• Tinman #8722
    "Szívószálad" vedd el a szemed elől és olvass...

Dawn of Magic a gamer notimra kell, érdekel, mert egy unalmas tárgyaláson láttam egy kollega gépén és mivel mekibe nem járok, ezért nem sajnáltam rá azt a vicces összeget, amiért megvettem.

Watchmen? Ha barátok lennénk, azt mondanám, hogy barátom, neked fingod sincs szuperhős témáról. Nem vagyunk azok, így simán csak szellentésed sincs az ügyben... ami nem te hibád, én se láttam még pl. a Gyilkos vagina című alkotást.
    A Watchmen az egyik legmélyenszántóbb szuperhősős alkotás. Az eredeti DVD film mellé, feltétlenül kellett a polcra jóárasítva. Egyébként 5-7 közötti pontokat kapott, ami 1x elmegy kategóriává teszi, de ismétlem nem ez volt a fő szempont.

Braid? Azért voltam el vele fél órát anno, perc egyszerűen nem esett kézre a billentyűzetes irányítás... de azóta van Box-om, van PC-re köthető XBOX controllerem, mindjárt más a felállás.

Tropico Reloaded? Ismétlem: Vannak az igényes vásárlók és vannak az igénytelenek, akik ugye többek között sztím lúzerek.
    Namármost, nekem megvolt az ELSŐ kiadású Tropico, 1-2 hete megvettem a galaxisban akciós, első kiadású Tropico 3-at, most meg a szintén jóárú 2-öt. Gondolom érted... ha nem --->

Indigók kedvéért (gy.k.): Egy magára valamit is adó gyűjtő igyekszik az első kiadásokat a polcon tudni és ha lehet kerülni az ilyen Reloaded kiadványokat.
    ÉS igen! Kielégült pofával tettem fel a polcra a másik Tropico részek mellé, mert így már teljes a Tropico gyűjtemény. Nem értheted.