311803
-
Ja, amúgy megjött a CE amiről beszéltem és p.k.-el együtt sem közelítette meg a Szárkráft 2 ALAPJÁTÉK(!) árát és bizony ez a játék is 9 vagy feletti értékeléseket kapott.
Nyuszild a lelkem:
Bontsuk...
Aki meg meri kérdezni, hogy miért karcos a batarang azzal soha többé nem beszélek, de tényleg
Arkham doktorának naplója, dísztokban a játéklemez, behind the scenes DVD, kézikönyv, kód a letölthető challanege maphoz:
-
Bár énis ilyet akarnék... Már meg is lenne... -
Talán egyetlen lehetek az országban, akinek mind a 3 rész első kiadásban megvan :-)
Azé' ez is jóféle :-) -
Telekre lol annyi pénzem soha nem lesz hogy én építtessem fel a házat.Valami 8-9 millás tömbházas szar jó lesz nekem egyedül minek nagyobb!(Banki kölcsön/hitel akármi nem játszik így is eleget forgatja a pénzem a bank!) -
Először néztem is nagyot, amikor biztosítási csalást kellett végrehajtani... :)
Nem tudtam, mire jó ez - de aztán (véletlenül) jól csináltam, és hangos kacajok mellett bedaráltam jó néhányat belőle.
Repteret, ruha- és fegyverboltokat, szalonokat is bevásároltam, volt már felhőkarcolóm is, brutális bázisugrásokat hajtottam végre a helikopter leszállóról :)
Ja, és a legmagasabb toronyházra feljutást is kihívásnak tekintettem. Mindent elkövettem, hogy egy megfelelő gépem legyen a fölébe kerekedéshez.
-
GTA 4-ben az autós részeknél ez mind megvan amit említettél, egyébként abban a játékban szerintem gyakorlatilag a kocsikázás az egyetlen jó dolog a többi a szokásos gyenge történet idióta küldetésekkel. Én ugyan végigvittem, de szerintem a GTA4 is az a játék amit jobb videon csodálni, mint játszani vele :) -
Az SR2-t lehet GTA klónnak hívni, de ha belemerül az ember, rájön, hogy nem az.
PC-n nekem borzalmas élmény volt, és nem, a patchek felrakása után sem bolt 1920x1200-as opció, sőt el se nagyon hiszem, hogy van a játékban olyan, ha csak nem ini buherával.
XBOX-on alig bírom abbahagyni. Nagyon erős a fő szál, kellően változatos és néha egyszerűen döbbentőSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.pl. haverunk barátnőjének a fejét szamurájkarddal lesuhintják, temetésén mizéria, aztán zokszó nélkül végezzük ki Julius-t öreg barátunkat
Nekem egy idő után eddig egyetlen játékban sem érzett benyomásom lett a játékkal kapcsolatban... mintha csak terelgetném, de nem én irányítanám a karakterem. Teljesen pszichopata a tag és sokat nem lehet ellene tenni.
Mozgásról: A karaktered mozgását pl. te magad szabhatod testre, lehet gengszteres, atletikus, ősemberes, etc.
Értelemszerű, hogy az NPC-k mozgása is ebből a mintából lett kikeverve... ne várd a gangxtáktól, hogy úgy lépkedjenek, mint egy katona.
Autók, autóverseny: Az első részhez képest, mint a fizika, mind az autók mozgása rengeteget javult, de direkt árkád jellegű, és mégis sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a GTA részekben /4. részt nem tudom, nem indul nálam!/. Itt ha nagy sebességgel nekimegy egy autó a betonoszlopnak, nem csak, hogy durván törik, de kirepülnek belőle az utasok.
Az autók irányítása akárcsak a GTA-kban (4. részről nem tudok véleményt mondani!) valóban kicsit suta, de hozzá lehet szokni. Tulajdonképpen én elég hamar megtanultam a helikopterrel való közlekedést is már szinte mindenhová azzal járok, vagy jet skivel.
