Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ezután jött az Evolution, ami a harmadik rész, õk arról beszélnek.

[merlinw.org]

Zomil
Ennek az elözö része egy flash játék volt -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
off:

"sniper ghost 2 eng multi " ezis fasza torrent. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mármint ez szar, ennek az elõzõ része, ami fasza volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
Hát ha beflesselsz. 😄
nem, ami xboxlive-on van, arra. 😄

Zomil
A flash játékra gondolsz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Most a War Thunder-re cuppantam rá. Nagyon jóság. 16vs16 repülõs móka árkádtól a történelmi hadjáratokig és a realisztikus cockpit-es szimulátor módig. Ingyenes, gyönyörû, jól fut, jó az irányítás. Rosszat nem tudok rá mondani. Aki szeret repülni, az próbálja ki!

Gameplay

[merlinw.org]

Zomil
Jo hát az külön történet 😄

DarkSector
Nehézséget nem tudom, tök kínai nekem minden.

DarkSector
Akkor másképpen mondom visszasírom a sima elsõ rész irányítását.

DarkSector
nem a nehézség a nehézség.

arty
Én utána még felirtam az extrém pályákat is - méghozzá arra a listára, hogy én ezekkel nem is idegesítem magam 😄

Forza.

arty
???

melyik "második résznek" ?

kecijó az irányitása, pont mint a TrialsHD-nak 😛

(boxkontrollerrel)

Forza.

MerlinW
"Három fajta matematikus létezik. Amelyik tud számolni és amelyik nem."

[merlinw.org]

Zomil
Jok a hard pályák, viszont a 15perces mapnál eldöntöttem, hogy az az egy biztos nem lesz gold 😄

Hol jársz? Mert ha medium nehézségû pályáknál, akkor még semmit sem láttál. Hardon kezdõdik az igazi nyelestojás szívogatás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2-bõl levontál 10-et és 10-et kaptál? Te Dark te meg akarod a matematikát is reformálni? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Trials Evolution-nak is olyan buta szar irányítása lett mint a 2. résznek, fuck.<#duhos2>

DarkSector
Bocs szerintem van 1-2 bug, ezért levontam 10 pontot mert 2-ról indultam.

DarkSector
Már miért is reagálna bárki, egyéni véleményem.

Nem! Az 15/10! XD

Fene. Kéne már nagyon az a szerkesztési jog... (gondolkodik, hogy fizet érte)

genndy
Figyelem! Flame-indító hsz! Ne is reagáljatok rá!
<#hehe>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szerintem nem! Kezdéskor volt 50 euró gondolom, most 35. Ez egy ideig tuti nem fog változni és tuti nem kap 75%-nál nagyobb leárazást!

genndy
Nem volt benne spoiler, de ha igen, Imy akkor is csak törölni tud, szerkeszteni nem. HG, nem moderátor.

DarkSector
Az Aliens CM bõven 10/10 kategória nem?

Én azt mondom hajrá! Onnan ahonnan javasoltam és akkor még jobban is jársz!

Hitman már bajosan lesz ennél olcsóbb, ahogy GTA complete pack se megy már ennél lentebb (én utóbbit 1 évvel ezelõtt tök ugyanennyiért vettem, Hitman meg még soha nem volt ilyen olcsó!)

Friss Tomb raider 2013 élményem: Elindítottam gondoltam megnézem hogy fut (Benchmark 50 fps 1920x 1080 és medium- high beállítások) és úgy 90 percre a monitor elé is szögezett.

Fantasztikus látványban volt részem. A táj, Lara és a többi karakter fantasztikusan néznek ki, ugyan van 1-2 elnagyolt grafikájú tárgy (kézi rádiótól okádni tudtam volna mikor megláttam, ez azért már trehányság kedves Crystal Dinamics!)

Jól mondta valaki, hogy ez egy interaktív film, de amit nyújt emberek az a nagy betûs ÉLMÉNY! Eddig baromi jól szórakoztam. A sztori érdekesnek tûnik, Lara még nem az a kemény relic hunter, aki gondolom a korábbi részekben volt (filmek alapján mondom, mert Tomb raiderrel eddig még nem játszottam).

