Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Úgy értem, hogy 6-15 játékidõ az nudli, PC-n az pont az a kategória, mint iPaden az 5 perces tapiszarok. 12 egy tucat.
Rapid81
13.1-es dátuma: 1/17/2013
13.2-es béta dátuma: 2/27/2013

Meg tudod a Steam-ben van olyan, hogy Check for video driver updates. Rögtön a legelsõ menüponton belül. ;)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Alulról a 2. találat, nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Dehogynem, csak görgess lentebb. <#idiota> Én is úgy találtam meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az "átlagos indie, iPad, iPhone címek tartalmasabbak"...
...a korrektség érdekében hozzetettem, helyetted :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Úgyérted a tengernyi szóra sem érdemes, ötperceket elcseszni (se) jó tapiszar között félévente rábukkansz olyanra, ami órákra is leköt?
Wow!

Forza.

Botond
Azért ez meglep, hogy egy hat-tizenöt óra gameplay timeos játék körül mekkora hûhót csaptok. Az átlagos indie, iPad, iPhone címek tartalmasabbak. :D
IMYke2.0.0.0
Mennék én, csak technikai akadályai vannak.
Gondolom, hátraarcot csináltak a CRPG-hez képest. Tévedek?

IMYke2.0.0.0
Csak a fémdoboz hiányzik nálam.
DLC-k, poszterek, póló stb megvan.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Nekem egy CPlus4 játék, az Invincible kazettás verziója.
1990-ben. Ezt überelje valaki. <#nevetes1>
TBTPumpa
Angel of Darkness-en kívül mindegyik rész megvolt. De a Core Design féle részek nem tetszettek. A Legend volt az elsõ ami jobban tetszett, mint a régi részek. Aztán az Anniversary és Underworld.

Az új rész pedig már más tészta...

Hát ez így hûtésileg katasztrófa.... Nem csodálom, hogy melegszik, ez gyakorlatilag egy mûanyag tégla.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem a witcher elsõ része volt az elsõ eredeti játékom. Azóta megindultam lefelé a lejtõn (vagy felfelé, nézõpont kérdése...:-D)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Jelenleg ilyennel rendelkezem! A hûtése pocsék, mindenhol be kell lõnöm a V-Syncet, mert anélkül baromi hangos lesz. <#idiota>

Mikor vettem DirectCU-s verzió még nem volt belõle.

Anno nekem is Gigabyte kártyát ajánlottak, de mégis ASUS lett belõle... Valószínûleg legközelebb már Gigabyte márkát veszek majd. Olcsóbb és teljesítményben ugyanott van.

Tehasut
Micsoda? "Az elsõ Tomb Raider ami az elejétõl a végéig bejött"
Te biztos nem játszottál a régi részekkel (1-2-3).
Nem veszélyes. :-)

TBTpuma-nak akartam ajánlani következõ kártya márkájának a Gigabyte-ot, mivel nekem is az van 3 éve. Gigabyte 5770 OC, tehát OC márkájú Giga-t ajánlanék, mert jó a hûtése és halk is, nem utolsó sorban talál olyat teljesítményben is ami megfelelõ.

7950-bõl nincs ilyen, de 7970-bõl van: Gigabyte 7970 oc

TBTPumpa
Õsszel volt ez 3500 Ft is! <#idiota>
Akkor kellett volna behúzni. Amúgy ha nem lennék fan én sem vettem volna meg azonnal a Wings of Liberty-t és most a Heart of the Swarm-ot, hanem majd együtt a három részt pár év múlva!

De mivel meghatározó játék volt anno (fõleg, hogy a StarCraft volt az elsõ eredeti játékom, amit valaha vettem. Az is 2000-ben volt! Addig nem is tudtam, hogy idehaza lehet venni játékot)!

Illetve most a Tomb Raider is nagyon tetszett (de tényleg, az elsõ Tomb Raider ami az elejétõl a végéig bejött), így várom a következõ részt. Szerencsére a Crystal már a PS4-re és az új Xboxra koncentrál, így a következõ rész látványosabb lehet...

IMYke2.0.0.0
6970... na, akkor fõképp ne panaszkodj :)
Az ugyanis, egy 7850-es teljesítményét tudja itt-ott.

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj kérlek! Sok szavad veszett oda? :=(

TBTPumpa
6970, de a következõ valami ilyesmi lesz 8950 vagy 7950. 8970 vagy 7970-es kártyát nem vennék... Mindenképp a kisebbet választanám - olcsóbb és nincs akkora különbség teljesítmény téren, hogy 10-20 000 Ft-tal többet adjak ki rá (legalább is a 6950 és 6970-es kártyáknál ez volt). 3 év múlva (mikor lejár a garancia) már úgyis elavult lesz.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem <#love12>

Üssél ki, ne kímélj...XD

IMYke2.0.0.0
Én bízom benne, hogy nem veszi meg.
Van annyira racionális, hogy felmérje: 3-4 éven belül nem fog játszani vele. Addigra meg jön a StarCraft II/3 is, sõt, talán még facsarják tovább...

