• solikka11
    "Én úgy működök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem."

Azt hittem csak én állok ilyen "furán" hozzá :) Teljesen egyetértek. A letöltött játékokat valamiért hamarabb megunom, kevésbé élvezem ki, kevesebb élményt nyújtanak, mert szedhetem le őket tonnaszám amikor csak a kedvem tartja. Ha megláttam valami újat gyakran egyből ugrottam a következőre. De mostanában beszereztem jópár kedvencet jó olcsón dobozosan, illetve most a steames karácsonyi akcióban is találtam pár dolgot, amiért pár száz forint semmi, és steamen is megfelel nekem, akkor is eredeti :)!
    Illetve, a Steames achivementekneknek köszönhetően némelyik játékban egy kis plusz célt is ad.

Azért persze van egy hátár. 5-10 ezer forintot egy játékért sem adnék. Kibírom, ha nem egyből megjelenéskor próbálom ki, legalább ritkábban kell a gépemet fejlesztni :)

Örök-e a steam? :)

Hát ha mondjuk 100 évre előre gondolkozunk akkor nem biztos, DE, játékok biztos lesznek elég sokáig a világon...és a steam szerintem elég nyereséges, ezért nem hinném, hogy bármikor is bezárna a közeljövőben(10-20 év), legfeljebb felvásárolják vagy valami, de megmarad.