Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nem! Azért veszem meg, mert csak 14 000 Ft. Aztán pár hónap múlva eladom 30 000 Ft-ért! Tiszta EA vagyok már! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
te csak nézegetni veszed meg,aztán warezolsz tudjuk <#idiota>(viccel)
Tinman
Fake!

Látni, hogy a fekete kereten, hogy egy Videoton színesTV képernyõjét fotóztad!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/kuzzss én így gratulálok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Ki is bontottál mindent? Ez így már értéktelenné is vált!

Nézd majd meg az én Wings of Liberty CE-met! Ott még minden fóliás! <#idiota>

HeadHunter86
Egy kis OFF:

arty
Éppen a Revelationst nyúzom, amivel pont az a bajom, hogy Brotherhood copy 1:1 😉

Nekem nem konkrétan az AC-vel van gondom ilyentén, hanem hogy mamár minden IP alá beraknak mindenféle játékot, amihez a "névadónak" semmi köze.

Forza.

Shep
Milyen poénok? 1 poén volt az elsõ részben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Gamefly tegnapi vásárlás:

Próbaterhelést visszaadták, pénzt nem vontak le.

Purchase historyban ott a 2 játék kód sehol. Írtam nekik tegnap, meg ma kb. 30 perce. Eddig semmi.

Eddig teljesen Steam support feeling! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Nem vesztettél sokat. Én anno moziban néztem a második részt.
Leginkább a Reszkessetek betörõk második részéhez tudnám hasonlítani.
Egy az egyben ugyanaz a koncepció, csak a helyszín más. Konkrétan teljesen ugyanaz a két film. Még a dialógusok is és a poénok is... <#idiota>

Lol:
A Wings of Liberty 25 küldetést tartalmazott, a Heart of the Swarm pedig már 27-et (az acsik szerint). WTF?!

Jó azt tegyük hozzá, hogy a WarCraft 3 alapjáték 4 hadjárata volt összesen 25 küldetés...

Shep
Senki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem ez nem volt nagy csavar elejétõl kezdve tudni lehetett ,hogy ...

Rapid81
Elsõ rész nézhetõ volt, másodikra már nem vállalkoztam...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Még az 1. rész érdekelt soha 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
FYI:
Jövõ héten amazonon 17$ körül lesz az XCOM.
Facebook oldalukon lehet szavazni hogy mi legyen -66% akciós, az XCOM vagy a Civ 5, amikor én szavaztam magasan az elõbbi vezetett, egyértelmû hogy az fog nyerni.

IMYke2.0.0.0
Alátámaszthatom - eredeti verzió: nálam bugmentes.
WRZ-ben meg akkor fordult elõ bug, amikor Lara egyedül nyitotta ki az elsõ kaput: bezuhant a pálya alá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Steam nem ír ilyet szóval erre nem kell figyelnem!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Off: Másnaposok 3 (szinkronos elõzetes)

Ki várja innét? <#idiota>

Fpocok
Tököm ki van EAval... mindjárt leszedem ezt és végig tolom (megvan eredetiben amúgy.)

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Igen, de az a játékélményemet nem zavarta. Az Angel of Darkness na az bugos volt. Fagyott, elakadt Lara mindenben, cseszett kapaszkodni/ugrani, nem reagált a billentyûkre stb. Egyszerûen kész katasztrófa volt az a játék...
Szerencsére, hogy az újabb részek nem szenvednek ilyen hibáktól! <#ravasz1>

Totti5
Napfény effekt nem volt meg meg ilyenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát én még egyikkel se játszottam...<#whatever>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Az igen, de azért meg nem venni egy játékot?! Javították viszonylag gyorsan.
Számomra mást jelent a bug... Bosszantó és a játékélményt befolyásoló hibákat. Attól, hogy 1-2 effekttel kevesebb van, az semmit sem ront a játékélményen számomra. <#ravasz1>

Amúgy Tinman hogy maradt életben idáig, hogy ennyi Tomb Raider játékkal nem játszott? <#idiota>
Underworld-nél elõny, hogy X-en vannak hozzá DLC-k. Kár, hogy PC-re már nem adták ki õket.
Behúztam volna azokat, mert "tartalmas" és érdekes DLC-k voltak.

Effektek tudtommal az eredeti játéknál is volt akinél bugosak voltak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Bugos képek???
Eredeti játék minden volt csak nem bugos. Én egy hibával sem találkoztam! Érdekesmód még a játék sem fagyott ki egyszer sem... Szerintem azok a képek valamiféle wrz verzióból származhattak, mert az valóban bugos volt.

Jobban mondva függetlenségi háború.

Hát amirõl azt hiszed, hogy A) 5 órán keresztül és közben kiderül, hogy 😎 az bizony meglepõ és izgalmas. Tudod meglepetés ereje :-).

