311803
  • Carlos
    Én nem.
    Nekem csak a csuklóm tört 4x a térdem 1x. Méghogy a sport egészséges...
  • Csokis
    Angliai rendelésnél használhatjátok ezt az összehasonlító oldalt! Nagyon jó!
  • bcrics
    el van átkozva eza topik,itt minDenki rokkant vazz:(
  • tototto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem is volt refluxom, egyáltalán nem zárt a gyomorszájam mert rekeszizom sérvem is volt, és szét volt marva az egész nyelőcsövem, teljesen kész voltam, aztán az orvosom javaslatára 2 éve megcsináltattam a refluxgátló műtétet, kb 1 hónapig szenvedtem hogy nehezen ment le a kaja, de mostmár teljesen olyan mint régen
    órási megkönnyebbülés azóta, semmi panaszom sincs, te nem gondoltál még műtétre, vagy valamiért nem operálható?
  • Tinman #7361
    10-ért vettük itt legtöbben bontatlanul.

8k, szvsz.
  • papi08
    Szerintem egy 10-est írhatsz rá;)

És köszönöm:)
  • w77d
    engem érdekelne, ha nem lenne itthon egy CE :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha érdekel valakit:

Bioshock 2 megtekintésre felbontott Special Edition eladó

"Nem regisztrált, nem használt, tehát garantáltan karcmentes lemezek. A doboz tartalma kifogástalan állapotban van. Játék dvd, 3 poszter, művészeti album, az első rész zenéje bakelitlemezen, a második rész zenéje cd-n, egyedi festésű doboz. Csapj le rá!"
    Ár: megegyezés szerint

Az ilyesmit személy szerint azért nem szeretem, mert jobb egy közölt árral kalkulálni, és alku esetén azzal kezdeni valamit, mint "ésszerű" ajánlatot tenni.
    Mit írjak? 5.000 Ft? 15.000 Ft? Nehéz ügy.

• IMYke2.0.0.0
    Köszi, és Neked is a legjobbakat - mindenkinek a saját gondja-baja a legnagyobb, a legfontosabb és ez nagyon is természetes.
    Ha az ember kevésbé lenne önző, nem tartanánk ott, ahol. :)
  • papi08
    Imy csak a legjobbakat!
    W77D jó gyógyulást!
    Tudom az én gondom fel sem ér a tietekhez, de nekem 7 éves koromban sikerült megtapasztalnom a vesekő "csodás hatásait". Rá 5 évvel ismét kijött a vesekő hogy ne unatkozzak. Azóta is vannak vese panaszaim, de hát ilyen az élet. Bár ez a probléma kutyafüle a tietekhez képest!:)
  • bcrics
    Vagyis ott lesz ahonann elindult:D..mert ugytudom ez annak idején 1 warez oldal volt.:)

• w77d
    hát hallod öreg, ha mi kihalunk az SG a warezba fullad bele XXXD
  • w77d
    köszi haver, megpróbálom, néha már nálam is kezd betelni a pohár...
  • IMYke2.0.0.0
    Újfent tanultam valamit :)
  • Tinman #7351
    Nagyon ütős darab! Erősen jó játékot hozzá :-)
  • Tinman #7350
    Nem tudom jól értem-e, de ugye arról van szó, hogy a gyomorsavad folyamatosan "visszaköszön", mar ahol ér belül.
    Azért kérdezem, mert 2 évig szenvedtem ilyenben, voltam csodadokiknál is, gasztroenterologusoknál és maradjunk annyiban, hogy semmit nem értek a hülyeségeik. A Reni antacidum csak tüneti kezelés szart se ér, nem lehet azon élni.
    (Vegyész technikusként végeztem, aztán tovább, de ebből most a vegyész az érdekes.) Egyik reggel mikor már sokadszorra ÜLVE aludtam végleg betelt a pohár.

PH 7 semleges, PH 7-nél nagyobb lúgos, kisebb savas. Az ember is egy labor gondoltam. Nosza menjünk rá a legdurvább lúgos kajákra.
    Első dolgom volt ipari mennyiségű :-D tökmagot felvásárolni, mert a tökmag az egyik, ha nem a leglúgosabb ehető táplálék és ami a lényeg, hogy olcsó.
    Bezabáltam 2 zacskóval, mellé term. mindent mást kajáltam ahogy szoktam. Este már kiválóan aludtam.
    Felbátorodtam, vegyünk lúgos ásványvizet, akkoriban még nem volt Peridotaqua, de Spárban találtam megfelelőt. Abból naponta 2 pohárral nyomattam. Szó szerint egyik napról a másikra szinte teljesne megszűnt a kb. 2 éves szenvedés.

