Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Na most ebbõl a következõk derültek ki:

a, Rapid81: A Valve adott ezeknek a kóklereknek pénzt, de nem erre a projectre.

b, Reméli az író, hogy nem 1000 dolcsi lesz a Valve cucc, hanem a fele, de ez csak az õ elképzelése.

c, Valve picit jobban is lekommunikálhatná ez a dolgot, mert mindenki unja már a találgatósdit.

d, Amit Gabe szobájába fotóztak, az még mindig csak egy fostos HTPC, Win7 matricával a tetején. Persze belegravírozhatjuk, hogy Valve's Steambox, de attól az még csak egy HTPC. Nem is annyira kicsi, mert a meleg az olyan, hogy kis helyen, nem elvezetve gondot okoz :-/

Továbbá egy erõs HTPC-be csak a proci 50k, és mi lesz a GPU-val?

Facts: Ezt nem nagyon lehet 100k körül kihozni profittal, nem melegedõsen, csendesen, asztali PC-t lépipálósan. Nem véletlen, hogy MS és SONY buknak a vas értékesítéseken.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Azért nem írja, mert titkos:) Meg lehet szerezni õket Steam-en is.

[merlinw.org]

Rapid81
Keresem az alábbiakat (mind volt valamilyen bundle része):
- DEFCON
- Hard Reset
- Unstoppable Gorg
- Resonance
- Sideway
- Crazy Machines 2
- Scratches
- To The Moon

Ilyeneket tudok adni cserébe:
- Victoria II
- Sugar Cube
- Dynamize Jack
- Beat Hazard Ultra
- NightSky
- Superbrothers: Sword & Sworcery
- Splice
- Crayon Physics Deluxe

Akit érdekel, jelezze nékem pü-ben. :)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Tinman-nek :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Basszus... A Crayon Physics és a Superbrothers már HÁROMSZOR van meg! Qrva életbe, hogy nem tudnak ezek új játékot hozzácsapni... <#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Indiegala HAPPY HOUR VAN!

2. példányt szívesen átveszem, némi pénzmag, vagy Steam-es játék fejében p.ü. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sacred 2 Gold ~ 2k.

Ezt most kihagyom, lesz ez még olcsóbb is :-D

1. Gold meg megvan.

Sir Quno Jedi
Sacred 1 és 2 Gold akciós a STEAM-en!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Igen, természetesen, semmi más oka nincsen :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
HIB-hez hozzáadtak 3 játékot! (Splice, Sword & Sworcery EP, Crayon Physics Deluxe)

Örülök, hogy nem vettem most meg... vagy megvannak a címek, vagy távolról sem érdekelnek.

Myselor
tehát ilyen fasz mutogatás kinek van nagyobb aha,beteges <#whatever>
Shep
Igen azért :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
és mindez azért lenne jó mert?látják hogy neked ez is meg az is megvan?:|
Botond
Most tényleg szétspoilerezed a pirates!-t?!
Shep
Na lehet aktiválni originre a régi játékokat de jó macerás, kell fényképezni, telefonálni, pogo accot csinálni, asszem ennyit nem ér az egész.

Dj Tommy
Nálam 344kbps a letöltési sebesség, én ezért jobban szeretem a dvd-rõl való telepítést még, 1mb-os letöltésnél, már lehet változna a helyzet. :D

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

lostprophet
Jó, talán kicsit túloztam, ide falura most jutott el a 20 megás net :D

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Dj Tommy
Nekem is jól jönne egy olyan net.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

lostprophet
Már a hátam közepére sem kívánom a Uplayt :D Hamarabb lejönne netrõl, mint DVD-rõl feltelepül. Én naivan azt gondoltam, hogy nicsak, itt van a kulcs, beírom Uplay-be és letölti a legfrissebb verziót.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

arty
ne foglald má a drága sávszélet címszóval, gondolom. ha láttad volna, hogy megy bizonyos ubisoftos játékoknál a digitális disztribucio, nem vágynál rá :DD

Forza.

lostprophet
Az komoly, hogy Uplaynél elsõ alkalommal mindenképp DVD-rõl kell telepíteni a játékot, mert csak utána lehet beírni a CD-kulcsokat? LOL.

Tikal
Szerintrm ez elso vasarlasnal lehet csak igy, nekem is igyanez volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Kell hozzá a Wings of Liberty, mivel arra épül rá a kiegészítõ!

Amúgy én is belátom már, hogy ez a Blizzard csak árnyéka önmagának...
A Heart of the Swarm piszok hangulatos és élvezetes, de igénytelenség is van a játékban, ami a Blizzardot illeti.

Nem a sztorival hanem a játék motorjával kapcsolatos, de ennek ellenére spoilerbe tettem!

