Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
akkor harmadolunk ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dj Tommy
Symbianos kérdésekben, esetleg én tudok segíteni. 😊

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Hát ez gyönyörû! XD

A fejlesztõk már annyira lusták, hogy a bugokat is a játékossal írtatják...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
KÖSZÖNÖM! <#law>

Nem az enyém a telefon. Nekem droidos van. És tényleg nincs különösebben gond vele, csak nem értek hozzá.
MÁS: WTF IS THIS SHIT?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dj Tommy
Valaki még használ Symbianos telefont?<#wow2>
Én is mondjuk azt használok, semmi gond nincs vele.
<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Rapid81
Nokia Ovi Maps

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Symbian-ra tud valaki egy jó gps helyzetmeghatározós, útvonal tervezõs progit?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Jézus, de durva a Vigil trailere. Hideg kirázott.
Tehasut
Engem a Chrome érdekelne. Lassan összejön.
arty
Blurayen belekódolják a képbe a fekete semmit is. Ezért 1080p ott a videoanyag.

Forza.

arty
A teljes lotr szériából SINCS 1920x1080as verzió, max ha valami kontár lecsapta a két szélét és jól belenagyított a képbe.

Forza.

arty
ne kezd megint...

"MODE.........: CRF 16.5" -> konstans kvaliti beállítás, 18 alatt már meg nem mondod a difit az eredeti és a kódolt közt - ez pedig 16.5, azaz bõõõven ráhagyták az enkóder programra, hogy pazaroljon csak.

ha ismered (ismered? erõsen kétlem az alapján amit itt elõadsz...) az x264 mûködését, akkor tudhatod, hogy a bitrátát crf módban NEM a relanzer állítja be, hanem a minõség függvényében lesz amennyi lesz... ennyi lett - 11mbit/s a gyári 21mbit/s-bõl.

az 1920x800at már végképp nem tudom hova tenni, hogy azt miért emelted ki bold-al... rakjanak alulra és felülre matyóhímzést, hogy meglegyen az 1080 sor? töltsék ki a semmit valamivel? komolyan érdekelne!

és akkor jöjjön a megmérettetés:

forrás: http://imgbox.com/acpf6yeu
enkód: http://imgbox.com/abkYlNe7
forrás: http://imgbox.com/acbuUEiM
enkód: http://imgbox.com/acfzolfO
(de lehet, hogy felcseréltem, nem árulom el! 😄 és ne gyere a "mozgáskor elmosodik" marhasággal plz.... ne kelljen mutatnom h mozgáskor mennyi az a "11 megabit" .... )

Forza.

grebber
TBTPumpa
Facebook-on írták, de az sem baj, ha 9990 Ft. Mindenképp tõlük veszem! Imádom azt a bazi nagy hasznot, amiket õk az áraikba kalkulálnak! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
hátha van még valaki akit a többi érdekelne és ezek nem 😄

Rapid81
Engem meg csupán a Still Life 1-2 érdekel. 😊 De azért drága.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
Cobra 11 kéne, többi nem érdekel 😄

Rapid81

Shep
576 oldalán nekem még mindig 9990

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Haver azt mondta alig vették konzolra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Részemrõl igen, nem váltotta meg a világot és szerintem az 5 jobb volt (nem hiába toltam végig 6x)

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Ennyire "rossz" lenne? <#szomoru1>

grebber
Rájöttek hogy többet nem ér!

TBTPumpa
WTF?!
Az 576-nál és a CD Galaxisnál tegnap még 9990 Ft-ba került a Resident Evil 6, most pedig már "csak" 5990 Ft.
Nah lehet, hogy ennyiért már be kéne húzni!

Természetesen, akik korábban rendelték elõ a játékot, azok a korábbi áron fogják megkapni! Ez a mi kedvezményünk! <#idiota>

Shep
Ez igen, ez még nekem is tetszett 😊

Rapid81
Nekem azért ez ütött. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Érdekel valakit a "Defiance" béta?
A Raptor-tól kaptam korábban egy kódot, de én nem játszom vele.
Topiklakónak szívesen átadom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ezek annyira erõltetettek szerintem.

zorrobomber
Ezzel csak az a baj, hogy az "Odaát" már eleve egy jellegzetesen magyar cím.

grebber
Errõl nekem ez jut az eszembe:
<#banplz>

zorrobomber
Ez most egy nagy coming out lesz, de nekem az egyik kedvenc "agykikapcs" sorozatom.

Shep
Ja, Twilightos témára

IMYke2.0.0.0
Civilization 5 és Painkiller leárazás a GMG-n!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én így gondolom - ezeket tudnám elképzelni a CE verzióban:

grebber

HeadHunter86

greyfox
Mit veszel helyette?

Steam: greyfox

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, ennél is erõsebb PC-d lesz. <#eljen>

Shep
Igen elég sötétnek, komornak tûnik de a karakter animációk elég érdekesek voltak néhol, graf meg ahogy nézem olyan ,mint az egynek is volt, bár lehet PC-n megint lesz atom grafika meg erõmûigény 😊

Rapid81
Zsírkirály. Érdekes történetnek ígérkezik.
Hitler az elpusztult földön ismét tarol. XD

davidka003
Zavvi kódja nincs véletlen valakinek?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Zárlatos lett az alufóliától 😄

Van itt Pesti aki jár a Westendben?

Szabad kérdezni miért adod el?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Csak egybe?

Shep
Vesszõ lemaradt, szóval a játék jön akkor 😊

Shep
Új Metro trailer május 14-én jön.
http://www.youtube.com/watch?v=h8fOoqIcTZo

Tinman
Ha szólók az a baj, ha nem szólok az a baj. Szólok, nem lebaxni! :-P

Eladó a Core I7-es procim + alaplap + 6GB 2000 MHz-es ramok.

Több éve regelt SG tagnak további kedvezmény!

Spoilerbe a link.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Jah ez egyértelmûen ALAP Mod az egyik legjobb nekem is fent van !
IMYke2.0.0.0
Jól hangzik.

Cary Grant és James Stewart meg smafu?! Mondjuk én a kor hõsnõit is szeretem (Ingrid Bergman, Audrey Hepburn vagy éppen Garce Kelly). Mindenesetre inkább a Notorioust vagy a Casablancát - vagy valami "újat", mondjuk a Bridge to Madison Countyt - nézném hölgytársaságban, mint a Twilightot 😊

De mindegy, inkább a vicc kedvéért reagáltam eredetileg, mint egy film miatt, melynek inkább csak némi alappal rendelkezõ elõfeltételezéssel rendelkezem, nem valós tapasztalattal és véleménnyel.