És még a polgárháborús szálról egy szót sem írtam, azok is izgalmasak.

zorrobomber
ezek az izgi részek? 😊

Kék bálna vagy te....XD

Végig azt hiszi a játékos, hogy Haytham ugyanúgy assassin, mint a korábbi részek Ezio-ja. Kicsit ugyan fura, hogy megbánás nélkül tud ölni, de hát más a stílusa. Aztán az utolsó küldetésében, amikor beveszik az egyik pártfogoltják a Rendbe derül ki, hogy az egész bagázs templomos.... Padlót fogott tõle mindenki, akkora csavar volt.

Amúgy Tinman marhaságot beszél. Az egész onnan indult ki, hogy Haytham összejön Connor anyjával legyártják a gyerkõcöt és Haytham otthagyja a nõt. Késõbb Haytham terveinek egy indián falu állja útját, ami pont azon a területen van, ami neki kell, így odaküldi embereit, akik annak rendje és módja szerint fel is gyújtják azt.

Mit ad isten pont ott élt Connor és az anyja. Ez utóbbi szereplõ persze a tûzben leli halálát magára hagyva a még gyerek Connor-t, aki késõbb bosszút esküdve egy fekete bõrû volt assassin vesz szárnyai alá. A mestert késõbb sem öli meg senki, hanem csendben elalszik öregkori végelgyengülésben.

Amúgy meg folyamatosan elbizonytalanítják a játékost a megölt templomosok, mivel mind alá tudja támasztani hogy mit miért tett. Egyáltalán nem érezzük azt, hogy jogosan akadályozzuk meg a terveiket... Szóval van itt bõven csavar!

davidka003
Call of Juarez

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ez a titkos pálya!

Csak a nagy kék bálna leölése után jutsz el oda!

Grebbernek, ha játszik vele! Erre figyelj:

Ez most melyik játék amúgy? Mert én ilyenre nem emlékszem.

Csak szólok semmi ilyen kliséhegy nincs az AC 3-ban.

Nem tudom mennyire spoilerezhetek AC4 kapcsán. Szerintem nem spoiler, de leírom spoiler tagba ha valakit zavarna, hogy milyen feature-ökre lehet számítani:

- Fõszereplõ Edward Kenway lesz, aki egy assassin, de elsõsorban a hírhedtség hajtja. Tevékenysége során rájön, hogy mi is a rendje célja és valószínûleg a hozzáállása is változik. Külön érdekes lesz annak fényében, hogy ugye Haytham Templomosként jelenik meg a harmadik részben.

- A játék a karibi térségben fog játszódni: Kingston városa lesz látogatható, mely az AC 3 városaira fog hasonlítani, Nassau, mely egy kalóz kikötõ lesz és Florida, valamint Havanna lesz meglátogatható (itt spanyol stílusú épületekkel fogunk találkozni).

- Nagy hangsúlyt kap továbbra is a sandbox feeling, így nem lesz töltõképernyõ a játékban állítólag egy darab sem. 50 helyszín lesz meglátogatható és felderíthatõ többek között városok, ültetvények, dzsungelek, halászfaluk, lakatlan szigetek.

- Ismét jelentõséget kapnak az adott korszak történelmi eseményei, legfõképpen a hajócsaták, mint például amikor egy kalózhajó 42 portugál hajót süllyesztett el egymaga, a spanyol armada kalózok általi elsüllyesztése, a Nassaui kalózkikötõ felszámolása. Mesés dolgok, mint krakenek és elátkozott arany nem lesz a játékban.

- Desmond nem fog szerepelni ebben a részben, hanem önmagunkat fogjuk alakítani, aki a történelmi adatbankokban kutat. Ez még kicsit ködös, de majd biztos lesz belõle bõvebb infó.

- Minden AC játékban van úgy harci eszköz, ami ezúttal a dupla pisztoly, illetve a kétkezes kardforgatás lesz (1-1 kard mindkét kézbe).

- Természetesen egy ilyen játékban alap, hogy lehet úszni, de ezúttal alá is lehet majd merülni, ahol különbözõ gyûjtögethetõ cuccokat lehet majd felszedni, vagy akár elrejtett kincset is találni.

A harcrendszert ért kritikákat az Ubisoft komolyan vette, így sokkal több kihívást kíván csempészni a negyedik rész csatáiba. Fõszerepet a dual wield játsza majd, illetve Edward övén összesen 4 pisztoly is látható, mely alapján nagy jelentõsége lesz a lõfegyvereknek ismét.

