311803
  • IMYke2.0.0.0
    Ehhez azert nem art az elso resz hangulatanak ismerete... Es bocs Tinmantol, de nem ugy, mint tette o...

//a zene es kantalas, a szinte torzsi rigmus nagyon betalalos... Es ehhez jobln az elszant Senua... Huh...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.12.13. 16:00:46
  • Voltan
    Szerintem itt Scooter csak arra utal, hogy maga a teaser nem egy bokalefosós valami, és nem derül ki belőle semmi. Nem magára a játékra célzott. De majd ő megmondja :)

Amúgy nálam is várós!
  • Evoluti0N
    Játszottad az elsőt?
  • Scooter
    Én semmi zseniálist nem látok ebben a durván 2 percben. Biztos velem van a baj.
  • IMYke2.0.0.0
    AKAROooM!,
  • IMYke2.0.0.0
    Kellett 1x ev mire valoban elkeszitettek az X dobozt...
  • Voltan
    Megnéztem a Carrion demót a steam-es sneak peek keretén belül, hát ez valami eszméletlen jó lesz :D
    Most jön a System Shock
  • grebber
    Már nem létezik xbox exklúziv. Már csak ms exklúziv van mert minden jön pc-re.
  • jarlaxxe
    Helyes, jó helyre került a díj.
  • darkSectorxxx #308985
    GOTY 2019:

SEKIRO
  • Evoluti0N
    Remélem, h a köv genben is jönni fognak az Xbox "exkluzív" cuccok PC-re, vagy kénytelen leszek ráfanyalodni még egy konzolra.

Szerk: Egyébként a trailer abszolút zseniális.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.13. 03:33:24
  • Ainz
    Senua 2
  • Ainz
    Új Xbox
  • Evoluti0N
    Első PC VR játék végigjátszva. Mégpedig a Lone Echo formájában. Űrállomáson játszódó, sci-fi, narratívára építő, puzzle elemekkel tarkított játék, rohadt jó sztorival és atmoszférával. Közben becsúszott a Beat Saber is. Mennyivel überebb a PSVR verzától így, h zeneszámokat lehet importálni. Így sokkal hosszabb időre le fog kötni, mint a PS verzió és még DLC-ket se kell venni, ha ki akarom bővíteni a zenekínálatot. A Beat Saber mellett, így most a Lone Echo befejezésével, az Asgard's Wrath megy, ami egy norvég mitológiára építő akció RPG. Még csak pár órát játszottam, de eddig nagyon ott van a szeren.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.13. 01:51:30
  • zorrobomber
    Köszi a tippet!
  • Rony94
    Mindenkinek megvan a saját véleménye és ezt tiszteletben tartom, de némelyik kritikájában akkora fasságokat mond, mint a ház. A stílusa meg nagyon provokáló, egy normális kritikusnak nem ilyen stílusban kéne beszélnie.
  • jarlaxxe
    Kedden kijött hozzá a sarkörös dlc, az is nagyon jó lett azt tolom most is.
  • zorrobomber
    Teljesen jók a review-jai, de a manírjait ki nem állhatom. Sajnos.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki kedvenc Mack-jének is tetszett:

• Voltan
    Terminator: Resistance lepörgött. Nekem tetszett, élveztem.

Előre bocsátom, ne várjatok tőle AAA szintet, mert nem az. Viszont szerintem tök korrekt kis játék lett, ami nagyon kellemes meglepetés a merő iszonyat Rambo után, amit ez a stúdió követett el, nagyon komoly fejlődés, le a kalappal.

A grafikától nem fog senki hanyatt esni, de a terminatorok pl. jól néznek ki, és sok pálya nagyon hangulatos, egy az egyben az első két rész jövőbeli jeleneteit hozza vissza, ami nagyon nagyon pöpec. A játkmenet rendben van, bár van egy-két elnyújtott pálya, főleg amikor mindenféle gyűjtögetős feladatokat kell csinálni, de ezek nem feltétlen kötelezőek. A történet tök jó, az első két film univerzumát követi, szóval nincs semmi "nem lesz háború. Jaj, várj, de mégis"-féle bullshit, és ez így is van jól.

Amit nagyon kiemelnék, az a hangulat, mert tényleg elismerésre méltó alázattal nyúltak a témához, süt belőle a franchise szeretete, ezt a játékot rajongók készítették, és érződik. Hangok-zenék telitalálat mind, rengeteg motívumot vettek át a filmekből, ez szintén jó. Vicces easter eggek is vannak benne, akik szeretik a filmeket, azok vágni fogják, jókat mulattam itt-ott.

A Steam 12 órát mutat, de én molyolósan játszom, és mindent megcsináltam, szóval az álag időt olyan 8-9 órára tenném, van elvileg több féle befejezés is. Szpoiler nélkül, a végjáték marha jó volt, igazi feeling bomba, a háttérben az epikus zenével, nagyon király.

Aki szereti az első két Terminator filmet, annak mindenképp ajánlom, mert itt megtalálja a számítását biztosan.
  • zorrobomber
    És az Outward kapott egy historical low árat. Alakul, de még ráér.
  • grebber
    Sőt, a Wasteland 1 is jár hozzá ingyen!