Kikerestem, hogy milyen lúgosító kaják vannak és megszállottan azokat kezdtem el enni. Azóta semmi bajom, sőt egyéb gondom is eltűnt. Próbáld ki, hátha segít.

Nem kérek elnézést az offért, mert ha kihalunk MI eredeti játék vásárlók, akkor ez a topic sem lesz. :-P
  • IMYke2.0.0.0

A csomag pedig nagyon szép!
    PC-re ráadásul nem is árulnak ilyet... szemetek!
  • Totti5
    Nagyon szép a tok. Semmi reklám, semmi logo, ami van az is dombornyomott!
  • zzeN
    Kitartást Imy!

Kicsit vidámabb, most jött meg a Mafia 2 CE:

Látszik h ez az EU-s CE...az USAsba az OST egy külön szép papír tokban van, itt meg benne a fémtokba, de mindegy:).
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm srácok!
    Az az érdekes, hogy teljesen absztinens vagyok [se kávé, se cigi, se alkohol, se drog], orvosi ellenjavallat mellett is sportoltam [sporttorna], annak ellenére, hogy betegen születtem és a lábam sem egészséges, body building-eltem, futottam, és túráztam is - hogy erősebb legyek.
    Tanultam, mint a gép, egyetem mellett dolgoztam, mindazért, hogy jussak valamire, és végül...
    De, ha már eddig sem adtam fel, ezután sem.
    Sajnos, az álmaim egyike sem fog megvalósulni [New York, és Tokió], de jártam számos országban, rengeteg barátot szereztem, és valamit sikerült letenni is az asztalra. Talán.
    "Az úr a jég hátán is úr marad."
  • w77d
    az komoly... együtt tudok érezni veled... én már jó ideje szenvedek egy előrehaladott refluxtól.. nekem is szelektálnom kell, hogy mit ehetek, mert a dokik szerint ha nem vigyázok könnyen a gyomorrákkal találhatom szemben magam. Mindenesetre szar hogy minden reggel és minden délután úgy tud fájni a hasam, hogy beleizzadok.
    Szóval respect haver és nem vagy egyedül!!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, neked és Carlosnak is.
    Hát, nem volt gyerekjáték, ez igaz - valahol/gy azért szerencsém is volt: járhattam volna sokkal rosszabbul is. Az elején élni sem akartam. Egyedül elég nehéz volt, magányosan. Be is fordultam rendesen.
    Ha nem lett volna PC - internetem akkoriban már az albérletben nem volt -, játék- és zene, meg fordítani való, akkor... bele sem gondolok!

Vidámabb, és érdekesebb téma. Ezek izgatnak, de...
    STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.31 - fix ár: 5.000 Ft
    STALKER Clear Sky - Limited Special Edition - lejár: 08.28 - jelenleg: 1.900 Ft
    STALKER Call of Pripyat - lejár: 08.30 - fix ár: 2990 Ft
  • heady
    Egyik barátom is vesetranszpéantált, de ő annyira nem becsüli meg, hogy kapott második lehetőséget... Iszik mint a gödény, cigizik stb...

Neked meg tényleg hatalmas tisztelet. Remélem nem leszel munkanélküli, vagy hamar lesz állásod.
  • Tinman #7342
    Hát erre nehéz mit mondani... azt hiszem most azt kívánom, hogy inkább veszítsem el minden "vagyonom" csak soha ne járjak így. A dialízis már önmagában nem gyerekjáték, hát még a transzplantáció meg az utána következő általad is leírt dolgok. Iszonyú szerencsésnek érzem magam....
    Végtelenül szomorú dolgok ezek. Legjobbakat!
  • Carlos

/respect
  • IMYke2.0.0.0
    Vesetranszplantáció, 2007. október 27. (a második születésnapom)
    Sajnos, örökölt poly cysta a betegségem. Mindkét vesém elhalt, és egy ideig dialízis, majd CAPD és 2 év után kaptam vesét. Két havonta járok kontrollra, és naponta marék gyógyszer - közgyógyot nem kapok, mert 7 ezer Ft-al többet kapok a "kelleténél"... a gyógyszerköltségem 10.000 Ft, ha mindent megveszek. Emellett, nem ehetek akármit, így az étkezésem sem olyan olcsó.