Nagy hiba autóversenyes játékként vizslatni a játékot, mert úgy egy NAGY NULLA. Én pl. az autóversenyes activityk nagy részét nem is játszom... az első részben olyan elborult helyeken kellett versenyezni a suta irányítás mellett, hogy hamar feladtam... igaz a jobb autókkal sokat javul az úttartás és az irányíthatóság és ez a 2. részben hatványozottan igaz. 1-2 könyebb versenyt megcsinálsz, ha akarsz és foglalkozol a többi activitivel... nekem pl. a Fuzz, Heli assault, a Mayhem és a Drug Trafficking jött be, de a többiekkel is jól elvagyok.
Imádom minden percét... simán elmegy egy GTA külön résznek. -
Elfogott a sárga irigység, megyek le is vetem magam valahonnan :) -
Hát de akkor mond le a netet is, a gépet add el mert áramot fogyaszt, gondolj bele mennyit megspórolhatsz még és akkor a kaját nem is említettem, meg lenne 5 év alatt is, az más kérdés, hogy ki tudja mi lesz 5 év múlva, mire összespórolod a most megfelelőnek vélt összeget, addigra lehet, hogy még a telekre is kevés lesz az összeg. -
Zóanagyvarázsló #6436 Én 3 fontért vettem (ugyanezt a kiadást, szintén bontaltanul), tehát olcsóbban, mint te. Most már irigykedhetsz. -
Nem mert sokér vették én meg most occsoér 
Kivárok mint az éti csiga.(Kell minden megtakarított forint házra,de még kell vagy 10 év mire meglesz rá a pénz ,szóval nem engedhetem magamnak hogy teljes áru játékot vegyek)
-
És nem vagy irigy mindenkire aki nem vette meg a Mafia 1-et? :) (nyugodtan szóljatok le, de szerintem nem is jó játék :)) -
Már lefordítottam mindent tudom mi mit jelent
,de idegesít hogy ennyit kell rá várni + mire majd ideér.
-
Szerintem nem érti a szavakat sem, merthát minek angolul tudni, sztaki-hoz meg lusta... -
Zóanagyvarázsló #6431 Est=estimated
Ez meg oda van írva a játékhoz: "Availability: Usually dispatched within a week".
Továbbá aug. 17. délelőtt van még. Semmi okod kiakadni rájuk csak azért, mert a kedvenc trackeredről gyorsabban meglenne.
-
Nem érted a lényeget de nem is várom el ,hogy megértsd. -
Nem veszem meg mi ezzel a gondod irigykedsz, hogy nem adok ki fölösbe 9000ezret,mert megértem nekem is fájna biztos. 
Magyarítás már készül hozzá szóval azzal nincs gond
-
Ezt most muszáj volt? -
Na ja de Grebber szemlélete a minek megvenni ha le is lehet tölteni, meg amúgy sem tudok angolul úgysem érteném miről van szó (angolul meg csak a játék miatt nem tanulok meg, pedig ez minden szórakozásom, de akkor sem), meg hosszú is nem lehet gyorsan végigvinni és törölni :)
Egyébként a demo óta én is gondolkodom a megvételén de csak kintről, mert az itthoni 12+ ezres ára kissé durva szerintem. -
kereső -
Falubeli haverom.
A 4 lemezes tokban:
- Crysis
- Crysis Warhead
- Crysis Wars
- Dokumentumok CD
CD-kódok vignettán.
Papír kézikönyv nincs.
-
Én tegnap rendeltem cdg-röl Crysis Maximum Editiont, vett már ilyet valaki? -
én tuti megjelenés napján megveszem már, persze ha találok CE verziót... -
Igen Mafia 2-öt majd kb 2012-ben amikor szintén 2000 alatt lesz többet nem ér! -
Hm. Igaz. 
-
ratgab #6420 Nem azért, de Grebber a mafia 1-et rendelné... -
A Mafia II augusztus 27-én jelenik meg...
-
te TÉNYLEG ezen problémázol, 17.-e REGGEL ? -
Akkor mi a tökömért van kint az oldalukon,hogy vegyétek vigyétek.Akkor írják ki előrendelhető és nem több. -
ha nem érkezik hozzájuk akkor nem tudnak mit küldeni. -
Nem értem a zavvit valami bug lehet vagy nem tudom.
