Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként érdekes, én eddig többnyire pozitív csalatkozásokról olvasok a Heart of the Swarm kapcsán. Én még nem vettem meg, a grafikai "spoileredet" viszont bátorkodtam elolvasni.
Rapid81
De gépelés közben sem nézek youtube videót a billentyûzeten, mert arra van a monitor. Meg filmeket is a monitoron nézek, nem a billentyûzeten. A billentyûzet az nem monitor...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nem szeretem a DLC-trendet, de a játék fejlesztés nem így mûködik.

Íme egy tanulságos ábra minderrõl:
Van erre egy nagyon jó találmány... lámpának hívják.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Na mondjuk nekem ilyen kijelzõ nem szükséges, elég ha világít 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mégis ki az aki csak játszik a billentyûzettel? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Igen! Az új Tomb Raider valóban egy fantasztikus játék lett, ami röhögve megérte az árát. Remélem nem nyomnak hozzá sok DLC-t, hanem eleve a folytatásra koncentrálnak! 1-2 év múlva egy másik kalandban akarok találkozni Larával. Nem akarok megint 5 évet várni rá! <#idiota>
Nem gondoltam volna, hogy Larával jobban fogok szórakozni, mint a Blizzard "új" fércmunkájával!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Bocs, látom katt után írja, hogy igen.

zorrobomber
ezek Gõzösek?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
Köszi! Behúzva. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Sose nézek játék közben billentyûzetre...

Tehasut
Már jó.
Sir Quno Jedi
error 500

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Ez az év eddig nagyon alulmúlja a tavalyi bundlekat. Kb az eddig megjelent összes nem ér fel 1 db tavalyi pakkal
Remélem lassan belehúznak!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Laza
Sok mindent ki lehet íratni rajta, fps számláló, teljesítmény számlálók, ingame információk, játék közben profil váltások (a bill beállítások játékokhoz mentése), stb-stb-stb.

Nem kell nézni, de ha akarod nézheted és számodra hasznos infókat olvashatsz le róla 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Qrva jó dolog... térképet folyamatosan látod pl. sok játéknál, vagy van ahol az inventory-d.

De ha elakadnál mehet rajta külön youtube help ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Nekem is G15 van, nagyon jó, kényelmes bill.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

arty
bio film cancel 😞(((((((((

Forza.

Maak
Sokmindenre jo, jopar jatekot tamogat,anno pl bf2-hoz is jo volt, nem kellett tabot nyomnom es megkeresni a tablan magam, hanem lepillantottam es lattam ami erdekelt.De ha ez nem kell akkor beallitod, hogy az orat mutassa, vagy akar processzor es memoria adatokat,sot aszem rss olvaso is van rajta ha epp az jon be.De mondom, nekem az a lenyeg, hogy strapabiro legyen, es ez az.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Ez mekkora hülyeség már. Mégis ki nézi a billentyûzetet játék közben? Hacsak nem emeled fel a monitorral egy magasságba...

Maak
Nekem logitech g15 van 5 eve kabe es se kopas nincs rajta, se semmi baja nincs.link

Mondjuk most ezt vennem mar.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tikal
Azt gondoltam, de engem pontosan az érdekelne, mert akkor megnéztem és jó volt jó áron, csak már nem emlékszem a típusára, és kurvára nincs kedvem elveszni a csillió millió billentyûzet típusokban...

grebber
A google emlékszik mindenre Nézelõdj van ezermilliárd féle!

Tikal
Valaki mutatott egyszer egy világítós billentyûzetet, emlékszik rá valaki, esetleg a tulaj? 😊)

grebber
Greenmangamingen a R.U.S.E csak 2 euro!

Shep
Ezt én is néztem, de elég gagyi az az óra, a szobor azért ütõsebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
PC-s Ultimatum verzió ~12600FT

Szobros tuti lesz nálunk! Bioshoch Infinitebõl is lehet kapni a 26ezres gyûjtõit!

