311803
-
Félreérted.
Feltettem EGYELŐRE a polcra a társai mellé, mert éppen a GTA4-el játszogatok. Természetesen eljön az idő, amikor leveszem a polcról és nagy örömmel vetem magam bele... jó eséllyel azt is notin fogom tolni ágyból, mert úgy kényelmes.
Igen, így van. Azonnal warezolni fogok minden játékot, mihelyst nem lesz dobozos verzió... és nyugodtan fogok aludni, ahogy azt kell. Már a DLC-zéssel kinyílt a bicska a zsebembe és szó szerint bánom, hogy nem jtag-es az XBOX-om és nem tudom lewarzolni az eredeti játékaim mellé(!) az engem kicsit érdeklő DLC-ket.
A SR2 esetében a 2 DLC TÖRTÉNETI ELEMEKET és új küldetéseket ad az alapjátékhoz, de olyan áron, hogy a 2 DLC melynek össz gametime-ja 1.5 óra DRÁGÁBB, mint a SR2 alapjáték, melybe alsó hangon is 40 órát beletettem.
Továbbfolytatva a gondolatot... azok az emberek, akik ilyenért pénzt adnak, szavaznak, hogy ez így rendben van. Hát gyerekek ez k. nincs rendben! Persze sok a pénzes birka, akikről bőven van mit lenyúzni, de könnyen megesik, hogy egy rajongó összekuporgatja a pénzét egy ilyenért és ő is szavaz. Mocskos kapitalista világ, buta, ostoba vásárlók.
-
hát akkor mire vársz? :) -
Voltam 576-ba és a Media Marktba.Hát sajna nem ütik meg a cdgalaxis árakat így hát üres kézzel távoztam :(
Medal of Honor összest akartam 1990 ért de az csak galaxisnál annyi. -
de akkor most mi lesz felteszed a polcra, és ki se bontod?
sose értettem azokat a gyűjtőket se akik sok pénzért vesznek egy akciófigurát vagy egy képregényt, és ki se bontják mert elveszti értékét, akkor minek megvenni, fektess aranyba az érték állóbb :)
de hogy már pc játék fronton is vannak ilyenek hát nem semmi
ahogy elnézem az eljövendő játékok nagy része lesz steam exkluzív, tehát akkor vagy egy senkiházi warez huszár leszel és arcon köpöd magad, vagy be kell adnod a derekad és telepíteni steamet :) -
még nem de még szeptemberben jön a folytatás, októberben meg a kettő együtt :) -

Az-az! Nagyon jópofa kereskedős/bounty hunteres vízalatti móka volt :-) -
"Szívószálad" vedd el a szemed elől és olvass...
Dawn of Magic a gamer notimra kell, érdekel, mert egy unalmas tárgyaláson láttam egy kollega gépén és mivel mekibe nem járok, ezért nem sajnáltam rá azt a vicces összeget, amiért megvettem.
Watchmen? Ha barátok lennénk, azt mondanám, hogy barátom, neked fingod sincs szuperhős témáról. Nem vagyunk azok, így simán csak szellentésed sincs az ügyben... ami nem te hibád, én se láttam még pl. a Gyilkos vagina című alkotást.
A Watchmen az egyik legmélyenszántóbb szuperhősős alkotás. Az eredeti DVD film mellé, feltétlenül kellett a polcra jóárasítva. Egyébként 5-7 közötti pontokat kapott, ami 1x elmegy kategóriává teszi, de ismétlem nem ez volt a fő szempont.
Braid? Azért voltam el vele fél órát anno, perc egyszerűen nem esett kézre a billentyűzetes irányítás... de azóta van Box-om, van PC-re köthető XBOX controllerem, mindjárt más a felállás.
Tropico Reloaded? Ismétlem: Vannak az igényes vásárlók és vannak az igénytelenek, akik ugye többek között sztím lúzerek.
Namármost, nekem megvolt az ELSŐ kiadású Tropico, 1-2 hete megvettem a galaxisban akciós, első kiadású Tropico 3-at, most meg a szintén jóárú 2-öt. Gondolom érted... ha nem --->
Indigók kedvéért (gy.k.): Egy magára valamit is adó gyűjtő igyekszik az első kiadásokat a polcon tudni és ha lehet kerülni az ilyen Reloaded kiadványokat.
