy kis plusz célt is ad.
Azért persze van egy hátár. 5-10 ezer forintot egy játékért sem adnék. Kibírom, ha nem egyből megjelenéskor próbálom ki, legalább ritkábban kell a gépemet fejlesztni :)
Örök-e a steam? :)
Hát ha mondjuk 100 évre előre gondolkozunk akkor nem biztos, DE, játékok biztos lesznek elég sokáig a világon...és a steam szerintem elég nyereséges, ezért nem hinném, hogy bármikor is bezárna a közeljövőben(10-20 év), legfeljebb felvásárolják vagy valami, de megmarad.
-
Zóanagyvarázsló #1228 manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot
Megmondom őszintén, én jobban szeretem a saját magam által beállított DOSBoxot hazsnálni. Különben dobozosan - inkább DVD-tokosan - vettem már olyan játékot (King's Quest Collection), amihez volt ugyan automatikusan induló DOSBOx, csak maga a játék nem indult el vele, mert nem volt jól beállítva...
Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.
Valóban nem félnék attól, hogy a Steam eltűnik a süllyesztőben, de öröknek kikiáltani egy ilyen rendszert? Én óvatosabb lennék. De ne érts félre, nem a Steam vagy a döntésed ellen beszélek, csak ezek a mondataid ragadták meg a figyelmem. -
Akkor jól láttam, pár napja olcsóbb volt... -
gazdagodni?? nem kenyérre kell XD ha máshol van olcsóért akkor természetesen visszavonom nem adom el a cuccost. Elfér nálam bőven és pénzben hála az úrnak nincs hiányom XXD -
Én bizony nem gondolkodtam 3 napja, mikor 23,79 euró volt.
Aki meg ellene van a digitális formátumú játékoknak, meg is értem, meg egyszerre nem is.
Nekem pl már ez elég ahhoz, hogy pl id Pack esetén, ami tartalmaz 20 játékot, eltegyem messzire sok warez CD/DVD-met és, hogy jobban élvezzem az adott játékot.
Én úgy működök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem.
Nem beszélve a ritka péládnyokról, amik esetén pl Steam a kompatibilitásukat is megoldja (manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot csak azért csak kényelmesebb Steam-ben csupán 2 kattintással indítani a játékot.
Annyiból értem meg, hogy ellene van valaki, ha pl nincs állandó internet hozzáférése, mert akkor bizony zavaró tud lenni néhány esetben a rendszer, ha olyan kifizetett játékkal akar játszani az illető, ami nincs telepítve a gépen, és backup-ja sincs a játékról.
Meg ha olyan összegért lát egy játékot, ami esetleg nem nagyon éri meg a doboz, kézikönyv, lemez, extrák hiányát.
Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK. -
valaki nem tudja honnét tudnék stalker shadow of chernobyl gyűjtői kiadást szerzeni ? -
Indigo #1223 Szerinted.
Én is tokos-vonós játékvásárlás híve vagyok, de figyelembe kell vennem, hogy ezeket a játékokat már nem lehet kapni. Ráadásul tessék megnézni, hogy mit tartalmaz a pack, és hogy mennyiért kínálják... Elgondolkodtató... -
Zóanagyvarázsló #1222 Nem akarom rotnani az üzletedet, de a múltkor bőven eBay-feletti árat adtál meg. Szóval, ha úgyis annyira ragaszkodsz hozzá, akkor nem a csóró fórumtársak rovására kellene meggazdagodnod :) -
csak egyben eladóak és figyelembe kell venni hogy ma már nem kapható.. -
Resurrection of Evil-ra vevő lennék :)
A Doom3-at cheater-ezve szereztem meg :P -
mennyit adsz értük?? természetesen nem szaré hugyé adnám, annyira nem fontos XD -
Emlékszel, hogy már megakartam venni...
Mennyiért adod el őket?
-
nem érdekel valakit egy teljesen eredeti dobozos Doom3 és a Resurrection of Evil? Van az az összeg amiért odaadom :D -
De számolja utána, hogy lemezen mennyi lenne ezt összekaparni, ilyen ritkaságokat mint a Wolf 3D, ha tudnál is venni eredetit, több 10ezer lenne. És ezek kompatibilisek a legújabb oprendszerekkel is. Én sem vagyok híve a digitális vásárlásnak, de ilyen régi klasszikusokat máshogy úgysem tudod beszerezni. Majd egyszer lehet hogy beruházok erre a pack-ra. -
Mert ezek a játékok lemezen értékesebbek.
-
Ha kollekcióról van szó, akkor elvárom a dobozos kiszerelés :)
A kézen foghatóság. Steam-en az én véleményem szerint, a számomra kevésbé kedvelt és piti áron veszem meg és nem utolsó sorban ritkaság. -
solikka11 #1213 Miért mondod ezt? :)
Nekem eddig kizárólag jó tapasztalataim voltak vele, mi a probléma?
-
Ha STEAM-es, akkor ****t sem ér... szerintem.
-
Én az id Superpack-on gondolkodom 35 euró és az eddigi összes id játék benne van. Nagyon megérné. -
Steam odafigyel a játékok kompatibilitására, pl nálam Dos-os játékokat egyből Dosbox-ból futtat mindenféle kézi beavatkozás nélkül.
Eddig nálam csak a HL: Source-el volt gondom, egészen addig, amíg Steam nyelvét vissza nem állítottam angolra. -
Pontosan arra való, amit youtube-on látsz. Ez egy szerkesztőprogram. -
BF2-t meg is venném, csak állítólag vista alatt bugos.. -
steamen újabb akció:
Battlefield 2: Complete Collection 4,99€ 1.400Ft
Resident Evil 5 18,99€ 5.320Ft
Red Faction Guerrilla 12,49€ 3.500Ft
King's Bounty: Armored Princess 9,99€ 2.800Ft
Cogs 1,79€ 501Ft
Elf Bowling: Hawaiian Vacation 1,€ 280Ft -
a Garry's Mod konkrétan mire jó?? az nem egy szerkesztőprogram?? én annyit tudok róla hpgy a youtube-on van egy csomó poénos Garry's Mod video :) -
Garry's Mod-ot szereztem be steamen, nagyon régóta meg akartam már venni. :) -
Media markban is kaphato fear gold, lattam multkor. -
solikka11 #1203 Erre én is tudok neked válaszolni: 2000 FT. (Én annyiért láttam)
FEAR gold azt hiszem 576-ban kapható olcsón. -
Ha nem titok, mennyi volt a Clear Sky a Media Markt-ban?
Meg esetleg valaki nem tudja, hogy a FEAR Gold Edition kapható-e a Media Markt-ban? -
solikka11 #1201 Én is szivesen megvennék sokmindent, de inkább a jó kis akciókra korlátozódik a vásárlásom :)