Shep
Egy szobrosra beneveznék de gyanítom vagy nem lesz nálunk kapható, vagy nem lesz PC-re vagy méregdrága lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Biztos vannak, de én nem találkozom velük. 😄
DarkSector
+ #102249:

Thx...
Mondjuk Star Trek, meg Oblivion kapásból kizárva, mert ST-nek a stílusa nem gyün be.
Másik 2-re rácsekkolok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
az hát

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zomil
Ez mind film.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja és ehhez meg sok-sok dlc-t. Lehetõleg jókat. 😊
Végigjátszottam a TR-t. Lehet, hogy kicsit még korai kijelenteni így márciusban, de sztem GOTY. Legalábbis számomra az. <#worship>
Pár év múlva (mihamarabb) kérem szépen a folytatást.
Prince23
Ezek filmek

DarkSector
Nem játék hanem film. 😄

Zomil
Star Trek 2? Az is mostanában jön 😊
Idén jön még:
Riddick
Pacific Rim
Oblivion
After Earth

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah beadtam a derekam az EA gépezetnek...megvettem a Simcity-t...

lostprophet
Tudja azt valaki, ha Uplayen keresztül töltök le egy játékot, azt hova telepíti? Vagy miután letöltötte, azután választhatom ki a telepítés helyét?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

TBTPumpa
Aki még vágyna rá: StarCraft 2 Heart of the Swarm CE

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Üdv vannak jó filmek mostanában?

Ezeket már felírtam a listámra:

Halálos Iramban 6
Superman
Thor 2
Iron Man 3
Óz
Csapda
Halálhegy
Született gengszterek
G.I.Joe: Megtorlás
A burok

Más egyébb?

Tinman
Ok értem már.

1. TBTPumpa-nak igaza volt. Valóban elég hülye dolog volt eddig csak 4 db. TR címmel élni... tolom Anniversary-t ---> QRVA JÓ!

2. Megértettem immáron azt is, hogy mirõl beszéltek azok akik fikázzák az új irányt a TR kapcsán.

A korábbi részek ugye Core Design szárnyai alatt nevelkedtek. Nekem, mint az elsõ 3 rész ismerõjének teljesen természetes volt, hogy a Tomb Raider = relatív nehéz, korrekt kihívást nyújtó, puzzle-platform-akció-kalandjáték.

Jó volt most látnom a Legend és a remake Anniversary közötti nem is annyira lényegtelen különbséget gameplay tekinetetében.

Ahogy én most látom:

Core Design -> Ok, it's fathers turn.

Crystal Dinamics részek -> Can I play daddy? I like Uncharted as well u know.

Teljesen más a hangulatuk!

Korábbi részek + Ani nem fogják a kezed, hamar megjön a kihívás és könnyû meghalni.

2006-tól (Ani kivételével) Uncharted vonal. Szép, látványos, kellemes kalandtúra minimális veszéllyel.

Szerintem: Mind a kettõt lehet szeretni, mind a kettõt szeretem is... de azt kell mondjam, hogy 3/4 óra ezzel a TR remake-el és visszasírom a régi részeket a Legendhez képest.

Az is jogos amit ma mondtatok, hogy kínos, hogy egy franchise alá sûrítenek be nem annyira egy kaptafa játékokat.

Szvsz külön mehetne egy Lara Croft vonal, tisztességbõl ez kéne legyen az Uncharted vonal, míg mehetne mellette párhuzamosan a Tomb Raider a régi ízek kedvelõinek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért csínján bánjunk a kritizálással, ha nem nagyon vételezünk eredeti játékot jó?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Ez a gratiuous space battles egy bugos szar. Kampány az tulajdonképpen játszhatatlan. Van hogy a hajóim megállnak a saját lõtávolukon kívül az ellensége elõtt és megvárják míg lemészárolják õket, egyetlen lövést sem adnak le, de meg sem próbálják megközelíteni az ellenséget (és term. ha menekülnél, az sem megy nekik a megadott idõ alatt, így az ellenségkapja meg õket). Ez egy vicc. A 150 kör alatt összetápolt flottádat azonnal elveszíted egy töredék erejû flottával szemben és innentõl véged is. Dühítõ egy szar. Fõleg, hogy automentés van, így itt tényleg buktad több napnyi harc eredményét. Ezek betegek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
re: c - Valve sosem volt a kommunikációjáról híres. Én sem értem, hogy miért nem közlékenyek és miért titkolóznak szinte minden projektjükrõl, de ilyenek. Gabe picit paranoiás lehet szerintem.