• Tinman #6439
    Az SR2-t lehet GTA klónnak hívni, de ha belemerül az ember, rájön, hogy nem az.

PC-n nekem borzalmas élmény volt, és nem, a patchek felrakása után sem bolt 1920x1200-as opció, sőt el se nagyon hiszem, hogy van a játékban olyan, ha csak nem ini buherával.

XBOX-on alig bírom abbahagyni. Nagyon erős a fő szál, kellően változatos és néha egyszerűen döbbentő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. haverunk barátnőjének a fejét szamurájkarddal lesuhintják, temetésén mizéria, aztán zokszó nélkül végezzük ki Julius-t öreg barátunkat
    .
    Nekem egy idő után eddig egyetlen játékban sem érzett benyomásom lett a játékkal kapcsolatban... mintha csak terelgetném, de nem én irányítanám a karakterem. Teljesen pszichopata a tag és sokat nem lehet ellene tenni.

Mozgásról: A karaktered mozgását pl. te magad szabhatod testre, lehet gengszteres, atletikus, ősemberes, etc.
    Értelemszerű, hogy az NPC-k mozgása is ebből a mintából lett kikeverve... ne várd a gangxtáktól, hogy úgy lépkedjenek, mint egy katona.

Autók, autóverseny: Az első részhez képest, mint a fizika, mind az autók mozgása rengeteget javult, de direkt árkád jellegű, és mégis sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a GTA részekben /4. részt nem tudom, nem indul nálam!/. Itt ha nagy sebességgel nekimegy egy autó a betonoszlopnak, nem csak, hogy durván törik, de kirepülnek belőle az utasok.
    Az autók irányítása akárcsak a GTA-kban (4. részről nem tudok véleményt mondani!) valóban kicsit suta, de hozzá lehet szokni. Tulajdonképpen én elég hamar megtanultam a helikopterrel való közlekedést is már szinte mindenhová azzal járok, vagy jet skivel.

Nagy hiba autóversenyes játékként vizslatni a játékot, mert úgy egy NAGY NULLA. Én pl. az autóversenyes activityk nagy részét nem is játszom... az első részben olyan elborult helyeken kellett versenyezni a suta irányítás mellett, hogy hamar feladtam... igaz a jobb autókkal sokat javul az úttartás és az irányíthatóság és ez a 2. részben hatványozottan igaz. 1-2 könyebb versenyt megcsinálsz, ha akarsz és foglalkozol a többi activitivel... nekem pl. a Fuzz, Heli assault, a Mayhem és a Drug Trafficking jött be, de a többiekkel is jól elvagyok.

Imádom minden percét... simán elmegy egy GTA külön résznek.