311803
  • Dzsini
  • zorrobomber
    Hint: helyenként irónia fedezhető fel a hsz-eimben. Itt már más nem segíthet, max. csak a piócás ember. A kula az áll a Bomberman remake kinézetére, bezzeg a VVVVVV :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.26. 17:58:57
  • Tinman #309552
    Kártyapénz mínuszolva, ezeröté' vettem Steam-en :-D

• Xsillione #309551
    Értem, az epic azért jó, mert hasznos, ha választhatsz a boltok közt, és azért rossz a steam, mert választhatsz a játékok közt, szemben az epic-el, ami helyetted dönt, hogy egy játék jó vagy sem.
  • Rapid81
    The Descendant - 0.59$
  • zorrobomber
    Na ezért jó az Epic, mert oda ilyen fosokat nem engednek be, Steam-re meg ömlik a kulatenger.
  • PeeTeR
  • Rony94
    Sekiro - Shadows Die Twice

Sikerült kijátszanom a legfrissebb FromSoft játékot. 40 órámba telt és olyan 80-90%-ban NAGYON élveztem. Az a maradék 10-20% sajnos a játék fináléjára vonatkozik. Kicsit elgurult már a gyógyszer a fejlesztőknél: Korábbi mini bossok ismétlése, csak szűkebb helyeken, vagy betársítva több társsal. Rendes bossoknál is van egy-két ismétlés, de azokkal nem volt bajom, mert ők mind egyedül voltak, kivéve egyet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye, te piszok majom-gorilla vagy mi a fene vagy te, te rohadék!

Egy Dark Souls után kifejezetten üdítő hatása van a harcrendszernek, szerintem a harc úgy jó, ahogy van, kell reflex bőven, ahhoz hogy rendesen tud érvényesülni. A skillfa rendszer is működött, a játékos mindig törekedni fog, hogy minél többet megszerezzen, úgyhogy a motiváció megvolt. Az is egy érdekes megoldás, hogy ahhoz, hogy növeld az életerőd és a fizikális sebzésed, bossokat kell öldösnöd. Ha nagyon erős akarsz lenni, akkor az opcionálisakat is le kell gyűrnöd, nincs mese.

A bossok többnyire emberszabásúak, egy icipicit a Dark Souls 2 jutott eszembe róla, csak itt jobb munkát végeztek olyan szinten, hogy a harci stílusuk többé-kevésbé különbözőek, így nem fullad teljes unalomba, mint a DS2. A nem emberszabású bossok is érdekesek lettek, habár van két mini boss, akitől a falra tudtam volna mászni és ezekből több is volt a játék során.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shichimen Warrior és Headless (rohadékok)

A sztori érdekes volt, de nem kell semmi különlegesre gondolni.

Érdekes infó, hogy a játék intróját a Digic Pictures csinálta, szóval magyar vonatkozás, yeah!!! :)

Összességében nagyon szórakoztató kis darab, ami a végére nagyon lefárasztott. Még letolok egy NG+ végigjátszást és átnyargalok valami másra.
  • Tinman #309546
    60 frémes Bomberman Steam-en 9.99€-ért. Must. Buy.

https://store.steampowered.com/app/702700/Super_Bomberman_R/
  • grebber
    Semmilyen formában nem érdekel a gog ez van..
  • Probatbicol
    Akkor pont a GOG a te kliensed, mert abba be lehet integrálni az összes többi kliensről a játékokat és egy helyen lesz :)
  • Tinman #309543
    Indulóban a Nioh PS4-en felejtős volt. Aztán összekapták magukat, rengeteg hibát javítottak, balanszoltak nem keveset, toltak bele ingyenes contentet majd jött 3 frankó, de nehéz DLC, aztán kiadták a Complete-t, és az jött PC-re és számomra vastagon 9/10-es élményt adott! Nagyon megkedveltem a Nioh-t!

Az alapjáték könnyűnek mondható, a DLC bedurvul, különösen az utolsó. A játékhoz nem csak skill kell, hanem jó felszerelés is, meg meg kell tanulni átlátni a rendszerét, mert összetettebb, mint a soulsoké. A végigjátszásban én próbáltam a lehető legegyszerűbb melee-el megoldott, de hatásos utat bemutatni, de lehet teljesen másképp is, tök más fegyókkal, tök más builddel.

Önismétlés és backtrack van benne rendesen, de zömében nem kötelező.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.25. 16:35:56
  • grebber
    Szimplán egy helyen akarom tudni a játékaimat nem 87 helyen..Ez olyan mint a konzol ha nem jön x pc-re nem veszek konzol érte nem lesz tolva ennyi. Nem fogok belehalni.

