Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Pörgess újat :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Lenyitod a listát és ki lehet venni amit nem akarsz, hogy pörgessen

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
nekem Orcs Must Die-t dobott ki így elsõre.. nem is rossz ötlet, még hozzá sem nyúltam pedig mióta megvan :D

MerlinW
Nekem fent van most is és megy rendesen (HL Anthology pakk)

[merlinw.org]

Shep
5 pörgetés 4 HL cím :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ez azért nem jó, mert bele veszi a már lejátszott játékokat is. Nekem a kiírt listáról kell választanom.

Shep
HL BlueShift, na az az ami nekem nem megy pl win7 alatt

MerlinW
Dishonored nálam is ilyen volt. Egyszer letudva és annyi. Ha most nem juttatod az eszembe, el is felejtem, hogy játszottam ilyen játékkal.

[merlinw.org]

w77d
óó van már mindenre app az S3-asomon... sebességmérõ app, hosszúségmérõ app, random number generator, G-erõ mérõ, rengeteg game meg még ezerféle más :D

Fpocok
http://steam-roulette.heroku.com

Beíród neved, pörgetsz... aztán katt play és indul is a random játék :D

w77d
nem, akkor semmi értelme :D Ugyan ezt a módszert használom a Forza4-ben is. Elõre nem tudom milyen autót választok az elérhetõ 600 közül ezért elõször a márkát random numberezem ki (1-91), majd azon belül a típust.

Amióta rászoktam a random number generatorra gyorsabban is haladok mindennel. Régen volt hogy azért nem gameltem mert elment az idõ azzal hogy válasszak a listáról, majd inkább azt mégsem, de akkor még errõl is meggyõzöm magam stb... most meg a random number szava szent és kész XD

fery02
Máskor elég lesz random szám generálásra csak ide felnézned, bár S3-nak(?) tudom nem igen kottyan meg, ha teli nyomod mindenféle alkalmazásokkal. :)

Amúgy jót dobott a gép! Én is akarok olyan gépet, amin teljes pompájában tudom játszani. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fpocok
Lehet csinálni olyat steamen, hogy megnyomsz egy gombot és random elindít egy programot a libraryból.

Ez a random generátor nem is rossz ötlet. De nem szoktad felülbírálni az eredményt? :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Arra gondolt szerintem, hogy a 2. rész gyengébb, vagyis a te verziód szerint a felétõl romlik a színvonal.

Zomil
A mindenben az uj pályák tartoznak(a HD warehouse-bol csak pár van meg, ami szükséges volt a továbblépéshez)mindegyik, kivéve a hosszu és az extreme-ek, azokhoz nincs idegem/ügyességem :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Meglehet, de mire érted egészen pontosan?, a játékmenet?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na nálam az a játék simán üti a Biot, legalábbis amit eddig láttam belõle. Az szinte egymás után 2x vittem végig, annyira jól fel van építve az egész.

Shep
Hát ebben sajnos van igazság, meg abban is amit a kolléga mond 2-vel feletted.

w77d
Én meg a Dishonored-et fejeztem be. A végére egy picit érdekesebb lett, mint menet közben, de akkor sem éreztem egy olyan hûdenagyondurvánjó játéknak. Szimplán csak jó volt.
Sokszor egyébként a játék világába nem illettek bele elemek. Pl a savköpködõ virág annyira idegen az egész játéktól, hogy az már idegesítõ. Az ellenfeleknél meg az idegesítõ, hogy néha 100 méterrõl kiszúrnak, néha pedig 2 méterrõl nem vesznek észre. Grafika is elmaradt attól, amit a hájpoló leírásokban ígértek.
A sztori a gonosz végkifejlettel egész ütõs lett, youtube-on megnéztem a szép végkifejletet is, azért külön nem tolom megint végig, ahhoz túl unalmas.

Most pedig folytatom a rengeteg már régóta meglévõ, de eddig el nem kezdett játékaimból egy példánnyal. Összesen 27 ilyen cím van. Leírtam egy listába õket beszámozva, a következõ végignyomandó címet pedig a mobilom random number generátora döntötte el. A végeredmény a 16-os versenyzõ, azaz a Rage. Elkezdtem, elsõ óra alapján akár még ütõs is lehet.

arty
jah, de a felétõl igencsak zuhan a szinvonal :D

Forza.

arty
és a minijátékok?
platinázni probáltál?
(a minden a kiegeket is jelenti? ott én már az elején feladtam az aranyazást :((( )

Forza.

