Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Íme egy tanulságos ábra minderrõl:

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem gondoltam volna, hogy Larával jobban fogok szórakozni, mint a Blizzard "új" fércmunkájával!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem lassan belehúznak!
Next PC upgrade: 2022
Veszem is.
Nem kell nézni, de ha akarod nézheted és számodra hasznos infókat olvashatsz le róla 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De ha elakadnál mehet rajta külön youtube help ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szobros tuti lesz nálunk! Bioshoch Infinitebõl is lehet kapni a 26ezres gyûjtõit!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thx...
Mondjuk Star Trek, meg Oblivion kapásból kizárva, mert ST-nek a stílusa nem gyün be.
Másik 2-re rácsekkolok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pár év múlva (mihamarabb) kérem szépen a folytatást.
Idén jön még:
Riddick
Pacific Rim
Oblivion
After Earth
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezeket már felírtam a listámra:
Halálos Iramban 6
Superman
Thor 2
Iron Man 3
Óz
Csapda
Halálhegy
Született gengszterek
G.I.Joe: Megtorlás
A burok
Más egyébb?
1. TBTPumpa-nak igaza volt. Valóban elég hülye dolog volt eddig csak 4 db. TR címmel élni... tolom Anniversary-t ---> QRVA JÓ!
2. Megértettem immáron azt is, hogy mirõl beszéltek azok akik fikázzák az új irányt a TR kapcsán.
A korábbi részek ugye Core Design szárnyai alatt nevelkedtek. Nekem, mint az elsõ 3 rész ismerõjének teljesen természetes volt, hogy a Tomb Raider = relatív nehéz, korrekt kihívást nyújtó, puzzle-platform-akció-kalandjáték.
Jó volt most látnom a Legend és a remake Anniversary közötti nem is annyira lényegtelen különbséget gameplay tekinetetében.
Ahogy én most látom:
Core Design -> Ok, it's fathers turn.
Crystal Dinamics részek -> Can I play daddy? I like Uncharted as well u know.
Teljesen más a hangulatuk!
Korábbi részek + Ani nem fogják a kezed, hamar megjön a kihívás és könnyû meghalni.
2006-tól (Ani kivételével) Uncharted vonal. Szép, látványos, kellemes kalandtúra minimális veszéllyel.
Szerintem: Mind a kettõt lehet szeretni, mind a kettõt szeretem is... de azt kell mondjam, hogy 3/4 óra ezzel a TR remake-el és visszasírom a régi részeket a Legendhez képest.
Az is jogos amit ma mondtatok, hogy kínos, hogy egy franchise alá sûrítenek be nem annyira egy kaptafa játékokat.
Szvsz külön mehetne egy Lara Croft vonal, tisztességbõl ez kéne legyen az Uncharted vonal, míg mehetne mellette párhuzamosan a Tomb Raider a régi ízek kedvelõinek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3