Már igencsak 17-e van. -
ratgab #6414 Nekem is olyan kártyám volt akkoriban (azok voltak még az igazán gondtalan évek... ) -
geforce2mx-em volt és ordas bugokat tuti nem felejtettem volna el :) még arra is emlékszem, hogy a vice city jobban futott ugyan azon a gépen! -
Szépítő emlékezet...
A gépigénynél 1,5x erősebb gépemmel is voltak eltűnő textúrák, és ordas bugok.
-
Igen, az élő, 3rd person nézetben bejárható város állejtős volt anno. Nem futott tökéletesen, de a látvány mellett valahol érthető volt a gépigény, szemben az SR2-vel. A patchelt verzioval még különösebb bugra/úteltűnésre sem emlékszem. -
Lehet vitatkozni azon, hogy hol és miért szebbek az animációk, hol és melyik játékban csillognak szebben a járművek, melyik szaggat vagy sem - érdekes, a Grand Theft Auto III híresen szar grafikai optimalizációját mindenki elfelejti, az eltűnő textúrákkal, a szaggatásokkal, és a rengeteg buggal még az első és 1.1-es javítás mellett is -, de ha egyszer is vennétek a fáradtságot, és játszani kezdenétek a Saint's Row 2-vel, és nem "á, a GTA4-ben ez jobb, az jobb" módon vizslatni, sokkal-sokkal nagyobb játékélményben lenne részetek, mint hiszitek!
Senki sem vak - én is láttam furcsaságokat a játékban. De az élmény, a poénok, és az időtöltések messze-messze felülmúlták a várakozásaimat. Nem véletlenül vettem meg a játékot is, a WRZ 1,5x végigjátszása után.
Sandbox már nem csak GTA-sorozatot jelent.
-
ratgab #6409 Az itt felsorolt játékokat bármikor fanyalgás nélkül tudom telepíteni a HDD-re és annak teljes tudatában játszom, hogy ez újból hatalmas élmény lesz! -
ratgab #6408 Nekem a Godfather 1 tetszett! A 2. rész már nem lett jó sajnos! -
ratgab #6407 Na most aztán jól elbizonytalanítottál...
Egyébként én eddig csak videókat nézegettem róla és elég suta volt az animáció (nem a suta a jó szó rá, inkább furcsa), a grafika meg hát valahogy nem jön be (tudom még én pofáztam itt nemrég saboteur meg Kotor kapcsán, hogy nem minden a graf, de ez valahogy nem tetszik).
Tényleg graf. kapcsán csak a gta 3 paródia szó jut eszembe... (az meg, hogy ilyen grafikával képes akadozni, szaggatni az meg még az i-re a pont).
Általában játék kiválasztás nálam úgy megy, hogy először infót gyűjtök, majd ha felkelti az érdeklődésem, akkor megnézek pár videót (Saints Row 2 már itt el kezdett sántítani, majd pár teszt elolvasás után már tolókocsiba kényszerült...), ha az alapján is érdekel, akkor w. verzió, majd, ha 1-szer végigtoltam és látok még benne újrajátszhatósági lehetőséget (természetesen és az újrajátszás is hasonló élményszámba megy, mint az első), akkor megveszem.
Mostanában sajnos nem nagyon jártam így (egyedüli meglepetés számba menő élvezeti értékű játék számomra a mercenaries 2, melyet rögtön végigjátszás után újra kezdtem a másik 2 főszereplővel is (na az ilyen élményfaktorral rendelkező játékokat kell megvásárolni). Ilyen élmény volt számomra számos Bioware játék (Kotor, Jade Empire, Dragon Age), az Obsidian munkássága (Kotor 2, Alpha protocol, Neverwinter 2 és a Fallout New Vegas is ilyen lesz)és a Lionhead (Fable és majd Fable 3) CD Projekt (The Witcher, The Witcher 2 is remélhetőleg).
Lehet eretnekség, de starcraft 2 végigjátszása után már nem találtam benne élményt 1 újbóli (singleplayer) végigjátszáshoz, így sajnos beállt az 1x végigjátszott, de többször rá se szagolok kategóriába (ez nem a játék hibája, mert az remek. Szerintem én öregszem ki az rts-ből!) -
A GTA3-at a grafika miatt szeretted?