Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tinman: Örülök, hogy megerõsítettelek benne, hogy nem veled van a hiba.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Gy.k.: Resonance = faxa, elismerem, megéri a pénzét.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Azt hiszem az R1et kellett lenyomni, elkezdett sétálni és pont a szélén megállt. Egyet hátraugrasz és onnan nekifutásból el lehetett ugrani és akkor pont a szakadék szélérõl ugrott.
Ez egy régi dolog a platfromereknél, a fenn említettek persze a realisztikusabb mozgásra mentek rá, így azért kell korábban idõzíteni, de az "irreálisabbak", a Mario útját járók között is van szórás.
Én is jobb szeretem, ha ezeknél a billentyû leütésekor azonnal elrugaszkodik, de az elcsúszás a mértékétõl függõen megszokható, megindokolható (az idõzítésbe be kell vinni a lendület kezelését is). A VVVVVV-ben valóban oda kell figyelni a peremeknél a túlcsúszásra, de ez emlékeim szerint következetes, így jól tanulható. Persze a fentebb említettek miatt megértem, ha valakinek ez nem tetszik.
A fikázás a C64 grafikájú cuccal kapcsolatban ment.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy a zenéje nagyon jó! Ez a legjobb!
Ezen az alapon egy bundle-ben se legyen húzónév, csak egyforma értékû, noname indie cucc. Szerintem is elrettentõ az alábbi grafikai minimalizmus, bár a játék nélkül nem nyilatkoznék róla, de a bundle fogalmát a helyén kéne kezelni. (Megjegyzem, ezek eleve gyakran a jótékonyságról vagy legalábbis a fejlesztõk támogatásáról szólnak, ezért a vásárló szabhatja meg az árat, de elvben nem a minimális összegbe kerülnek. Csak megvehetik annyiért az 1 dolláros "keselyûk".)
Mellesleg - tudom, hogy te ki nem állhatod -, de a VVVVVV egy ütõs kis játék:

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bioshock 2-rõl és 1-rõl lemaradtam anno.
XCOM Enemy Unknown érdekel.
Ha jól számolom 4 játékot kapok kb. 7.000 HUF-ért. Mivel 3k értékû kredit visszajár amit el tudok költeni még másik játékra.
Amit te mondasz: Bio Ing = 3k + XCOM EU = 3k + Bio 1 + Bio 2 legyen 1k, amit kétlek hogy ilyen olcsón lenne a 2. Akkor már 7k-nál is járok.
És ehhez az kell, hogy az összes akciónál ami volt résen kellett lenni.
De jól tudjátok, hogy ennél gyak. csak igényesebbek van.
Na! Le is zárom a vitát ezzel Tinman és Tinman között. Egyiknek sincs igaza és pont!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Bio Inf-et Maross 3k-ért árulta, akinek kellett vett.
- Bio 1 INGYEN járt GG acc létrehozásakor.
- XCOM Enemy Unknown - 3k körül ez is elérhetõ
- BioShock 2 - amazon akcióba fillérekért volt elsõ résszel
- Mafia II - számos helyen volt olcsón 1k alatt
- Sid Meier's CivilizationŸ V - fogalmam sincs nem követtem az árazását
- Spec Ops: The Line - amazon pár százért volt
- The Darkness II - szintén amazon szintén pár százért
Anno 2070: Complete Edition és Ghost Recon Trilogy megjelenés jövõ héten
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C64-en mikor ~8 évesen Basic-el próbálkoztunk értünk el hasonlót, hogy pixelförmedvény táj elõtt egy pálcikaembert tudtál a Quickshot-al irányítani.
Véletlenül sem merült fel bennünk, hogy mi akkor most mûvészek vagyunk. Inkább tehetségtelen kóklereknek gondoltuk magunkat.
Nem azzal van a baj, hogy kikerül a netre 1-1 ilyen produktum, hanem az, hogy ezért PÉNZT kérnek. Tehát, hogy õk ezért komolyan várnák az én 178 Ft-omat, miközben egy Spellforce Platinum is ennyi. Hát lol.
Picit van különbség... és nem csak a küllem, az egy dolog, játékmenet kb. 1200x összetettebb.

Sajnos nem sok ilyen lehet... nekem is rég megvoltak már.
A Storm in a Teacup és a Lume aranyosak, jófélék. Meg is vettem õket, darabját 178 Ft-ért.
Aki viszont ilyen félkész (tényleg nincs még kész!), befejezetlen, nulla fos okádékokért pénzt mer kérni, az süljön ropogósra a saját zsírjába. C64-en komplexebb és igényesebb küllemû játékok voltak és ez nem túlzás!
Vakuljatok!

A játékok 80% volt más SOKKAL olcsóbban mindenhol.
- Bioshock Infinite
+
- Bioshock 1
- XCOM Enemy Unknown
- választható játékot (BioShock 2, Mafia II ,Sid Meier's CivilizationŸ V ,Spec Ops: The Line,The Darkness II)
- 30% visszafizetés Blue Coins-ban.
Mindez 29 GBP! ~ 10.680 HUF
Ha így veszem meg, akkor mind a 3 játékot tudom aktiválni itthon? Az UK-s dolog miatt kérdem. Mert ha gamersgate.com-ot írok akkor EUR-ban számol és úgy 50-re jön ki, de mivel így már 15.000 HUF lenne gondoltam a gamersgate.co.uk-n nézelõdöm.
- Storm in a Teacup
- Oddworld Abe's Oddysee & Exoddus
- Marvin's Mittens
- Manhunter
- Dawnstar
- Nethergate Resurrection
- Dawning
- Lume
- Spellforce Platinum
Megint sz*r...
Nem tudtam várni pár hónapot, mikor is valószínûleg olcsóbban hozzájuthattam volna (mondjuk nem tudom Trackmania játékokat mennyire szokás akciózni).
Nem bántam meg, erõteljesen rá akarok cuppanni, fejlõdni akarok benne. Csak az a baj, hogy rengeteg játékkal körül vagyok még véve, idõ meg kevés... "nehéz" ez a játékos élet na. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Esetleg ha téged vagy vkit érdekel akkor tudok 1st torrent meghívót küldeni!
Feltétel:aktív vagy passzívabb,de azért ismerõs nevû sg-s legyen.
2db van most jelenleg.A seed servereim jól mennek és kb 1hét alatt termelek ki egy meghívót.
email címet kérnék ide vagy privibe(természetesen most neked ebbõl egy fenn van tartva Merlin)
Üdv
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Esetleg overflow-x: visible vagy overflow-y: visible
referencia <- ezt az oldalt ajánld neki, minden benne van, amire szüksége lehet.
[merlinw.org]
te értesz weblaphoz? kb csak annyira hogy megmond hogy egy div nél hogy csinálok scroll bart...mert én eddig azt hittem hogy csak simán css-ben beírom hogy overflow:auto és div classnál beírom ....
Ha valaki tud segíteni azt szívesen fogadom.Én egyáltalán nem értek ehhez.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De mindegy is.
Nem azt mondtam hogy ne vegye meg senki csak hogy sokba kerül...ennyi, és igen is aki akar spórolni annak ez bukta.
Inkább várnék akcióra vagy valakit megkérdeznék hátha maradt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyébként meg nem mindenki bújja a netet és vesz meg mindent akkor és ott. Különben nem akcióznának minden szart non-stop :)
De ne menjünk ebbe bele, neked nem éri meg, mert már egyszer láttad vhol olcsóbban hónapokkal ezelõtt. Ok, hajrá, hadd szopjanak akik most 1200Ft-ért megveszik, bukjanak kva nagyot :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**