Nem tudom jól értem-e, de ugye arról van szó, hogy a gyomorsavad folyamatosan "visszaköszön", mar ahol ér belül.
Azért kérdezem, mert 2 évig szenvedtem ilyenben, voltam csodadokiknál is, gasztroenterologusoknál és maradjunk annyiban, hogy semmit nem értek a hülyeségeik. A Reni antacidum csak tüneti kezelés szart se ér, nem lehet azon élni.
(Vegyész technikusként végeztem, aztán tovább, de ebből most a vegyész az érdekes.) Egyik reggel mikor már sokadszorra ÜLVE aludtam végleg betelt a pohár.
PH 7 semleges, PH 7-nél nagyobb lúgos, kisebb savas. Az ember is egy labor gondoltam. Nosza menjünk rá a legdurvább lúgos kajákra.
Első dolgom volt ipari mennyiségű :-D tökmagot felvásárolni, mert a tökmag az egyik, ha nem a leglúgosabb ehető táplálék és ami a lényeg, hogy olcsó.
Bezabáltam 2 zacskóval, mellé term. mindent mást kajáltam ahogy szoktam. Este már kiválóan aludtam.
Felbátorodtam, vegyünk lúgos ásványvizet, akkoriban még nem volt Peridotaqua, de Spárban találtam megfelelőt. Abból naponta 2 pohárral nyomattam. Szó szerint egyik napról a másikra szinte teljesne megszűnt a kb. 2 éves szenvedés.
Kikerestem, hogy milyen lúgosító kaják vannak és megszállottan azokat kezdtem el enni. Azóta semmi bajom, sőt egyéb gondom is eltűnt. Próbáld ki, hátha segít.
Nem kérek elnézést az offért, mert ha kihalunk MI eredeti játék vásárlók, akkor ez a topic sem lesz. :-P