Kár, hogy már õk is az egyszerûbb utat választották: A Wings of Liberty-ben a küldetések közötti átvezetõk a játék motorjával futottak. Ahogy beállítottad a grafikát úgy jelentek meg azok az animációk is (textúrák, részletesség stb.).

Itt viszont elõre felvett ingame grafikájú videók vannak 30 FPS-sel...
Nem is lenne baj, de egyik másik annyira bepixelesedik, hogy öröm nézni... Ráadásul ezekben a videókban az emberkék élsimítást sem láttak. A Wings of Liberty-ben legalább ezekben az átvezetõkben sem voltak recések az emberek!
2 és fél év nem volt elég, hogy megcsinálják úgy, mint a Wings of Liberty-ben?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Kell az alap is ofc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igazából nem nekem kell. Egy haverom akarja megvenni a HotS-t. Egyébként ahhoz kell a WoL is, vagy önnálóan is elfut a játék?
Tinman
Én ki nem próbálom... kérd meg Tehasut! :-D

Valakinek van tapasztalata a go2arena oldallal kapcsolatban?
Tinman
Gamefly!

1722 Ft-ot végre csak levontak ezekért összesen (Steam-es mind a kettõ):

- Hitman Collection
- The Last Remnant

Így már rendben vagyunk <#schmoll2>

/De miért kell ehhez 1 nap? ^^

80%-os akció GoG-on. Mivel csak szûk listából lehet választani, és legalább 5-öt kell, ez erõsen behatárolja a lehetõségeket.
TBTPumpa
Amúgy fail! Ez volt a dobozban:

Akinek kellenek a kuponok, viheti õket! Én nem tudok mit kezdeni velük!
1000 Ft kedvezmény 5000 Ft ár fölötti vásárlás esetén (legalább a szállítási költséget megspórolja az illetõ)!

Tinman
The Hero of the Day is:

Davidka003

Ezt ma már úgysem übereli senki, ráadásul 10 mp alatt zajlott le az egész... köcsög Gamefly még mindig kotlik a cuccaimon -.-

Carlos
Köszönöm!
Pedig mekkora jóság lett volna megvenni tõled a D3 cuccokat. (márha eladtad volna)

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Nincs külön kód! Beregisztrálod a Heart of the Swarm kódját és ha van Diablo 3 az accountodon, akkor megkapod az ahhoz tartozó játékbeli tartalmakat. Ha nincs, akkor természetesen nem. WoW-om sincs, így már 3 pettõl estem el! <#idiota>

The Protector
Big Like!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Carlos
Kérdeznék hülyeséget, mert nem értek hozzá. A diablós jóságok külön kód vagy ha beregized az accod alá megkapod autómatice?

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Ide is megérkezett a StarCraft 2 Heart of the Swarm!
Spoilerbe tettem õket, hogy ne lassítsam más net sebességét!

StarCraft 2: Heart of the Swarm Collector's Edition:

StarCraft 2: Wings of Liberty + Heart of the Swarm Collector's Editions:

Tinman
Hát nekem nem tetszik.

Üres, mint Pripyat -.-

lostprophet
Na, mégegyszer, spolierben :D

davidka003
Xbox Live akciók.
Sleeping Dogs 990.- HUF
Kane & Lynch 2 990.- HUF
Deus Ex: Human Revolution 2990.- HUF
Mini Ninjas 990.- HUF
Tomb Raider: Anniv. 990.- HUF
Tomb Raider Underworld 990.- HUF

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Én vettem már náluk játékot semmi gond nem volt.

Fpocok
Épp takarítottam a szobámban, amikor megtaláltam ezt a nagy dobozt. Nem is emlékeztem már rá:

Tikal
ahogy nézem a töbségük a kölcsönzésre panaszkodik.. én már vásároltam náluk játékot gond nélkül...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zorrobomber
hehe
zavvi - Dark Souls II PC - £24.95 ~ 8710 huf - Probably registers on Steam.

Tehasut
Hoppá, akkor én meg sem kísérlem megvenni a Hitman kollekciót tõlük.
Tinman

Tinman
Legend: 1. végigvitel kényelmes tempbóban 11 óra, ebben Croft Manor titkainak felderítése is benne.

Anniversary: Dettó az 1. rész csak ugye updatelt graffal. Nekem anno 27-28 óra körül volt, de eléggé lassúzós tempóban.

Underworld: 16-18 óra ismerõsöm szerint, normál tempóban.

arty
Legend tinmannak 5-6 óra volt (második végigfutásra).

Forza.

Myselor
értem,bár nem tudom hogy ez mire jó.ha valamit megveszek nem akarom eladni aztán,fõleg hogyha az egyik kedvenc játékomról van szóó:D
grebber
Aki mostanság tolta végig a Tomb Raidereket és emlékszik sac/kb-re milyen hosszúak kérem írjátok le.

(Underworld, Legend és Annyversary érdekel csak!)

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ja persze.