ratgab#6407
Na most aztán jól elbizonytalanítottál...
Egyébként én eddig csak videókat nézegettem róla és elég suta volt az animáció (nem a suta a jó szó rá, inkább furcsa), a grafika meg hát valahogy nem jön be (tudom még én pofáztam itt nemrég saboteur meg Kotor kapcsán, hogy nem minden a graf, de ez valahogy nem tetszik).
Tényleg graf. kapcsán csak a gta 3 paródia szó jut eszembe... (az meg, hogy ilyen grafikával képes akadozni, szaggatni az meg még az i-re a pont).
Általában játék kiválasztás nálam úgy megy, hogy először infót gyűjtök, majd ha felkelti az érdeklődésem, akkor megnézek pár videót (Saints Row 2 már itt el kezdett sántítani, majd pár teszt elolvasás után már tolókocsiba kényszerült...), ha az alapján is érdekel, akkor w. verzió, majd, ha 1-szer végigtoltam és látok még benne újrajátszhatósági lehetőséget (természetesen és az újrajátszás is hasonló élményszámba megy, mint az első), akkor megveszem.
Mostanában sajnos nem nagyon jártam így (egyedüli meglepetés számba menő élvezeti értékű játék számomra a mercenaries 2, melyet rögtön végigjátszás után újra kezdtem a másik 2 főszereplővel is (na az ilyen élményfaktorral rendelkező játékokat kell megvásárolni). Ilyen élmény volt számomra számos Bioware játék (Kotor, Jade Empire, Dragon Age), az Obsidian munkássága (Kotor 2, Alpha protocol, Neverwinter 2 és a Fallout New Vegas is ilyen lesz)és a Lionhead (Fable és majd Fable 3) CD Projekt (The Witcher, The Witcher 2 is remélhetőleg).
Lehet eretnekség, de starcraft 2 végigjátszása után már nem találtam benne élményt 1 újbóli (singleplayer) végigjátszáshoz, így sajnos beállt az 1x végigjátszott, de többször rá se szagolok kategóriába (ez nem a játék hibája, mert az remek. Szerintem én öregszem ki az rts-ből!)