• Tinman #8728
    Félreérted.

Feltettem EGYELŐRE a polcra a társai mellé, mert éppen a GTA4-el játszogatok. Természetesen eljön az idő, amikor leveszem a polcról és nagy örömmel vetem magam bele... jó eséllyel azt is notin fogom tolni ágyból, mert úgy kényelmes.

Igen, így van. Azonnal warezolni fogok minden játékot, mihelyst nem lesz dobozos verzió... és nyugodtan fogok aludni, ahogy azt kell. Már a DLC-zéssel kinyílt a bicska a zsebembe és szó szerint bánom, hogy nem jtag-es az XBOX-om és nem tudom lewarzolni az eredeti játékaim mellé(!) az engem kicsit érdeklő DLC-ket.

A SR2 esetében a 2 DLC TÖRTÉNETI ELEMEKET és új küldetéseket ad az alapjátékhoz, de olyan áron, hogy a 2 DLC melynek össz gametime-ja 1.5 óra DRÁGÁBB, mint a SR2 alapjáték, melybe alsó hangon is 40 órát beletettem.

Továbbfolytatva a gondolatot... azok az emberek, akik ilyenért pénzt adnak, szavaznak, hogy ez így rendben van. Hát gyerekek ez k. nincs rendben! Persze sok a pénzes birka, akikről bőven van mit lenyúzni, de könnyen megesik, hogy egy rajongó összekuporgatja a pénzét egy ilyenért és ő is szavaz. Mocskos kapitalista világ, buta, ostoba vásárlók.