311803
-
Ha persze... foleg az utso bekezdes... -
Igen én a tescoban vettem egy 1x használatos telefont, még mindig működik.
Köszönöm hogy szóltál ezt nem tudtam. -
Az a baj, hogy te a 10.000ft-os androidokat tekinted a mostani telefonoknak, ami olyan, mintha Tescóban kapható 15.000 forintos 150 játék egy kártyán "konzolokat" tekintenénk a currentgen csúcsának és azok alapján ekéznénk az Xbox 360-at.
Hát a rossz hír az, hogy a telefon piac sem más, mint a desktop játék piac, vagyis van a kis millió hardver kombinációs rész (android és Windows), ahol végtelen plusz 2 forintért se kapsz tökéletesen optimalizált cuccot, illetve van a zárt hardveres és szoftveres rész (konzolok és iOS), ahol bizony kisebb hardverre is jobban optimalizálható a cucc.
A két történet (PC vs konzol és android vs iOS) egy ideig ugyanúgy futott, de az emberek igenis tanulnak a történelemből, és egy fél éve feladták az androidos szélmalom harcot, mert láttak, hogy az már PC -n sem érte meg, hogy végtelen pénzért fejlesztenek vmit,ami 35 harverkombón reccenés mentesen fut, de a 36. féle hardverkombó tulajdonosai szétsírják a netet, hogy micsoda fos ez, plusz 85% fölötti a warez arány. Az elmúlt fél évben kijött nagy cimekből ezért nincs is androidos, persze ígérik, hogy majd, de szerintem az előző két ok miatt felejtős. Szóval mobil játék platform az bizony az iOS. Az meg már most hozza xbox360 szintjét sok játék esetén.
Ez a jövő. Sokaknak nem tetszik, de ez van. Én se voltam boldog, amikor megjelentek a konzolok, mert tudtam, hogy nekem a PC gamernek ez rossz lesz. Most a konzol van leszálló ágban, mert egy funkciós, és abban már nem a legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkező vmi. Ezt felismerte a Sony és az MS is, nem véletlen pozíciónálják bluray lejátszónak, meg a nappali szívének a termékeiket.
Szóval mobilgaming a jövő, 3 év múlva egy iPad/iPhone komolyabb játékokat futtatt majd, mint egy ps4, vagy xboxone. -
Szerintem te DS alregje vagy. Más nem láthatja ezt mosott szarnak, csak ő... -
Viszont Eador kell belöle :) -
Be Mine 9:
Splatter, The Whispered World, Mini Motor Racing Evo, Depths of Peril, Eador: Masters of the Broken World, Eador Genesis, Ittle Dew, Angelica Weaver
Nem hiszem hogy megdönti az orignes bundle rekordját
-
Micsu #149693 az egész videó egy mosott szar, ezen nem kell mutatni semmit, magáért beszél :P -
Hát erre elkélne egy sweetfx :) (csak ,hogy DS megnyugodjon) -
Mostmár télleg kikapcs, beállítottam az órámat, holnap 6-kor kelek, én is megdugnálak, de nem lehet. üdv. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még ezt elfelejtettem, mielőtt lépek szunyókálni, csak hogy ezt nehogy félreértsd és később ezt előkapard még1x nekem:
"Ez szar üzlet. Tudom, hogy nálad ez volt a ps3-al is, de attól ez még nem lett oké. Öt év múlva mégkevésbé lesz az. Ez csak kényszerpálya volt gondolom, ne akard ezt valami tudatos döntésnek beállítani. Annak mégrosszabb lenne."
1, én 1 szóval nem mondtam hogy 5-6 évet kell várni egy konzollal, de akkor sem szar üzlet.
2. nekem konzolom 2.5 évvel a megjelenés után volt, TUDOD x360. PS3-at eme akció keretében kaptam, nem vettem. részletet vállaltam a t-geci előfizetésbe ágyazva, de tudod jól, a játékokkal lehet trükközni, sok jáátékot meg lehet oldani akár inygen, vagy hogy elcserélsz régit, eladsz stb fillérekért veszel.
Nekem csak és KIZÁRÓLAG a 6 GoW végett megérte, 2-3 akár 5 év múlva is megérné, hiszen számomra egyszerűen kihagyhatatlan, már csak azért is mert a GoW stílusa máshol nem található meg.
Vagy kibaszott szar minőségben. Látványra panasz nincs még ma sem. Hol itt a probléma.
Én neked amit írtam más tészta, csak annyit irtam amit lejebb már elmondtam a telefon vs konzolok ügyben, kérlek ezt a 5-6 év múlva kinek mit éri meg ezt megtartanám személyes dolognak.