1. Játékaid listájában klikk a Wasteland 2 Director's Cut -ra
    2. More lenyíló, majd a Keys menüpont.
    3. Wasteland 1 gift code -nál szereplő URLt üsd be és redeemeld ezt a játékot is.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.11. 15:47:19
  • Scooter
    Ingyenes a GOG-on a Wasteland 2 Director's Cut Digital Classic Edition. Kicsit lejjebb kell tekerni.
  • zorrobomber
    Későn ért ide a Mikulás... (tényleg a cipőmbe tette)

Tartalom:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.11. 11:57:47
  • Evoluti0N
    Megjelent (lassan már 1 hete) a Life is Strange 2 ötödik és egyben utolsó epizódja. Szóval, aki csak azért nem játszotta eddig, mert nem akart hónapokat várni egy-egy epizód között, annak nem kell tovább várnia a vásárlással.
    Számomra még mindig Chloe és Max a fav, de Seant és Danielt is megkedveltem. A sztori tetszett, azonban nehéz kötődni a két főszereplőn kívül bárkihez is, mivel túl sok az egy epizódos szereplő és alig van olyan, aki több epizódban is előfordul. Amiben jobb lett, mint az első rész, hogy itt 7 különböző befejezés van (4 fő befejezés, valamint kisebb variációk), az első rész 2 befejezésével ellentétben, valamint az egész játék alatt hozott döntések is befolyással vannak a befejezésre, nem csupán a végén hozunk meg egy döntést, miközben az egész játék alatt meghozottak tulajdonképpen nem jelentenek semmit. Értem az első rész esetében ez miért történt így, és egyfajta mondanivalót is takar, de a 2. rész megoldása sokkal szimpatikusabb.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.09. 20:49:53
  • Evoluti0N
    Kijött nyílt bétában a GOG Galaxy 2.0. Hozzácsatolható az Xbox, Playstation, Epic Store, Origin, Steam, Uplay. Ki tudod választani, h melyik platform játékait mutassa, megnézni az acsikat, látod az online barátokat a különböző platformokon, valamint PC játékok esetében telepíteni és elindítani is tudod őket. Természetesen a GOG először a játékhoz szükséges klienst indítja el.
    Érdekes kezdeményezés és leegyszerűsíti a sok kliens dolgot PC-n, azonban Battlenetet valamint az Oculus store-t hiányolom a listáról.
  • zorrobomber
    Megjelent Steam-re is az Ashen
  • Tinman #308967
    Is-is.

Ingyenes, de csak akkor, ha van 12 havi előfizud. A dobozos verzióhoz jár pár single content, meg persze teljes 1 éves online előfizetés. Kb. a dobozos játék értéke ~3.000 Ft a többi a 12 havi előfizu teszi ki. Alapvetően vettem 12 havi előfizut, meg hozzácsapták a Tetris 99 single tartalmát. :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.09. 17:20:06
  • Seth
    Pont ezt akartam én is kérdezni :D
  • Fpocok
    Tetris nem ingyenes?
  • Tinman #308964

• Voltan
    Óóóóóó! Köszi!
  • zorrobomber
    Ja, de közben game pass-ban is benne van.
  • Voltan
    Aha, köszi, akkor innen rémlett. Kár.
  • Tinman #308960
    Horizon Chase Turbo jópofa ultraarcade cucc. Senki ne számítson valós fizikára, ehhez képest az Outrun, meg a Lotus hardcore simek voltak, de, ha csak 10 perced van gamelni, abba kb. 2 pálya pont bele is fér... nem akadékoskodik, eyecandy színek és cuki küllem és nyomd a gázt, meg néha a nitrót. Szerintem 2019-ben egy indie cuccnak nagyjából ezt kell szállítania.
  • Tinman #308959
    Iszonyú jól használja és oldja meg a HDR kérdéskörét! Komolyan már kezdtem azt hinni, hogy gond van a tévémmel, de nem... a játékfejlesztők nem igazán tudnak jól hozzányúlni a témához. Pl. a Hellblade se volt az igazi ezen a fronton, de a Gears 5? WOW!
  • Tinman #308958
    Én ezt egyetlen percig se vitatom... csak megfizetni nem tudom. Pontosabban szólva, nem akarom. De nagyon nem. A C9-es kb. az egyetlen jelenleg, ami egy gamernek op. választás. 450.000 Ft körül.
  • zorrobomber
    Nem volt, elvileg a Humble Choice-ban lett volna, de helyette az Ancestors Legacy került be.
  • grebber
    Aki pedig Qledről vàltott Oledre ő se hiszi el hogy ennyire mindentszétbaszós az OLED techno....
  • Tinman #308955
    Gears 5 first impressions.

Ultra. Max. Minden. 4k. 60 frém. Szórakoztok velem? Ez most komoly? Kiég minden érzékszervem annyira odacsap ahogy ez kinéz és megmozdul! Most értékelem a QLED tv-t... DaS 3 + AC Unity alatt nem jött elő ennyire, de itt... tyűűű baz. Ilyet én még nem láttam ^^