- A tengeri ütközetek ezúttal kevésbé lesznek scripteltek. Ezúttal már messzirõl fogjuk látni az ellenséget és eldönthetõ, hogy hogyan is közelítjük majd meg. Odaúszhatunk a hajóhoz csendesen, kiiktatva a legénységet az árnyakból és megkaparinthatjuk a hajót, vagy simán szemtõl szemben átszállunk és erõvel foglaljuk el. Vagy akár simán szénné ágyúzhatjuk.

- Multi lesz, de egyelõre nem túl sok infó van róla.

Eddig a hivatalos infó jöhet a saját észrevétel: Tuti lesz kincskeresõsdi, térképekkel, tuti lesz hajó fejlesztési lehetõség, akár valamilyen menedzsment opció, mint egy saját kalóz sziget, vagy kalóz flotta vagy valami hasonló. Biztosan lesznek ugye ruhák és számtalan fegyvertípus és fosztogatási lehetõség is bõven.

Újabban nem nagyon voltunk elkényeztetve kalózos játékok kapcsán, lehet ez lesz az a játék, ami majd betölti ezt a piaci rést.

Tinman
Ne feledd! Én soha nem spoilerezek!

Különben is arról egy szót sem írtam, hogy a felesége ráadásul terhes volt, így a gyereke is bennégett a házba!

zorrobomber

Shep
Úgy is van, spoilerezzél még te is!

Shep
Mi volt ott a csavar? Én már nem emlékszem 😊

Tinman
Ja-ja!

Azért az elég kemény volt, hogy az indiánok megskalpolták az öreget, õ erre elmegy bosszút állni, közben a polgárháborús söpredék meg megerõszakolja a szerelmét, meg bónusz rágyújtják a kecót.

Mint azt már annyiszor leírtam, ha egy kalap xarra ráírnák, hogy AC nekem az is tetszene :-).

Most olvasom az infót Edward Kenway-rõl (Haytham apja) és lesz itt megint akkora csavar, hogy csak na (aki játszott a harmadik résszel tudja mirõl beszélek: Haytham utolsó küldije).

zorrobomber
Abban egyetértek hogy még mindig jobb a széria mint a CoD, abból a szempontból hogy próbál újítani, az mér megint más kérdés hogy milyen sikerrel teszik ezt.

Nem kényszerít senki rá, hogy játssz bármilyen játékkal...

Ui.: Megint láttatlanban megy a véleményformálás, egy olyan játékról, amirõl csak kevés információ ismert és aminek a megjelenése még igen soká lesz, ráadásul még mozgó képet se láttunk belõle (7 hónap).

Persze egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy a hsz-eimmel meg tudnálak gyõzni....XD

Csak mi ezen a témán olyan jókat szoktunk rágódni....<#crazya>

arty
" mindent betömködnek egy franchise alá."

+1 😞

Forza.

Persze megint általánosítasz, ugyanis játszottam vele. Ismerem minden egyes elemét, nagyon jó kis játék az.

Nagyon nem kell tömködni, mert már a harmadik részben megjelent a hajózás. Innen meg már nem kell sok ész bevonni a kalóz dolgot, ami pont erre a korszakra a jellemzõ.

Volt már Haytham Kenway, volt Connor Kenway és most jön a nagyfater Kenway (Haytham is biztos vagyok benne, hogy megjelenik majd gyerekként) és hipp-hopp rögtön meg is van a sokak szívfájdalmaként megjelenõ családi szál, ami Ezio-t is jellemezte.

zorrobomber
bocs 😊

Szóval mielõtt Zorro kiütött azt akartam írni, hogy míg COD-okban már túl sok újdonságot nem tudnak évrõl évre hozzátenni a játékhoz, addig AC-k minden részében van némi újdonság.

Harmadik rész ugyan történetben nem nyújt annyit, mint a korábbiak, de a frontier és a hajózás elég újdonságnak bizonyul, hogy nagyon jó játékká teszi ezt a részt.

Most a negyedik rész a hajózásra épül, amiben meg eleve nagyon sok potenciál van. Eleve adja magát a mellékküldetés rendszer is (kikötõkben felvehetõ ilyen-olyan küldetések) és akár egy komolyabb fõszál is.

zorrobomber
Persze, tudom. Pirates!-et nem toltad? Azonnal pótolni 😊 Ott kormányzói rangig is eljuthatsz a végén. Nem is az a bajom hogy nem lesz ott az a nyamvadt papagáj, hanem attól félek hogy a lustaságukat álcázzák ezzel a felnõtt kalóz dologgal, és gyakorlatilag kapunk egy hajós AC3-at kalózos alcímmel. Mondjuk már ott elbukott a dolog, hogy mindent betömködnek egy franchise alá.

wantonly
Viszont ez nem a GOTY, tehát nem éri meg.
Hát igen, a szomáliai verzió meg nem poénból hordja a mordájt.