Az eddigi áthidalandó akadályok elmések voltak és azért picikét el kellett gondolkoznom, hogy mit is kell csinálni (beépített cheatet nem használom ezekhez, viszont collectibles-höz majd hasznos lehet).

A platformer/parkour elemek gyakorlatilag tiszta AC feelinget kölcsönöznek a játéknak (hogy melyik lopott melyiktõl azt nem tudom, mivel ugye korábbi TR részekkel nem játszottam!).

Összességében már most jól elköltött 4000 FT-ot jegyezhetek fel magamnak, ugyanis ez a játék már most úgy érzem simán megérte az árát!

Ui.: Ha bármi spoilert lett volna a fentebbiekban az csak a véletlen szüleménye! Ebben az esetben kérném Házigazdánkat a megfelelõ helyre a spoiler tagok beillesztésére. Elõre is köszönöm!

Botond
Én pont ezen megfontolásból nem is veszek szinte semmit PC-re már 1-1,5 éve. Fogy is a resztli, lassan elfér a 368 gigás partíción ami még hátra van. Ebben az idõben iPad és Xbox címek hörcsögölése volt, most azokat is fogyasztom. Ma is egész nap Xboxoztam, most pl elkezdtem sleeping dogsot xboxon. 😊 Utána jöhetnek az rpg-k amik vannak rá nekem.
HeadHunter86
GBP-ben jobban jársz: link

arty
hitman dlc értelmetlen... de persze te tudod 😊

Forza.

MerlinW
Borderlands 2 GamersGate-en 20$

[merlinw.org]

Tinman
Elvagyok ezzel a 3 példánnyal egyelõre :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tipp:

Hitman-t ne. Absolution + DLC lesz még olcsóbb, még "friss".

GTA pakk-ot tavaly megvettem kb. ennyi volt akkor is csak alacsonyabb euro árfolyam mellett. Kizártnak tartom, hogy ez sokkal olcsóbb legyen már. Max 1-1.5 Euro-val. Ha játszol vele, ne hagyd ki.

Nekem a 4. rész + kiegek még hátra vannak, mert ugye beleuntam, de listán van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
DLC mi a frásznak, csak fegyverek, meg álca amit úgysem igen fogsz használni de ha mégis annyit nem ér. Tök felesleges fizetni érte, játékélményhez nem igazán ad semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
akkor miért fáradnak vele?

Forza.

genndy
Van mivel játszanod? Van. Hány évre elegendõ? 20.
Akkor szerintem várj még, lesznek ezek még olcsóbbak is. Ne hagyd hogy a hörcsög éned eluralkodjon! Légy erõs! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Lehet kövezni srácok, de én erõsen morfondírozok ezeken:
* Hitma Collection + Absolution DLC pack
* GTA Complete Collection

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Tinmannek egy szót se! Még megveszi ezt is... <#vigyor5>

MerlinW
Dark Souls 15$ Amazonon.

[merlinw.org]

genndy
Az alapötlet amúgy jó, meg eredeti, de kinek van ehhez idege?

IMYke2.0.0.0
O.M..Gosh...
Na, ezzel már kémeket is lehet vallatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Úristen, majdnem rosszul lettem az 1 perc alatt, amit bírtam... 😞

MerlinW
Az a komoly, hogy ez a játék idén BAFTA jelölést kapott😊

[merlinw.org]

Tehasut
A Steamen nincs, itt viszont megvehetõ a Super Hexagon 1 dolcsiért.
http://superhexagon.com/
Ezzel akkor sem játszanék, ha ez maradna az egyetlen játék a világon.

Aki mégis meg akarja esetlen venni, nézze meg elõtte EZT a videót.
IMYke2.0.0.0
Megint semmi jó akció a STEAM-en - a váltás: Chivalry: Medieval Warfare - 66% engedménnyel, 6,11 €.

Tinman
A Tomb Raider: UW életem legellentmondásosabb játéka.

Soha nem gyûlöltem, soha nem szerettem, soha nem kapott el a jólesõ hév (nem az!) és soha nem aludtam el majdnem egy játékon belül.

Az a játék a tökéletes sinus hullám és még nincs vége ^^