Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha most venném várnék, egy 200 éves játékot aki eddig 1.6 dollárért nem tudta megvenni az megérdemli hogy ennyit kiadjon érte.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor sorry.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
De 1500 Ft amúgy mióta sok mondjuk 100 óra játékért? 😄
Bõven jó még így is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Laza
Valami más volt a pakk neve, Shooters pakk, ilyesmi, nem THQ.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Igen, de az most nincs, és annyiért azóta sem volt. De ha most vennéd, akkor sem drága.

Ne abból induljunk már ki, hogy azért mert valaki egyszer 10Ft-ért árulta, akkor már precedenst teremt 😊
Amazon olcsón adta, örüljünk neki, de nem jelenti, hogy az a normális árszabás onnantól.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jarlaxxe
A Borderlandsnak semmi köze a THQ-hoz.

DarkSector
Ez konkrétan nem a megszokás, hanem az hogy a THQ 5 dollárért dobálta Amazonon 2 másikkal együtt...ez nemrég volt a csõd idejében.

davidka003
Ha megszokja az ember a pofátlanul alacsony árakat akkor már 4-5 euró is sok egy címért. 😄
De ennyit bõven megér. Mondjuk én csak az alapjátékot nyomtam végig anno. Többször nem állnék neki de egynek jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Sok.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Igen?
Mert én elég sokáig eljutottam és nem játszottam sokat.
Itt hogy nem lehet speedrunolni, mikor egy nagy területen kell átmenni, persze ha leállsz nézegetni a fûszálakat akkor több.

Shep
Azt az 5 órás kampányt el lehetne felejteni. Max a speedrunosoknak annyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
A baj hogy még így is drágák a játékok.

Laza
Nem csak ez akciós, egy rakás másik game is:

AKCIÓ! Origines féláras játékok 😊

Laza
Most nézem, Command & Conquer™ The Ultimate Collection 15 euro Originen!!!

DarkSector
Tuti mert annyira népszerû...gondolom...mert jó sokan megvették az 5 órás kampány végett...
Erre még rásegít hogy only dx11.

Laza
Crysis 3 már most megkapta Originen az 50%-os leárazást? Ez csak nekem fura? Most jelent meg 😊

Botond
Iszonyat gyenge civ5 engines master of magic koppintás.
zorrobomber
warlock is jó cucc egynek

zorrobomber
Olvasgattam én is õket, mostanában futottam bele 1-2 idióta írásba.

Szabi
SRS jó játék, de GG-re nem láltom értelmét megvenni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tehasut
Zomil
SG! 😄
(sajnos elég szinvonalon aluli, de ide legalább nem felejtek el néha felnézni 😄)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Általánosítottam, nem mondtam, hogy mind olyan😊 Lényeg, hogy a "forrástól" a legjobb értesülni😊
Pl. movies.com óránként frissül.

[merlinw.org]

genndy
Nekem bõven jó így is.
Ha tényleg kíváncsi vagyok valamire akkor úgyis imdb.com

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
A filmajanlo.hu-n mindig ott van, hogy mi, mikor, meg rövid leírás. Meg visszamenõleg is ott van minden. 😊 Eddig nem találkoztam az általad említett problémákkal.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Nekem tetszenek az írásaik.

MerlinW
A magyar oldalakkal csak az a bajom, hogy egyik sem naprakész, és mind csak azokról ír, ami érdekli õket.
Mozi híreket kizárólag nyugat-amerikai oldalról😊

[merlinw.org]

Kösz mindenkinek, majd szétnézek nekem mely oldalak lesznek a nyerõk az alábbiakból!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Itt azért szoktak nagy hülyeségek lenni. Sima hype oldal.

jarlaxxe
Gondolom ledolgozta papirhajtogatással a pár millás adócsalását...<#vigyor3>

MerlinW
A legkézenfekvõbb: www.movies.com 😊

[merlinw.org]

genndy

Shep
Sokszor az ilyen B filmeken jobban szórakozom, mint a nagy költségvetéssel készült mûveken.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, van is benne valami 😊

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jarlaxxe
Eléggé B film jellegü de attól még persze lehet majd jó.

zorrobomber
Ha nem új film, hanem általában film keresés, akkor ez is elég jó kis oldal:
http://www.jinni.com/

Zomil
Nekem is 😊

Mondjuk nekem is ez jutott elöször eszembe amit az egyik yt kommentelö irt: "Wesley Snipes as Captain Jack Sparrow!" 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
boxofficemojo-n néha amúgy meg össze vissza, mindig belebotlik az ember valamibe 😊

zzeN
Na mi van kiengedték a sittrõl?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Hát röhögjetek de nekem ez tetszik 😊

zorrobomber
Rapid81
Megint egy újabb zombifilm... Wild Walking Dead Blade...

MerlinW
Én 14 éve innen: culture.com

[merlinw.org]

Durva off: Hol tájékozódtok film témában? Mármint új filmek kapcsán?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
MerlinW
Ezt letöltöd: Duke3D HRP v5.2 FULL SFX (770 M😎

Aztán next, next, finish...😊

Játékból csak a shareware-t tartalmazza, a teljes játékhoz kell a retail duke3d.grp és duke.rts

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem nézd meg futás közben és utána alkoss😊

[merlinw.org]

Zomil
A video fasza(már láttam), a játék meg a TES játékok kicsufolása lesz...mmo-ba nem igazán lehet átültetni ezt.