Nem biztatok senkit, annyit igen írtam hogy aki WAREZ-ra vár, az lehet 4-5 évet várhat. ennyi.
Remélem ezt tiztáztuk. -
Szóval nem tudod megmutatni... -
LOL
Terminator The Video Game (PC PS3 XBOX360) -
Baszottjó ugyanez ment nálam is...igen most hogy így youtube-on nézem sokkal szebb. :)
pápá jo8 -
6éves konzol, full low 720p, a mostani pc-hez mérten csúnya...
Hol van ehhez a dead trigger?
Legyen kb 6év külömbség, szerintem ezt azért nem hozzák be olyan hamar, és nyakunkon a nextgen ami azért nem ilyen lesz...én abszolút nemhinném hogy a mobil egy olyan platform ami valaha is szembeszállhat a komoly játékvilággal...
Az hogy elszüttyőgj a buszon fél órát 40 percet...arra oké....
bár 5 col felett szerintem is nonszensz egy telefon..áráról nem is beszélve....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az Epic Citadel ilyen full grafon.
Muti meg, hol vannak a lapos tárgyak és a mosott textúrák légyszi! -
na mentem. jo8 -
Menni fog az többet is.
Bárki bármit hablatyol, 8-9 éve nyomják a csöpnyi hardver-t, és az exclusive-okkal még ma is ki lehetne állni egy színpadra, vagy pár multiplatform játékkal.
Vagy lehet én adtam alább az igényeket, nekem sok játék mai szemmel is baromi jól néz k. Még ha trükközések által is. -
Az nem min graf volt. -
Te x360-at írtál, Moby nekem nextgen-t.
Csak én írtam hogy most még közelébe sincs még sok ps2 cuccnak sem.
X360 szintet, talán, ha az aksi gondot megoldják és belepréselnek egy korrekt hardver-t.
Most a palettán 2 ujjamon meg tudom számolni azokat a játékokat amik szépek.
Amit mutattál lövölde még ok, csak érzed te is azért azt hogy a zombishooter 4 fal közt megy, x360 ugyanezt kicsit tágabb területen tólja. -
Ha az Xbox One/PS4 elmegy 4-5 évig akkor elégedett leszek. -
Epic citadel nem így néz ki max grafikán. Szép grafika. Nem gagyi szögletes. Nem min grafikán kell nézni. -
Oks látom átevezel más irányba, nem tudlak követni hogy most a telefonok lesznek jobbak vagy nem éri meg konzolt venni 5-6 évnél tovább mert utána megszűnik a világ. -
Attól, hogy olcsóbb, erősebb lesz? Ezt améregdrága pécézést sosem értettem. A megspórolt pénzen tudsz bele teljesítményt venni? Mert ha nem, akkor hanyagoljuk az irreleváns töketlenkedést. -
Pontosan, jól emlékszel, botorkáltam is a várban kicsit, de atyaég, az sutyó grat a mostaniakhoz képest.
A legdurvább a kirajzolás, hogy minden baszott szögletes, lapokból áll, itt ott kicsit segít a homályos mossás az éleken, de azért különbséget tudtam tenni.
És mit mondtam.
Azt hogy a telefon ÖNNMAGÁHOZ képest faszán fejlődik, nem azt hogy szebb mint egy nagy gépen.
Meg várom mikor belépsz a citadel-be, a 2 tönnás hardverrel, és az aksi kiírja hogy összesen 1 órát sem bír a hardver terhelés miatt.
Talán lesz napelem addigra az összes telefonon. -
Nekem a Halo 4 grafikájával se volt gondom.
Annál csak százszor szebb lehet bármi Xbox One-on.
Hülyeség azt gondolni, hogy csúnya lesz.
#149671: Én Xbox 360-at írtam. Olyan grafikára képes lesz a telefon pár év múlva simán. -
A mobilok már most úgy futtatnak játékot, mint egy mostgen konzol. A mostgenek 5-6 évesek. Miért is lenne ez másképp újabb 5-6 év múlva, amikor a technikai fejlődés gyorsul és nincs is akkora ugrás a mostgen és a nextgen között, mint a mostgen és a prevgen között volt anno...?