"Szerintem ezek már el se indulnak nagyon az új rendszereken" GOG --> elindul minden új rendszeren ez az értelme az ezer éves újra forgalomba küldésének...
    Mondjuk nem sok ilyen cím van ami érdekelne a Swat 4 és a Stranglehold így hirtelen ami eszembe jut ezekkel játszanék is
  • IMYke2.0.0.0
    Azzal nem spoilerezel, ha megkérdezed, hogy a Nioh hogy operál a boss fightokkal és hogy vannak-e önismétlések benne?
    Szerintem, akkor már ez is spoiler lehet neked.
  • Rony94
    Nem akarom megnézni, elspoilereznék magamnak mindent.
  • IMYke2.0.0.0
    A NioH-ban is vannak önismétlések --- elég, ha megnézed Tinman KOMPLETT végigjátszását.

[Én megtettem, elhiheted azt, amit az első mondatrészben írtam. De Tinman sokkal (!) részletesebben fogja ugyanezt ecsetelni...
  • Rony94
    Tinman-től kérdezném, hogy a Nioh milyen a Sekiro-hoz képest? Én a Sekiro-t lassan befejezem (legutolsó bossnál szenvedek) és a játék végére már nagyon lezsibbadt az agyam és szinte már a türelmem is elfogyott. Olcsó ellenfél elhelyezések, kis termekben, boss ismétlések stb. Ezek ellenére nagyon élveztem a játékot, de a végére teljesen elvesztette a varázsát és rengetegszer felbaszott.

Na a Nioh, ilyen szempontból milyen szerinted?
  • Andule
    achik vannak mar GOGon, review-k meg kezdetek ota. beszelgetni rola ott beszelgetsz ahol akarsz, kivaltkepp magyarul. (max szolnak ha a Bravo magazin 'Orvos valaszol' rovataba tevedtel be)

"Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra."
    Az EMBERNEK legyenek ELVEI keremszepen.

"Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted."
    Azok a franya elvek.

De viccet felreteve a GOG a regi jatekoknal azt csinalja tudtommal h kikutatja h ki a jogutod (ez nem feltetlen olyan egyszeru), modern rendszerekre jatszhatova teszi majd megjelenteti, (a "jogkoveto" abandonware oldalak bosszusagara akik igy kenytelenek leszedni az o oldalukrol) de spec en nem tudok arrol h kizarolagossagot kernenek az adott cucc forgalmazasara. (csak mivel ok barkacsoljak 'modernrendszerkeszre' s nem a tulaj igy nem mindenki veszi a faradtsagot h steamre is kivagja a jatekot hisz az eroforrast igenyel(ne) tole) szal lehet szidni a GOGot emiatt csak netto hulyeseg imho.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.01.25. 13:15:03
  • Rony94
    Achievementeket akarsz feloldani? Review-t akarsz írni? Steam fórumon akarsz beszélgetni a játékról? A széria többi mellé akarod megvenni? (ez lehetetlen, mert egyik SoF játék sincs Steam-en)

Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra. Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.01.25. 11:16:24
  • Zóanagyvarázsló
    Egy csomó más régi játék fenn van Steamen, köztük az Activision-katalógus egy szép része is.
  • Anonymusxx
    Szerintem ezek már el se indulnak nagyon az új rendszereken, szóval csak a probléma lenne ha a steamen lehetne kapni őket.
  • grebber
    Kár hogy az összes ilyen cím immáron gog exklúziv. Rakás ilyen régi cucc van amit vennék steam-re. Gog-ra nem kell
  • Rony94
    Soldier of Fortune már egész jó árban van. 2.29 euro - GOG
  • Scooter
    Még agyalok rajta, nem döntöttem el.

#309529: Igazad lehet! Nagyon is.
  • grebber
    Sok címnél mégse jönnek. Ez egy ember munkája így meglepő hogy még mindig bundle mentes és ez neki így jó. Steamspy alapján pedig nem megy valami nagyot...
  • zorrobomber
    Ennél a címnél én erős Humble szagot érzek... ha eddig ráért, én várnék vele.
  • Tinman #309528
    Megveszed? :-)