ÉS igen! Kielégült pofával tettem fel a polcra a másik Tropico részek mellé, mert így már teljes a Tropico gyűjtemény. Nem értheted. -
Pedig azt hittem elképzelhetetlennek tartod, hogy egy játék fóliásan van a polcon... erre tessék. Bort iszik... -
megnéztem az emailt amit küldtek, ma 6 óráig lehet csak érte menni... utána gondolom emgy vissza a polcra az áru -
Semmi.
Ugyanis csak x napig tartják. Ha nem mész érte nem mész érte. Ennyi. -
Hát nem tudom, akkor mivel kevertem...
Három nap után automatikusan törlik a rendelést, azt hiszem. De el kellene olvasnod részletesen az oldalon lévő írásokat.
-
telefont nem kérnek, csak e-mail címet és nevet.... -
Mivel elég sok adatot kell megadnod (telefont is), keresni fognak - szerintem.
-
gyerekek ha leadok egy rendelést a galaxisba személyes átvétellel és nem veszem át akkor mi van?? -
Én is úgy vettem észre este 7 körül szoktak váltani, a Republic commandonak meg miért nem készítettek 2. részt?? Minden szar játékot folytatnak, pont azt a jóságot nem. -
Gundark1234 #8713 Na megjött végre a Halo Reach + Halo Wars. Nagyon jól néz ki ez a Limited Edition.
-
En tapasztalatom szerint, itt 7 ora korul van. (legalabbis a quake con-os akcional mindig 7kor valtottak itteni ido szerint)
Am remelem ma Repubilc Commando lesz le arazva azt még mindenkeppen meg vesezm, nagy kedvencem. -
jah tényleg, ki is ment a fejemből.. az amik még alszanak édesdeden XXXD -
SubCulture az a tengeralattjárós játék volt nem? ahol söröskupakot meg ilyesmiket kellett gyűjteni, és elcsencselni. -
4-5 körül, amikor amerikában reggel van :) -
a steam-en mikor van napváltás?? mert ez még mindig a keddi akció, pedig már szerda van.... -
Buy Star Wars: Knights of the Old Republic
-75%
8,99€
2,25€
ADD TO CART -
Mi a mai akció? (munkahelyen nem tudom megnézni) -
Indigo #8705 
A tegnapi akciót kihagytam, nem mozgatott meg. Na de a mai! Egy olcsó gyros áráért felejthetetlen szórakozás!
Nekem amúgy már megvan (dobozosan, volt rajta fólia is :))! -
Hagyjuk a személyeskedést! Van - sajnos - elég sok olyan beszélgető-téma itt is, máshol is, ahol ez megy 7/24.
-
Indigo #8703 Ja, erre ment: Tinman #8682 -
Indigo #8702 Képes voltál megvenni ezt a Dawn of Magic nevű undorító szutykot? Meg Watchmen?
Éljenek az ilyen igényes játékok!
Ja nem... az ilyenek mégse!
De legalább dobozos! :)
A Tropico Reloaded-et (3 rész egyben) meg olcsóbban megvettem GOG.com-on, mint te a viszonylag gyengébbre sikeredett második részt :) Ja, hogy neked van hozzá fóliád meg dobozod... Gondolom kielégült pofával raktad fel a polcra a dobozát (fóliástól), és azóta sem bírsz betelni ezzel a fantasztikus kiadással :)
Amúgy X3, Runaway 3, Secret Files 2:
Ja, meg gratulálok a Braid-hez is, amivel egy fél órát játszottál és meguntad. Most legalább az is megvan eredetiben. Van hozzá fólia meg doboz is! -
Értem. Drukkolok, hogy megvehesd. Szerintem, 3.000 Ft-os plafonig elmehetsz.
-
NHLFAN #8700 igényeseknek:
http://www.gamestar.hu/gray-matter-gyujtoi-valtozat-keszul-jane-jensen-kalandjatekabol.html -
NHLFAN #8699 nem,én PÜ-t küldtem neki:) -
Szívesen.
Csak nem Te hirdeted? :)
-
NHLFAN #8697 Köszi:) -
Tévedtem, van dobozos, csak nálunk nem jelent meg. -
A 2. rész dobozosan már meg sem jelent, csak steamen. -
Mass Effect 2 Collector's Edition - bontatlan, fóliás - 1.000 Ft
A "Kinek mennyit ér?" kérdést lefelejtettem...
-
és akkor vettél egy doboz warezt n1 -
Dehogy kell...
Elszegényedett városrész ;-) -
tudode SShez kell steam? :D -
Most 2,25 euro a SW:KOTOR, anyiert nem hagytam ott. -
igen csak szerintem akkor az átlag fizetés se volt 40.000ft felett!