Fpocok
Ma is tanultam valamit! <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ne legyél olcsójános! Tessék kitartani! Ha jól emlékszem te is 1/3-ad játéknak nevezted. Ha tényleg jól emlékszem és te is a táborba tartozol, akkor meg nehogy meg tudjanak már nyerni egy olcsó árral! :-)

TBTPumpa
Ohh, bocsánat. Ez a magyar nyelv ilyen! Ez benne a szép! <#ravasz1>

Hmm. Az biztos, hogy a következõ VGA-m is AMD lesz, csak azt nem tudom milyen márkából. Most referenciás ASUS van és emiatt a hûtése sem valami megfelelõ. Lehet, hogy Gigabyte vagy Shappire lesz majd, esetleg PowerColor. ASUS kártyák jóval drágábbak. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Egyenlõre - valamit egyforma méretre darabol
Egyelõre - idõhatározó

IMYke2.0.0.0
Akkor nem is erõltetem a Patch-et.
Majd a 'sztím' letölti, ha kell :)

Fpocok
Miért, hogy kell írni?

IMYke2.0.0.0
HD6950 (?)-esed van, erõs géppel, sok RAM-mal - ne merj nekem panaszkodni, mert homlokon váglak! :)

Azt nagyon könnyû rosszul írni, mivel szerintem az emberek 90%-a élõ szóban is így használja. Az már kérdés, hogy helytelenül.

TBTPumpa
Volt valami patch, de azt visszavonták azonnal. Gondolom az került ki a netre béta patch címén.
Majd jön a végleges verzió, amiben érdemi javítás is lesz majd...
Illetve az AMD is összedobhatna már egy új drivert. Még mindig a 2012 augusztusi drivert használom. Ahhoz képest szépen futnak vele a 2013-as játékok is! <#idiota>

Tehasut
Áhá, akkor itt láttam.
Na ne már wazze. Nekem még csak 3 gb van és még az is elég... Valamire...XD

Tehasut
"Egyenlõre"?! Ez egy játékfordítótól fájdalmas volt...<#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Valamelyik 7770-es. Mert a tervezett 7850-esre nem lesz pénzem.

IMYke2.0.0.0
A játék indító menüje - 'Download optional movies'

Ide dob: STEAM-es oldal

IMYke2.0.0.0
Visszaszívom!

A STEAM-es verzió nem tartalmazza a béta patch-et.
Bocsánat! <#worship>

TBTPumpa
Milyen VGA lesz az új jelölt?

Én is vennék, de egyenlõre nem látom, hogy olyan hûdenagy elõrelépés történt volna a 6900-as szériához képest, ami a 7900-as szériát illeti.
Majd váltok ha lesz 8900-as széria... Akkor még a memóriát is ki kell bõvítenem 32-re, mert ez a 16 GB már kezd elfogyni. <#idiota>

Tehasut
IMYke2.0.0.0
Mindössze kényszerbõl: otthon nincs netem.
A DVD-n meg STEAM install van, azonnal online kapcsolat kell neki - így az eredeti lemezrõl való telepítés is kimaradt.
A WRZ verzió ugyanazon extrákat tartalmazza, amiket megkaptam a Survival Edition-nel.
Otthon is pihentetem a dolgot, mert bele szeretnék húzni kicsit a fordításokba.

Amikor meg lesz az új VGA, akkor itt, a könyvtárban, elejérõl újrakezdem a játékot.

Fpocok
Gyertek Neverwinterezni. Nagyon jó játék!

Nem feltétlen azért nem zavaró, hogy spoilerezik, mert régi a játék, hanem ahogy mondod, eleve a játék narratíváját és sztoriját veszi górcsõ alá. A megközelítés megkívánja a spoilerezést.

Egyébként sokat elmond a StarCraftról, hogy ha minden sztorihoz kapcsolódó párbeszédet, videót meg akarsz nézni a YouTube-on, az egy 5 órás kaland (Brood Warral együtt). Az elõzmények, a háttér pedig eleve nincs benne, ahhoz a kézikönyvet kell felcsapni, abban is akad bõven olvasnivaló.

A videó eleje egyébként elég fura (az alapjátékkal foglalkozóé, a Brood Warosat még nem néztem), Blizzard-Westwood viszonylatban mond pár meredek dolgot, az Orcs & Humansból vett képet pedig nem a Tiberian Sun FMV-jébõl kivágottal kellett volna párba állítani. Ez utóbbi apróság, de nem tudott fel nem tûnni, az ilyesmire jobb odafigyelni.
Tehasut
Ráadásul a bink videók csomószor nem prerenderelt tartalmak, hanem a játék engine-jével készültek. Sok értelme van ennek.

Ejnye, miért warezzal tolod a TR-t?
TBTPumpa
Tomb Raider sem kell, már a 2010-es SC2 Wings of Liberty-ben is ingame átvezetõk voltak. 4 CGI videó volt csak, de azok sem BIK formátumban, hanem egy újfajta formátummal (kódek szerint OGG Vorbis Videofájlok).

Amúgy az eredetit nem tudod futtatni otthoni gépen? Az nem bugos és jobban is fut, mint a wrz verzió!

Rapid81
Dehogynem, kidobja, ha rá is nyomsz a keresésre, nem csak beírod.

Tehasut
Most kaptam akciós hírlevelet az Amazontól. Ezeken jót szoktam röhögni, mert a nagy leárazásokról nem küldenek, csak az ilyen szánalmasakról:
Sam and Max Bundle by Telltale

List Price: $59.97
Price: $54.99
You Save: $4.98 (8%)
Shep
Köszönöm Grebbernek a BS2-t!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Egyértelmû, hogy a minimum 720-as bik-ek miatt.
A textúra tömörítés manapság nem nagy kihívás.

Szeretem a Bink fájlokat, de nem értem, miért kell ekkora mennyiségben erõltetni õket - amikor egy-egy jobb engine is képes ingame átvezetõkre.
Lásd Tomb Raider 2013-at.
WRZ verzióval, otthon, 18% - kapu bug miatt egyszer már újrakezdve.