DarkSector
Az elsõ 2 rész (szerintem) olyan mintha 1 játék lenne, nem rossz értelemben, hanem csont ugyanaz szerintem, ha valakinek az elsõ rész fasza, aa második is tetszeni fog, ha az elsõ nem stb, stb.

Annyira egyforma hogy kisebb túlzással mintha egy hoszzú játékot egyszerûen félbevágtak volna. Nem? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ja lemaradt az, eddig, tehát még változhat de eddig ez van.

DarkSector
Remélem elkap a játék és 2-3 hétig lefoglal és nem látlak a topikban. :D

(csak viccelek :)

Shep
Na így 4 óra Bioshock Inf. után leírom és úgyis jön majd a kövezés de nekem ez a játék messze nem 10/10, egyszerû lightos lövölde szép grafikával meg egy majd ki tudja milyen történettel. De hiányzik belõle az a pici + ami az elõzõ 2 részt (de jó legyen, az elsõ részt) naggyá tette.

Zomil
Én a Darksiders 2 boldog tulajdonosa lettem, itt is köszönöm Darksector-nak :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Ja és grat, én is 2 játékot nyertem kb 2 hét alatt, mondjuk ott 1000-2000 jelentkezõbõl :)

DarkSector
Sehugy, dobd vissza egyiket ujrasorsolásra, vagy egyik haverodat lepd meg. :)

lostprophet
Na, basszus, Steames topikban nyertem egy Red Faction Armageddont, erre most Eredeti játékos topikban is sikerült (köszönöm DarkSectornak a felajánlást egyébként) :D Ha én voltam az egyetlen jelentkezõ, hogyan lehet újrasorsoltatni?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Zomil
Nekem minden megvan aranyra, kivéve a nagyon hosszu map, meg az extreme-ek, a régi pályákbol még csak párat csináltam meg.

Tikal
LOL, és nem, ott az egér mutató, hát ez kész...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudom elhinni hgy ezt miért nem tudják kivédeni ha már belerakták a controller támogatást. Amúgy a megoldás: ki kell húzni az egeret, vicc.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Ja és boldog nyulat mindenkinek!

arty
nem ez lenne az elsõ ilyen játék :(((

Forza.

arty
Már várom a reakcióját azokra :D

Forza.

DarkSector
Oks, de nekem a 2.rész és az Evolution "szarabbnak tünik", míg az elsõ résznél jobbnak éreztem a kezelést. :)

Tikal
Akinek meg van a Batman AC kérem válaszoljon: controllerrel játszom, mikor a menübe lépek megjelenik az egérmutató, mikor kilépek nem tünik el, van ez másnak is? rohadt idegesítõ!

Ahhoz még kéne némi érmet gyûjtögetni....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint írtam 90 percet töltöttem eddig a játékban... De eddig ez volt a jellemzõ, de nekem még ez is tetszett.

Zomil
Aztán megláttad az extreme mapokat... :DDD

Mi is a neve Ultimate Map? Elõször csak röhögtem rajta, aztán mikor átgördült az órán a 12. percnél a mutató, akkor azért már én is így gondoltam.

Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem ez a Trials bizony nem lesz 100%-ra teljesítve. Mondjuk közre játszott, hogy ezt a 15 perces végsõ idõt 46 hibával követtem el! XD

Totti5
"Jól mondta valaki, hogy ez egy interaktív film"

Fogalmi tévedésekben szenved akkor az a valaki. Nyilván az elején vagy, meg van kötve a kezed. Majd lesz jó pár hatalms pálya, ahol lehet ide oda amoda menni 15 féle útvonalon. Maga a story viszont visz elõre, mert máshogy azt nem lehet megoldani, egyik játékban sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Ég és föld a különbség a kettö között, a "legvaloságosabb" irányitása az Evolution-nek van és a HD-hoz van a legközelebb.

arty
jaaaa :) ez nekem borzalom. megvettem, mert hátha, de olyan mint egy lassitott felvétel... (az evo pont NEM ilyen)

Forza.

DarkSector
Igen?
Azt hittem ez az elõzõ része.

Zomil
De akkor, hogy mindenki képben legyen: Trial flash verzio>Trial 2 pc-re>Trials HD csak konzolra>Trials Evolution(ami tartalmazza a Trials HD pályákat is) elöször konzolra, majd most pc-re is

DarkSector
Tudom én írtam elsõnek, hogy azzal játszom, és olyan elba..ott irányítása van mint steam-en a Trilas 2-nek. :)

Zomil
Ez a trials 2 után jött.

DarkSector