Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Na hétvégén jön is Xbox sale... 😊 Persze pont most nem lesz hó végen pénzem....
Tinman
Mikor írtam?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nincs :-) Mindig én intézem a gépe dolgait... A-tól, Z-ig. Sok ilyen ismerõsöm van szerencsére, így néha csurran-cseppen kellemes ajánlat.
Na ja... ahol nem számít a pénz. Így lett atom jó autónk is :-) (Épp most mostam le, volt rajta pár sárfolt, de már belebetegedtem a tudatba, hogy foltosan áll a garázsba :-D)

Teljesen jogos: Kezelésre szorulok, nem is kívánom vitatni :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
24fps tökéletes a szemnek. Te írtad. wtf akarsz több fpst? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Az a baj, h vga-t is kéne vennem mellé, mert ilyen proci mellég egy 450gts kevés, ilyenre meg már nincs keret 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Próbálom mindig a lehetõ legjobb rilízt megnézni... ha az full br copy, akkor azt.

Ettõl függetlenül a 24 FPS-en és ezen is változtathatnának már.

wantonly
Azért majd nézd meg vásárlás elõtt, hogy van-e benne lábnyom. 😄
Nekem eddig éppen az jött le, hogy neked annyira fontosak a fekete pixelek, hogy még válogatsz is: csak azok kellenek neked, amelyeket a Blu-rayre rátettek.
Tinman
Mem. lehet, hogy marad. Nincs szükségem nagyobbra, többre és gyorsabbra a másik gépben sem.

Tinman
Mindennek ott az ára, szerintem elég korrektül áraztam. :-)

genndy
Akkor jól gondoltam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Persze!

Van egy srác aki szerintem beteg. Agyilag nincs egészen rendbe. Simán elmehetne férfimodellnek, szépségkirálynõ csaja van, de iszonyat nagy geek. Akkora, hogy minden szart összevásárol, sokszor agyatlanul!

Na õ egy olyan ember, aki akkor is elver félmilliót a gépére, ha otthon ezért asszony szó szerint összetöri a gépét. 2 éve volt ilyen!

Behozta az akkori csúcsmasináját, a csak a falhoz vagdosta a külsõ vinyóit, a gépbe szó szerint belelépett (ugye, ugye aki nem teszi rá a ház oldalát, ejnye), a masina el sem indult.

Na nem is ez a lényeg, ez csak kis érdekes adalék volt. A lényeg az, hogy gyak. HÁROMNEGYED!!! évente gépet cserél! Alaplap+memória+cpu+VGA az nála úgy jön és megy, mint nálunk az újságos.

Most van egy 3/4 éves Core i7 konfigja. Procit egyelõre még megtartja, de a kb. 50k-ért vett lapot most lecseréli, egy Tirexi HD agybeteg ROG Asus extreme anyámkínjára... a lap 2800 MHz körülig tud pl. DD3 ramot kezelni szóval nem annyira szar :-D

Na most az õ jelenlegi használt lapját úgy fest egész korrekt áron adja nekem. Tehát lenne egy jó árasított szinte friss lapom, memóriám most is van, procit kellene cserélnem azt meg cégesen megoldom sok kedvezménnyel. Szóval talán nem megyek csõdbe a cserekor és jobb gépem lesz :-)

arty
ott a tévéden a zoom gomb 😄

Forza.

Rapid81
Egyébként meg 25 dodóért kapsz képeslapot is 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Leszarom, ha hetente egy fasza indie játékot feldobnak 1$-ért 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
Sehogy.

A moziban 21:9-es filmek a blurayen 1920x800 pixelnyi HASZNOS képet tudnak, de a video formátuma 1920x1080as, alul felül fekete csik látható.

Ha a moziban is 16:9-es a film, akkor lesz blurayen is 1920x1080 pixelnyi HASZNOS képed.
De akkor az mkv rip is 1920x1080ra lesz kódolva.

Forza.

Rapid81
Nem ilyen értelemben gondoltam, hanem GalaStore értelemben. Ezután már szerintem az fog jönni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Még szép hogy az ! 😄
Zomil
1$-os steam-es Bastion elkurvulás?...okééééé

arty
Aspect ratio megvan mit jelent? (szerintem igen)
A plusz infóval, amit alant írtam (fekete csík is ott a korongon) gondolom már leesett, hogy hogyan is 1080p-s az a bluray... ugye? UGYE?! 😊
(És akkor gondolom az is, hogy ettõl a fekete csiktalan mkv 800 pixelen miért "ugyanolyan".)

Másik: elmagyaráznád, hogy a mozis 21:9 és az otthoni 16:9 esetén hogyan lesz MINDKÉT helyen veszteségmentesen ott a teljes képernyõt kitöltõ film? Ugye nem azt szeretnéd, hogy a rendezõk forgassák a filmeket a te kis negyvencolosodra? <#ijedt>
(moziban a 16:9 atomgáz, az imax meg méggázabb)

Forza.

