• fery02
    Én bizony nem gondolkodtam 3 napja, mikor 23,79 euró volt.

Aki meg ellene van a digitális formátumú játékoknak, meg is értem, meg egyszerre nem is.
    Nekem pl már ez elég ahhoz, hogy pl id Pack esetén, ami tartalmaz 20 játékot, eltegyem messzire sok warez CD/DVD-met és, hogy jobban élvezzem az adott játékot.
    Én úgy működök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem.
    Nem beszélve a ritka péládnyokról, amik esetén pl Steam a kompatibilitásukat is megoldja (manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot csak azért csak kényelmesebb Steam-ben csupán 2 kattintással indítani a játékot.

Annyiból értem meg, hogy ellene van valaki, ha pl nincs állandó internet hozzáférése, mert akkor bizony zavaró tud lenni néhány esetben a rendszer, ha olyan kifizetett játékkal akar játszani az illető, ami nincs telepítve a gépen, és backup-ja sincs a játékról.
    Meg ha olyan összegért lát egy játékot, ami esetleg nem nagyon éri meg a doboz, kézikönyv, lemez, extrák hiányát.

Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.