Ha egy picit belegondolnál, belátnád, de ha kiderül bármiről, hogy nincs benne igazad vagy nem egészen úgy van, ahogy te leírtad, akkor mindig elkezded a dolgokat úgy csavarni, hogy a végén a vitapartnered inkább rád hagyja és feladja, mintsem folytassa a vitát... -
No, akkr tehát csak visszaértünk az origóhoz. Tehát a "majd 5 év múlva éri meg megvenni a nextgen" kijelentés nem helytálló. 5 év múlva vehetsz fisifosi teknót, igaz olcsón, a játékot meg az akkori csucsteknó árában. Ez szar üzlet. Tudom, hogy nálad ez volt a ps3-al is, de attól ez még nem lett oké. Öt év múlva mégkevésbé lesz az. Ez csak kényszerpálya volt gondolom, ne akard ezt valami tudatos döntésnek beállítani. Annak mégrosszabb lenne. -
"Ráadásul a nextgen már most is vérszegény. Teljesítményben."
Kb az ilyen megmondó emberek fognak a legjobban pofára esni (amin majd jókat röhög aki ért is hozzá) hogy a "gyenge" 150 nextgen cím akad a 250 ezres húde konzol verő csúcs pc-n.
Nem tudom eddig burokba voltak az ilyen emberek? Nem az erő a lényeg hanem hogy majdnem "egy chip az egész" (mocskosod leegyszerűsítve) amiből minden fejlesztő az utolsó bitet is ki tudja hajtani mivel nem 123ezermillárd különféle konfig hanem csak 1 db. És ugye pc-n még ott van a sok limitáló szarkupac.
-
Bocs mit terelek, nem terelek, azt hitetik el hogy 5-6 év múlva egy MOBIL szebben futtatja a játékokat mint egy PS4-XboxOne.
"Nyilván én se vennék csak játék miatt telefont de azt el kell ismerni, hogy nem annyira rosszak a játékok most mint ahogy beállítod.""
Te se terelj.
Nem erről volt szó, én is vettem valami végett telefont, mikor megvettem azért vettem mert elért valóban egy szintet, amiért azt mondtam pofás, de nem erről van itt szó.
Moby erőltette ezt a szart, engem nem érdekelt. -
Az Epic Citadelt te linkelted be ide... -
Senki nem akar rádtukmálni semmit.
Pontosan erről beszélek, hogy terelsz folyamatosan.
Nyilván én se vennék csak játék miatt telefont de azt el kell ismerni, hogy nem annyira rosszak a játékok most mint ahogy beállítod. -
Oks thx hogy szóltál, még nem hallottam róla, nem ezzel foglalkoztam mikor megvettem a telefont. -
Annyira baszottul egyszerű a megoldás, mondtam is 4x, hogy akinek ez jó vegyen mobiltelefont, ennyi, de ne tukmáljátok az emberre. -
Nem akarok veled vitába szállni, de nem tudom hallottál-e már róla például, hogy a szifonon megy az Unreal 3 Engine. Meg már van teszt droidra is... Meg van FullHD kijelzős telefon is... -
Akkor sem értettem, most sem értem. Én annyit mondtam, hogy 5 év múlva a mobilszekció fog ott tartani, ahol most a nextgen. Teljesítményben. Nem az én telefonomé. Bárkié, Ennyi. Ezt tartom is. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a technológiai fejlesztések 80% oda koncentrálódik a piaci folyamatok okán. Míg a nagygépes világ lassan 1-2 céges játszótérré korcsosul. Nem gyanús', hogy ugyanaz a ~polcról levett techno van mindkettőben? Ráadásul a nextgen már most is vérszegény. Teljesítményben. -
Igen?
Jah értem marhaság? Kereselek vissza hogy hányszor szöszmötöltél azzal hogy mutogattad azt a sweetfx-et hogy mennyire szebb a játék portja mint konzolon?
ott egy pixel eltérés is feltűnt.
Most hogy a Crysis 3-at szinte már nextgen szintnek látták sokan, egy nyomorult telefonos 300x250pixeles zombigyilok lenyom.
Értem én, annyira közel van a 2 grafika egymáshoz.
A pia beszél belőlem, Én vagyok a hülye elnézést
Megszokhattam volna.
Jó hogy egy olyan téma jött elő, amivel kurvára nem akartam foglalkozni, mert baszottul nem érdekel.
Csak az érdekel ilyenkor, hogy sokan behunyjáák a szemüket, olyankor meg nyitva van mikor nem kéne.
Na megyek filmezni. :D -
Nekem azert van rajta mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a crayonphysics ami a telon van alapbol az unalmas.a budira ha beulok akkor a telot is viszem es -
Nincs hát.
A mobiltelefonon szebb minden, a BF4 is bullshit, mert jön 3-4 év múlva az android 12 és azon szebb lesz. -
Megint hülyeségeket beszélsz, tuti, hogy megint bepiáltál aztán részegen nyomod itt a marhaságot. -
Én meg azt sem tudom van-e egyáltalán játék a telefonomon, de valami vacak biztos van rajta alapból :)