Ha megveszed írhatnál róla pár első benyomást... meggyőzhető vagyok.
  • Scooter
    A francba, de jó ára van a Ghost of a Tale-nek. Az eddigi legjobb ár ez a 11.49€! Bár az Instant Gaming-en csak 10.40€!
  • Dzsini
    szuper, szórakoztató, kedves, jó játék.
  • zorrobomber
    Chill farming sim Stardew Valley has sold more than 10 million copies
  • zorrobomber
    Pontosítok, kulcsokat fogsz kapni, külön az alapjátékhoz, és egyesével a DLC-khez. Én is húzom befelé, ritkán szokott ilyen pakk lenni, le kell csapni rá, mielőtt jön az előfizetés :)
  • Kályha
    Köszi
  • zorrobomber
    Igen
  • Kályha
    EU4 250 helyett 17euro. Azért ez elég meleg, legalábbis ha jól értelmezem az ajánlatot. Különben még nem vettem semmit humble-n. Fizetem, kulcsot steam-en aktiválom és ennyi?
  • totyak
    Valóban, az első kettő cím doboza Steam-et említ. a kézikönyvben meg csak egy sima telepítést ír mindegyik, lemezről.
  • Gary
    Ha valamilyen kliens (Steam, Uplay, BattleNet, stb.) kell hozzájuk, akkor az föl van tüntetve valahol a dobozon.
    Ha nincs ilyen utalás, akkor telepíted a lemez(ek)ről, majd indítod. Valamikor bekéri a kódot, ami a dobozban van. Régen telepítettem lemezről, nem tudom, hogy az elején vagy a végén fogja kérni.
    Ez után indítod, ha nincs az eredeti lemez a meghajtóban, akkor reklamál a játék és nem is indul el. Legalábbis, erre emlékszem, hogy így volt anno. :)
    Ekkor jöhet a NoCD crack, ha megbízol benne...

Gondolom, ha valamilyen kliens mégis kellene neki, akkor telepítésnél, az kiderül. Ha kell neki, akkor lutri, hogy beaktiválták-e.
    Én nem tudok ellenőrzés lehetőségéről, de majd kijavítanak, ha mégis van.
    Ha megvan a játék a fiókodon és beadod a kódot, akkor jelzi, hogy már ilyen játék aktiválva van. Ha kicsit is eltér a játék verziója attól, ami már megvan neked, akkor simán beaktiválódik a játék a másik mellé...
  • totyak
    Sziasztok. Nemrég vettem egy kisebb csomag dobozos PC játékot, mert volt, amire szükségem volt belőle, de a többiről nem tudok semmit, az eladó sem tudta, hogy aktiváltak-e. Hogy tudnám kideríteni, hogy olyan kulcs van hozzájuk, mint régen, ami bárhányszor telepíthető, vagy olyan, ami fiókhoz kötődik? Kézikönyveket elolvastam, de nem nem írnak semmi extra infót. Leírom ide a címeket, valaki hátha ki tud segíteni.

Empire Total War
    Counter Strike Source
    Age of Empires III The War Chiefes (Expansion Pack)
    Euro Truck Simulator 2 (magyar játék, magyar papírok)
    Supreme Commander (magyar papírok)
    Need for Speed Carbon (EA Classic, magyar papírok)

Köszönöm
  • Zóanagyvarázsló
    Engem koncepcionálisan szinten nem érdekel sem a GTS, sem a Forza Motorsport. Gondolom, te sem próbáltad a Pro Cycling Managert ;)

Nincs ennyi mindenre idő, van, amit jobb helyből elengedni.
  • Tinman #309516
    Megértem... engem is csak a hype és az exkluzivitás miatt érdekel, mert amit az alatt a 30 perc alatt láttam az Sony receptnek tűnik erősen és abból nekem a GoW a csúcs, azt nem pöcköli le onnan a HZD abban biztos vagyok.

Knack 1 korrekt, 2. rész több, szebb, jobb, de ha kihagyod nem akkora érvágás, mintha egy Dark Souls maradna ki az életedből. A Nioh nálam rendkívül betalált PC-n, de nem ajánlanám mindenkinek, pedig könnyebb, mint egy BB, amit meg ugye kizárólag csak PS4-en lehet leszenvedni, lehetőleg stock HDD-ről gulyáslevessel és dödöllével.

A GTS-t toltad? Nem toltad. Toltad a single részét? Nem. Toltad a multi részét? Nem. A GTS kiqrt jó, vastagon Forza verő multiba és ha csak a "nem létező" single contentet tolod, akkor is elvagy vele egy hétig. Kár, hogy pár ostoba dilettáns újra és újra Test Drive-ot keres benne, amikor megjelenés előtt évekkel meg lett mondva, hogy ez inkább multi móka.
  • benőmenő
    Ha valami közös ezekben a konzolos gigaexkluzív shooterekben, az az hogy végtelenül túlhájpolt szemétkaja mind.