De, örülök, hogy esélyt kaptam, és mindent elkövetek, hogy ne szoruljak másokra, magamnak dolgozom, és ami adatott azt élvezem.
    Persze, vannak rosszabb és jobb napok is - manapság több rossz. A hobbimnak élek, s remélem, nem lesz ez másként a jövőben sem.

• Tinman #7339
    Atyaég! Sajnálom :-(
    Megkérdezném, hogy milyen probléma, de nem kotnyeleskedem. Sok kitartást és egészséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Transzplantált beteg vagyok... eléggé macerás lenne az egészségügyi része a dolognak.
    Sajnos, a megszerzett szociálpolitikus diplomám külföldön nem versenyképes.
  • Tinman #7337
    Miért nem mész el külföldre?
    Angolból perfekt vagy... diplomád van...
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, hogy általános - de én nem közcélú vagyok. :)
  • ratgab
    Én csak 1 éve vagyok itt, de én is minden félét csinálok. De a legtöbb közcélúnak igen széleskörű a munkaköre, szóval ez általános.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, közcélú foglalkoztatás szervező a titulus.
    Én is diplomával kapom a hat órás munkabért... a Körjegyzőség, ahonnan jelenleg is írok, meg "nem tudna" finanszírozni engem a jövőben, teljes idős, diplomás fizetéssel... mondják ők... az elmúlt 2 évben "ingyen" voltam (vagyok) nekik itt, és minden apró-cseprő dolgot - [adatbázis készítés, 15 évnyi nyomtatott rendelet beszkennelés, és feldolgozás, böngészhető adatbázisba rendezése, a módosítások, hatályon kívülre helyezések felvezetése a dokumentumokba és egy külön belső honlap menedzselése a dolgozóknak, melynek segítségével azonnal el tudják indítani a dokumentumokat a belső szerverünkről, meg napi segítség PC, és más egyéb dolgokban] - elvégzek itt, s közben meg nincs saját odúm, hanem a tárgyaló sarkába tettek le nekem egy kis asztalkát, PC-vel, és ha tárgyalás, megbeszélés van, akkor húznom kell innen...

• ratgab
    Akkor te vagy a foglalkozás szervező (nem így hívják, de nem tudom a hivatalos nevét annak a munkakörnek) vagy minek hívják, én meg közcélú (diplomás közcélú bassz.a meg, na gyerekek ez ám a szomorú meg a faláb) vagyok. Úgyhogy engem is közvetlenül érint ez az ügy...

Az egészben a poén, hogy a foglalkoztató cégem át akart venni állandó dolgozónak, de mire mindent elrendeztek volna leváltották az ügyvezetőt a többit már sejtitek gondolom (állandosítás ugrott)
  • ratgab
    Tudom javasolni a kocsmát, de ott nem klasszikus boksz megy, hanem tájboksz (2 paraszt verekszik a mezőn mi az? .... Tájboksz... LOL) főleg vidéken (vidéki vagyok én is) :-D

De ott a restart, vagy új menet csak akkor működik, ha nyersz, ha vesztesz akkor akár előfordulhat, hogy 8 napon túlmenően tudod csak újrakezdeni a menetet XD

Bocs! Nem bírtam kihagyni ezt a poént. Én nem találkoztam még Pc-s bokszolós játékkal!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem - én velük foglalkozom, az ő ügyeiket intézem (szerződések, módosítások, szabadságok, beszámolók, statisztika), és reggelente részt veszek a megbeszéléseiken, jót eldumcsizunk stb.
    Amúgy, 4 település közcélú munkásaival foglalkozom.
    A baj, hogy az OFA csak dec. 31.-ig támogatja a bérünket, és a Siklósi Többcélú Kistérségi Társulás csak addig az időpontig kötött velünk [12-en vagyunk a megyében] szerződést...
    Remélem, nem tél közepén leszek munkanélküli...
  • ratgab
    Basszus vagy 5 hete vettem 1 ilyet és még ki sem bontottam
  • ratgab
    Csak nem közcélú vagy? Sorstárs...
  • w77d
    jelentem Marika néni megvédte nehézsúlyú világbajnoki övét és felmosófáját....
  • Totti5
    Végy konzolt és FN4et, érdemes:)

MIKE TYSON KO

saját karakter aláz:)

detto