Zomil
Azért memoria nélkül elég csábito 😊

Rapid81
Ezek is elkurvulnak már? Pffff....

A Bastion az jó dolog. Nem sokat játszottam még vele, de bejön.
Zomil

wantonly
Humble Weekly Sale

Bastion Steam + DRM Free 1$
Shep
Akkor pl a procit mennyire tartod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Mondjuk mindez 60 dolcsi.
Tehasut
Nem semmi Bioshock Infinite akció az Amazonon:
Pre-order "BioShock Infinite" and get "XCOM: Enemy Unknown" Free + $30 2K Games Credit + "BioShock Infinite: Mind in Revolt" for Kindle + "Industrial Revolution Pack".
Jah, az alapjátékból limited edition-t, nem a simát kaptam.
Tinman
<#worship>

Tinman
Nem feltétlenül. A memóriákat akár meg is tartanám... elég ütõs darabok :-)

Némi gondolkodás és mérlegelés után megvettem a BF3 + BF3 premiumot össz-vissz 35 euróért. <#vigyor2>
Tehasut
Igen, nekem 5230-asom van. Utálom is.
genndy
Bocs, van még egy:
3. torz kép, nyújtott csúcsfejek

Dj Tommy
Nekem is N8-as telefonom van.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Képet belõle. Elképzelni nem tudom.
Két lehetõséget tudok elképzelni:
1. alul-felül fekete csík
2. kép két széle levágva

Tinman
Na ez az. Ezt nem az én tisztem megoldani technikailag... én csak a VEVÕ vagyok, akinek azt hiszem elég normális elvárása, hogy szeretne megszabadulni félmillió fekete pixteltõl!

Tinman
Ehhez mit szólsz?

Video resolution: 1920x1080p

The.Lord.of.the.Rings.Trilogy.2001-2003.Extended.CUSTOM.BD25.AVC.x264.DTSHD.HUN-HDPre-Mont

138 GB-nyi gyönyör.

genndy
Na, akkor elkezdek értetlenkedni: a mozis szélesvásznú felbontásból hogy lesz FullHD, veszteség nélkül? Tehát: 1920x800 -> 1920x1080 fekete csíkok nélkül hogyan? Nem stimmel az arány.
<#nemtudom>

Tinman
A kóricálóknak mi az apjuk?

Ez egy jó kérdés! <#banplz>

genndy
Nyilván nincs. Ennek a felbontása ugyanis 2048x1080.
Úgyhogy mindkettõtöknek igaza van: 1080, de tényleg nem 1920x1080 FullHD.

Tinman
"az 1920x800at már végképp nem tudom hova tenni, hogy azt miért emelted ki bold-al... rakjanak alulra és felülre matyóhímzést, hogy meglegyen az 1080 sor? töltsék ki a semmit valamivel? komolyan érdekelne!"

Igénytelenség. Megszoktál valamit és azt hiszed az a normális.

A moziban tényleg ez a normális!

Közben meg több milliár FULL HD tv van szerte az otthonokba és 2013 még mindig cefet sok fekete csíkot kell bámulni.

Mozis agymenés az otthonokba: 1536000
Full HD = 2073600 db képpont

Elhiszem, hogy téged nem zavar, hogy 537600 db. kibaxott fekete pixelt kell bámulnod de engem 2013-ba eléggé irritál.

Fogjátok fel! Azért mert a pénzedért a moziba azt kapod ahogy azt kell, hogy úgy 8000 Ft-os BR filmek esetén OTTHON is elvárnám azt, hogy az OTTHONI Full HD kijelzõn is teljesen kitöltött képméretet lássak VESZTESÉG NÉLKÜL!

Tinman

Tinman
12 MP-es kamera, Carl Zeiss optika, Xenon vaku, TELJES VILÁG térkép hangnavival, ingyenesen, 32 GB össz memória, fém ház, 1 hetet elvagyok vele átlagos napi használattal, DLNA, HDMI kimenet, fm transzmitter, pendrive rádugható, etc. ^^. A navija simán Garmin szint, tudom mert használtam azt is, az 1 fokkal jobb drágán, ez meg baromi jó ingyen, legálisan, mert jár.

Nem, nem használ ilyet senki csak én :-D

Teljesen sötétben, totálisan tök sötétben, mondom korom sötétben, mindenféle spec beállítás nélkül ilyen képet lõ:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81

Fpocok
Ezzel embert lehet ölni.

Rapid81

Fpocok
Mi az a vigil?

Rapid81
Én is. 4.59 ojró ~ 1400 HUF. Paypal-otok van? Azon áttolhatjátok a zsetont.

Akkor:
Szabi - Crash Time 2
tehasut - Chrome

Egyéb? Tankaranka? Vigil?

Tehasut
Én benne vagyok.